Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Ik gehoorzaam mijn man 4
Toen we samen in bed lagen, een paar dagen na ons bezoek aan die bar (club) , vertelde ik aan mijn man, dat het me zo verwonderde dat ik zo geil werd doordat ik totaal machteloos was toen ik met mijn handen en hoofd in dat tuig vastzat. De mannen konden met me doen wat ze ook maar wilden, en hebben dat ook gedaan. En dat ik ook genoot van dat zweepje tussen de neukpartijen in, vond ik zeer bizar.

Niet dat we beiden nu plots voor SM waren gewonnen, maar het maakte ons wel benieuwd hoe het daar nu echt zou aan toe gaan, gewoon gezonde nieuwsgierigheid.

Enige dagen na ons gesprekje stelde mijn man voor eens naar den Haag te rijden, waarom nu juist den Haag wist ik niet maar een uitstapje is altijd meegenomen. Zoals steeds de laatste tijd deed ik zoals mijn man dat wenste als we weggingen slechts een kleedje aan zonder iets daar onder, dat was een vaste regel waaraan ik nogsteeds gehoorzaamde. (eigenlijk was het zo dat ik mijn man nu gehoorzaamde gelijk wat hij me vroeg).

Onderweg van Antwerpen naar den Haag zei mijn man dat hij op internet een site had gevonden van een SM club in den Haag waar ze maandelijks een show gaven hoe het eraan toe ging en dat hij dat wel eens wilde bekijken. Niet dat ik nu pijn wou als genotsmiddel maar ik wilde ook wel eens zien hoe het er aan toe ging, als toeschouwer dan.

Eens in de stad aangekomen gingen we eerst nog iets eten in een leuk restaurantje, want het spektakel begon maar eerst om 14.30 u.
Over ons tafeltje in het restaurant zaten een paar mannen te eten, en je kent ondertussen de regels van mijn man wel, steeds met mijn benen open zitten tegenover een man, wat ik dus deed, zij het nogsteeds met enige schaamte, een vrouw zit nu eenmaal nooit zo, en het kost als vrouw moeite om bewust je benen te openen, wetende dat ze onder je rok kunnen kijken en je geen slip aan hebt.

Het duurde dan ook niet lang voor beide heren nog enkel oog hadden voor mijn kutje dat ze duidelijk onder mijn rokje konden zien. Ik kan er ook niet aan doen dat ik toch wat exhibitionistisch ben, en ik duidelijk voelde dat mijn poesje nat werd, en ikzelf heet van me zo aan hen te tonen, wat ik ook zei tegen mijn man.
Je moet als vrouw het zelf maar eens proberen, tegenover twee vreemde mannen, ik wed dat je nat word. Je kan het trouwens heel subtiel doen, zogezegd per ongeluk.Na de koffie zei mijn man “Ga naar de wc”.
Ik wist maar al te best wat dat bevel betekende. De kans was groot nadat ze nadat ze mijn kutje hadden bewonderd me volgden, en als dat het geval zou zijn wil mijn man dat ik ze laat doen wat ze ook maar willen.
“Zou ik dat nu wel doen” vroeg ik hem.
“Doe je benen nog wat verder open en ga dan” antwoorde hij.
Gehoorzaam zoals steeds koste het me heel veel moeite, in mijn kopje dan, om mijn benen werkelijk nog verder te openen, het was nu wel duidelijk dat ik ze opzettelijk tussen mijn benen liet kijken.
Ik stond op en ging naar de toiletten. Ik moest niet plassen dus bleef ik maar even voor de spiegel mijn lippen bijwerken.
Veel tijd had ik niet want een van de mannen kwam het toilet binnen. Hij kwam vlak achter me staan en zei “Jij hebt een mooi kutje” ik kreeg een rilling door heel mijn lichaam toen ik zijn handen via mijn billen onder mijn rok voelde gaan. Zoals mijn man het wenste verzette ik me niet en liet hem begaan. Hij legde zijn vlakke hand op mijn naakt spleetje, en liet dan een vinger door mijn natte kut glijden. Hij begon me te vingeren, in plaats van het te stoppen en zijn hand weg te slaan opende in mijn benen verder, me duidelijk overgevend aan wat hij van me verlangde. Hij nam me mee in een wc en sloot de deur.
Het duurde maar enkele seconden of zijn broek lag aan zijn voeten en hij leidde mijn hand naar zijn stijve harde penis. Wat hou ik er toch van een vreemde lul in mijn hand te voelen, hard en stijf van de geilheid, terwijl ik hem aftrok gleden zijn vingers in mijn natte kut. Ik voelde zijn vingers diep in me komen en me vingeren. Het maakte me heel geil.

Ik geef mezelf nu eenmaal zo graag helemaal aan een vent, gelijk welke vent, ik kan er gewoon niet genoeg van krijgen me door vreemde mannen te laten bekijken, betasten, neuken, me gewoon door hen te laten gebruiken, al is het soms vernederend me zo aan te bieden.

Ik draaide me om en duwde mijn kut tegen zijn harde staaf.
Ik hunkerde ernaar de man, die ik niet kende, in me te voelen me gewoon te laten nemen uit lust, en die geile vent te bevredigen. Ik voelde zijn dikke harde eikel tussen mijn schaamlippen binnen dringen, mijn kutje spande zich om zijn lul, “Ja, neuk me, duw je lul in me” fluisterde ik. Ik voelde zijn harde staaf in me glijden, het was als een verlossing als hij me begon te neuken het voelde zo geil zo heet een vent in me te krijgen. Bij zijn hevige diepe stoten voelde ik mijn orgasme opkomen. “Ja, neem me helemaal” riep ik. Ik duwde me tegen zijn lichaam om hem nog dieper in me te krijgen en riep het uit “ik kom klaar”, terwijl ik het zei voelde ik hem in me schieten, heerlijk dat sperma in mijn lijf, heerlijk een man te bevredigen, je te geven als hij er zin in heeft. Hij gleed uit me en ik likte hem proper. En weg was de man na eerst nog een kusje en een bedankje.

Toen ik terug bij mijn man kwam vertelde ik hem natuurlijk wat er gebeurd was in de wc, een vluggertje, maar hij heeft me wel geneukt. Zonder dat iemand het kon zien gleed mijn man zijn hand onder mijn rok en voelde hij aan mijn kutje waar nog een beetje sperma uit kwam. Hij gaf me een zoentje en vroeg of ik goed klaargekomen was. “Jij bent een echte goeie slet” zei hij, ik hou van je.
We rekenden af, het was tijd om naar de club te gaan.

Voor we naar de zaal konden moesten we ons bij het binnenkomen inschrijven in de club, en kregen daarvoor na betaling een lidkaart. Als we de zaal binnen kwamen was het zeer duidelijk en moest ik even slikken, de zaal zat vol met enkel mannen, geen enkele vrouw. We namen plaats aan een tafeltje en bestelde een drankje. Het was als een theater zaal met een podium vooraan en tafeltjes met een drankje voor de kijkers.

Na enkele minuten begon de voorstelling die geleid werd door een vrouw in latex. Een man werd vast gebonden en bewerkt met zwepen, en een vrouw haar borsten werden koorden opgebonden waarna ze helemaal ingebonden werd met plastiek folie en met dildo’s geneukt. Na nog enkele hardere SM spelletjes was er een pauze. Terwijl iedereen nog een drankje nam, kreeg ik als enige vrouw in de zaal natuurlijk alle aandacht van de mannen. Zeker doordat mijn mans regels ook hier gelden, je weet het benen open. In een zaal met niets dan mannen en met zulk een porno show voelde ik me echt wel vernederd dat te moeten doen, maar je weet ik blijf gehoorzaam aan mijn man.

Na de pauze vroeg de vrouw die de zaak leidde of er iemand van het publiek op het podium wou komen, waarbij als enige vrouw in de zaal alle ogen op mij gericht waren.
Mijn man riep “JA”. Ik kromp ineen, nee toch niet voor al die mannen. “GA” zei mijn man en hij hielp me recht. Als een geslagen hond liep ik langzaam tussen de tafeltjes naar het podium, terwijl alle ogen op mij gericht waren. Ik had alles verwacht maar niet dit.Toen ik op het podium stond was het snel duidelijk dat de dame geen medelijden met me had. Mijn kleedje werd uitgetrokken door twee mannen. Ik stond daar poedelnaakt voor al die mannen, ik schaamde me verschrikkelijk zeker toen een van die mannen zo voor iedereen met zijn hand tussen mijn benen kwam en me vingerde, terwijl de andere op elk van mijn borsten een wasknijper zette. Het deed wel een beetje pijn maar mijn geilheid door hier zo voor iedereen tentoongesteld te worden overheerste die pijn. Ik voelde dat ik werkelijk zo nat was dat het er bijna uitdruppelde.

De dame gaf me nu een mandje vol met wasspelden, en gaf me de opdracht de zaal in te gaan en iedereen een wasspeld te geven die ze dan gelijk waar op mijn lijf mochten zetten.
Rood van schaamte ging ik de zaal in. Van de eerste tot de laatste man plaatste niet enkel een wasspeld maar betasten mijn kut en borsten. De eersten al plaatsen de speld op mijn schaamlippen en vingerden me even, toen ik ongeveer in de helft was kon ik me niet meer houden, ik deed echt moeite om niet klaar te komen, maar ik kwam toch hevig schokkend klaar met het zoveelste paar vingers in mijn kut, tot grote geilheid van het gezelschap. De wasspelden zaten overal maar ik was zo ontzettend geil dat het me nog meer opgeilde. Nadat ik terug op het podium kwam werden de spelden verwijderd, en werd ik op een genologische stoel gelegd vastgebonden met mijn benen wijd open naar het publiek toe, en met een grote elektrische vibrator werd ik door de vrouw tot een ongelooflijk orgasme gedwongen door de vibrator en het feit dat ik zo voor al die mannen lag kon ik gewoon niet anders dan klaarkomen, ook terwijl ik klaarkwam ging ze verder, ik riep om te stoppen maar ze dwong me met de vibrator tot een tweede orgasme. Terwijl iedereen erop zat te kijken trilde en schokte ik als een bezetene, die vibrator dwong me gewoon.

Totaal vernederd werd ik terug naar mijn tafeltje geleid waar ik tot het einde van de show naakt naast mijn man moest plaats nemen.
Mijn man kuste me en betaste me voor iedereen, dat heb je goed gedaan schatje zei hij, als een echte seks slavin.

Na de show kwam de dame die de zaak leidde bij ons tafeltje en vroeg aan mijn man, niet aan mij, of hij me nog even wou aanbieden aan enkele mannen die me wilden neuken. Waarop mijn man zonder me wat te vragen positief antwoorde.

We werden naar een kamer geleid waar enkel matrassen op de vloer lagen waarop ik nogsteeds naakt moest gaan liggen. Vier mannen kwamen naakt de kamer binnen en kwamen naast me liggen. “Neuk haar” zei mijn man tegen hen, “dat wil je toch voor mij doen”, riep hij me toe. “Ja Schatje dat wil ik voor jou, ik wil dat ze me neuken omdat ik je graag zie” antwoorde ik zoals hij dat wenste.
Ik voelde over gans mijn lichaam strelende handen, vingers die diep in mijn kut gingen en handen die mijn borsten platnepen. Een man tongkuste me, de mannen trokken zich terug toen een van hen op me kwam liggen.

Ik voelde zijn harde penis tegen mijn kutje duwen tot het plots open sprong en zijn eikel bij me binnendrong, en terwijl ik mijn man in de ogen keek, gleed hij volledig in me, en neukte me met lange diepe halen, ik zou mezelf niet zijn als ik er niet van genoot, maar al te snel voelde ik de man spuiten.
Onmiddellijk werd hij echter vervangen door een andere man, voor mij voelde het nog beter aan door het sperma van de eerste man gleed hij zo heerlijk in mijn vagina, dat het me nog meer ophitste. Ik kwam hevig klaar terwijl mijn man die nu naast me lag me tongkuste, hij voelde me gewoon klaar komen in die kus.

De derde man vroeg of ik op hem wou zitten, wat ik ook deed. Ik ging over hem zitten en duwde mijn kut op zijn lul, terwijl het sperma van de vorige mannen over zijn paal liep, en duwde zijn natte penis zo naar binnen.
Terwijl ik hem neukte en genoot van zijn diepe stoten, sloeg onverwachts de laatste man met een soort rubberen lat op mijn poep. Hoe harder de man me neukte hoe harder de slagen.
Pijn en genot vermengden met elkaar, telkens de man diep in me kwam wist ik dat er ook een slag zou komen, ik werd er zo ontzettend geil van dat ik nu niet enkel verlangde naar die penis die diep in me kwam maar ook naar de volgende slag.
De pijn geeft het seksueel genot een tweede dimensie. Ik werd er gewoon gek van, de man neukte me lang en elke slag deed nu iets meer pijn, en toch was die penis in me de pijn waard, tot ik niet meer kon en hard roepend kwam ik tot een zeer lang durend orgasme en voelde ook de man diep in me klaarkomen.

Ook de vierde man neukte me en kwam klaar, maar het was niet te vergelijken met wat me juist overkomen was, ik miste nu echt de slagen.

Mijn man waste het sperma van me af en ik deed mijn kleedje terug aan. Toen we aan de balie kwamen om te vertrekken, riep de dame me bij zich, en gaf me 200€, die heb je verdiend zei ze, terwijl ze ons als laatste buiten liet.

Toen we in de auto naar huis reden zei ik nu heb je echt een hoer van me gemaakt ze hebben me gewoon betaald. Trouwens mijn poep doet er nog een beetje zeer van, al was het voor mij een ongekende belevenis. Ik ben raar zo hard en goed klaar gekomen als daarjuist toen die man me sloeg terwijl de andere me diep neukte. Het was een ervaring die ik nooit verwacht had, ik had nooit kunnen denken dat ik daar zo zou van klaarkomen.
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners