Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Mijn Vrouw Laten Neuken
Ik ben een man van 42 jaar getrouwd met Bianca 37 jaar en we zijn al 15 jaar samen. Bianca heeft mij laatst voorgesteld om een keer buiten huis te neuken. Ze wilde eigenlijk op spannende plaatsen met mij neuken. Ze weet dat ik daar regelmatig over fantaseer en vertelde haar dat we het gingen doen op mijn manier. Bianca vond het goed en vroeg wanneer? Heel snel schatje, heel snel.

Het weekend had ik afgesproken bij vrienden in een dorpje vlak bij Amsterdam. Deze vrienden ken ik van het voetbal en tijdens het zuipen vertelde Harry dat hij af en toe naar een huis gaat waar alles kan en niets moet. Het was geen parenclub, maar een amateur club waar je kan eten en neuken. Het huis is zo geliefd bij de omgeving dat er zelfs een bestuur op zit die de feesten regelt voor de klanten.

Je krijgt precies wat je wil en soms iets meer, maar alleen vrijwillig, laat je het gebeuren, dan is het goed, vertelde Harry. Harry is gewoon een geil gefrustreerd mannetje, maar ik geloofde hem wel. Ik had het bestuur gebeld en een afspraak gemaakt voor vrijdagavond. Deze avond konden wij dan kijken en beleven wat er zoal wordt gedaan en wat de mogelijkheden waren. We moesten wel tekenen en onze namen noteren en een verklaring van zwijgplicht tekenen tegenover de aanwezige personen. De voorzitter ontving ons met de secretaris en een vrouw. Een beeldschone vrouw van ongeveer 28 jaar. Ze vertelde de regels mondeling en we moesten daarvoor tekenen. Bianca werd gekeurd door de mannen en ze gaven haar een acht met vele plus punten qua tieten en mond. We liepen door de woning en zagen verschillende mensen praten, tongen en in de laatste kamer lag een vrouw in een stoel met haar benen wijdt. Er zaten 3 mannen in de kamer te kijken naar haar openstaande kut. Bleek ze geil van te worden kijkende mannen, ze wilde niet geneukt worden. De voorzitter fluisterdeÖ.nog niet!

Ik begreep het laat de vrouwen maar geil worden van het 1 komt het ander. Rijp en gewillig is de volgende fase, dat wilde ik ook met Bianca bereiken. Laten neuken door vreemden en het niet erg vinden. Op de terug weg stonden er verschillende koppels met elkaar te neuken, het was een geil gezicht, verschillende leeftijden, mooie mensen, oude mensen, gewone mensen.

De voorzitter vroeg aan Bianca of ze wel eens geneukt was door een ander. Ze knikte nee, Oh dan word het helemaal spannend voor jou Bianca, ik durf te wedden dat je hier de eerste keer ga beleven. En misschien wel een record gaan vestigen aan mannen vlees verwerking!!

Bianca keek hem aan en zei, Nou denk het niet, rustig aan eerst met mijn man.

De voorzitter keek mij aan en zei, ik zou het wel weten met zoín lichaam Bianca je moet je gewoon laten neuken oor grote lullen, dat zal je opknappen. Bianca keek hem aan en liep weg. Ik keek de voorzitter aan en gaf een knipoog.

Ik liep achter Bianca aan en zei, dat ze gewoon moest doen. Ze keek mij aan en vertelde, dat ze boter geil was. Ik wil dat je me nu neukt Ton, hier in dit huis, neuk me. Ik nam haar mee naar de Wc en neukte haar snel en hard van achter in haar kut. Ze kwam schreeuwend klaar en we liepen een paar minuten later weer door het huis. Ik stond even te praten met de voorzitter en zag Bianca verderop met de secretaris en de vrouw staan. Ik zag dat de vrouw aan Bianca zat. De vrouw bekeek Bianca en voelde aan haar tieten en ik zag dat haar rok werd opgetild. De secretaris stond erbij en ik zag dat de secretaris achter de vrouw ging staan. Hij haalde zijn lul uit zijn broek en stopte deze onder de rok van de vrouw in haar kut. Mijn vrouw vond het tot zover goed. Ik bleef op afstand staan met de voorzitter. Hij vroeg aan mij wat er mogelijk was met Bianca. Ik zei, alles, als ze geil is, laat ze zich echt wel neuken, let maar op. De voorzitter lachte en zei, laat maar aan ons over Ton. We gaan haar neuken vandaag!!

Ik liep door het huis en liet Bianca achter bij de vrouw en de secretaris in de hoop dat ze zonder mijn ogen genegen was om haar te laten neuken door een ander.

Ik kwam in een kamer met cameraís en zag dat alle vertrekken werden opgenomen. De voorzitter vertelde, dat alles wordt opgenomen, we doen er niets mee, maar het is voor privacy. Ik zag mijn vrouw onder tussen tongen met de vrouw zij heet Ingrid hoorde ik de voorzitter zeggen. De secretaris ramde zijn lul van achter hard naar binnen, zat aan Ingrid haar tieten en wilde mijn vrouw erbij betrekken, door haar te bevoelen. Ik zag Bianca kijken naar het neuken van de secretaris. Opeens zag ik haar omlopen en haalde de lul van de secretaris uit Ingrid haar kut. Ze begon hem als een bezetene te pijpen. Ik dacht bingo, vuile slet. Ze stopte de lul terug en begon weer te tongen. Met de secretaris en Ingrid. Mijn vrouw werd al geiler ik herkende haar aan het gedrag. Geil is ze niet te houden!!

De secretaris pakte mijn vrouw vast drukte haar op haar knieŽn en ramde zijn lul in haar mond. Ingrid hielp hem likte en sloeg op de kont van Bianca. De man haalde zijn lul terug liep om en stopte zijn lul in Bianca haar kut. De voorzitter naast me zei, dat heeft niet lang geduurd Ton. We gaan testen hoever we kunnen gaan is dat goed. Ik vond het helemaal goed en wilde wel eens weten wat er in het hoofd van Bianca rond ging.

Bianca werd hard geneukt door de grote lul van de secretaris en ik kon het allemaal goed zien op beeld. Ik zag dat de secretaris zijn lul uit Bianca haar kut haalde en terug in haar mond duwde. Grote klodders sprongen uit zijn lul op het gezicht van Bianca. Ingrid stond er naast en schreeuwde, niet morsen, niet morsen, dat liet Bianca geen 2 keer zeggen en probeerde alles in haar mond te duwen. De secretaris liep weg en liet Bianca en Ingrid achter in de gang.

Ingrid nam Bianca mee en liep naar een andere ruimte waar twee stelletje met elkaar bezig waren. Ingrid zei, dat Bianca even mee moest doen. De vrouwen zeiden direct, heet jij Bianca, kom erbij, dan kan mijn man zoín mooie vrouw als jij bewonderen. Weet je wel dat je er goed uit ziet? Bianca zei, niets en liet het overkomen. De mannen zaten aan Bianca alsof het een opblaaspop was. Tieten werden betast, kut bevoeld en ze werd kort erna getongd door 1 van de mannen. Ik zag meteen haar hand naar zijn lul gaan en begon te trekken.

De vrouwen begonnen te strelen en Bianca zat meteen vast in het sexspel van de twee koppels, de voorzitter kwam ook binnen en ging erbij staan kijken. De twee vrouwen van de koppels zeiden, Bianca en nu de voorzitter pijpen, ben je er klaar voor. De voorzitter haalde een hele grote lul uit zijn broek en Bianca hapte meteen toe. Kijk het is een slet riepen de vrouwen, een slet zei, de voorzitter een grote HOER. Dis is al de 3e lul in een uur, Bianca zuigen, slet, je krijgt nu heel veel te verwerken, dus geniet ervan. Er stapte nog twee mannen binnen en begonnen de andere vrouwen te neuken. Het was 1 grote orgy in de kamer. Ik liep naar de kamer om mee te doen en zag ondertussen Bianca helemaal naakt op een bank liggen, kale kut naar boven en de grote stamper van de voorzitter gleed naar binnen. En kreeg precies opdat moment een lul in haar mond gestopt van een onbekende grote man. In vrouw had twee lullen in haar lichaam en ik vond het geil. Ik liep naar 1 van de vrouwen en stopte mijn lul in haar mond. Ze pijpte me met veel beleving, ik zag mijn vrouw geneukt worden als een hoer, de mannen stonden om mijn vrouw heen en neukte haar allemaal. Ze vond het prima, mijn opzet was geslaagd. Ik liep er ook heen en zei, ze wil haar reet geneukt worden heren, doe maar. De grootste zette mijn vrouw op zijn hondjes op de bank en drukte zijn lul in haar kont, ze kreeg direct en lul in haar mond en ze werd als een teef geneukt. Mooi gezicht, ik neukte vervolgens Ingrid in haar kont, die vuile slet. De voorzitter neukte vervolgens mijn vrouw en haar kont en spoot zijn zaad in de mond van Ingrid terwijl ik haar neukte in haar kont.

Mijn vrouw schreeuwde en ik zag dat zij ook zaad kreeg, maar het werd met de twee dames gedeeld, mijn vrouw was helemaal los en de lullen verdwenen steeds in haar lekkere lichaam. Ik had het voor elkaar en was trotst op Bianca, maar vooral om mezelf. Dat beloofde spannende tijden.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners