Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Parenclub - Opnieuw leuke avond - 10476 keer gelezen
Mijn naam is Sabine. Ik ben een gehuwde bi vrouw van 46 lentes en complexloos volslank. Ik heb grote stevige borsten, een ronde kont en dito billen. Ik heb dikke vlezige schaamlippen waar menig man gek op is.

Mijn tweede echtgenoot is 43 jaa, iets jonger dan mij, sportief gebouwd en seksueel heel actief. Wij vormen een gelukkig gehuwd koppel dat regelmatig parenclubs bezoekt. Ik heb een gezonde seksuele appetijt en wij houden er van om ons samen te amuseren met anderen.

Partnerruil met een geschikt koppel vormt geen probleem. We houden ook van groepsseks.

We hebben de duidelijke afspraak dat we ons huwelijksgeluk niet in gevaar brengen door los van elkaar te daten.

Integendeel houden we alleen maar meer van elkaar door samen in clubs wat vrijblijvend seksueel vertier te zoeken. Het schept een band, geen jaloezie.

In de club doen we elk ons ding en daardoor ruilen we vaak en complexloos met andere koppels.

Vorig weekend waren we opnieuw in onze favoriete club. De club heeft een grote jacuzzi, een sauna en zowel boven als beneden verschillende ontmoetingsruimtes. Er is een leuke bar en snel kom je daar in gesprek met gelijkgezinden en van zodra bij iedereen de klik er is gaan we naar een matrasje opzoeken om leuk te seksen.

Door onze middelbare leeftijd en de sportieve lichaamsbouw van mijn man vallen we in de smaak bij zowel oudere als vaak jongere koppels.

Aan de bar ontmoetten we een koppel waar we vroeger al mee aan de slag waren geweest.

Jonge levenslustige mensen die net als wij geregeld aan partnerruil deden. Het vrouwtje was blond en ik wist sinds de vorige ontmoetingen dat mijn man een boontje had voor haar. Haar echtgenoot mocht er zijn en ik had met hem al heel heftig gevreeŽn.Na enkele drankjes en een half uurtje babbelen beslisten we om samen naar boven te gaan om ons uitgebreid te amuseren.

We vonden dit alle vier een goed voorstel en ik verheugde me al op een spetterende vrijpartij met de geile bok.

Aan de bar had ik stiekem zijn stijve lul aangeraakt en hij had mijn borsten gekust terwijl mijn man toekeek en het blondje haar rug masseerde. Het blondje had mij al op de mond gekust. Het zat goed.

Mijn man zou met "zijn" blondje flikflooien wat ik hem gunde. Ik zou me laten afneuken door haar zwaar gebouwde man.

We stapten naar boven en merkten ook dat we door een ouder koppel werden gevolgd. Een beetje verlegen mensen waarvan wij eerst dachten dat ze wilden komen gluren naar onze actie.

Dit vind ik wel leuk als mensen toekijken hoe mijn natte kut wordt bereden door een geile vent.

Ik word daar heet van als ik merk dat het anderen opjut.

We lieten hen meelopen en zagen dat zij in dezelfde ruimte als ons binnen stapten.

Mijn geile gelegenheids--bok Paul, kuste zijn blond vrouwtje als teken van vertouwen en schoof snel mijn tanga slipje naar beneden terwijl ik hem ontdeed van zijn knalrode onderbroek.

Poedelnaakt rolden we in elkaars armen en natte pruim voelde doorweekt van geilheid.

Mijn gelegenheidspartner kreeg spontaan een trillende erectie en ik had al onmiddellijk zin om hem te berijden.

"rustig aan" murmelde hij "we gaan lang en heel langzaam genieten".

Ondertussen merkte ik dat mijn man en het wat gekke blondje ook naakt waren en dat hij haar kaal geschoren kont likte. Haar gleuf stond hoopvol en afwachtend wijd open.

Zo lagen we met z'n vieren te vrijen op de matrasjes. We likten en tongden aan elkaars genitaliŽn terwijl we elkaar streelden en ophitsten in blijde verwachting van een daverend uurtje seks.

Ik merkte uit mijn ooghoek dat het derde koppel zich naakt naast ons had genesteld.

De anderen hadden het ook gemerkt maar niemand stoorde zich er aan.

Paul maakte aanstalten om met zijn tong mijn uitgehongerde geile kut te bewerken maar hij werd zachtjes opzij geduwd door de vrouw van koppeltje drie die dit voor haar rekening wou nemen.

Paul liet haar begaan en toen ik besefte dat de vrouw me wou beffen kwam mijn bi kantje naar boven en opende ik heel gewillig mijn alsmaar geiler wordende spleet en ik liet haar tong door mijn gleuf glijden.

Het was duidelijk niet de eerste keer dat ze aan een kut sabbelde want ze liet haar tong diep en snel door mijn gleuf gaan.Ik werd keiheet en zuchtte en kermde van genot. Paul was van positie gewisseld en ging achter het likkende teefje zitten. Snel duwde hij zijn hete paal in haar kut terwijl haar man met zijn fluit rechtop in de hand toestemmend naar het spektakel keek.

Snel en luid kreunend kreeg ik een orgasme. Mijn hoofd tolde er van.

Ik streelde de borsten van het vrouwtje terwijl ze gepenetreerd werd door Paul. Ze genoot keihard en ik hoorde haar met een luide schreeuw klaarkomen.

Paul zocht onmiddellijk opnieuw contact met me en maakte aanstalten om zijn gezwollen lid in mijn nat gelikte flamoes te duwen.

Ik ontvang gretig zijn 20 cm lange hete staaf en liet me gewillig neuken op weg naar een tweede orgasme.

Kreunend en kermend spoot Paul zijn heet zaad in mijn natte pruim en ik voelde straal na straal bij mij naar binnen schieten.

De man van het derde koppel was bloedgeil geworden en kroop snel over zijn vrouwtje om haar een ferme neukbeurt te geven. Zijn ballen klotsten in het rond en met een gevaarlijk grom duwde hij zijn pijp in haar gleuf om daar heftig en lang klaar te komen.

De mannen rolden op hun zij zodat ik een beter zicht kreeg op de iets oudere vrouw die ons onverwachte vergezelde. Ze zag er goed uit en met haar ogen smeekte ze om meer. Ik nestelde me naast haar en begon haar zacht en diep te tongzoenen.

Ik likte haar lippen streelde haar slappe borstjes en voelde warmte van haar kut tegen mijn lijf aan.

De vrouw liet mij het initiatief en rolde zich met gespreide benen op haar rug. Ik legde me boven op haar en poedelnaakt lag ik met de vrouw te zoenen terwijl zij mijn rug en kont streelde. Haar geopende benen gaven mij de gelegenheid om met mijn dij tegen haar kut aan te rijden wat ze graag toeliet en zuchtend begonnen we op een spectaculaire manier elkaar te bevredigen.

Het was een geile lust voor mij en de twee uitgesloten mannen kregen alweer wat beweging in hun piemel. Het schouwspel stond en hen aan en wij twee hete wijfjes genoten van hun opgerichte piemels. Ik streelde het vrouwtje en haar kut vloog opnieuw in brand. Heftig sidderend kreeg ze als vanzelf een schokkend orgasme.

Ondertussen was mijn man aan het beffen met z'n blondine terwijl zij zijn dikke fluit in de mond hield. Ze stikte bijna maar genoot als gek. Haar tepels stonden strak gespannen van geilheid en het werd tijd dat zij een orgasme kreeg. Mijn man rolde op zijn rug met zijn glimmende eikel naar omhoog gericht en het blondje stortte zich met haar wijde kletsnatte gleuf op zijn piemel. Ze begon hem wild te berijden en na enkele minuten kregen ze samen een spetterend orgasme.

Daarop trokken we met z'n allen naar de bar om wat te bekomen en onze dorst te lessen.

We bleven bij elkaar en stapten voor een hapje naar het koud buffet.

Het werd een gezellige babbel die we na ons hapje verder zetten in de grote jacuzzi.

Met z'n allen poedelnaakt in warme water.

Daar kuste ik lang met het blondje waar mijn zo gek op was maar de oudere vrouw nam het initiatief over. Terwijl de mannen op krachten kwamen ging de oudere vrouw opnieuw met mij aan de slag

Dit keer in het water.

Iedereen deed echter mee. Onder water voelde ik de vingers door mijn vagina strelen terwijl ik iedere man bij de piemel nam, de vrouwen uitbundig kuste terwijl ik hun borsten streelde en hun kut vingerde. Het werd nog een plezierig spetterend uurtje dat uitmondde in in een late en lome vrijpartij op de matrasjes naast de jacuzzi.

Zo kwam er voor eenieder een bevredigend einde aan deze dag.

Na een laatste drankje en afscheidskus namen we afscheid van elkaar in de hoop hen allen snel terug te zien.

Lukt dit niet, geen probleem, ieder weekend komen er heel veel koppels met dezelfde bedoelingen.

Wij komen alvast terug

SabineCopyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners