Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Noortje in de disco
De muziek zwelt aan en Noortje gaat helemaal uit haar dak op de flitsende dansvloer. Noortje net 17 en helemaal alleen in de disco. Ze wilde eerst met een vriendin gaan maar die mocht niet van haar ouders. Dus zij was met de discobus weggereden en had echt een superavond. Ze had een soort kort tricot jurkje aan dat steeds omhoog kroop. Maar dat stoorde haar niet, ze was niet het soort meisje dat haar jurkje steeds naar onder schoof, en stond lekker te swingen. Ze stak haar armen omhoog en wist gewoon dat de jongens waarschijnlijk haar billen konden zien. Ze had alleen een klein stringetje aan. Haar bh had ze vergeten aan te doen. Haar harde B tietjes hadden dat helemaal niet nodig en zelf liep ze bijna altijd met haar tietjes zo bloot onder haar kleren en genoot als haar harde tepels tegen haar kleren aan schuurden.

Goed, ze was lekker aan het dansen en had steeds vaker dezelfde jongen in het vizier, die ook bij haar in de buurt aan het dansen was. Ze dacht dat hij zo’n 20 jaar was. Hij zag er erg goed uit. Ze keek steeds naar hem en draaide lekker met haar kontje en schudde met haar tietjes. Ze hoopte dat hij haar niet te jong vond want ze had gewoon echt zin in hem. Er kwam een doof nummer en ze ging even aan de kant. De jongen liep gelijk naar haar toe en keek haar aan. Haar hart klopte in haar keel en ze lachte lief naar hem, terwijl ze haar tieten lekker vooruit stak. Als hij ze maar niet te klein vond dacht ze. Hij zei tegen haar “Jammer dat er zo’n slecht nummer tussen kwam, het dansen ging net zo lekker”. Hij raakte even haar arm aan en ze zei gelijk “Geeft toch niet hč, kunnen we eindelijk even praten”.

Hij streelde opnieuw haar arm en ze trok niet terug, het voelde prima aan. Hij boog naar haar en zei in haar oor “Wil je wat drinken?” “Graag” zei ze direct “Doe maar een cola met iets sterks er in”. “Loop je even mee?” vroeg hij en opnieuw nam hij haar zo bij de arm. Ze volgde direct en snel stonden ze aan de bar. Hij bestelde en opnieuw drukte hij zijn hand tegen haar arm en zo op haar rug. Ze voelde het gelijk kriebelen in haar buik, hij was haar echt aan het versieren, en ze wilde maar wat graag. Ze draaide direct naar hem toe en vroeg “Hoe heet je?” terwijl ze haar tieten tegen zijn schouder aan drukte. Hij boog naar haar oor en zei “Ik ben Sebastiaan, en jij?” “Ik ben Noortje” zei ze. Hij was zo dichtbij, ze rook zijn aftershave en ze voelde hoe haar kutje vochtig werd. Ze drukte zich een beetje tegen hem aan. Hij draaide zijn hoofd, zijn lippen waren zo dichtbij. Ze draaide naar hem en beantwoordde direct zijn beweging door een kus op zijn mond te drukken. Oh wat was ze geil en hongerig. Ze wilde hem en wel direct, ze begreep niet wat er in haar omging maar ze wilde hem nu en direct.
Het drankje was klaar en ze kiepte het in één keer naar binnen en kuste hem weer. Hij had haar stevig in zijn armen, en ze voelde zich week worden. “Kunnen we ergens alleen zijn?” vroeg ze. Hij zei “Wat denk je van de toiletten?” “Oké” zei Noortje. Hij hield haar stevig vast en ze liepen richting de plees. Ze schoten snel de dames in en doken in de eerste beste open deur, en sloten de deur. Een paar meiden riepen nog “He! geen kerels hier” maar ze hoorde het niet en hing aan zijn lippen. Zijn handen gingen over haar lichaam en zij begon zijn broek los te maken. Ze greep naar binnen en voelde zijn lul, die al half stijf was. Ze stroopte snel zijn boxer naar beneden en begon aan zijn lul te voelen en aftrekbewegingen te maken. Zijn handen masseerden ondertussen haar tieten en het geil liep haar poesje uit. Hij drukte haar hoofd naar beneden en ze begreep dat hij wilde dat ze hem pijpte. En dat begon ze direct te doen.

Zijn pik zwol op en ze flitste met haar tong over zijn eikel. Ze voerde het tempo op dat haar lippen over zijn eikel gingen en ze merkte dat ze hem amper in haar mond kon hebben zo groot werd hij. En toen begon hij te komen en spoot zijn sperma zo in haar mond. Ze stikte er bijna in en haastig probeerde ze te slikken en haar hoofd terug te trekken. Toen hoorde ze iemand roepen “Sebastiaan de discobus vertrekt in een paar minuten, waar ben je? Snel” en zonder wat te zeggen of afscheid te nemen trok hij zijn broek op en liep weg. Noortje zat verbaasd op haar knieën en wist even niet wat er gebeurde. Ze voelde zich gebruikt en afgedankt. De klootzak, had ze hem lekker gepijpt en hij had nog niet eens dank je gezegd of zijn telefoonnummer achtergelaten. Toen realiseerde ze zich ineens dat ook zij de nachtbus moest halen en veegde met haar hand haar gezicht schoon. Ze greep haar tasje en liep de toiletten uit. Ze merkte op dat er geen mensen meer liepen. Shit dacht ze, die stomme bus is weg. Zo snel ze kon liep ze op haar naaldhakken richting uitgang en het parkeer terrein op. Daar zag ze dat de bus net weg reed, de jongen zag ze niet meer. Ja dacht ze, shit hij wel en ik niet, en spontaan begon ze te janken.

Ze zag verschillende auto’s weg rijden en dacht snel na. Misschien kon ze wel liften. Ze keek snel rond wie ze stoppen kon. Toen kwam een auto langzaam aanrijden. De man aan het stuur deed het raampje open en vroeg “Kan ik je helpen?” “Ik heb de bus gemist en nu kom ik niet naar huis, kan je me helpen?” Ze zag dat hij niet de gemiddelde discobezoeker was. Hij was zo rond de 50 dacht ze, maar best een leuke kerel om te zien. Hij had een lieve glimlach. Ze zag dat hij haar zo met zijn ogen opnam en ze voelde dat haar jurkje erg hoog zat en hij zo tegen haar string aan keek. “Sorry” zei Noortje. Ze trok haar jurkje naar beneden en voelde aan haar gezicht. Het was nog nat van de pijpbeurt en ze rook een de spermalucht aan haar handen.De man keek en lachte “Jongedame in nood, ja daarvoor kan ik wel behulpzaam zijn denk ik. Waar moet je naar toe?” Ze noemde het dorp waar ze woonde, niet gelijk de straat. “Oké” zei de man “Moet er wel veel voor omrijden, maar als je lief ben breng ik je thuis. Denk je dat je lief kunt zijn?” en hij keek met een typische mannenblik haar aan. Ze wist wat hij wilde, en zei heel langzaam “Oké, als jij lief bent ben ik het ook” en ze liep naar de achterdeur van de auto en stapte in. “Moment” zei de man “Er komen er nog twee, die kwam ik ophalen. Ze zag dat twee jongens uit de disco kwamen en naar de auto liepen. Ook die waren wat ouder, zeker zo’n 30 jaar of meer. Ze voelde zich wat opgelaten en dacht help als dat maar goed gaat. Eén man misschien aftrekken of pijpen ging nog wel. maar 3. Ze dacht zal ik uitstappen, maar ja dan moest ze lopen, en het was buiten koud geworden.

De mannen stapten in en keken verbaasd om haar te zien. “Wie heb je daar opgepikt?” vroegen ze. Maar hij zei “We brengen die even naar huis, ze zal lief zijn voor ons heeft ze gezegd”. “Ho stop” zei ze “Ik ben alleen lief voor jou, niet de andere twee” maar hij zei “Je kan de condities niet zomaar veranderen als de deal al begonnen is” en hij reed snel weg. De man naast haar streek over haar been. Ze verkrampte en trok zijn hand weg. “Niet moeilijk doen” riep hij naar haar “Er gebeurt niets, maar je hebt van die mooie benen”. De chauffeur zei “Voorzichtig met haar en blijf van haar af, ze is voor mij”. Opgelucht haalde Noortje adem en zei “Dankjewel” en streek hem over zijn schouder. Ze begon uit te leggen hoe hij bij het punt kon komen waar haar fiets stond, zodat ze het laatste stukje zou fietsen. Ook lag daar haar jas bij. Dit was in een gebouw van de boerderij aan de andere kant van het dorp, daar stonden wat machines, en lag een voorraad stro. Daar stond haar fiets, dat was vlak bij de bushalte.

Er gebeurde verder niets. De twee andere mannen keken wel steeds naar haar. Ze zagen er best goed uit vond ze, stevig en goed gekleed. Ze vroeg “Waren jullie ook in de disco?” De ene zei “We werken daar, achter de bar, en in de keuken. Dus ja, wij waren daar maar niet om te feesten, maar ik heb je wel op de vloer zien dansen, en vond je erg leuk”. “Je bent erg mooi” zei de andere, en beiden keken haar aan. Noortje ontspande en leunde tegen de bank. Ze drukte, zoals ze dat gewoon was, haar tietjes lekker naar voren en dacht kort na over alles wat gebeurd was. Die klootzak had haar laten staan ondanks dat ze lekker gepijpt had, ze proefde eigenlijk nog steeds zijn sperma op haar lippen. Verder had ze geen plezier gehad en vroeg zich af of behalve lief zijn die man ook nog wat liefs met haar wilde. Ook hij dacht ze zal alleen zijn pik maar leeg willen hebben, maar kijken wat dat wordt.

Net op tijd zei ze “Ho stop, hier moeten we inrijden, daar aan eind van dit weggetje is de schuur met mijn fiets”. De auto draaide de landweg op en reed naar de schuur. Snel stapte ze uit, alle drie de mannen stapten ook uit. Ze liep naar de chauffeur en omhelsde hem, drukte een kus op zijn mond en vroeg “Wat wil je graag?” Zijn handen waren op haar billen en hij voelde er aan. Toen voelde ze plots nog meer handen op haar lichaam. Snel dacht ze na, wegkomen zou niet lukken, en als je niet kan winnen dan kan je beter maar meespelen. Op zich voelde ze zich nog steeds geil en ja, misschien vreemd maar het voelde zo kinky aan. Drie lekkere pikken zuigen was natuurlijk niet fout dacht ze. Toen voelde ze een hand tussen haar benen en naar haar kutje grijpen. Een stem zei “Dat geile sletje heeft een kletsnat kutje” en hij schoof haar string opzij en drukte een vinger bij haar naar binnen.

Noortje zei niks maar voelde een geile scheut door haar lijf gaan. Ze kreunde zacht, de oudere man trok haar jurkje omhoog tot aan haar oksels en bijna automatisch stak ze haar armen omhoog. “Voorzichtig dat het niet vuil wordt” zei ze “En ook voorzichtig met mijn string. het is mijn mooiste”. De man achter haar trok voorzichtig haar string uit en ze stond naakt tussen de drie mannen. Ze voelde aan de broek van de oudste man en merkte dat hij behoorlijk wat in zijn broek had. Snel maakte ze zijn riem los, knoopte zijn gulp open en haalde daar een behoorlijke paal uit. Snel bukte ze en begon te pijpen, ze wilde het snel achter zich hebben. Maar dat pakte anders uit. De man achter haar begon haar te vingeren. Zo handig deed hij dat, het voelde zo goed aan omdat hij niet te hard begon maar heel licht rondjes draaide rond haar klitje zonder er direct op te gaan. Ze draaide met haar kontje want ze wilde dat hij haar hongerige klitje aan zou raken.Ondertussen bukte ze steeds verder en drukte haar kontje verder omhoog. Ze spreidde haar benen meer, terwijl ze de oudere man steeds heftiger ging pijpen. Hij had echt een lekker lul, dik met een mooie eikel, en ze genoot van het samenspel. Ze masseerde zacht zijn ballen en voelde hoe de man achter haar, kleine rondjes rond haar kittelaar draaide. Ze kon bijna niet stilstaan van genot en voelde een heerlijk orgasme opkomen. Ook merkte ze dat de man die ze pijpte steeds harder begon te kreunen. Ze wist dat hij snel zou komen en ze keek omhoog en keek hem geil aan. Toen zei ze “Je mag alles in mijn mondje spuiten als je wil”. Terwijl ze dat zei stootte de man van achter stevig in haar kutje en ze kwam met een geweldig kreun klaar, zo lekker dat ze even moest stoppen met pijpen. De man drukte haar hoofd tegen zijn pik en hij begon diep in haar mond te spuiten. Het was heerlijk dik sperma en ze probeerde alles op te likken en door te slikken. Ze keek omhoog en zag dat hij met zijn ogen dicht stond te genieten.

Toen voelde ze wat anders dan een vinger in haar kutje. Met twee stevig stoten voelde ze een harde pik in haar dringen. Zoiets groots had ze nog nooit er in gehad. Eigenlijk had ze nog amper geneukt, meestal pijpte ze alleen, en een keer had haar broer haar geneukt, maar dat was niet veel bijzonders geweest. Ze wist niet wat ze moest doen en kreunde. Voor ze wat kon zeggen stopte de derde man zijn pik in haar mond en maakte met haar hoofd neukbewegingen. Hij hield heel gemeen haar haren vast. Ze trok zijn handen weg en probeerde te zeggen je mag me geen pijn doen, maar dat lukte niet. Zijn pik schoof diep in haar mond, zodat ze bijna moest kokhalzen. De oudere man zei “Doe voorzichtig” en trok de man zijn handen weg. Ze keek hem dankbaar aan. Ondertussen werd ze stevig geneukt. Ze wist niet goed wat haar overkwam. Als een heel diepe kramp begon een geweldig orgasme op te komen. Ook de pik in haar mond begon te spuiten, het geil en het sperma liep over haar gezicht. De man achter haar begon nu haar kutje vol te spuiten. Haar orgasme sloeg haar bijna omver en het werd zwart voor haar ogen.

Langzaam werd het weer helder en ze merkte dat ze op haar buik op een strobaal lag. De man trok haar omhoog en vroeg haar “Vond je dat fijn?” “Ja” zei ze “Het was heerlijk”. Gelijk voelde ze dat ze weer gevingerd werd. Ze werd omhoog getrokken en omgedraaid, haar benen werden omhoog gehouden. Ze zag dat de oudere man weer een joekel van een stijve had. Hij kwam boven op haar en drukte dat grote ding diep in haar kutje, terwijl een van de andere zo van boven af een pik in haar mond stak. Ze werd hard geneukt in haar kut en in haar mond. Ze voelde zich zo geil en zo weerloos. Haar kutje werd behoorlijk bewerkt en ze voelde opnieuw een geil orgasme opkomen. Ze merkte dat er iets in haar kont werd gedrukt, en voelde dat het een vinger was. Op dat moment kwam ze gillend klaar. De pik in haar mond was er even uit, anders had ze misschien hem wel gebeten.

Totaal suf geneukt lag ze daar even. Toen werd ze opgetild en boven op de pik van de derde man gezet. Ik moet hem berijden dacht ze, maar dat pakte anders uit. Ze werd voorover gedrukt en voelde een vinger opnieuw in haar kont gaan. Ze gilde “Nee niet mijn kontje neuken, daar ben ik bang voor”. Maar de man bleef haar kontje bewerken en langzaam werd het lekker. Ze voelde hoe hij sperma op haar kontje smeerde en toen drukte de andere man zijn lul langzaam in haar kontje. Eerst spande ze zich enorm, maar ze kreeg een tik op haar kont en hij zei “Ontspan je”. Ze probeerde het en gelijk schoof hij zijn lul diep in haar kont. Even deed het pijn, maar toen maakte zich zo’n geil gevoel haar meester… Ze gilde het uit van genot! Zoiets grootst in haar kont, die druk, dat opvullen, de pik in haar kont, alles werkte samen en ze kwam zoals ze nog nooit was gekomen. Al dat sperma in haar onbeschermde kutje, ze was niet aan de pil.

Ze voelde hoe opnieuw beide pikken haar vol pompte met sperma. Ze werden beide snel slapper en trokken zich terug. De derde man kwam met een stijve opnieuw tussen haar benen. Ze drukte haar kutje omhoog om hem te ontvangen. Terwijl ze hard geneukt werd, richtte de oudere man zijn telefoon op haar en vroeg “Je wilde dit toch? Je vindt het lekker wat we doen?” “Ja” riep ze “Neuk me, ik ben jullie geile sletje, neuk me, vul me op ik wil het. Dit mogen jullie meer doen, ik wil jullie geile sperma, neuk me!” Terwijl ze dit zei trok de neukende man zijn pik uit haar kut en drukte hem in haar kont. Ooohh wat voelde dat geil aan. De man maakte lange halen, eerst heel diep en toen net in haar opening. De andere was haar aan het vingeren en had zijn lul zo half boven haar gezicht. Ze pakte hem vast en begon te pijpen. Snel werd zijn lul weer hard. Hij stopte hem diep in haar mond en het slijm en geil liep over haar gezicht.

Noortje genoot met iedere vezel in haar lijf van dit geils. Ze merkte dat ze opnieuw klaar aan het komen was en het voelde aan of ze zweefde op de top van haar geilheid. Ze merkte dat hij sneller ging en voelde hem klaarkomen. Alles ging diep in haar kutje en liep er uit. Wat een heerlijke kerels zijn dit dacht ze. De pik uit haar mond verplaatste zich en ging opnieuw in haar kut. Ze maakte oh zo geile sopgeluiden terwijl ze hard kreunde en opnieuw klaar kwam. Ook de man begon hard te palen en ze werd helemaal wild. De andere twee lullen hingen boven haar gezicht. Ze pijpte de ene na de andere, tot ze beiden opnieuw kwamen en haar gezicht en mond volspoten. Ja, ze had de drie pikken goed leeg gemaakt en de mannen vroegen hoe ze nu naar huis ging. Ze zei “Ik was me, want er is hier water. Weet je, dit is de boerderij waar ik woon en werk, dus ik weet alles hier. En dan fiets ik snel naar huis”. Ze kuste ze alle drie en zei “Ik kom volgende week weer naar de disco, krijg ik dan weer een lift, want die jongere klootzak die wil ik niet meer”.

De mannen vertelden dat ze veel gefilmd hadden en Noortje vroeg “Kunnen jullie me wat sturen?” Ze pakte snel haar telefoon en noemde de mannen haar nummer. Al snel waren er een hoop piepjes te horen dat de filmpjes gestuurd waren. Toen ging ze zich snel aankleden. Haar kutje lekte nog van het sperma, haar kontje deed zeer, want in totaal waren ze er allemaal in geweest. Maar voldaan fietste ze, staande op haar trappers, naar huis toe.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners