Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Oneerbaar voorstel 1
Lisa en John hadden een welverdiend lang weekend weg geboekt naar een mooi wellness hotel in Duitsland. Ze hadden een drukke, stressvolle situatie achter de rug met de verkoop van hun eigen woning en de aankoop van een mooi boerderijtje.

Eigenlijk konden ze het geld beter sparen voor de verhuizing maar ze snakten naar een paar dagen zon en besloten het tripje toch door te laten gaan.

Na een lange autorit kwamen Lisa en John aan bij het luxe hotel. Her was inmiddels 21:00u en checkten snel in. De kamer viel zeker niet tegen. Een hele mooie badkamer met grote inloopdouche en een kingsize bed.

Ze voelden zich na de autorit vies en besloten direct de grote douche uit te proberen. Staand onder de grote regendouche kusten John en Lisa elkaar passioneel. Alle spanning was binnen een paar minuten uit hun lichaam verdwenen. De korte vakantie kon nu beginnen.

Lisa pakte de nog slappe pik van John in haar hand en begon er plagend aan te trekken. Het duurde niet lang of zijn pik stond keihard overeind. Ze bukte zich en nam hem direct diep in haar mond. Vervolgens liet ze hem gedeeltelijk uit haar mond glijden totdat ze alleen zijn eikel nog in haar mond had. Terwijl ze zoog en haar tong over zijn eikel glijden trok ze hem hard af.

John kwam al snel op het punt dat hij bijna klaarkwam. Zijn ademhaling ging steeds sneller, een teken voor Lisa dat het niet meer lang zou duren voordat hij klaar zou komen.

Plots stopte Lisa. Ze gaf John nog een zoen en stapte uit de douche. John bleef achter met een keiharde paal. Hij bedacht zich dat hij haar later deze vakantie wel zou terugpakken en ook smachtend achter zou laten.

Tijdens het afdrogen besloten John en Lisa nog een drankje te gaan doen in de lobby van het hotel. Lisa deed haar sexy zomerjurkje aan en maakte zich mooi op. John keek naar haar en voelde direct zijn pik weer groeien in zijn strakke broek.

Bij de bar aangekomen bestelde Lisa een zoete witte wijn en John een pilsje. Het was erg gezellig en al snel hadden ze war drankjes op. Door vermoeidheid kwam de alcohol hard aan bij Lisa. Ze werd giechelig en voelde zich heerlijk.

John zei dat hij even naar het toilet moest en zo terug was. Terwijl John weg was keek Lisa eens rond in de lobby. Het was niet erg druk meer. Een paar oudere stelletjes en wat verderop zag ze twee heren in net pak naar haar kijken. Een van de mannen gaf haar een knipoog. Lisa voelde zich rood worden en voelde zich opgelaten. Ze glimlachte snel terug en draaide zich toen weer om.

Ze vond de heren er wel erg lekker uit zien en kon het niet laten om nog eens te kijken. Opnieuw keken de mannen naar haar en ze zag dat de mannen kort iets tegen elkaar zeiden. Vervolgens stond een van de mannen op en liep in haar richting. Lisa voelde haar hart in haar keel kloppen en draaide zich weer snel om.

De man kwam naast haar staan en vroeg of hij haar iets te drinken mocht aanbieden. Lisa bedankte vriendelijk en zei dat ze inmiddels wel genoeg had gedronken. De man stelde zich voor als Steve en zei zonder aarzelen dat hij en zijn vriend Daan onder de indruk van haar zijn. Lisa voelde zich rood aanlopen en keek Steve verlegen aan. Ze zag nu dat Steve van dichtbij nog aantrekkelijker was.

Ze wist niet wat ze moest zeggen en kon alleen Dank je uitbrengen. Voor dat ze het wist floepte ze er uit dat zij er ook goed uit zien.Steve vertelde dat hij en Daan voor zaken een weekje in het hotel verbleven en zich de afgelopen avonden nogal verveeld hebben. Hij wilde haar een voorstel doen waar ze maar eens over moest nadenken en met haar man moest bespreken.

Zijn voorstel was dat zij en Haar man straks met Steve en Daan naar hun luxe suite mee gaan om nog een drankje te doen. Ze willen Lisa en John €1000,- betalen als ze vervolgens mogen toekijken hoe Lisa en John seks met elkaar hebben. De afgelopen dagen hebben ze naar porno films gekeken om de tijd te doden maar zijn daar nu op uitgekeken.

Steve zegt denk er maar eens over na en laat het ons zo maar even weten. Verbouwereerd door het brutale voorstel ziet ze Steve teruglopen naar Daan.

Is haar dit nu echt overkomen denkt ze?

Ze neemt een slokje van haar wijn en stelt zich voor hoe de avond zou kunnen gaan verlopen. Misschien komt het door de alcohol maar ze voelt haar poesje nat worden. Hoe gaat ze John vertellen wat er zojuist gebeurt is?

John komt aanlopen en ziet Lisa met een enigszins rood aangelopen hoofd op de barkruk zitten. John vraagt haar of de alcohol naar haar hoofd is gestegen. Lisa besluit John maar meteen te vertellen wat er zojuist gebeurt is.

John luistert aandachtig en kijkt vervolgens in de richting van Steve en Daan. Ze heffen hun glas als vriendelijke begroeting. Ze hebben wel goede smaak zegt john tegen Lisa.

Lisa is enigszins opgelucht dat John niet heel boos reageert. John is echter helemaal niet boos maar voelt dat zijn pik bijna zijn broek doet openbarsten. Hij pakt de hand van Lisa en duwt deze buiten het zicht van Daan en Steve tegen zijn bobbel in de broek.

Zo denk ik er dus over fluistert hij in het oor van Lisa. Het lijken mij zeer nette mannen en willen alleen maar kijken. Die €1000,- kunnen we goed gebruiken! Hoe denk jij er over? Vraagt hij aan Lisa.

Ze wil het eigenlijk niet toegeven maar het idee wind haar enorm op. Daarnaast zijn de mannen zeer aantrekkelijk dus twijfelend zegt ze dat ze het misschien maar moeten doen dan.

Ze lopen naar Daan en Steve en zeggen dat ze graag mee gaan naar hun suite voor een drankje en dan wel zien wat er gebeurt. Daan en Steve glimlachen goedkeurend en rekenen snel bij de bar af.

Vervolgens lopen ze gezamenlijk naar de lift. Er hangt een gespannen sfeer in de lift maar Lisa voelt het wel kriebelen in haar buik. John geeft haar een kus op haar mond om haar gerust te stellen.

Bij de suite aangekomen geeft Daan Lisa en John een rondleiding. De suite is ongelooflijk luxe met een zeer groot bed en kleine privé spa met sauna, jacuzzi en inloopdouche.

Daan stelt voor om een glaasje champagne in de jacuzzi te drinken met z’n allen om wat te ontspannen. Lisa stemt toe maar geeft aan wel haar bh en slipje aan te houden. Uiteraard werd dit prima bevonden.

John maakt direct de rits van haar jurkje open en laat haar jurkje langs haar schouders op de grond glijden. Ze had speciaal voor deze avond haar mooiste setje aangedaan en zag 3 paar ogen verlekkerd naar haar lichaam staren. Verlegen als ze is stapte ze snel in de jacuzzi. De heren kleden zich ook snel uit maar hielden ook hun boxershort aan.

Lisa kon haar ogen echter niet van Steve en Daan houden. Beiden zijn goed gespierd en atletisch gebouwd. In de boxershort kon ze de contouren van hun pik duidelijk zien. Ze voelde een warme golf door haar kutje gaan en merkte dat ze snel erg geil aan het worden was.

John nam plaats naast Lisa en Steve en Daan namen plaats aan de overkant. Ze praten een tijdje over koetjes en kalfjes terwijl de fles champagne in rap tempo wordt leeg gedronken.

Ze voelt nu de hand van John over haar benen richting haar poesje bewegen. Ze kan en wil geen weerstand bieden en opent haar benen een beetje. John wrijft over het stof van haar slipje en trekt vervolgens met een vinger haar slipje opzij. Hij duwt meteen zonder probleem een vinger in haar poesje. Lisa kan een kleine kreun niet onderdrukken.John laat zich nu tussen haar benen drijven en begint haar te kussen terwijl hij haar langzaam blijft vingeren. Het duurt niet lang of Lisa voelt al een orgasme opkomen. Op dat moment stopt john en staat op om zijn boxer uit te trekken. Zijn pik is inmiddels keihard. Lisa pakt hem vast en trekt hem naar haar mond. Terwijl ze Daan en Steve geil aan kijkt laat ze haar haar tong sensueel over de paal van John glijden.

Dit uitzicht heeft effect op beide heren. Ze staan beiden op en duidelijk zijn nu de contouren van hun keiharde palen door het natte stof van hun boxers te zien. Deze aanblik maakt Lisa bloedgeil en ze begint John fanatiek te pijpen terwijl steve en Daan zich ontdoen van hun strakke boxers. Lisa ziet dat Steve een dikke zwaar geaderde niet al te lange pik heeft. Daan heeft een wat langere dunnere pik.

Beiden gaan vervolgens op de rand van de jacuzzi zitten en terwijl ze zich langzaam aftrekken zien ze hoe John Lisa uit het water trekt en haar slipje en bh uit doet. Vervolgens drukt hij Lisa voorover zodat alledrie de mannen een onbelemmerd zicht op haar kontje en poesje hebben.

Lisa voelt de ogen van de mannen op haar kontje en draait er langzaam rondjes mee. Ze wil een lekkere pik in haar poesje voelen en het maakt haar op dit moment zelfs niet meer uit van wie.

John laat haar niet langer smachten en laat cm voor cm zijn paal in haar poesje glijden. Hij gaat daarbij iets hoger staan zodat Daan en Steve tussen zijn benen door kunnen kijken hoe hij Lisa steeds harder in haar poesje neukt.

Lisa kreunt het uit. Terwijl ze hard wordt geneukt ziet ze hoe beide mannen geil naar haar kijken en zich nu hard aan het aftrekken zijn.

Terwijl Steve en Lisa oogcontact hebben zegt hij dat hij nog eens €500,- extra betaald als Lisa hem en Daan wil aftrekken. Lisa hoeft hier helemaal niet meer over na te denken. Al zouden ze niets betalen dan nog mochten ze alles met haar doen wat ze maar wilde.

Ze knikte van ja en al snel zaten Steve en Daan aan weerszijde van haar op de rand van de jacuzzi. Terwijl john haar van achteren bleef neuken pakte ze met haar linker hand de dikke paal van Steve en met haar rechterhand de lange paal van Daan en begon hen rustig af te trekken.

Daan vroeg of hij haar borsten mocht aanraken. Wederom had Lisa hier geen bezwaar tegen en al snel werden allebei haar borsten stevig gekneed door beide heren.

John voerde het tempo nu opeen op en dit deed Lisa bijna klaarkomen. Steve zag dit als het moment om te vragen of ze voor nog een €250,- extra wilde pijpen. Lisa keek even snel naar John voor goedkeuring en deze knikte bevestigend. Lisa verplaatste zich iets meer richting Steve en liet haar tong via zijn ballen omhoog richting zijn eikel glijden. Ze nam even snel zijn grote eikel in haar mond en zoog er hevig aan. Vervolgens liet ze haar tong weer richting zijn ballen gaan en zoog deze een voor een naar binnen terwijl ze hem ondertussen bleef aftrekken.

John had zijn tempo weer wat laten dalen zodat hij beter kon genieten van dit schouwspel. Hij had al vaker gefantaseerd over hoe zijn vrouw een man zou pijpen terwijl hij haar zou neuken.

Daan trok Lisa nu aan haar staart naar zijn pik. Gretig zoog ze zijn lange paal zo diep mogelijk in haar mond.

Steve was inmiddels zo geil geworden van Lisa dat hij haar nu nog eens €500,- bood als ze haar ook mochten neuken. Lisa Wilde niets liever dan zijn dikke paal in haar poesje voelen en gaf toestemming.

Dit liet hij zich geen twee keer zeggen. Hij tikte John aan en deze nam plaat op de rand van de jacuzzi terwijl Steve plaats nam achter Lisa en zijn dikke eikel tegen Lisa’s poesje zette. Lisa voelde hoe hij druk zette om zijn dikke eikel in haar poesje te duwen. Ze werd zo ver opgerekt dat ze de dikke aderen op zijn paal tegen de wanden van haar poesje voelde glijden.

Ze werd gek van geilheid bij de gedachte dat ze door twee vreemde palen geneukt werd.

Steve had zijn dikke paal inmiddels volledig in haar poesje geduwd en begon haar nu voorzichtig te neuken. Oh wat voelde haar poesje lekker strak om zijn pik. Dit zou hij niet lang kunnen volhouden. Daan begon nu ook wat brutaler te worden en begon haar mondje te neuken.

Steve versnelde nu zijn tempo en Lisa kwam al snel heftig klaar op zijn steeds gladder wordende paal.

John stelde nu voor om verder te gaan op het grote bed. Ze droogden zich snel af en Lisa werd nu door Daan opgetild en op haar rug op bed gelegd. Hij duwde haar benen open en zag haar glinsterende poesje. Hij wilde haar proeven en duwde zo diep mogelijk zijn tong bij haar naar binnen. Vervolgens begon hij te zuigen en te likken aan haar klitje.Dit was echter te heftig voor Lisa dus smeekte ze Daan om haar te neuken. Hij legde haar benen in zijn nek en trok haar poesje dicht tegen zijn pik aan. Hij wilde haar zo diep mogelijk in haar poesje neuken. Lisa voelde hoe hij zijn pik cm voor cm dieper in haar kletsnatte kutje verdween. Even voelde ze een pijnscheut en duwde ze Daan iets terug. Deze begon haar op deze diepte langzaam te neuken en kon zo toch steeds iets dieper stoten. De pijn die Lisa eerst voelde maakte nu plaats voor onbeschrijflijk verlangen om de pik van Daan steeds dieper te voelen. Na korte tijd kon Daan zonder problemen zijn volledige pik tot aan zijn ballen in haar poesje laten glijden.

John en Steve keken naar het geile tafereel en wachten geduldig op hun beurt. Daan trok zich nu terug en zette Lisa op haar knieën. Hij duwde zijn pik in een keer weer volledig in haar poesje en begon haar hard te neuken. Steve ging nu voor haar zitten en bood haar zijn dikke paal aan. Lisa moest zich met beide handen goed vasthouden aan het bed om de stoten van Daan op te kunnen vangen. Ze opende haar mond waarop Steve zijn eikel in haar mondje duwde. Meer dan zijn grote eikel paste niet in haar mondje en ze begon er zo hard mogelijk aan te zuigen.

John begon ondertussen haar billen te kneden en liet een vinger in haar kontje glijden. Lisa was dermate opgewonden dat dit zonder problemen lukte. Tussen het pijpen door liet ze een luide kreun horen toen John een tweede vinger haar kontje in liet glijden. Langzaam begon hij haar te vingeren terwijl Daan onverminderd haar poesje bleef neuken.

John vroeg Lisa of ze misschien ook een lekkere paal in haar kontje zou willen voelen. Hierop knikte ja. Daan haalde direct zijn paal uit haar poesje en plaatste zijn eikel tegen haar kontgaatje. Met wat lichte druk gleed zijn eikel soepel haar kontje in. Lisa voelde hoe hij steeds iets dieper zijn harde warme paal bij haar binnen duwde. Het voelde heerlijk maar tegelijkertijd voelde ze een leegte in haar poesje die gevuld moest worden.

Ze vroeg John te gaan liggen op zijn rug. Terwijl Daan diep in haar kontje zat nam ze plaats op John en liet zijn paal in haar poesje glijden. Nu voelde ze zich heerlijk gevuld. Daan en John begonnen haar nu in beide gaatjes te neuken. Het was een onbeschrijflijk lekker gevoel om 2 palen diep in haar te voelen. Ze had nooit kunnen denken dat ze door drie mannen tegelijkertijd genomen zou worden maar het voelde geweldig.

Daan voelde dat hij het niet meer lang kon volhouden en duwde zijn paal tot aan zijn ballen in haar kontje om daar even rust te houden. Hij voelde echter hoe John het poesje van Lisa bleef neuken en kon het klaarkomen niet meer tegenhouden. Met een harde kreun spoor hij zijn zaad met harde stralen diep in het kontje van Lisa. Hij bleef nog even in haar nagenieten en trok zich toen terug.

John werd nog steeds gepijpt door Lisa maar wilde nu dolgraag de plek van Daan innemen. Hij zat dan ook al snel achter Lisa en duwde zijn dikke eikel tegen het glibberige kontgaatje. John stopte even met stoten zodat Lisa zich beter kon ontspannen. Lisa was zo geil dat Steve maar een beetje druk hoefde te zetten. Zijn eikel gleed soepel haar kontje in en Lisa kreunde hard, ja neuk me allebei. John begon langzaam weer haar poesje te neuken en Steve had al snel zijn volledige paal in haar kontje. Haar poesje voelde al strak om zijn dikke paal. Haar kontje voelde echter nog lekkerder.

Lisa was al snel gewend en moedigde John en Steve aan om haar steeds harder te neuken. Schokkend en spuitend kwam ze op de twee palen in haar heftig klaar. Door de ongecontroleerde bewegingen van Lisa verdween de paal van Steve nog iets dieper in haar kontje. Dit voelde zo lekker dat Steve niet anders meer kon dan zijn zaad met krachtige stralen diep in haar te spuiten.

John bleef Lisa nog kort door neuken terwijl ze hevig tongden met elkaar.

Steve trok zich terug uit haar kontje en Daan, die inmiddels alweer volledig hard was nam achter haar plaats en duwde zijn pik naast die van John in haar poesje.

Lisa werd nu flink opgerekt en haar poesje zat nu strak om beide palen. In gelijk ritme begonnen ze haar nu te neuken. Lisa en John kwamen vrijwel gelijktijdig heftig klaar. Daan ging nog iets langer door waardoor Lisa nogmaals tot een hoogtepunt kwam. Weer spoot Daan zijn zaad diep in Lisa, ditmaal in haar poesje.

Lisa voelde zich volledig voldaan. Zo’n heftige sekspartij had ze nog nooit gehad.

Na lekker gedoucht te zijn namen lisa en John afscheid en wilden terug gaan naar hun hotelkamer. Wacht even zei Steve. Jullie krijgen nog iets van ons en overhandigde de enveloppe met €2250,-

Zien we jullie morgen weer in de lobby? Dan hebben we weer een nieuw voorstel voor jullie...Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners