Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Ik gehoorzaam mijn man 5
We liggen samen in bed het is wel al laat maar ik vind dat ik mijn man toch wat moet op biechten, en dit is het beste moment.

Schatje, ik moet je toch vertellen wat er gisteren en ook verleden week is gebeurd. Je weet dat je me bevolen hebt dat ik, als ik tegenover een man zit, mijn benen open zodat die onder mijn rokje mijn kut kan zien. En je weet dat ik exhibitionistisch ben en dat ik er dan ook altijd van geniet me te laten bekijken.

Wel gisteren had ik wat dorst na het winkelen en ging ik een koffie drinken in een taverne.
Ik had er eerst niet op gelet maar tegenover me zaten twee mannen. Ik weet niet waarom maar ik zat nog na te denken aan wat je me gevraagd had, men benen te spreiden.
Hoe meer ik de mannen bekeek des te meer werd ik echt geil van de gedachte mijn benen te openen, ik had natuurlijk geen slipje aan zoals altijd. Ik weet dat het enkel de bedoeling was als je erbij was, maar de gedachte alleen maakte me geiler en geiler. Ik zat op een plaats waar de rest van de gasten me niet konden zien zitten, juist die twee konden onder mijn tafeltje kijken.
Ik durfde eerst niet, en twijfelde of ik het wel zou doen, wat zouden ze wel van me denken, maar uiteindelijk was het me te sterk, en opende ik langzaam centimeter per centimeter mijn benen verder en verder van elkaar. Bij elk stukje dat ik verder ging werd ik geiler van de idee dat ik mijn kut aan die twee onbekenden ging tonen.

Ik wist dat ze nu juist tussen mijn benen konden kijken, en ik zag hen duidelijk naar me kijken, denkelijk konden ze juist iets van mijn kutje zien. Ze dachten waarschijnlijk dat het per ongeluk was. Het koste me mentaal veel moeite zo te blijven zitten, maar ik was zo heet dat ik ervan genoot dat ze me bekeken. Ze bleven onder mijn rokje kijken en ik werd zo geil dat ik nog verder wilde gaan. Ik dwong me ze nog verder te openen tot ik ze echt zover uiteen deed dat het niet meer per ongeluk kon zijn, en ik werkelijk openlijk mijn kut toonde aan hen. Ik was er zo ongelooflijk geil van zo voor hen te zitten met mijn benen nu helemaal wijd open en bleef zo zitten. Ik voelde de druppels kutvocht uit me komen zo ongelooflijk genoot ik van me als een echte slet te gedragen. Beide mannen zagen trouwens enkel nog naar mij. Ze moeten trouwens gezien hebben dat ik helemaal nat was mijn schaamlippen glinsterden van mijn vocht. Ik kon mijn benen niet sluiten ik wou me echt laten bekijken, ik genoot er gewoon van, ik zat daar zoals een vrouw nooit zit. Voor twee wild vreemde mannen zoals een vrouw zich enkel aan haar man toont. Mijn smal rokje was helemaal naar boven gekropen en ik deed ook geen enkele moeite om dat te verhinderen. Mijn benen waren zover van elkaar verder ging gewoon niet, en ik keek hen recht in de ogen. Ik voelde als dit nog langer duurde dat ik ging klaarkomen.Na een tijdje vroegen ze me of ik iets wou drinken met hen. Ik wist natuurlijk waarom ze dat vroegen, maar ik was zo geil en heet geworden dat ik daarmee instemde, en ze kwamen elk naast me zitten. We zaten uit het zicht van de andere gasten.

Zelfs als ze naast me kwamen zitten hield ik mijn benen open. Daar waar ze nu zaten bedekte mijn rokje nog een beetje mijn kutje, en de man naast me schoof dat zover naar boven dat mijn kut totaal bloot was voor hen, en ik liet dat gewoon zonder enige weerstand gebeuren. Ik voelde de man zijn hand tussen mijn benen gaan en langzaam naar mijn vagina glijden. Zijn vinger gleed tussen mijn kutlippen ik rilde over gans mijn lichaam door die aanraking, ik had er nu echt behoefte aan, ik trachtte er gewoon naar, dat een man me aanraakte, ook de andere man streelde mijn benen en gleed over mijn spleet met zijn vingers. Ik zat daar tussen twee mannen die ik niet kende met mijn benen wijd open en kutje bloot en genoot er zo van dat ik in mijn binnenste dacht, ze mogen me vragen wat ze willen ik geef me aan hen, ik wil me helemaal naakt aan hen tonen, mijn borsten alles gewoon. Ze vingerde me en ik tongkuste spontaan een van beide terwijl ik me niet kon houden en klaarkwam.

Het is hier niet de plaats zei een van beide, wil je niet iets mee gaan drinken bij me thuis? Toch twijfelde ik nog even maar ik was zover weg dat ik instemde mee te gaan. We namen zijn auto en als ik achterin ging zitten kwam de andere naast me zitten. We waren nog maar net vertrokken of de chauffeur zei, open je benen, ik deed wat hij vroeg en opende mijn benen zo ver ik kon, zodat hij in zijn spiegel mijn kut kon zien. De man naast me ontblote zijn penis en zijn hand gleed tussen mijn benen. Terwijl ik zijn vingers in me voelde glijden en hij me vingerde duwde hij zachtjes mijn hoofd naar zijn stijve lul, ik opende mijn mond en proefde zijn overvloedig voorvocht ik stond zo geil en zijn mannelijke geur maakte me nog heviger. Ik pijpte en likte zijn paal tot de man vooraan zei dat we aangekomen waren.

Toen we binnen waren deed ik onmiddellijk waarnaar ik, en ook de mannen, verlangde, ik liet mijn kleed op de grond vallen en stond volledig naakt voor hen. Dat was wat ik al van daarjuist verlangde me helemaal naakt aan hen te tonen. Ik liet me door hen bekijken, ze streelde mijn borsten en mijn lichaam en keurde me, hun handen gleden over gans mijn lijf, over mijn borsten ,tussen mijn benen. Ik plaatste me in de zetel met mijn benen open. Neem me, ik ben van jullie zei ik. Ik schrok van mijn eigen woorden, maar ik was zover weg en moest nu een man hebben, gelijk welke man, ik zou alles doen wat ze me vroegen, als ze me maar bevredigde.

Een van hen kwam naast me zitten en streelde mijn kutje, ik voelde zijn twee vingers over mijn schaamlippen in me glijden, een derde vinger volgde en ik reed erop, in en uit gingen ze in mijn trutje, tot de man een vierde en uiteindelijk zijn vijfde vinger in me gingen. Langzaam duwde de man zijn vingers verder in me tot aan zijn kneukels, het deed even pijn nu, maar ik was vast van plan hen te geven al wat ze vroegen. Hij duwde langzaam verder en zijn volle hand zat in me tot aan zijn pols. Terwijl de andere man mijn borsten kneden en me een tongkus gaf, draaide de man zijn hand langzaam over en weer in mijn vagina. Hij raakte me overal diep in me, het was een ongelooflijk geil gevoel ik voelde mijn orgasme zeer diep in me opkomen, dit was werkelijk het einde, mijn kut stond gespannen wijd open rond zijn pols hij beroerde mijn baarmoeder, de zijwanden van mijn kut en mijn genotsknobbeltje, ik rilde over gans mijn lichaam rillingen die over gingen in oncontroleerbare hevig schokkende bewegingen. Alsjeblief doe verder ik kom klaar, riep ik luid, het was als een explosie het was alsof er niets anders bestond in de wereld dan mijn kut, ik kwam klaar terwijl de man verder zijn volle hand draaide diep in me, ik was juist klaargekomen maar het stopte niet die hand in mijn kut draaide verder, kort daarna voelde ik een tweede orgasme in me opkomen. Het was om gek te worden maar ik kwam nogmaals klaar, ik daverde over gans mijn lichaam, en schreeuwde het uit, ik kan niet meer , ik kom, ik kom. Het was zo ontzettend diep en lang dat mijn orgasme duurde, ik had geen controle over niets meer, ik plaste gewoon over zijn hand.

Nadat ik tot mijn zinnen gekomen was trok de man zeer langzaam zijn hand terug uit me.
Ik was totaal afgemat en uitgespeeld, maar begreep natuurlijk dat de mannen zelf ook wel wat wensten, zelf was ik opgebruikt maar ik heb me door hen beide laten neuken. Het deed wel goed ze te voelen klaarkomen in me, maar zelf kon ik dat niet meer.
Na een frisdrankje ben ik dan naar huis gekomen.

Wat me verleden week is overkomen is eigenlijk al even erg.
Ik ging met de tram naar linkeroever, een rit bijna van eindstation naar eindstation dus dat duurt wel een hele tijd.

Het was tijdens de spitsuren en de tram stond werkelijk eivol mensen. Rechtstaand schouder tegen schouder tegen elkaar geplakt. Ik had zoals altijd trouwens een rokje aan zonder iets onder.
Plots voelde ik, ik dacht een hand, over mijn poep strelen. Ik dacht met al dat volk niet direct dat dat opzettelijk was, en lette er dus niet op. Maar even later voelde ik duidelijk een hand over mijn been strelen en stilaan naar boven schuiven. Ik duwde ze weg, maar even later was ze er terug. Ik stond zo ingepakt tussen de mensen dat ik me niet direct kon omdraaien om te kijken wie het was.Uiteindelijk was het geen onaangenaam gevoel en best spannend, dus ik besloot even te laten begaan.
De hand was er weer en een tweede hand streelde mijn ander been. Ik kon duidelijk het verschil merken dat het niet een maar twee mannen waren.
Ik duwde ze deze maal niet weg maar wachtte af. De handen gingen verder omhoog tot ze onder mijn rokje kwamen. Nu moest ik toch beslissen, erg van mijn oren maken of zwijgen. Ik werd echter stilaan geil van de gedachte midden tussen al die mensen betast te worden. Ik zweeg dus. Ze gingen verder onder mijn rok omhoog en bereikte dat waar het hen om te doen was mijn kutje. Ik werd over toer door een andere hand gevingerd, hoe meer hun vingers in me gleden hoe natter ik werd. Ik werd zo geil dat ik hoopte dat de rit nog even zou duren. Zoveel mensen naast me en niemand vermoede dat ik gevingerd werd. Het heeft zeker een kwartier geduurd, en ik was werkelijk op rand om klaar te komen.

Uiteindelijk ging er meer en meer volk van de tram, zodat ik ruimte kreeg om me te bewegen. Als ik me omdraaide was ik totaal verrast, mijn belagers waren twee jongens van een jaar of 17. Als ik hen aankeek kregen ze beide een rode kop van schaamte.
Wel wat was dat vroeg ik hen. Al stotterend bekende ze dat ze nog nooit een meisje of vrouw hadden gevoeld en dat ze met al dat volk zich niet konden inhouden om onder mijn rokje te voelen. En uiteindelijk voelde ze dat ik me liet doen, en durfde ze verder gaan. Enfin, we kwamen in gesprek en ze bedankte me dat ik niets had gezegd en geen scene had gemaakt.

We stapten alle drie op dezelfde plaats uit de tram en moesten blijkbaar dezelfde weg op, waarbij we voorbij een bebost stuk grond moesten.
Na die lange rit moest ik al zeker een kwartier super dringend plassen, ik zei hen dus van maar alleen verder te gaan dat ik nog iets moest doen en verdween tussen de bosjes.

Nadat ik uit het zicht van de baan was keek ik nog even om en zag dat n van hen me toch gevolgd was hij kwam bij me en vroeg schaamteloos of hij niet mocht kijken terwijl ik plaste, ik twijfelde even, hij zag dat en zei, ik heb dat nog nooit echt gezien en zou dat zo graag eens een vrouw zien plassen. Ik weet niet waarom maar dat jong ventje dat deed me iets en ik antwoorde niet, maar Ik trok mijn rokje omhoog en ging op mijn hukken zitten met mijn benen wijd open zodat hij goed kon kijken, het gaf me wel een raar gevoel zo voor hem te zitten, ik kon zijn moeder wel zijn, ik werd er geil van toen ik plaste zo met mijn benen open vlak voor een vreemde jongen.

Na even voelde hij aan mijn muisje en liep het vocht over zijn hand, ik opende zijn broek en haalde zijn penis eruit. Hij was niet enkel jong maar groter en dikker dan ik verwachte, ik was ondertussen echt zo heet geworden dat ik hem in mijn mond nam en hem pijpte, nu zijn eikel ontbloot was en hij werkelijk staalhard was kon ik echt niet laten hem af te likken, hij was echt mooi die jonge grote penis. Nadat ik terug was rechtgestaan bestormde hij mij bijna, zijn handen waren op mijn borsten, tussen mijn benen, overal waren ze, en terwijl ik hem aftrok en hij me onhandig vingerde, het deed zelfs even pijn toen hij met drie vingers tegelijk in me drong, voelde ik hem direct bijna klaarkomen, ik hield even op om dat niet direct te laten gebeuren.

Ik kan niet zeggen waarom maar dat jongetje heeft mij met zijn onhandigheden werkelijk zo geil gemaakt, ik voelde dat hij gewoon op springen stond en dat hij er zo veel van genoot. Hij smeekte mij bijna om in me te mogen komen, ik zei hem rustig maar, kom doe het, ik plaatste mijn benen uit elkaar om hem zo beter toegang te geven, maar dat lukte hem blijkbaar niet zomaar, na verschillende onhandige mislukte pogingen zijn penis in me te brengen werd hij echt verlegen en bekende hij me met klein stemmetje dat het zijn eerste keer was dat hij met een vrouw neukte. Ik kan je dat gevoel niet beschrijven maar ik werd daar zo warm van vanbinnen en zo heet en geil dat ik hem heb geholpen en zijn fallus met mijn hand tussen mijn benen in mijn kutje naar binnen heb geleid, ik voelde zijn eikel tussen mijn schaamlippen dringen en wanneer ik hem diep in me voelde glijden gaf me dat zon grote voldoening dat ik de eerste vrouw was die hij neukte, wat hij nu voelde had hij nog nooit gevoeld, hij neukte me zo diep dat ik zijn eikel tegen mijn baarmoeder voelde duwen, en toen ik voelde dat hij zijn zaad in me spoot gaf me dat zon voldoening dat ik klaarkwam, hij neukte me met brut geweld zonder enige attentie voor mij, en ik vond dat nog zalig ook, uiteindelijk is hij echt ongelooflijk op korte tijd drie maal klaargekomen hij bleef gewoon stijf, telkens hij zijn lul in me stootte liep het vorige sperma uit mijn kut over mijn benen en hij bleef maar bezig. Dit is echt het beste wat ik sinds lang heb meegemaakt, zon jong ventje dat voor de eerste maal neukt niet te geloven. Hij heeft me nog netjes proper gemaakt met een beetje wc papier dat ik in mijn handtas had, en me nog een heel lange tongzoen gegeven.
We zijn ieder zijn richting gegaan en ik zal ze wel nooit meer tegenkomen.

Schatje sorry dat het gebeurd is maar ik zie je zo graag, en jij hebt me geleerd dat liefde en lust niets met elkaar te maken hebben, en dat ik me aan mannen moet aanbieden.
Jij bent echt een geile slet geworden, door alles wat ik je heb laten doen, en ik hou zo van je. Alleen spijtig dat ik er niet bij was, antwoorde hij.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners