Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Nattigheid - 55643 keer gelezen

Nattigheid!

Floor en ik komen bezweet thuis na een intensieve workout op de sportschool. Barry heeft ons flink afgemat en het was afzien, maar nu voelt het lekker.
We ploffen samen op de bank met een waterflesje in de hand. Floor draagt een sportlegging waarin haar strakke, gespierde billen goed zichtbaar zijn en in haar strakke sportshirt tekenen haar stevige borsten mooi af.
Haar halflange blonde haar draagt ze in een vrolijke staart.
‘Ik ga eerst maar even douchen en wat anders aantrekken’ zeg ik tegen Floor. ‘Als je wilt kan je meelopen en na mij douchen?’.
Ook Floor heeft behoefte aan verfrissing na deze inspanning en ze vindt het gezellig om alvast met me mee naar de boven te gaan.
Op de badkamer trek ik eerst mijn schoenen en mijn legging uit en dan mijn sportshirtje. Dan trek ik het haarelastiekje los, waardoor mijn lange blonde haren losjes over mijn schouders vallen.
Ik zie Floor geďnteresseerd naar mijn lingeriesetje kijken. Ik draag een rood setje dat bestaat uit een push-up BH waar mijn borsten mooi in uitkomen en een mooie kanten string die mijn stevige billen mooi bloot laat. Floor komt achter me staan om mij te helpen met het losmaken van mijn BH. Ze doet met haar hand mijn haar opzij zodat ze de sluiting van mijn BH kan zien. Nu mijn haar opzij is, heeft ze zicht op mijn blote nek en hals. Floor maakt mijn BH los en gaat met haar handen onder mijn BH en beweegt ze naar voren tot ze mijn borsten voelt. Tegelijkertijd kust ze met haar zachte, warme lippen de zijkant van mijn blote hals. Ik voel een heerlijke siddering door me heen trekken van de opwinding die haar aanrakingen te weeg brengen.
Haar lippen bewegen wat naar beneden richting mijn schouder. Haar handen voelen aan mijn borsten en kneden ze zachtjes. Mijn tepels worden stijf van de onverwachte opwinding.
Floor doet mijn BH-bandjes over mijn schouders heen en trekt mijn BH uit.
Haar ene hand houdt mijn borst vast, haar andere hand beweegt over mijn buik omlaag richting mijn stringetje. Ze gaat met haar hand mijn string in en gaat met haar middelvinger tussen mijn lippen. Ik kreun van genot en verlangen. Floor fluistert in mijn oor ‘Wat ben je ontzettend nat! Heb je zin mij? Moet ik doorgaan?’. Waren dat nog vragen?! ‘Ja, ga door!’ is het enige dat ik uit kan brengen. Ze duwt mijn string naar beneden en trekt hem verder uit.
Ik draai me om en begin ongeduldig Floors sportkleren uit te trekken.
Zoals ik al verwacht had, heeft ze een prachtig afgetraind lijf met stevige borsten. Haar stijve tepels en haar natte slipje verraden dat ook zij opgewonden is.
Ik geef Floor een warme, vochtige zoen en trek haar zachtjes mee richting de ruime inloopdouche. Ik zet de douche aan en als deze warm is, trek ik haar verder de douche in zodat ze onder de warme straal kan komen staan.
Net op dat moment hoor ik wat geluiden op de gang en de deur van de badkamer die opengaat. Floor schrikt, maar ik stel haar gerust dat dat vast mijn vriend Bas is die terugkomt van zijn volleybaltraining en dat ik denk dat we hem alleen maar blij zullen verrassen.
Bas komt binnen en vraagt aan mij of ik lekker getraind heb. Ik vraag of hij met me mee wil douchen waar hij met een ‘mmmmm lekker!’ zeker wel zin in lijkt te hebben. Ik hoor hoe hij zijn riem losmaakt en zijn kleren uittrekt.
Als hij om het muurtje van de douche komt, ziet hij Floor en mij onder de douche staan zoenen terwijl we elkaar betasten. ‘Zo, dat is nog eens een verrassing!’
Zijn gezicht straalt en hij krijgt een erectie.
Ik geef geen antwoord, maar begroet hem met een geile, vochtige tongzoen die hij gretig beantwoordt. Hij kust Floor ook en gaat dan tegen het muurtje staan, zodat hij ons goed kan bekijken.
Ik kijk naar Bas en verlang naar zijn lijf, maar dat moet duidelijk even wachten.
Floor en ik staan onder de douche en haar natte haren en de druppels op haar huid winden me op.
Ik kus haar en proef haar zachte, natte mond. Onze tongen zoeken elkaar en ik voel een electrisch schokje van mijn onderbuik naar mijn kutje gaan op het moment dat haar stijve tepels mijn borsten raken. Wat is dit geil en lekker!
Ik leg mijn handen op haar stevige billen en duw haar ritmisch tegen me aan, waardoor ik haar mooie kale kutje tegen de mijne aan voel komen. Met mijn ene hand ga ik naar voren tussen haar benen. Ik voel hoe nat ze is van geilheid. Met mijn middelvinger zoek ik haar klitje en ik beweeg er ritmisch overheen. We zoenen nog steeds en vanuit mijn ooghoek zie ik hoe Bas naar ons kijkt en dat hij zich langzaam aan het aftrekken is. Hij heeft een mooie, grote erectie waar ik gek op ben.
Ik vind het geil om te zien dat hij opgewonden raakt van ons.
Ik beweeg met twee vingers ritmisch op en neer naar binnen bij Floor, waarop ze haar hoofd in haar nek gooit en luid kreunt. Ik ga met mijn mond via haar hals naar beneden naar haar borsten en begin te zuigen op haar tepels. Ze zijn groot en stijf wat ik enorm geil vind om te zien en te voelen. Ik bijt zachtjes terwijl ik steeds sneller met mijn vingers over haar natte klitje beweeg. Met ‘Dit is zo geil! Ik kom! Ahhhh!!’ komt Floor luidruchtig klaar.
Bas en ik zijn inmiddels ook flink opgewonden en ik steek mijn hand naar hem uit en trek hem erbij onder de douche. Hij duwt mij met mijn rug tegen de muur en begint mij geil te zoenen. Ik voel zijn erectie in mij komen en als hij stoot, weet ik dat ik mijn orgasme niet lang meer uit kan stellen. Hij pakt mijn borst vast en masseert deze stevig. Hij knijpt zo in mijn borst dat mijn stijve tepel gretig omhoog komt te staan. Hij neemt hem in zijn mond en zuigt er aan. Als hij nog een paar keer stevig stoot en ik zijn bilspieren aan voel spannen, kom ik met een diepe kreun klaar. En na nog een stoot komt ook Bas klaar.
Zo wil ik wel vaker (thuis)komen na het sporten!Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners