Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Met mijn man en schoonvader - deel 3
Toen Lucas en ik een aantal jaren samen woonde in ons koop flatje besloten we om een woonhuis te gaan kopen. Er werden bij ons in de buurt veel nieuwe huizen gebouwd en komen kiezen welke woning we wilden hebben. Op een gegeven moment hadden we een huis uit gezocht, en moesten we opgeven wat voor een opties we wilden laten uit voeren tijdens de bouw. We hadden bedacht dat het beter was dat we gelijk een uitbouw lieten aanbrengen. Ook moesten we doorgeven wat we met de keuken en badkamer gingen doen. Ik wou graag een ligbad en Lucas wou niet in bad douchen en er moest een tweede toilet komen. Dit alles bij elkaar kosten een hellehoop geld en we moesten flink sparen en dan nog wisten we niet of we alles konden betalen. Gelukkig duurde het nog anderhalf jaar voor het huis klaar zou zijn. Maar toch moest er flink gespaard worden. We besloten om niet op vakantie te gaan want dat schilde zo tweeduizend euro. We hadden samen met mijn schoonvader George uit gerekend dat als we ongeveer twintigduizend euro overwaarde op onze huidige flat zouden hebben dat we het precies konden betalen. Op een gegeven moment stelde George voor, om de flat een half jaar eerder in de verkoop te doen en dan bij hem in te trekken zodat we dan toch nog meer geld konden sparen. Dit vonden Lucas en ik een heel goed idee. We besloten nog een maand of zes te wachten om naar de makelaar te gaan. We hadden al wel een taxatie laten doen want dit moest voor de bank. Hier uit bleek dat we een overwaarde van ongeveer achttienduizend euro zouden hebben maar dit is niet de verkoopprijs mand die ligt meestal hogen werd gezegd.
Na twee maanden kregen we van George te horen dat een collega van hem van een andere vestiging met spoed een woning zocht. George had tegen deze collega gezegd dat hij wel een flatje wist die binnen kort in de verkoop zou gaan. De man was zeer geïnteresseerd en we maakte een afspraak zodat hij onze flat kon bekijken. Toen waren we nog niet bij een makelaar geweest want dat zouden we pas na negen maanden doen. De man was zo geïnteresseerd dat hij de woning gelijk wou kopen. Dit hield voor ons in dat we niet een half jaar bij George gingen wonen maar wel vijftien maanden.

Want we kregen een paar weken de tijd om te verhuizen. Hier tegen over stond wel dat we tweeëntwintigduizend euro over waarde hadden. Nadat we bij George in getrokken waren besloten we om de kosten van de hypotheek tijdens de bouw vanaf dat moment zelf te betalen. Want dit schilde weer in de hypotheekkosten.
Vanaf het moment dat we bij George in woonde merkte ik gelijk weer dat George dit niet gewend was want we kwamen elkaar weer ’s morgens in de badkamer weer tegen. Op een gegeven moment werd ik ‘s ochtends wekker van de herrie die George maakte in de badkamer en toen ik ging kijken stond hij zijn lul te scheren. (dit deed hij de vorige keer dat wij bij hen woonde ook al) Toen ik hem vroeg waar die herrie vandaan kwam vertelde hij dat hij de scheerschuim bus had omgestoten. Ik keek eens naar het gehannes van George en vroeg of het allemaal wel lukte? George vroeg of ik hem even wilde helpen want hij kon het niet goed zien. Ik stapte op hem af en pakte het scheermes van hem aan. Toen ik hem begon te scheren begon zijn lul gelijk te groeien. We hadden al zeker een jaar niet meer met elkaar gevreeën maar het gevoel van toen was ik niet vergeten. Ik dacht er nog vaak aan terug. Nu zat ik daar weer op mijn knieën voor de stijve lul van George. Na het scheren kon ik het niet laten om een kus op zijn eikel te geven. George bleef staan en zei is dat alles wat ik krijg. Ik keek hem aan en pakte zijn pik vast en begon te pijpen. George had schijnbaar hoge nood want hij spoot zijn zaad binnen een minuut diep in mijn keel en ik kon niet anders dan het door te slikken. Ik likte zijn lul goed schoon en George bedankt mij en liep de badkamer uit om zich aan te kleden en naar zijn werk te gaan. Ik liep ook naar mijn slaapkamer en kleedde mij ook aan en ging naar beneden. Net voor dat George weg ging kuste ik hem op zijn wang en ging hij naar zijn werk. Toen ik op mijn werk kwam was ik vrolijk en dacht de helle dag aan wat er die ochtend gebeurt was. De volgende morgen toen Lucas de deur uit ging kwam George de slaapkamer op lopen en stapte hij bij mij in bed. Ik deed net of ik sliep en toen voelde ik zijn hand onder mijn T-shirt gaan richting mijn grote borsten. George pakte mijn tepel vast en begon er in te kneden. Dit was erg lekker maar dit probeerde ik niet te laten merken. Toen ging zijn hand richting mijn kruis. Ik had alleen een stringetje aan en die duwde hij opzei. Hij begon mijn klitje te masseren en op een gegeven moment kon ik het niet neer voor mij houden en begon ik te kreunen. Toen deed hij mijn string opzij en ging hij tussen mijn benen liggen en stak zijn stijve pik in mijn natte kut. Het duurde niet lang of we kwamen tegelijk klaar en hij diep in mijn kut. Ik vond het heerlijk en we besloten het vaker te doen. Vanaf dat moment werd ik iedere werkdag ‘s morgens door George geneukt. Ik werd door Lucas altijd al bijna elke avond geneukt en zodoende raakte ik verslaafd aan de sex. Ik vond het heerlijk om twee keer per dag geneukt te worden. Het kon niet vaak genoeg dacht ik bij mij zelf.
Toen we twee maanden bij George in woonde begon er bij mij op het werk van alles te spelen en raakte het bedrijf in een reorganisatie. Er werd een tijdje gezegd dat er geen mensen ontslagen zouden worden maar toen na een maand wel zo bleek te zijn kreeg ik te horen dat ik ontslagen zou worden samen met nog vijftien andere collega’s. wij werkten er niet lang genoeg en moesten weg.
Dit kwam voor ons erg slecht uit want nu had ik geen inkomen meer. Ik kreeg een basis uitkering en dat was alles. In de eerste maand ben ik bij diverse uitzendbureaus geweest maar die hadden geen werk voor mij op dat moment. Ik zorgde dan maar voor het huishouden en voor het eten. Ik stond iedere morgen vroeg op om voor Lucas en George brood te smeren en ik neukte toch nog iedere dag met George. Dit vonden we alle twee zo lekker dat we dit gewoon bleven doen. Lucas wist hier nog steeds niks van en dat wilde ik voorlopig ook zo houden. Hij had al genoeg aan zijn hoofd. Lucas had namelijk gevraagd of hij wat vaker kon overwerken om toch het nodige geld binnen te halen.
Op een gegeven moment merkte we op dat we toch geld te kort zouden hebben op het moment als we de sleutel van het huis zouden krijgen. Op een gegeven moment toen het allemaal bijna niet erger kon kreeg Lucas ook nog eens een ongeluk met onze auto waardoor we een andere auto moesten kopen. Die nieuwe auto kosten vierduizend euro.
Ik was hevig opzoek naar een baan maar kon niks vinden. Lucas had al eens in een dronken bui gezegd dat ik mijn lichaam goed kon verkopen want ik was gek op sex en hij kon mij toch niet geven wat ik wou. Ik werd dan altijd erg boos op hem en zei dat ik dan liever het huis verkocht.
Op een gegeven moment toen George terug kwam van een van zijn kaart avonden vertelde hij dat Ben en Erik een idee hadden. Zij wilden wel weer eens sex met mij hebben en daar hadden ze wel geld voor over. Ik schok hier even van want nu werd het serieus.

Maar toen ik er goed over nadacht leek het mij wel erg spannend en dit kon wel eens de oplossing zijn voor ons probleem. Ik heb het die avond nog met Lucas en George besproken en we bedachten dat het €50,- moest gaan kosten voor pijpen en sex in mijn kut met condoom per persoon voor hoog uit twee uur. George belde de dag er na Ben en Erik en vertelde wat we hadden afgesproken. Ben en Erik maakte gelijk een afspraak voor die zaterdag bij Ben thuis. Ben en Erik zijn twee mannen van eind vijftig begin zestig en hadden geen vrouw meer. Ze gingen iedere weer naar de kaart club om contact te houden met andere mensen van dezelfde leeftijd. Ik moest iets moois en spannends van Ben en Erik aantrekken die avond. Die middag had ik van Lucas een mooi jurkje gekregen die ik speciaal voor deze avond aan moest doen. Het was een wit Vlinderjurkje, (Sexy kort jurkje) met extra diep decolleté en prachtige vleermuismouwen ook had ik een bij passende ketting gekregen. Hieronder droeg ik een licht doorschijnend witte kante string en een bijpassende witte kante BH en mooie witte kousen.

George bracht mij om acht uur die zaterdag naar het huis van Ben en ging daarna weer weg. George zou mij om tien uur weer op komen halen.
Toen ik weg ging had ik een lange jas aan waardoor niet te zien was dat ik sexy gekleed was. Ben deed de deur open toen ik aanbelde en nam mijn jas aan. We liepen samen naar de kamer waar Erik al zat te wachten. Ik was erg zenuwachtig en dat merkte Ben ook op.
Ik vertelde dat George mij om tien uur weer op zou komen halen. Ben schonk mij een glas witte wijn in en hij gaf mij de afgesproken €100,-. Ze vonden dat ik er mooi uit zag erg sexy hoor zei Erik. Ik moest tussen Ben en Erik in gaan zitten en ze stelde mij eerst op mijn gemak. Toen ik twee glazen wijn op had en wat rustiger was begonnen ze over mijn benen te vrijven en aan mijn borsten te voelen. Erik vroeg naar de maar van mijn BH en ik zei dat ik een cup 90F heb.
Ben haalde zijn lul uit zijn broek en vroeg of ik heb wilde pijpen. Dit deed ik graag dus pakte zijn pik vast die toen gelijk begon te groeien. Ook Erik haalde zijn pik uit zijn broek en ook die pakte ik vast en begon hem af te trekken. Het duurde niet lang of ik had ze alle twee klaar gepijpt en spoten ze hun zaad over mijn gezicht. Toen Erik en Ben weer bij gekomen waren had ik nog twee glazen wijn op. Haalde ik de condooms tevoorschijn en deed ze om hun in middels weer harde pik zodat ze mij om de beurt konden neuken. Ik kwam tijden het neuken zelf twee keer klaar. Nadat Ben en Erik hun condoom hadden volgespoten belde George al weer aan. Ik kleedde mij snel aan en ging met George mee naar huis. Lucas zat in de auto te wachten en toen ik in de auto zat kreeg ik van hem een zakdoek om mijn gezicht schoon te maken want die zat nog onder het sperma.

Onderweg vroeg George hoe het was gegaan en ik vertelde mijn ervaring. Lucas vroeg of het niet te voor was voor mij al die sex op een dag. (Want hij wist inmiddels ook dat George mij iedere dag nog neukte. Hij vond het niet erg want we hoefden niets te betalen voor het verblijven in zijn huis). Maar ik zie dat ik het heerlijk vond, “hoe meer hoe beter” zie ik. De dinsdag er op vertelde Ben en Erik bij de kaartclub wat ze met mij hadden gedaan en toen bleek dat ook Olaf, Jeroen en Dennie het wel eens met mij wilden doen. George maakte gelijk een afspraak voor die zaterdag er op. Zo gebeurde het dat ik die zaterdag er op weer naar Ben ging alleen nu waren ze nu met zijn vijven.
Ik ben toen ik aan het pijpen was al flink gebeft en toen ik klaar gekomen ben werd ik flink geneukt en ze wisselde elkaar gelukkig op tijd af. Ze spoten omstebeurt hun zaad in dikke stralen over mijn dikke borsten. Ze wilde dit wel vaker doen zeiden ze alleen Olaf en Dennie wilden de volgende keer liever niet met condoom neuken. Ik zei dat ik het alleen met condoom deed en anders niet. Toen ik thuis vertelde dat Olaf en Dennie niet meer met condoom willen neuken stelde Lucas voor om ze een soa test te laten doen en dat ik een spiraaltje in moest laten inbrengen oor de zekerheid. Als die soa test goed uitpakte dan mochten ze zonder condoom neuken voor €100,- per persoon. Ze moesten wel allemaal het zelfde betalen want er werd geen uitzondering gemaakt voor iemand. Twee weken er na had iedereen de soa test gedaan en werd er een nieuwe afspraak gemaakt nu was het alleen bij Olaf thuis. Ook nu pijpte ik ze alle vijf en neukte ze mij in mijn kut en spoten ze mijn kut vol met zaad. ik ging die avond naar huis met €500,- en dacht dat is snel verdient en nog lekker ook. Olaf vertelde op de donderdagavond bij de andere kaartclub ook van zijn ervaring met mij en ook daar waren er mannen geïnteresseerd in een avond sex met mij. Ook bij deze club waren er vijf mannen die wel tegelijk sex met mij wilden hebben. Olaf e George regelde weer een afspraak en ik werd die zaterdag avond bij een mooi landhuis afgezet. toen ik aanbelde deed een vreemde man open en liet mij binnen. Hij stelde zich voor als Marcel en we liepen naar binnen daar zaten nog vier mannen op een bank te wachten tot ik binnen was. ook zei stelde zich voor als Ruud, Mark, Chris en Henk. Ik kreeg een glas witte wijn en na dat ik het op had moest ik eerst maar eens beginnen iedereen te pijpen. Na dat ik iedereen had klaar gepijpt begon Henk me te neuken en toen hij zijn zaad in mij had gespoten kwam de volgende er aan en neukte mij heerlijk. Ze spoten allemaal hun zaad diep in mijn kut en ik ben zelf wel vier keer klaargekomen. Na afloop wou Chris mij in mijn kont neuken maar dat wilde ik niet want daar was ik nog nooit geneukt. Toen ik dit die avond thuis vertelde zei Lucas ‘daar kunnen we wel verandering in brengen hoor’. Ik was nog geil en wilde het wel proberen. Ook George wilde het proberen dus hebben we nog met zijn drieën gevreeën. Op een gegeven moment had Lucas mijn kont lekker nat gemaakt en stak hij er een vinger in. Dit voelde heerlijk en al snel ging er een tweede vinger bij. Toen haalde hij zijn vingers uit mijn kont en zette hij zijn lul tegen mijn sluitspier en drukte zijn pik naar binnen. dit voelde heerlijk en ik wilde meer. Toen stak George zijn pik in mijn kut en werd ik voor het eerst gesandwicht. Ik vond het heerlijk en ik wilde niet dat ze stopte toen ze klaargekomen waren. Ik ben toen nog eens drie keer klaargekomen. We besloten dat als er gesandwicht zou worden dat dit €150,- per persoon zou gaan kosten. George regelde iedere zaterdagavond dat er vijf mannen mij wilden neuken en ook sandwichten. Dus verdiende ik elke zaterdag €650,- dit heb ik ongeveer een jaar gedaan min een aantal weken vakantie want daar hadden we nu wel geld voor. Twee maanden voor dat we de sleutel van ons nieuwe huis kregen vond ik een nieuwe leuke baan als secretaresse. Toch bleef ik nog een tijdje door gaan met die sex avonden op zaterdag. Ik heb dit nog een jaar volgehouden en toen vond ik het genoeg.

Lucas en ik wilden toen wel proberen een kindje te krijgen dus liet ik het spieraaltje verwijderen en neukte ik alleen nog met Lucas. Dit vond George wel erg jammer maar hij begreep het wel. Na een half jaar was ik nog niet zwanger en toen heb ik nog een keer sex met George gehad en ik raakte zwanger van hem. Dit heb ik Lucas niet verteld want hij was zo blij dat ik zwanger was. Tijdens de zwangerschap zijn Lucas en ik getrouwd en we kregen na negen maanden een gezonden jongen die we George hebben genoemd. Lucas en ik zijn erg gelukkig samen en hopen dat we nog een kindje kunnen krijgen.

Ik hoop dat je genoten hebt van mijn verhaal?
Groetjes Rebecca.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners