Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Mijn onverzadigbare vrouw een verrassing geven 3
Mijn geile Beth en ik hadden afgelopen weekend twee prachtige geile dagen achter de rug. Hayco en Ray waren vertrokken met de belofte dat ze nog vaak terug zouden komen. Als twee vrienden die elkaar al jaren kenden waren ze het huis uit gelopen. We hadden ons daarna door een saaie werkweek moeten slepen. Beth was bij thuiskomst de hele week opgewonden, maar ze wilde geen neukbeurt. Ze wilde vrijdag met z'n tweeën een dagje uit en dan lekker los gaan. Ik wist niet of ik het wel zo’n goed idee was, aangezien mijn broek steeds strakker stond en ik ondertussen bijna iedere vrouw wel wilde neuken die ik tegenkwam. Vrijdags had Beth ‘s-morgens vroeg gewekt met een ontbijtje op bed.

Nat het ontbijt gaf ik haar de kleding die ze vandaag van mij moest dragen. Ze stond lachend op en keek naar mijn keuze en begon toen aan een omgekeerde striptease. Ze trok haar zwarte hold-ups aan en draaide voor de spiegel. Daarna trok ze een string aan die bestond uit een touwtje met kristallen, meer niet. Ze draaide met haar billen naar de spiegel en stak deze iets achteruit waardoor ik mezelf al stijf voelde worden. Ik gaf haar een kwart cup bh en hielp haar met de sluiting, waarna ik hard aan haar tepels begon te zuigen. Ze kreunde en pakte me bij mijn stijve lul vast en begon mij stevig af te trekken. Uiteindelijk draaide ze zich om, boog zich voorover en hield de spiegel vast. Neuk me, Dave. Neuk me hard en spuit me vol. Ik wil je sperma tussen mijn benen voelen als we gaan.’ Geil door haar uitdagende houding en vier dagen onthouding ramde ik mijn lul in haar en begon als een gek te stoten terwijl ik haar borsten vastgreep die uit haar bh bungelde. Ze kreunde en hield haar kont nog iets verder naar achteren waardoor ik nog dieper in haar kwam. Ik voelde dat ze met haar spieren begon te knijpen en het zweet brak me uit. ‘Spuit met vol Dave en ik wil dat je me vandaag nog een paar keer vol spuit laat spuiten. Ik wil vandaag nieuwe vreemde lullen in me voelen Dave. Maar eerst wil ik jou zaad. Ze begon te bewegen en ik kon me niet meer beheersen. ‘Ja mijn sletje, ik zoek nieuwe verse lullen voor je. Lullen die je één voor één klaar zullen neuken. Maar nu geef ik je eerst mijn sperma mijn slet, mijn hoer.’ Ik pakte haar heupen en spoot in volle stralen mijn sperma in haar warme, natte kut. O wat voelde het heerlijk. En wat zou het een mooie dag worden vandaag.
Beth ging rechtop staan en kuste me geil op mijn mond. Daarna ging ze door haar knieën en zoog mijn lul schoon. Ze veegde met haar vingers door haar kut en likte ze één voor één af, de rest liet ze langs haar benen druipen. Heupwiegend liep ze naar ons bed en pakte fronsend een rode rok die tot onder haar knie kwam. Ze trok haar witte bloes aan en liet de knoopjes open waardoor haar borsten iets te zien waren. Uiteindelijk trok ze rode pumps met naaldhakken aan. Tevreden liep ze naar de spiegel en draaide weer rond. Toen ze met haar rug naar de spiegel stond zag je dat de rok een split had die net onder haar billen eindigde. Ze schrok even toen ze zag hoe ondeugend haar brave saaie rok eigenlijk was. ‘Met deze outfit zal ik niet lang hoeven te wachten op een nieuwe lul.’
Lachend nam ik haar mee. Onderweg deed Beth haar bloesje iets verder open waardoor haar borsten duidelijk te zien waren. Ze begon haar borsten en tepels te masseren terwijl ze me geil aankeek. ‘Zoek iemand Dave. Zoek en stop even. Ik wil nu geneukt worden.’
Ik keek naar mijn Beth, mijn geile hoer die duidelijk weer toe was aan een nieuwe lul. Ik minderde vaart en keek om me heen. Uiteindelijk zag ik een man die ik rond de vijftig schatte. Ik keek haar vragend aan, maar ze keek niet. ‘Jij bepaald wie mij gaat neuken en hoe, niet ik.’ Langzaam bleef ik naast de man rijden die eerst geïrriteerd opzij keek en toen grote ogen opzette toen hij mijn hoer met haar borsten zag spelen. Ik gebaarde naar de parkeerplaats iets verderop en hij begreep me meteen.Even later stonden we op een parkeerplaats langs de weg die door een kleine haag van de weg werd gescheiden. De man kwam zijn auto uit en keek me arrogant en vragend aan. Ik legde een deken achterin onze station-auto en gebaarde naar mijn hoer om te komen. Samen met haar liep ik naar de man toe en duwde mijn hoertje zijn richting op. Ze liep heupwiegend naar hem toe en kneep hem brutaal in zijn kruis waardoor hij naar adem hapte. Meteen begon ze hem te kussen en legde zijn handen op haar borsten en bleef ondertussen zijn kruis stevig kneden. De man aarzelde niet en begon haar meteen te gebruiken door in haar borsten te knijpen en binnen seconden een hand onder haar rok te laten verdwijnen. Kussend, knijpend en vingerend liepen ze naar de auto waar mijn hoer als een echte hoer met haar benen wijd op haar rug ging liggen. De man deed een greep in zijn broekzak en gaf mij drie biljetten van € 50,00!
Hij dacht waarschijnlijk dat ze een echte hoer was! Lachend stopte ik het geld weg en knikte goedkeurend waardoor de man zijn broek omlaag trok en zijn enorme grote dikke harde lul tevoorschijn sprong. Hij had een formaat van een echte dekhengst! Opgejaagd door zijn geilheid duwde hij zijn dikke lul in één keer hard in mijn hoer en begon haar af te raggen terwijl hij in haar borsten bleef knijpen. Hij hield geen rekening met mijn hoer, waardoor ze wanhopig gilde, zich vasthield aan de deken en haar voeten vastklemden tegen de zijramen. ‘Doe ik je pijn hoer? Nou hou je dan maar goed vast, want ik heb niet voor niets voor je betaald. Ik zal je neuken totdat je me huilend vraagt om te stoppen. Dus houd je benen wijd hoer, ik ga je uitwonen.’
Ik vond het een ontzettend geil gezicht en kon mezelf bijna niet beheersen. Maar toen ik mijn hoertje met tranen in haar ogen naar adem zag happen, liep ik naar de man toe. ‘Iets rustiger zou wel prettiger voor mijn hoertje zijn.’ Meteen stak hij me nog twee briefjes van € 50,00 toe en duwde me weg.
Oké, misschien ging het wat ruw, maar daar hield mijn hoertje eigenlijk wel van. En ik moest eerlijk toegeven, voor € 250,00 euro moest het toch geen probleem zijn. Ik keek naar de man die al ruim een kwartier als een dolle in mijn hoertje ramde terwijl ze naar adem bleef happen. Ik besloot dat ik nu toch niets voor haar kon betekenen en ging erbij staan terwijl ik mezelf begon af te trekken op het schouwspel en het pijnlijke gezicht van mijn hoer. Eindelijk had ze iemand die haar harder nam dan ze aankon. Opeens draaide de man haar om en trok haar half uit de auto. Zonder waarschuwen duwde hij zijn lul tegen haar sterretje om daarna direct in haar te rammen. Mijn hoertje gilde het uit en probeerde uit alle macht weg te kruipen, maar hij hield haar lachend vast en naaide minutenlang stevig door. Plotseling begon hij hard te kreunen en spoot langdurig haar darmkanaal vol. Even kwam hij op adem en trok haar aan haar haren de auto uit en liet haar knielend zijn lul schoonzuigen. Tevreden keek hij op haar neer en aaide over haar hoofd. ‘Dank je wel hoer. Je was je geld waard.’ Snel bracht hij zijn kleding op orde, liep terug naar zijn auto en reed weg. Ik keek naar mijn hoertje die uitgeput naast de auto zat en duwde mijn harde lul in haar mond. Ze protesteerde en probeerde me weg te duwen. Maar ik was te geil om rekening met haar te houden en spoot me, na een paar diepe stoten, leeg achter in haar keel en hield haar vast zodat ze alles gedwongen door moest slikken.
Voldaan keek ik haar aan. ‘Sorry Beth, maar het was zo heerlijk om te zien. Je werd echt stevig heeft genomen. Gebruikt gewoon. Echt geil.’ Ze keek me boos aan. ‘Hij heeft je geld gegeven klootzak!’ Onschuldig hielp ik haar om te gaan staan en deed haar rok recht en haar bloesje een beetje dicht. Daarna gaf ik haar een klap op haar billen. ‘Klopt. Hij bood spontaan geld aan. Je hebt net € 250,00 verdiend Beth. € 250,00 door te doen met wat je het liefste doet, mijn hoertje zijn. Je wilde toch door grote nieuwe lullen genomen worden. Nou ja, deze lul heeft me betaald voor jullie genot. Meer niet.’ Ze bleef me lang boos aankijken en stapte toen de auto in.

Het was een lange tijd stil in de auto en ik vroeg me af of we misschien beter naar huis konden rijden toen ik naar Bet keek. Het duurde even, maar toen begon ze aarzelend haar bloesje weer los te knopen en haar tepels zachtjes te masseren. ‘Ik vond het pijnlijk, maar eigenlijk ook ontzettend geil. Heeft hij je echt zoveel betaald?’ Ik keek haar aan en knikte. Ze glimlachte geil. ‘Misschien is het helemaal nog niet zo’n slecht idee om ons dagje uit te laten sponsoren. Kom we gaan verder.’ Verbaasd trapte ik het gaspedaal in en reed naar de stad voordat ze zich bedacht.De zon scheen en het was heerlijk warm op het terras. Mijn sletje was nu een echte hoertje en wilde geld voor haar hobby. Ze keek genoegzaam en zelfverzekerd het terras rond en keek naar een groepje mannen die genoten van hun vrijdagmiddagborrel. Ik zag haar lachen en oogcontact maken en het duurde ook niet lang of ze had beet. De mannen stootten elkaar aan en fluisterde elkaar in het oor. Ondertussen schoof mijn hoertje haar rok omhoog en spreidde haar benen zodat de manne vrij zicht op haar geile kale kut hadden. Daarna deed ze nog een knoopje van haar bloes open waardoor ze een decolleté tot haar navel had. Demonstratief stak ze haar handen in haar bloes en duwde ze haar tieten iets omhoog waardoor deze duidelijk even te zien waren doordat ze er even uit vielen. Ik zag de mannen kwijlend kijken en steeds geiler worden. Mijn hoertje stond op en boog zich voorover, waardoor de mannen vrij zich op haar natte kut hadden. Ze gaf mij een geile kus en knipoogde toe ze me meenam. Ik keek naar de mannen en gebaarde ze om ons te volgen. Het begon al te schemeren en rustig liepen we een parkje in en liepen door tot we geen andere wandelaars meer zagen.
Mijn hoertje pakte de deken die we eerder die dag al hadden gebruikt en legde deze op de grond. De mannen waren ons gevolg en hadden nu weer vrij zicht op haar natte kut en sommige begonnen zich al af te trekken.
Ze gaf me een zachte duw richting de mannen. ‘Reken eerst even met ze af.’

‘Heren, u kunt eerst afrekenen en dan mag u allen u gang gaan en mijn hoertje nemen zoals u wilt.’ De brutaalste gaf me meteen € 50,00 en liep naar mijn vrouw. Hij duwde haar met haar borsten tegen een boom en gleed met zijn hand onder haar rok en begon haar hard te neuken. Het duurde ook niet lang voordat hij klaarkwam. Mijn hoertje begon meteen te kreunen van genot en riep om meer. Gehaast betaalden zijn vier andere collega's ook hun € 50,00 en liepen naar de boom en begonnen haar overal ruw en brutaal te betasten. Één man bleef aarzelend staan. Blijkbaar twijfelde hij nog. Vlug maakte ik daar een einde haar toen ik vertelde dat al haar gaten beschikbaar waren. Bevend duwde hij me zijn € 50,00 in de hand en rende zijn collega's achterna. Ik bleef op een afstand staan. Ik wilde foto's en film maken, iets wat ik eerder die dag in mijn geilheid was vergeten.
Stiekem kwam ik dichterbij en merkte dat ik makkelijk mijn gang kon gaan, aangezien de mannen het te druk hadden om te zien wat er om hen heen gebeurde. Één van hen lag op de grond en had mijn hoer over zich heen gespietst. Ondertussen neukte een andere haar diep in haar mond terwijl ze twee van hen stevig aftrok. De twee andere keken genietend toe en waren begonnen met hun lul op te warmen. Opeens keek de twijfelende man naar mijn hoertje en begon te grijnzen. Hij duwde mijn hoertje naar beneden waardoor de lul van zijn collega uit haar mond vloog. Daarna spuugde hij op haar sterretje en drukte toen zijn lul diep in haar anus die al eerder die dag was opgerekt waardoor mijn hoertje meteen begon te kreunen van genot en commandeerde dat hij haar hard moest neuken. Onmiddellijk reageerden beide mannen en ze begonnen haar als een echte hoer te gebruiken. Ze kreunde en kronkelde en ik zag dat ze bijna klaar ging komen.
‘Kom op, ik wil meer. Ik wil harder. Ik wil volgespoten worden. Ik wil….. Ja, heerlijk zaad. Ik voel jullie zaad in me. Voldaan rolde de heren van haar af en mijn hoer zoog hun lullen schoon. Ze liep met de sperma tussen haar benen naar de volgende. Deze tilde haar meteen op en spitste haar op zijn lul terwijl ze haar benen om hem heen klemde. Mijn hoertje kreunde en kuste hem waardoor hij het zaad van zijn collega's kon proeven. Maar dat maakte hem blijkbaar niets uit, want hij kuste haar gewoon door. Zijn collega kwam achter hem staan en ging iets door zijn knieën waardoor hij zijn lul in één keer in haar schoof. Samen begonnen ze haar te neuken en ondertussen haar tieten hard te bewerken. Mijn hoer genoot met volle teugen en gooide haar hoofd achterover. ‘We komen hoer. We gaan je volspuiten met ons zaad.’
Mijn hoertje keek de man die haar anaal neukte over haar schouder aan. ‘Nou, wat let je eikel. Laat zien dat je het kan. Neuk me, neuk me hard.’ De mannen begonnen op haar in te stoten alsof ze aan een wedstrijd deelnamen en uiteindelijk spoot één collega zijn zaad in haar darmen en liet zich eruit glijden. Meteen werd hij vervangen door zijn collega die in een sneltempo doorging. De laatste collega keek, terwijl hij zichzelf aftrok, toe. Ik dacht aan het zaad die ik afgelopen weekend voor het eerst had mogen proeven en voor ik het wist, liep ik naar hem toe en vroeg of ik hem van dienst kon zijn. Hij keek me vragend aan en bood toen zijn stijve lul aan door zijn heupen iets naar voren te duwen. Ik bukte meteen en begon hem stevig te zuigen. Het proefde heerlijk en ik genoot weer van de smaak van het zaad. Toen we achter ons de heren kreunend in mijn hoertje hoorden klaarkomen en zagen dat ze haar op de deken legde, stopte ik even. Ik nam de man naar mijn hoertje. ‘Wil je haar bewerken met je vuist terwijl ik je pijp?’ Met ogen zo groot als schoteltjes knikte hij en knielde schuin voor haar neer. Meteen begon ik hem weer te pijpen. Ondertussen duwde hij zijn vuist langzaam in de opgerekte kut van mijn hoertje en begon wild te pompen terwijl zijn collega's hem luid aanmoedigde en zichzelf weer aftrokken. Mijn hoertje gilde van genot en duwde haar heupen omhoog. Ik begon hem steeds steviger af te zuigen en te likken terwijl mijn vingers zijn ballen masseerden. Opeens pakte hij met zijn vrije hand mijn hoofd, duwde mijn lul achter in mijn keel en begon onbedaarlijk te spuiten terwijl hij fanatiek door bleef pompen terwijl hij met zijn vuist die nog in mijn hoertje zat. Ik slikte alles door en ging tevreden achterover liggen en keek toe terwijl mijn hoertje gilde dat ze ging komen. Onmiddellijk haalde de man zijn vuist eruit en begon haar vocht op te vangen en haar kut schoon te zuigen. De andere heren waren uitzinnig door het schouwspel. Ze kwamen naar voren en spoten hun lul nogmaals leeg over haar borsten en gezicht terwijl ze uitgeput en trillend op de grond lag na te genieten. De heren trokken hun kleding weer aan en dropen één voor één af zonder nog een blik op mijn hoertje te werpen. Behalve degene die haar met zijn vuist had verwend. Hij likte genietend zijn hand schoon. Glimlachend liep ik naar hem toe. ‘Dank je wel. Bel ons. De volgende keer is het voor jou gratis!’
Breed glimlachend liep hij weg en ik liep weer terug naar mijn geile hoer die nog steeds aan het bijkomen was van de vele nieuwe lullen vandaag. Wat was ik trots op haar. Mijn eigen lieve geile hoer.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners