Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Naar Zuid Kroatie 1
Na een jaar hard werken, eindelijk vakantie. Zoon lief en dochter willen niet meer mee, dus in principe zouden we met z'n tweeën gaan. Mijn vrouw Brenda 44 jaar en ik, Kees 46. Ware het niet dat enkele weken terug een bevriend stel langs kwam met de vraag wat wij dit jaar tijdens de vakantie van plan waren te gaan doen. Harrie 45 jaar en Annelies eveneens 45 jaar. Onder het genot van enkele alcoholische drankjes vertelden wij dat we naar Kroatië gingen. In het zuiden een camping vlak aan zee. Harrie had direct zoiets van... zullen we met z'n vieren gaan. Leuk, gezellig, daar waren we het alle vier snel over eens. Plannen smeden. Met één auto, die van ons want dat is een busje met dubbele cabine. Achterin kan worden gerust en gegeten en gedronken tijdens de stops onderweg. Beide zouden we één en ander meenemen voor onderweg en zouden ook zorgen dat we een nacht in het busje zouden kunnen slapen.Zo gezegd en gedaan. Drie weken na het afspreken was het zover en vertrokken we op een zaterdagochtend heel vroeg richting Zuid Europa, via Duitsland Oostenrijk en Italië naar Kroatië.

Harrie en ik konden om beurten sturen en zo schoot het ook mooi op. na een goede vier uurtjes moest de eerste echte stop plaats hebben. De auto op een mooie ruime parkeerplaats gezet en eerst even de benen strekken. Brenda en Annelies zorgen voor de maaltijd en het drinken zodat Harrie en ik even konden ontspannen. Terug bij de auto rook het verrukkelijk. Macaroni, thuis klaar gemaakt en ter plekke opgewarmd.

Heerlijk! Na het eten nog even met z'n vieren een balletje getrapt en hup weer verder.

De meiden werden op de achterbank al aardig melig en probeerden wat te gaan slapen. Zo onder het motto: Dan zijn we vanavond weer wat beter te pas. Ze kropen lekker dicht tegen elkaar aan en het leek dat voor ons de weg vrij was om wat te ouwehoeren over hoe het straks allemaal in één tent wel niet zou kunnen gaan.

Helaas bleek dat de dames niet helemaal van de wereld waren ofwel ze lagen lekker naar onze geile uitingen te luisteren. Opeens kwam Brenda rechtop achter mij zitten en aaide over m'n nek schouders, borst en zo verder naar beneden. Zwoel zei ze: Die mannen gesprekken laten je niet helemaal koud, he schat? Ik kon dat niet echt ontkennen want ik zat met een half stijve lul in mijn korte broek achter het stuur. Ook Annelies wilde even weten hoe Harrie erbij zat en kreeg het zelfde commentaar.Al met al flink doorrijdend waren we een uur of zes 's middags in Noord Italië en zochten een plaats (camping) om de tent op te zetten. Waarom zei Annelies, we kunnen toch in de auto en pitten. Het is maar voor één nacht dus niet te moeilijk doen. Oké, zei Harrie, die op dat moment reed, verderop is een redelijk parkeer terrein, laten we daar maar heen gaan. Eindelijk uitstappen en uitrekken en benen strekken. Heerlijk is dat na zo'n lange rit. Al snel werd de koelkast geopend, die krijgt onderweg stroom via de motor, en de pilsjes uitgedeeld. Brenda en Annelies drinken gewoon mee. Annelies zei dat ze eerst even een ander hemdje aan wil trekken en verdween in de bus om even later te roepen: Jongens... waar is die kleine grijze koffer van mij? Harrie en ik slenteren naar het busje op de manier van: Kan je het weer niet vinden.

! Harrie opent de achterdeur en daar staat een prachtige Annelies met alleen een string aan. Ja hallo heren, mag ik even wat privacy? Waarop Harrie zegt dat zij gevraagd had om een koffer te zoeken. Ook Brenda kwam er bij staan en meende te weten dat er thuis in de gang nog een koffer stond. Da's dan heel mooi, zei Annelies, daar zit ook mijn badpak en bikini in en wat hemdjes en slips. Leuk, bedankt! Maakt niet uit meid, doe eerst maar wat van mij aan, zei Brenda en gaf uit haar koffer wat kledij aan Annelies. Nog een biertje dan maar zei Harrie en alle vier antwoorden we van: JA!

Een uurtje later was het rusttijd en gingen we in de bus allemaal een plekje zoeken. Het was niet ruim, maar we sliepen in. Een uurtje later werd ik wakker. Er bewoog iets vlak naast mij. Ik wist het meteen en zei lachend en luidop: Lig je hier nou te neuken Harrie? Brenda veerde rechtop en zei: Ik wist het! Ik lag al een hele tijd te luisteren. Ook Annelies kwam rechtop en zat met blote borsten ons wat schaapachtig aan te kijken. Ik wordt van deze warmte altijd zo geil, jullie niet? Jawel zei Brenda, maar Kees sliep al snel en ik heb heel even met mijzelf gespeelt, maar da's ook niet alles. Had het maar gezegd zei Harrie, had je wel mee kunnen doen. Ja, ja hij wel zei ik. Man je moet rustig aan doen, we hebben nog drie weken voor de boeg. Als je nu al al je kruid verschiet, vindt ik goed hoor, zijn de rest van de vakantie de dames bij mij. Lachend zaten we elkaar aan te kijken. Niemand deed er moeilijk over. Brenda en Annelies keken elkaar aan en Brenda zei dat ze de borsten van Annelies mooi vond. Ze staan mooi stevig recht naar voren, prachtige kleine tepels, heel anders dan die van mij. Die zijn ook mooi zei Harrie, alleen een beetje anders. Wel wat groter en... Ik kom=n het niet laten en legde mijn hand op Brenda haar borst en kneep er lichtjes in. Ik voelde direct haar tepel reageren en kneep nog iets harder. Een lichte kreun ontsnapte haar mond. De toon was gezet. Ik boog voorover en zoende haar heel zachtjes op de mond en fluisterde dat ik wel graag even met haar zou willen neuken. Als Harrie en Annelies het goed vinden, dan mag het, zei Brenda. Ik heb zelf ook ontzettende zin.

Vijf minuten laten besloegen de autoramen en was vanaf de buitenkant enige beweging te bemerken. Binnen was het stinnen en zuchten. Heerlijk diep neukte ik Brenda, terwijl naast mij Annelies bovenop Harrie zat en het tempo van hun vrijpartij bepaalde. Ik kon me niet bedwingen en zocht met mijn hand de borst van Annelies. Ze keek me aan en sloot haar ogen. Haar lippen zeiden: Heerlijk, ga door! Na dat iedereen bevredigd in een hoek van de bus hing probeerden we weer wat te slapen, want morgen weer vroeg verder. Op weg naar Kroatië.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners