Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Massage 2
Op een dag zat ik te chatten, er was een man op de chat die had het over zijn vrouw, daar hadden ze bot bij weg geknabbeld, mijn interesse werd gewekt, want ook mijn vrouw had dat gehad.
Na wat gegevens over en weer te hebben uitgewisseld, hoorde ik van hem dat een massage goed hielp, want dat het de spieren waren die de kracht uit de schouder haalde, en niet de botten.
Wat bleek, je raadt het al, hij was masseur.
Mijn vrouw was inmiddels naast me komen zitten en las alles mee.
Nou weten wij beiden, dat ze erg snel opgewonden raakt door haar te strelen, dus vond ze een massage niet zo goed idee, ik moest ook maar zo cursus gaan volgen, maar ja, waar haal ik de tijd vandaan, en voor je je kon inschrijven en voor dat je het onder de knie hebt, zijn we een lange tijd verder.
Navraag bij hem leverde de bevestiging op dat je opgewonden kan raken bij een massage, dat zou hij niet erg vinden, want hij vond dat het een goed teken was, en hij zijn werk goed deed.
En als ze stop zou zeggen, hij ook direct zou stoppen.
Ze wilde er nog even over nadenken, en we voegden hem toe op onze icq, zodat ze ten alle tijden nog wat kon vragen als ze dat wilde,
Na vele vragen, besloot ze om het een keer te proberen.
De dag dat hij zou komen was ze doodzenuwachtig, en vroeg zich af hoe ze zich zou gedragen, ik vertelde haar, dat ze gewoon moest doen, wat haar hartje haar ingaf.
Na de koffie, werden de spulletjes in gereedheid gebracht, ze had een kleur op haar wangen, maar trok haar jurk uit, alleen in string gehuld ging ze op de tafel liggen, hij begon met haar schouders en rug, tijdens het masseren werd er over koetjes en kalfjes gesproken.
Ze vertelde dat het haar goed deed en de pijn op dit moment gewoon wegzakte door het masseren, hij zei, al je spieren zijn zo hard als staalkabels, dat doet je pijn, hij vroeg of hij ook haar benen mocht doen, ja zei ze, ga maar verder.
Na uitgebreid haar benen en dijen te hebben gemasseerd nam hij het overwicht, en zei, keer je maar om, zonder tegensputteren keerde zij zich om, en liet ook haar bovenkant masseren, ik had al in de gaten dat ze opgewonden raakte, constant haar lippen likken, en keiharde tepels.
Ook hij had dat in de gaten, hij masseerde haar buik (en dat is echt gevoelig bij haar) en schoof steeds met zijn vingers het stringetje iets verder omlaag.
Toen dat niet echt lukte, ging hij zijwaarts steeds verder haar string in, ik zag haar verkrampen, ze lag haar hand op de zijne en zei, stop maar, niet verder.
Ze stond op van de tafel, en kleedde zich direct aan.Na nog even gezellig nagekeuveld te hebben ging hij douchen, want hij kon niet naar huis gaan met die olie lucht, want zijn vrouw wist niet dat hij dit bij andere vrouwen ook deed.
Ze vertelde later, dat ze echt geil was, en gelijk met me naar bed wilde.
Ik wachtte tot zij er zelf over zou beginnen, en síavonds na de koffie begon ze erover, het had haar echt opgewonden, en vroeg hoe ik er nu over dacht, of ik toch niet jaloers zou zijn. Ben je gek? Ik vond het heerlijk om mee te mogen kijken, en had stilletjes gehoopt dat je verder zou gaan, maar dat ze echt niets tegen haar zin in moest doen.
Ze wilde wel eens een trio doen met 2 mannen, dus we gingen naar de pc en gelukkig hij was aanwezig op icq.
Na vele vragen vertelde ze dat ze graag nog eens gemasseerd wilde worden, maar dat als ze opgewonden zou raken ( en verder zou gaan ) ik mee deed, zolang ik maar geen bi was vond hij dat niet erg, nou ik ben 100 % hetero, dus aan mijn lijf geen polonaise.
De dag dat hij zou komen was ze zo nat dat ze geen string aan wilde, ze vond het een voorschut als hij al gelijk zag dat ze een nat kruisje had.
Tijdens de koffie liet ze al veel zien, ze had een latex minijurkje aan dat nogal diep is uitgesneden.
Bewust had ze al haar jurk onder haar kont vandaan geschoven voor ze ging zitten, bang dat er een natte vlek in zou komen, toen hij de tafel klaar zette, stond ze op, en moest vlug het vocht van de bank wegen
Hij vroeg of ze bezwaar dat hij in zijn boxershort ging staan, in verband met de olievlekken, nee dat had ze niet.
Hij begon gewoon met haar schouder, maar was veel sneller op andere plekken dan verleden keer, hij keerde haar om, en begon neutraal bij haar schouders, al snel zag ik haar tepels op komen.
Toen hij bij haar enkels verder ging spreidde ze al snel haar benen lichtjes, vanuit haar enkel ging hij steeds iets hoger omhoog, tot hij bij haar kutje kwam, hij stond met een duidelijk zichtbare stijve in zijn boxer.
Opeens riep ze, Jan kom je erbij, en haalde nu mijn pik uit mijn broek, al pijpend spreidde zij haar benen, liet hem toe om te gaan likken,
Later ruilde we van plek, ze schrok van de dikte, als dat maar past zei ze vlug, alledrie kwamen we al vlug tot een hoogtepunt, maar toen hij hem in haar wilde duwen, zei zeÖ. niet verder, daar ben ik nog niet aan toe.
Toen hij weg was, zei ze dat ze niet verder durfde, omdat die dikte er bij haar nooit inging.
Later op icq heeft ze hem dat verteld, hij stelde voor om het gewoon te gaan proberen volgende keer, zij stemde daarin toe, al vlug was een afspraak gemaakt voor de volgende dag.
Ze deed een open wit jurkje aan, en een wit doorschijnend kanten setje.
Ze was erg bang om voorschut te staan dat hij niet paste, aan de andere kant zeer opgewonden, want nu zou het er toch van komen.
Tijdens het koffie drinken stelde wij voor om de massage een keer over te slaan, hij ging akkoord.
Terwijl ze tussen ons inzat, lag ik me hand op haar knie, en schoof langzaam haar jurk naar boven toe, hij begon gelijk aan het andere been, ze kon nu niet meer wachten en greep ons in het kruis.
Hij zat op haar knieŽn voor haar en begon haar benen te kussen, langzaam naar boven kruipend, nam ze mijn lul in haar mond, en begon gelijk wild en krachtig te zuigen.
Toen hij haar klitje raakte begon ze al te kreunen en te zuchten, in No time was ze klaar gekomen, nu nam ze zijn lul in haar mond, en neukte ik haar achterom.
Ik stelde voor om maar weer te ruilen, en te gaan proberen of ze terecht bang was, nou soepel ging het niet, maar na vele malen stukje voor stukje verder te gaan, zat hij er toch helemaal in.
Langzaam begon ze nu mee te bewegen, en al snel kwam ze weer klaar, na vele malen te zijn klaar gekomen, was ze helemaal leeg.
Later hebben we het er nog over gehad, en ze had spijt dat ze er niet veel eerder aan was begonnen, ze was alleen zeer bang dat ze tijdens het spel mij een keer tekort zou doen, (waarom, dat vertel ik je later wel) ik vertelde haar dat ik daar niet kwaad om zou worden, en begrip ervoor had dat soms een van de twee even moet wachten, maar daar was ze niet mee gerustgesteld.
Ze maakte me duidelijk dat ik de man was waar ze van hield, en hij een leuke aanvulling was.
De volgende afspraak maakte ik zo dat ze alleen met hem zou zijn.
Ze was doodsbang, maar zette toch door en kwam de afspraak na.
Toen hij wegging belde ze me direct op of ik naar huis kwam, ik had de deur nog niet dicht of ze vloog me om de nek nam me mee naar boven en wilde direct sex, ik dacht
dat het niet goed was gegaan, maar ze vertelde dat ze doodsbang was geweest en het liever niet meer alleen met een man deed, maar dat ik er bij moest zijn, ze was wel klaar gekomen, maar veel intenser klaar kwam als ik erbij was.
De hele dag hebben we lopen genieten van elkaar, zelfs op het terras pakte ze me stiekem in het kruis.
Al vele malen is hij nu geweest, we hebben er hele fotoreportages van gemaakt en genieten samen van het kijken naar de fotoís de volgende keer zullen we er een video van maken, hebben we afgesproken.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners