Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Parenclub bezoeken - 20492 keer gelezen
Mijn man en ik bezoeken meestal zoín 3 of 4x per jaar een parenclub. Niet veel mensen om ons heen weten dit. Dit komt mede omdat er nogal een taboe hangt over parenclubs ook al leven wij in 2018.

Zo ook afgelopen vrijdag, de kinderen hadden wij ondergebracht bij mijn schoonouders en we zaten net wat te eten toen er werd aangebeld. Verdomme dacht ik, wie is dat nu weer? Het bleken Chantal en Coen te zijn, Chantal is een hele goede vriendin van mij. Met Coen had ik niet zoveel, maar na vanavond begrijp ik wel waarom Chantal bij hem blijft. Chantal had een fles witte en rode wijn mee en vroeg of ze gelegen kwamen? Nou zei ik we eten een klein hapje en waren van plan om lekker weg te gaan, maar kom maar even binnen Dennis zit aan tafel. Chantal en Coen lopen verder en Chantal groet Dennis met 2 kussen en Coen schudt mijn man zín hand. Dennis keek mij aan met de blik wat nu, ik knikte met het gebaar komt goed. Chantal vroeg of wij naar het centrum gingen? Nee antwoorde ik. O waar gaan jullie dan heen vroeg Chantal. Ik wist even niets zo snel te verzinnen waarop mijn man eruit flapt we gaan naar een parenclub. Ik liep rood aan en werd eigenlijk een beetje boos, want Chantal is een leuke vriendin maar nooit echt iemand waar je mee kon praten over seks. Maar met stomheid geslagen antwoordde Chantal, daarvoor hoef je toch niet naar een parenclub te gaan. Je kan ook gewoon thuis een parenavond houden. Ik keek Chantal aan en ze zei mag ik even iemand bellen? Ja natuurlijk ga je gang zei ik. Een half uur later werd er weer aangebeld en ik deed open en ik zag de buren van Chantal en Coen voor de deur staan. Hey lekker ding antwoordde Marco, ik en Coen komen je even verwennen vanavond.

Ik was met stomheid geslagen want had dit nooit verwacht van Chantal en Coen. Maar de flessen wijn gingen open en het werd alleen maar gezelliger met zín zessen. Na een klein uurtje begon Coen mij te strelen en dat zag Marco ook en die liep ook op mij af. Zo Danielle ik ga je vanavond keihard neuken of je dat nu leuk vind of niet. Ik liet het maar gaan maar werd eigenlijk wel geil. Marco trok mijn shirt uit en Coen maakte mijn bh los en masseerde mijn tieten. Marco stond op en pakte van de kast wat olie en smeerde mijn tieten hiermee in. Coen die nog steeds achter mij stond dwong mij op te staan. Zo kon hij mijn leren broek uit doen maar hij nam ook meteen mijn string mee. Omdat Marco aan de voorkant hielp had hij meteen zicht op mijn kale kutje. Hij gaf meteen een kusje op me lippen en er ging een siddering door mij heen. Doordat deze mannen zo druk met mij bezig waren, vergat ik dat mijn eigen man ook nog ergens moest zijn. Ik keek de kamer rond en zag mijn man op tafel liggen. Chantal en Mellanie waren druk bezig met mijn man en pijpte hem om de beurt. Ik verzocht Coen en Marco om zichzelf uit te kleden, ik schrok van de piemel van Coen wat een lekkere jongen en dik van formaat, de pik van Marco mocht er ook zeker zijn maar niet zoveel vlees als die van Coen. Coen pakte mij vast en plofte mij op de bank en Marco bedeelde mij om hem te pijpen. Ik deed dit natuurlijk graag waardoor Coen met zijn mond tussen mijn benen verdween en mij heerlijk likte. Zelfs zo lekker dat ik binnen no-time klaar kwam. Coen voelde dit goed aan en drukte mijn benen verder uit elkaar en kwam toen met zijn stijve pik zo naar binnen. Hij was zo lekker van formaat dat ik mij helemaal gevuld voelde. Ik was nog steeds Marco aan het pijpen terwijl Coen mij heerlijk neukte. Na een tijdje begon Marco aan te geven dat hij bijna kwam dus stopte ik en Coen stopte ook, maar eigenlijk wilde ik dat hij mij door bleef neuken. Maar ik moest van beide heren opstaan en Coen ging nu liggen op de bank en ik moest bovenop zijn pik gaan zitten met mijn kutje. Ik liet mij langzaam zakken over zijn heerlijke pik en liet hem heerlijk in mij verdwijnen. Ik begon wat op en neer te wippen totdat ik werd vastgepakt door Marco en ik voelde Marco zijn pik tegen me kontje aandrukken. Ik was nog nooit van beiden kanten tegelijk geneukt maar ik kan het jullie aanbevelen. Ik ben denk ik wel 4x klaargekomen voordat Coen en Marco mij helemaal volspoten. Moe maar zeker voldaan stond ik op en zag dat Chantal, Mellanie en mijn man weg waren. Zij waren naar boven gegaan hoe zij het hebben gehad vertel hij zelf later wel een keer.

Maar dat dit niet de enige keer blijft dat ik mij heb laten neuken door Coen dat is zeker.

Kus

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners