Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Ik gehoorzaam mijn man 6
Het was midden in de zomer, spijtig genoeg nog geen vakantie, maar mijn man moest voor zaken naar Londen. Normaal is dat op en af ’s morgens vertrekken
’s avonds terug. Maar deze maal ging ik mee en bleven we een paar dagen, zodat we er samen iets aan hadden.

Dus naar Brussel voor de TGV, voor een maal was er juist geen staking dus controle gepasseerd en weg waren we, eens op onze plaats zat een man in maatpak tegenover me. Het zag er wel een leuke knappe veertiger uit, zo te zien ging hij denkelijk voor zaken naar Londen.

Nadat we wat gebabbeld hadden keek mijn man uitdrukkelijk naar mijn benen, en ik begreep natuurlijk direct dat hij van mij verwachte dat ik met mijn benen open moest zitten als ik tegenover een man zat. Ik heb natuurlijk geen slipje aan, zoals mijn man dat altijd van me verlangt.
Dat is nu eenmaal wat ik met mijn man overeengekomen ben. Ik ben nu al enige tijd zijn onderdanig sletje, en voel me al een tijdje best goed in die rol. Hij verlangt van me dat ik me toon aan andere mannen en ter beschikking sta om andere mannen te neuken, en ik voldoe zoals een onderdanige slet aan al zijn wensen, maar dat wisten jullie al.

Niettegenstaande ik het zo dikwijls doe kost het me nog altijd moeite mijn benen lichtjes te spreiden zodat de man onder mijn rokje kan kijken. Het is voor elke vrouw een automatisme je knieën netjes tegen elkaar te houden als je een rok draagt, je denkt er zelfs niet over na. Maar je benen openen tegenover een man die je niet kent is niet zo evident.Langzaam beetje bij beetje open ik mijn benen, juist zover dat hij onder mijn rok kan kijken.
De man tegenover me reageerde onmiddellijk, ik zag hem stiekem loeren onder mijn rok, hij trachtte het zo onopvallend mogelijk te doen, en ik wist zeker dat hij mijn kutje kon zien. Hij dacht natuurlijk dat ik per ongeluk zo zat, en profiteerde van de gelegenheid.

Maar de reis was lang, en vermits ik gans de tijd zo bleef zitten deed hij geen moeite meer om stiekem te loeren, maar keek opvallend recht onder mijn rok, ik zag trouwens duidelijk de bult in zijn broek. Ik weet trouwens uit ondervinding bij wie je dat doet, dat die man je uiteindelijk wil neuken, of minstens meer wil.

“Ik word er nat van en die man is geil” zei ik stilletjes tegen mijn man.
“Ga naar het toilet” antwoorde mijn man.
Voor ik echter naar het toilet ging opende ik mijn benen even verder dan per ongeluk zou kunnen, de man begreep dat ik me werkelijk toonde aan hem, en hij keek me recht in de ogen. Zijn ogen straalden werkelijk zijn geilheid uit.

Ik stond op en ging richting wc. Als ik een wagon verder was, was hij al achter me.
Als ik de deur van de wc opende bekeek hij me met vragende ogen, maar durfde niets te zeggen. Ik ging de wc in en liet duidelijk de deur open waarop hij me onmiddellijk volgde.

Er was nog geen woord gesproken. Het was een zeer kleine ruimte, en onmiddellijk voelde ik zijn hand tussen mijn benen gaan, door gans het gebeuren was ik zo geil als boter, ik voelde zijn hand verder naar mijn kutje gaan, en kon het niet laten hem aan te moedigen door over zijn broek zijn penis te strelen.
Wat voelde het heerlijk als zijn vingers in me drongen en hij me vingerde, wat ben ik toch telkens zo geil als een vent die ik totaal niet ken me ineens zonder echt contact gewoon neemt alsof ik van hem ben net als een slet.
Terwijl hij me vingerde haalde ik zijn penis uit zijn broek en bukte me om hem af te zuigen. Zijn kei harde penis smaakte zo lekker wanneer ik zijn eikel ontblootte en hij wat voorvocht verloor likte ik het gretig op. Terwijl ik hem pijpte kon ik mezelf niet houden en voelde dat ik ging klaarkomen door die heerlijke vingers in mijn kut. “Ga verder ik kom klaar, niet stoppen alsjeblief” riep ik, ik kwam klaar en vroeg hem “neuk me, neuk me alsjeblief nu.” Ik boog me over het wc en bood hem mijn kutje aan, onmiddellijk voelde ik zijn harde paal tegen mijn schaamlippen. Langzaam drukte hij zijn dikke eikel in mijn vagina, ik voelde hem dieper en dieper in me dringen, wat een heerlijk gevoel geeft het me toch altijd als ik een man in me voelen glijden, ik krijg er echt geen genoeg van. Hij begon me langzaam te neuken, harder en harder, ik kon niet meer en terwijl ik hevig klaarkwam voelde ik zijn warme sperma in me schieten. We bleven beide nog even zo staan voordat ik hem uit me voelde glijden.
Als hij uit me was likte ik zijn lul proper. Het enige dat hij zei was “ dank je” en hij verdween terug naar zijn plaats.

Ik ging ook terug op mijn plaats zitten alsof er niets gebeurd was tegen over hem, naast mijn man en zei hem stilletjes “ik zal je het straks vertellen, maar hij heeft me genomen.”

Aangekomen in Londen, vonden we snel een taxi en tijdens de rit heb ik mijn man verteld wat er gebeurd was. “Dat is toch wat je van me verlangd” vroeg ik hem “ Dat is wat ik van je verlang” antwoorde hij, en kuste me.

Eindelijk aangekomen in het Hotel , een van de meer luxueuze hotels tegen het centrum. Als het voor zaken is mag het ietsje meer zijn. Kregen we een leuke vrij grote mooie kamer met een grote sofa, en al wat er bij hoort.

Het was nog redelijk vroeg in de morgen doordat we een uurtje gewonnen hadden door het tijdsverschil. Mijn man ging naar zijn afspraken en ik trok de stad in om wat te winkelen, en Londen te verkennen.

Na zo’n uurtje rondgelopen te hebben kwam ik aan een winkel in Bond Street en zag in de etalage een zeer mooi kleedje liggen, en ging daar binnen.
Ik vroeg aan de winkeldame of ik dat even mocht passen. Maar eens in het pashokje realiseerde ik me dat in die betere winkels de verkoopsters je wel eens kwamen helpen in het pashokje en dat ik zoals altijd enkel een bh maar geen slip aanheb. Ik dacht er nog maar juist aan en zoals ik gevreesd had kwam ze me helpen, en deed spontaan mee mijn kleed uit, en stond ik met enkel mijn bh een naakt kutje en een rode kop voor haar. Ik was natuurlijk gegeneerd maar het was wel te laat.

Niemand kan zeggen waarom maar plots voelde ik zo’n vreemde spanning hangen in die kleine ruimte. Je voelt elkaars aantrekkingskracht, je hebt een mooi lichaam zei ze, terwijl ze over mijn lijf streelde. Ik voelde mezelf echt nat worden, en voelde echt aan dat ze meer wou voelen, maar niet durfde. Een echt bizar gevoel. Ik weet ook niet waardoor ik gedreven was maar ik nam haar hand die op mijn heup lag en leidde die langzaam tussen mijn benen. De spanning was te snijden als ze me langzaam begon te vingeren. Automatisch opende ik mijn benen verder en voelde haar fijne zachte vingers tussen mijn natte schaamlippen glijden en haar vingers dieper in me dringen.Hou je daarvan zei ze stilletjes. Ik kon niet anders dan met een klein stemmetje ja, zeggen. Ik gleed met mijn hand over haar benen onder haar rok, haar huid was zo zacht, en duwde haar slipje opzij. Haar kutje was zo nat als het mijne en ik gleed met mijn vingers in haar. Ze kuste me en ik voelde haar tong in mijn mond dringen, wat was dat heerlijk elkaar zo intens te voelen vingeren en te kussen. Toen ze haar vingers terugtrok uit mijn kutje en ze mijn geil van haar vingers likte volgde ik haar voorbeeld. Wat ruikt en smaakt een vrouw toch heerlijk.

We wisten beide dat dit moest stoppen we konden niet eeuwig in dat pashokje blijven. Ik heb dat kleedje met vijf knopen vooraan gekocht, en met veel spijt dat het hier moest eindigen, beleefd goeie dag gezegd tegen de verkoopster.
Ik was zo geil toen ik uit de winkel kwam en de gedachte aan haar is me gans de dag blijven achtervolgen.

Tegen de avond zag ik mijn man weer op de kamer en zegt hij dat hij is afgesproken met enkele mensen om vanavond nog iets te gaan drinken.

Nadat we iets gegeten hebben kleedde ik me om, om weg te gaan en als ik bijna klaar was zei mijn man om onder mijn kleedje niets aan te doen, verrast was ik niet, ik weet al zo lang dat hij daar van houd, dus ik deed wat er gevraagd werd. Ik realiseerde me daarna eerst dat ik dat kleedje draag dat vooraan sluit met 5 grote knopen, en dat ik dus slechts 5 knopen af ben van totaal naakt. Maar goed die gaan toch niet vanzelf open dus geen nood.

Als we bij het gezelschap kwamen zag ik dat het vijf mannen waren, zonder hun vrouwen. Spijtig want ik had gehoopt met de vrouwen een babbeltje te kunnen doen, maar goed. Zij waren Londenaren, dus zij kende de stad en namen ons mee naar de plaatsen waar het niet de toeristen zijn die de zaak overspoelen.

Uiteindelijk kwamen we in een grote nacht club, zeer mooi ingericht en half duister. Er was een grote bar en een dansvloer, wel heel gezellig. We namen plaats aan een ronde tafel.

We zaten nog niet neer of de mannen spraken alweer over zaken en ik zat er eigenlijk bij voor spek en bonen.
Plots hoorde ik achter me een vrouw zeggen “mooi kleedje heb jij aan”. Londen is zo groot maar het was de stem van de verkoopster die me dat kleedje heeft verkocht. Ik wist eerst niet hoe te reageren na wat er in dat pashokje is gebeurd, maar ik nodigde haar uit aan onze tafel, eerlijk gezegd blij dat ik iemand had om tegen te spreken. Mijn naam is Kate zei ze, ik kom hier geregeld.

Terwijl we samen babbelden over koetjes en kalfjes legde ze haar hand op mijn bil, het was alsof er elektriciteit door me heenging, we praten gewoon verder en ik deed alsof ik niets voelde.

De mannen waren gestopt over zaken te praten, en zijn nu als gevolg van de rijkelijk vloeiende whisky in de fase beland van de vuil moppen, zo zijn mannen nu eenmaal het een volgt altijd het andere. En nu merkten ze ons vrouwen blijkbaar wel op. Ik stel hen Kate voor als een vriendin, en het duurde niet lang of ze nodigden ons beide uit om te dansen.
Het was geen jeugd dancing dus ze speelde dansbare muziek waarbij je elkaar nog mag vasthouden.
De eerste man die met me danste, danste eigenlijk veel te dicht, hij plakte tegen me aan. Ik zag dat het bij Kate juist hetzelfde was. Ze geeft me een knipoog maar liet zoals ik begaan. Het kleedje dat ik droeg was niet daarvoor bedoeld, door de dunne stof voelde je als je zo dicht danst dat ik er geen bh onder aan had.
Als we terug aan tafel zitten krijg ik van mijn danspartner alle lof over me heen,
en de heren waren wel geïnteresseerd als hij liet doorschemeren dat ik een mooi lijf heb en denkelijk weinig kleren draag. Ik reageer er niet op, maar mijn man denkelijk geholpen door de whisky zegt “zo heb ik het graag, ze moet beschikbaar zijn” heel even was het stil, maar dan ging het gesprek verder.

Kate vroeg me “heb je nu nog minder aan” “ja, die bh ben ik ook vergeten, mijn man wil dat ik altijd beschikbaar ben voor mannen” antwoorde ik eerlijk.

De volgende man kwam me halen, tevens Kate werd gevraagd. Eens op de dansvloer voelde ik onmiddellijk dat de uitspraak van mijn man gevolgen had. Ik voelde zijn hand over mijn borsten glijden, ik reageerde niet en liet hem begaan wat hem blijkbaar aanspoorde tot meer. Zijn andere hand gleed over mijn poep denkelijk om te voelen of ik een slipje aanhad. Ik wist nu zeker dat hij voelde dat ik naakt was onder mijn kleedje. We danste dicht bij onze tafel en de andere mannen waren naar ons aan het staren. Eens terug aan tafel was er druk overleg tussen de heren. Mijn man boog zich naar me toe en fluisterde in mij oor “Ik heb hen gezegd dat ik geen bezwaar heb dat ze zo met je dansen”

Na deze close danspartij bleef er nog een man over om mee te dansen terwijl mijn man met Kate danste. Ik zag hoe mijn man Kate helemaal betaste, Kate keek naar me, en ik deed teken dat het geen probleem was voor mij, en tot mijn verwondering voor haar ook niet.

De man waarmee ik danste zag dat ook, ik voelde zijn hand van mijn poep glijden naar de onderkant van mijn kleedje. Dit was het ogenblik om een beslissing te nemen, ofwel eindigde het hier, en stopte ik hem, ofwel…Mijn man had gezien wat er gebeurde en zag mijn twijfel en deed teken te laten begaan. Langzaam voelde ik zijn hand onder mijn rokje gaan strelend over mijn naakte poep en voelde ik zijn vingers over mijn schaamlippen aaien. Moeite om zijn vingers in me te duwen had hij niet want ik was zeer nat. De dans was teneinde maar iedereen aan tafel had gezien wat er gebeurd was.

Kate moest naar het toilet en vroeg me mee te gaan, eens daar duwde ze me zacht in een wc en sloot de deur. Ze opende de vijf knopen en streelde mijn totaal naakte lichaam, ik heb echt zin in je zei ze zacht terwijl ze me vingerde.
Ik heb ook zo’n zin in je antwoorde ik, ga mee naar ons hotel. Misschien zei ze, en we vervoegde terug de heren.

Mijn man nooit verlegen wat dat betreft nodigde iedereen uit voor een laatste drink in ons kamer in het hotel. Dat was in de gegeven omstandigheden bijna een uitnodiging om me te neuken.
In no time was iedereen klaar om te vertrekken, ga mee vroeg ik aan Kate.
Ik ben niet gek ik weet ook wel wat daar gaat gebeuren zei ze. Maar goed ik ben zoals jij bi en het zien er nogal toffe mannen uit en het is voor mij al lang geleden dus ik ga mee. Maar ik ga mee in de eerste plaats voor jou.

De mannen leken zeer tevreden dat Kate ook mee ging, dus een korte wandeling naar het hotel, mijn man liet er geen twijfel over bestaan dat ze hun gang mochten gaan met mij, waarbij Kate en ik, zowat overal handen voelden, het was duidelijk wat er te gebeuren stond eens we in de kamer waren.

In de lift, stond Kate naast me, en totaal onverwacht opende ze mijn vijf knoopjes, zodat ik totaal naakt voor de mannen stond, ze bood me gewoon aan als een slet. “Ik wil zien hoe ze je nemen” fluisterde ze me toe. Blijkbaar was het nu niet enkel mijn man die me wou laten gebruiken maar ook zij.
Handen gingen over gans mijn lichaam, ik was enkel nog daar als slet, als hoer voor iedereen. Gehoorzaam opende ik mijn benen om hen toe te laten mijn kut te voelen en gaf me volledig over aan hen.

Eens in de kamer was het tot mijn verwondering Kate die de leiding nam.

Kijk maar, trek je maar af, doe wat je wil maar ik eerst zei ze, terwijl ze naar mij kwam en mijn kleedje uitdeed en me op bed legde. Zelf was ze even snel naakt en kwam naast me liggen.

Ze gaf me een lange tongzoen terwijl onze lichamen over elkaar schoven, het gevoel haar borsten over de mijne te voelen schuiven en haar zachte lichaam tegen het mijne, het was waar ik de ganse dag had over gedroomd. Ze ging in een 69 houding op mij liggen zodat haar poesje recht voor mijn mond kwam. Alleen de die super vrouwelijke reuk van haar vagina die ik diep inhaalde maakte me gek.

Terwijl de mannen rond ons stonden, toekeken en zich aftrokken, stak ik mijn tong diep in haar natte vagina en smaakte haar geile vocht. Haar tong maakte me gek van lust. Ook zij genoot er blijkbaar van want ik voelde dat ze zoals ik naar een hoogtepunt ging. We lagen beide schokkend van genot klaar te komen. Ze verloor daarbij zoveel vocht dat ik heftig uitlikte, die echt vrouwelijke smaak en reuk is goddelijk. Ze verplaatste zich zodanig dat onze benen in elkaar schoven en onze kutjes elkaar raakte. Het gevoel dat onze natte vagina’s over elkaar schoven was ongelooflijk, ik wou dat het nooit ophield, en weer voelde ik haar komen. Ik keek rond ons, en het feit dat we voor al die mannen lagen klaar te komen hitste me nog meer op. We kwamen samen nogmaals klaar, waarna ze van me afging en zei tegen de mannen “ Ik wil zien dat jullie die slet neukt”. Ze was nog erger dan mijn man.

Onmiddellijk lag een van de mannen op me en opende ik mijn benen om hem te ontvangen, ik voelde echt de behoefte haar duidelijk te tonen dat ik alles zou doen wat ze van me verlangde. Ik voelde de man zijn eikel duwen tegen mijn natte vagina. Kate lag naast me kuste me en zei “ laat hem in je komen, laat hem zijn zaad in je spuiten, geile slet” Langzaam schoof zijn lul in me, ik ademde en zuchtte luid, Kate keek me in de ogen, en ik wist dat zij zeer goed wist wat ik nu voelde, ook zij kende het gevoel van een penis die diep in je komt. “Ik wil dat je ze allemaal neukt, en dat je keer op keer klaarkomt” fluisterde ze in mijn oor. De man neukte me nu hard en diep, ik liet me volledig gaan en sloeg mijnbenen rond hem om hem nog dieper te voelen. Ik begon te schokken in mijn onderbuik en voelde her orgasme komen, luid roepend “ Kate ik kom klaar” Tegelijkertijd voelde ik zijn warme sperma in me schieten.

De volgende man kwam onder me liggen, terwijl ik zag hoe Kate mijn man afzoog, voelde ik zijn harde lul drukken tegen mijn kontgaatje. Kate zag hoe ik tegenspartelde en riep me toe, “laat hem in je kont, jij geile slet”. Ik wou alles doen voor haar, en liet hem begaan. Het deed even pijn toen hij in me schoof, maar nu hij in me was en bewoog werd ik er geil van. Een volgende man legde zich op me en penetreerde mijn vagina, en een derde stak zijn piet in mijn mond. Terwijl Kate nu mijn man neukte, riep ze de mannen toe “Ja gebruik ze in al haar gaten, gebruik de hoer, spuit haar vol” Ik werd gewoon platgeneukt,
Het was om gek te worden de drie penissen overal in mijn lijf die me neukten deden me rillen over gans mijn lichaam, rillingen die overgingen in hevig schokken, ik was gewoon weg van de wereld, en kwam ongelovig hevig klaar terwijl de mannen verder in me ramde. Zodanig dat nadat de eerste in mijn mond had geschoten ik terug een orgasme voelde opkomen, ik voelde het warme sperma in mijn vagina schieten en kwam terug klaar terwijl de derde in mijn kont klaarkwam.

De mannen gingen van me af en lag daar op het bed en voelde me als een gebruikte vod totaal uitgeput, toen de laatste man zich aanbood. Ik keek naar Kate die zeer hevig neukte met mijn man, en opende gehoorzaam mijn benen voor de laatste man, ik heb me totaal willoos laten neuken door hem, maar was totaal op toen hij in me klaarkwam.

De mannen waren voldaan en vertrokken, het was trouwens al zeer laat.
Kate, die mijn man zeer intiem en hevig geneukt had, zei dat mijn man op de sofa moest slapen, waar hij tot mijn verwondering mee instemde, en kwam bij me in bed liggen. Samen zijn we in elkaars armen in slaap gevallen tot laat in de morgen, waarna we het toch nog niet konden nalaten van elkaar te genieten.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners