Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Ik gehoorzaam mijn man 7
Na ons reisje naar Londen was het al een tijdje kalm, kalm dat wil zeggen dat ik regelmatig uitstekende seks heb met mijn man en dat bevalt me best. Je mag niet denken dat ik dag in dag uit met andere mannen neuk, het zou trouwens niet meer leuk zijn en ik zou er ook geen behoefte meer voor hebben.

Maar gewoonlijk zo telkens na een week of drie/vier kan ik het niet helpen dat ik zeer regelmatig denk aan wat er me te wachten staat als mijn man me nog eens ergens aanbied.

Hoe meer ik daaraan denk hoe groter de zin en behoefte die ik heb om dat weer terug te beleven. Na een tijd is het zelfs zo dat als ik alleen ben me masturbeer niettegenstaande de goede seks met mijn man.Me geven aan een of meer mannen die ik totaal niet ken, waarvan ik meestal zelfs de naam niet weet, die met mij alles mogen doen wat ze ook maar willen, is door toedoen van mijn man voor mij een drug geworden. Ik voel trouwens dat mijn man ook steeds meer de behoefte heeft me te laten gebruiken door anderen, en dat kan op de meest onverwachte ogenblikken en plaatsen.

We zijn nu een maand na ons laatste avontuur en we rijden nog eens voor het weekend naar de Walen. Eerst en vooral kan je daar lekker eten maar ook grote mooie wandelingen maken.

Ik draag een mini rokje en zoals steeds natuurlijk geen slipje.

Alvorens te vertrekken gaan we langs de supermarkt om wat frisdrank te halen voor het geval we in de file geraken het is zeer warm buiten, en je weet maar nooit hoelang je in zo’n file staat.

We staan in de drank afdeling en naast ons staat een brute grote vent een dertiger, in jeans en geruit hemd en tattoos, ook te kiezen.

“Buk je zodat hij je kut ziet”, fluistert mijn man me toe. Totaal onverwacht, maar ik weet dat ik moet doen wat me gevraagd word, dus onmiddellijk gehoorzaam ik en buig me naar het onderste schap zonder door mijn benen te gaan zodat de man duidelijk onder mijn rokje kan kijken naar mijn naakt kutje.

We slenteren verder door de gangen en het is duidelijk dat de man ons volgt, ik moet me nogmaals bukken, deze maal om iets onderaan te nemen maar nu hurk ik neer met mijn benen open in de richting van de man, zonder hem aan te kijken. Ik moet wel toegeven dat me telkens wel een kik geeft me zo te laten bekijken, ik laat me graag zien aan mannen, en ik verwacht dat het daar bij zal blijven.

Maar als we buiten komen volgt de man nogsteeds, hij heeft denkelijk goed begrepen dat het niet per ongeluk was dat ik me twee keer bukte, en hoopte misschien op een derde keer.

Mijn man, ziet dat natuurlijk ook, en zoals je weet nooit voor zoiets verlegen, spreekt hij hem aan en vraagt of hij mee in de auto wil.

Ietwat verwonderd murmelt de man “ja”.

De auto staat een beetje verder van de andere auto’s en mijn man laat me instappen van achter in de auto en doet teken naar de man om met mij mee in te stappen.

Als we allen in de wagen zitten zegt mijn man “doe je rokje omhoog en je benen open”. De man bekijkt me ongelovig met geile ogen, of ik dat wel zou doen.

Ik krijg nogsteeds een rode kop van schaamte als ik me voor een vent die ik totaal niet ken mezelf moet ontbloten maar ik blijf de slet, en het bezit, van mijn man dus gehoorzaam trek ik men rokje omhoog en open mijn benen, mijn naakte kut tonend aan die vent, zeer bewust van wat volgen gaat.

Onmiddellijk legt hij zijn hand op mijn naakte bil en schuift verder naar mijn kutje, ik voel zijn brute dikke vingers tussen mijn schaamlippen schuiven en dieper in me gaan. Hij neemt me hard vast in zijn armen en geeft me een tongkus waarbij zijn stoppelbaard tegen me aanschurkt, terwijl hij me hevig vingert.

Dat mijn man me weer laat gebruiken door die onbekende is dat waar ik alweer meer dan een maand naar getracht heb. Hij opent zijn broek en haalt zijn penis tevoorschijn. Het is zeker niet het type man dat ik zou verkiezen, maar toch hitst het me op zo brut en onverwacht genomen te worden. Het is trouwens niet aan mij te zeggen wie ik wil neuken maar aan mijn man. Ik trek zijn keiharde lul af terwijl zijn vingers spelen met mijn clitoris, hij duwt mijn hoofd in de richting van zijn paal, ik kan niet anders dan hem pijpen. De harde piemel van de man, die al vochtig is van voorvocht hitst me op, en tevens het feit zo totaal onverwacht in een supermarkt op 5 minuten tijd een man te verleiden, die ik nu afzuig maakt me geil. Ik neem hem diep in mijn mond en pijp hem. Door de vingers in mijn kutje van die brute vent word ik zo geil dat ik mijn benen zover mogelijk spreid om hem diep in me te laten.“Neuk hem” zegt mijn man. “Ja schatje” antwoord ik, en ga op de schoot van de man zitten met men gezicht naar mijn man toe, leid zijn penis met mijn hand in mijn vagina en voel de zware penis in me dringen, mijn kut opensplijten, wat is het toch weer zo geil die vent in me te voelen, terwijl mijn man me een lange tongkus geeft. Of de man me nu aanstaat of niet, ik geniet ervan zo voor mijn man te zitten, mijn benen wijd open zodat mijn man een goed zicht heeft op die vreemde penis in mijn kut. Doordat ik hevig op en neer ga en die lul in en uit me schuift en me geil en heet maakt, terwijl mijn man me kust voel ik mijn orgasme opkomen in mijn onderbuik, ik ben geil zeer geil “ja neuk me vetzakken” roep ik van geilheid uit “Ja, ik ben je hoer” roep ik naar mijn man. Plots voel ik het warme sperma van de man in me schieten maar ik blijf doorgaan tot ikzelf hevig kreunend van genot klaarkom.

De man is vertrokken en eindelijk zijn we op weg naar Virton, niet voor ik mijn man bedankt heb dat hij me heeft laten neuken, al was het niet mijn uitverkoren man, maar ik ben er om gebruikt te worden en had het echt nodig.

Als we zo’n uurtje aan het rijden zijn, met de nodige files, staan er in de verte drie jonge mannen te liften, waar we in de file langzaam naartoe rijden.

“Zal ik ze meenemen” vraagt mijn man. “Ik weet niet je weet toch maar nooit wie je meeneemt” antwoord ik. “Ik neem ze mee, ik wil dat je dit reisje echt doorgeneukt word” antwoord mijn man. “Toch niet weer ik heb juist een man geneukt” antwoord ik. Maar we stoppen al om ze mee te nemen ze moeten zo’n dertig km verder zijn, en stappen alle drie achteraan in, na hun rugzakken in de koffer gelegd te hebben. Het zijn jongens van een jaar of 18 die samen de Ardennen gaan verkennen.

Ik heb al begrepen dat het hier niet gaat bij blijven, en dat mijn man me ook aan hen gaat weggeven. Het duurt niet lang voor ik begrijp hoe hij dat gaat doen.

Na wat gebabbel met de jongens voel ik dat mijn man mijn rokje omhoog schuift en me rijdend begint te vingeren. Achteraan word het muisstil want ook zij hebben na even begrepen wat er gebeurd. Ik kan niet anders dan mijn benen openen, de gedachte zou zelfs niet bij me opkomen om niet te doen wat mijn man van me verlangd.

Mijn man gaat in het handschoenkastje, waar altijd een vibrator ligt, neemt die en duwt hem in mijn kutje.

Met het onmiskenbaar geluid dat dat ding maakt weet nu zeker iedereen wat er gebeurd. Dat stomme plastiek ding is ongenadig, ik wil niet klaarkomen maar dat trekt die plastiek penis zich niet aan, en ik voel mijn orgasme ongenadig opkomen. “Stop schatje ik kom klaar” roep ik uit terwijl ik hevig schokkend klaarkom. Natuurlijk hebben ook onze passagiers dat ook gehoord en gezien. Terwijl ik lig na te schokken zegt mijn man tegen de totaal verbaasde jongens, “ja sorry hoor, maar mij vrouw is zo geil dat ze moet gebruikt worden, als jullie zin hebben mag je haar best aanraken hoor.”

Even is er totaal verwarring achteraan en niemand durft te bewegen, tot ik de moedigste van de drie, denkelijk met een stijve en veel goesting, zijn hand voel in mijn bloesje en mijn bh schuiven, hij streelt mijn naakte borst en masseert ze. Na even voel ik dat een tweede jongen zijn hand naar mijn kutje toe schuift, als zijn vingers mijn natte kut vinden aarzelt hij, maar mij maakt het zeer geil de hand van een denkelijk onervaren jongen op mijn kutje te voelen. Het blijft even zo, het is trouwens moeilijk voor hen me van achter zittend aan te raken.

We rijden nu op een secundaire weg door bebost gebied en mijn man stopt de wagen op een kleine verlaten parking uit het zicht van de weg zoals je die daar in Wallonië nog wel aantreft. “Uitstappen” zegt hij vriendelijk.

Als we uit de wagen zijn komt hij achter me staan en schuift mijn rok en bloes omhoog en toont me zo praktisch naakt aan hen. De jongens staan te kijken naar mijn borsten die uit mijn bh hangen en mijn naakte natte kut.

Kom zegt hij voel maar hoe geil ze is, de jongens twijfelen nog, ik voel me vernederd maar zeg “als mijn man dat verlangt doe je het maar”, om hen gerust te stellen, waarop ze in geen tijd me overal betasten, zes handen die me overal strelen, geen plaats onberoerd laten. Ik laat hen volledig doen wat ze willen, vingers in mijn kut, nijpen in mijn tepels, tongkussen, het zijn plots drie hongerige wolven. Ik voel mijn kutje zeer vochtig worden en mijn tepels stijf worden. Mijn man zegt me op de houten tafel die daar staat te gaan liggen.

Een jongen staat voor me en ik open mijn benen, hij staat nu tussen mijn benen en zijn harde jonge penis raakt mijn vagina, terwijl de andere twee mijn tepels afzuigen, ik zou wel hun moeder kunnen zijn, maar dat is blijkbaar hun zorg niet.

Ik begrijp mezelf soms niet maar dit is waar ik al een paar weken naar tracht, drie mij totaal onbekenden die mij gaan neuken, die hun penissen in mijn kut gaan steken, en hun zaad in me gaan schieten, zich volledig bevredigen in mijn lichaam, zonder dat ik mij daartegen verzet maar me volledig geef aan hen.Een van hen stopt mijn borsten af te zuigen en houd zijn lul voor mijn mond, ik open mijn mond en ga met mijn tong over zijn eikel waarna ik hem diep in mijn mond neem en hem langzaam afzuig. Ik geniet gewoon van zo’n jonge frisse penis. De jongen die voor me staat met zijn pik tegen mijn kut durft blijkbaar niet verder te gaan, “kom jongen” zeg ik, en neem zachtjes zijn harde stijve penis in mijn hand en leid hem tussen mijn schaamlippen naar binnen. Het doet me zo goed zijn eikel in me te voelen glijden en zijn ganse penis dieper en dieper in me te voelen gaan. Hij neukt me nu erg hevig met al zijn jonge kracht, en ik geniet ervan hem in me te voelen, maar hij is zo geëxciteerd dat ik op no time zijn overvloedig sperma in me voel schieten. Hij trekt zich terug maar is nog niet uit me of de volgende jongen bied zich aan. Die duwt, terwijl ik het warme sperma van zijn voorganger nog uit mijn vagina voel lopen, zijn lul zonder zich iets van mij aan te trekken in een ruk volledig in me, het doet even pijn maar ik weet dat hen moet geven wat zij willen, de pijn is trouwens al weg als hij hard en lang op me inbeukt, de jongen die ik ondertussen nogsteeds pijp voel ik plots klaarkomen in mijn mond, ik zuig hem verder leeg en als hij uit mijn mond is hou ik het sperma even in mijn mond, ik wil de smaak van zijn sperma proeven voor ik het inslik. Met het sperma in mijn mond en de hevig neukende jongen in mijn kut voel ik dat ik ga klaarkomen, het komt langzaam maar steeds sneller, ik slik het sperma in “ja, neuk verder je maakt me klaar” roep ik terwijl ik de ontlading van de jongen in me voel schieten en kom hevig schokkend klaar. Mijn man staat naast me, we kijken elkaar in de ogen terwijl ik daar met mijn benen open nog lig na te schokken, en we begrijpen beide dat hij mij door gelijk wie kan laten gebruiken of misbruiken, dat ik alles zal doen wat hij van me verlangd en dat dit is wat we beide nodig hebben.

We hebben de jongens afgezet waar ze moesten zijn, ik heb van alle drie nog een bedankje gekregen en een kusje voor we verder naar onze bestemming reden. Het sperma van de twee jongens druppelt nog uit mijn muisje, en maakt mijn rokje nat. “Ben je nu tevreden” vraag ik mijn man, “ik heb gezien dat je jezelf hebt afgetrokken toen ze me neukten”. “Ja, ik ben ook klaargekomen, dat ik je kan laten neuken door andere venten maakt me zo geil, zeker als ik zie hoe ze hun lul diep in je steken en jij altijd je benen opent om hen te ontvangen, gelijk aan wie ik je geef”.

We komen aan op onze bestemming, een klein oud gezellig hotelletje zoals je ze zoveel vind in de walen. We krijgen onze kamer toegewezen eens boven is het duidelijk het allemaal wat uit de tijd is, een gezamenlijk wc in de gang en enkel een wasbak op de kamer. Maar we gaan niet flauw doen het blijft hier best gezellig.

Nadat we de omgeving verkent hebben en een wandeling in het naburige bos hebben gemaakt gaan we ergens eten om zo rond middernacht terug in het hotel te belanden. Er is ook een kleine bar waar we nog een laatste drink nemen. Aan de bar staan twee Limburgers (te horen aan hun taal) die met de bazin in het Frans, met heel veel haar op, aan het praten zijn.

Leuke mannen van rond de veertig die ons ook nog een drankje aanbieden. We geven nog iets terug om dan uiteindelijk naar onze kamer te gaan.

Eens op de kamer kleden we ons uit klaar om het bed in te gaan. Ik voel dat ik nog moet plassen en zeg dat tegen mijn man. Als ik naar de wc op de gang wil gaan zegt mijn man, ”Je durft niet helemaal naakt naar de wc te gaan” (even dit, wat ik hier schrijf is 100% echt gebeurd) Ik denk even na, wie zou er nu zo laat in dit nest nog op de gang rondlopen, niemand. Dus ik zeg “Natuurlijk durf ik dat” Ik doe mijn nachtkleedje uit en stap naakt naar de toilet, dat zich op een vijftien meter van onze kamer juist naast de trap bevind. Natuurlijk kom ik niemand tegen en ga na mijn plasje terug naar onze kamer. “Zie je wel dat ik dat durf” zeg ik tegen mijn man. Ik wil in bed kruipen maar mijn man zegt “dat durf je geen twee maal wedden voor een kleedje”

Ik weet natuurlijk best dat hij hoopt dat er toch iemand op de gang zou zijn, maar ik ben zo zeker dat er daar niemand is dat ik de weddingschap aanneem.

Ik ben gans naakt en open nog eens de deur van onze kamer, en ga naar het wc. Ik ben vlakbij het toilet als de twee mannen die we in de bar zagen vlak naast het toilet bovenkomen in de gang.

Zowel zij als ik kijken elkaar totaal verwonderd aan. Ik sta daar totaal naakt voor hen, en zij zijn al een beetje beneveld en dus wat vrijpostiger dan normaal.

Ze staan werkelijk vlak naast me en een van hen legt zijn hand op mijn borst. Ik kan hem weinig verwijten welke vrouw staat er nu totaal naakt in een hotelgang. De andere man twijfelt niet en gaat met zijn hand tussen mijn benen, als zijn volle hand over mijn vagina glijd kan ik niet laten mijn benen wat verder te openen om hem toe te laten me beter te voelen.

Ik wil hier in geen geval blijven staan, wie weet wie komt er nog, en voel dat ze me natuurlijk niet direct willen laten gaan, dus zeg ik “kom maar naar mijn kamer”.

Mijn man kijkt verwonderd op als ik met de mannen binnenkom. “Je hebt je zin gekregen“ zeg ik hem “ik ben hen op de gang tegengekomen”. De mannen houden zich in als ze mijn man zien, maar jullie kennen ondertussen mijn man wel.“kom binnen zegt hij, ze wou geneukt worden daarom stond ze naakt in de gang,” LIEGT hij, “doe maar alsof ik er niet ben, en geef die hoer maar wat ze wil”.

Ik zei het eerder al het zijn twee leuke mannen en al snel voel ik die hand terug tussen mijn benen, maar deze maal voel ik zijn vingers in me komen, de andere man heeft zijn penis bloot gemaakt en leid mijn hand daarheen.

Ik trek de man af zijn penis voelt echt goed aan hard en groot.

Na me even betast en gevingerd te hebben leggen ze me op het bed, en openen mijn benen wijd. Ik kijk vragend naar mijn man, die goedkeurend toekijkt.

Een van hen komt tussen mijn benen liggen en begint mijn kutje te likken, zijn tong beroerd mijn natte kut tussen mijn kut lipjes en gaat zo diep mogelijk in me, hij likt me echt volledig uit. Ik duw mijn onderbuik omhoog om hem zo goed mogelijk te voelen, hij likt mijn clitoris, het is heerlijk, die vent maakt me heel geil. Alles is nat tussen mijn benen, waarvan een groot deel van mezelf, ik duw met mijn handen zijn hoofd tegen mijn kut, en geniet van elke lik, terwijl ik de andere man pijp.

De man stopt met likken en duwt drie vingers in mijn openstaande mestnatte trut, ik duw zelf van genot mijn kutje tegen zijn vingers aan. Al snel volgt een vierde en een vijfde vinger, tot ik voel dat hij gans zijn hand in me gaat duwen. Ik ben zo heet dat, al doet het pijn, ik mijn benen open zover ik kan en voel hem millimeter per millimeter verder in me komen mijn vagina totaal open splijtende. Tot hij plots tot zijn pols in me is. Hij maakt draaiende bewegingen met zijn hand in mijn vagina waarbij hij alles raakt in de binnenzijde van mijn kut, het maakt me gek van lust. Wat kan die man een vrouw totaal geven wat ze nodig heeft. Die hand die mijn natte kut letterlijk volledig vult en in me beweegt ,zulk een genot is niet vol te houden ik voel gans mijn lichaam trillen wat langzaam overgaat in hevig schokken ik voel mijn orgasme heviger dan normaal door me stromen het is om gek te worden zoals ik klaarkom terwijl zijn hand verder in me beweegt, blijf ik maar komen.

Na mijn orgasme trekt de man langzaam zijn hand uit me om dat te vervangen door zijn penis.

Hij heeft me zo goed gedaan dat ik er echt naar tracht dat hij me nu neukt, ik geniet van het gewicht van zijn lichaam, nu hij op me ligt en tongkus hem lang en hevig, “Ja, neem me helemaal ik ben van jou, dank je dat je me wil neuken, ik ben een hoer ” fluisterde ik hem toe uit geilheid, terwijl ik zijn penis in en uit me voel glijden tot diep in me. Die penis die mijn kut terug zo totaal vult, dat is het gevoel waar ik altijd zo naar tracht. En weer neukt hij me zo goed dat we samen tot een orgasme komen “Ik kom, ik kom klaar” roep ik uit terwijl ik zijn sperma in me voel schieten. We blijven nog even zo met zijn penis in me liggen, totaal voldaan, tot ik zijn penis voel verkleinen en uit me schuiven samen met zijn sperma dat uit me loopt tussen mijn benen.

Nu eerst besef ik dat ik de andere man aan zijn lot heb overgelaten, nu hij de plaats inneemt van de eerste man. Ik ben echter zeker dat het niet beter kan dan wat ik juist heb gekregen. Ik open plichtsgetrouw mijn benen ook voor hem en voel hem in me schuiven, hij neukt me snel en hevig en schiet in me, maar zelf kan ik niet meer, ik heb alles al gegeven wat ik kan.

Nu de mannen uit de kamer zijn zei mijn man “wel, dat kleedje heb je zeker verdient, en morgen is het rustdag” “ Jij hebt van mij een echte hoer, een slet gemaakt, ik gehoorzaam je niet enkel maar geniet ervan als je me vreemde venten niet enkel laat verleiden, maar me ook mijn lichaam aan hen laat geven en me totaal laat gebruiken. Jij mag mij seksueel vernederen, ik verlang er zelfs naar. Soms zou ik zelfs willen dat iedereen die we kennen, familie en vrienden, weten dat ik je hoer ben, dat ik alle venten neuk die jij wilt, en dat ik beschaamd en vernederd moet zijn als ik hen tegenkom.”

Als ik lees over vrouwen blijkt altijd dat er zoveel vrouwen zijn die nooit klaarkomen, als ik dan zie dat ik meestal meerdere orgasmes krijg na elkaar bij alle soorten seks, ligt het misschien daaraan dat ik er zo verslaaft aan ben.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners