Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Sauna met een bevriend stel
Mijn vriendin, Josť, en ik besluiten samen met een bevriend stel naar de sauna te gaan. Wanneer we daar aankomen staan Jan en Eva ons al op te wachten en begroeten we elkaar hartelijk. Eva is een slanke brunette van ongeveer 1.70, met grote, volle borsten. Jan, een atletische, donkerharige man van 1.80.

Het is een wellness centrum waar je volledig naakt bent en het uitkleden in de kleedkamer voelt wat onwennig. We zijn al jaren bevriend, maar hebben elkaar nog nooit bloter gezien dan in zwemkleding. Jan en ik zijn als eerste naakt en we staan naakt met elkaar te praten. Jan is daar volledig geschoren en is goed geschapen. Het wachten is op de dames, zij staan nog in hun ondergoed; Josť in haar zwarte, kanten setje met string waardoor je perfect zicht hebt op haar lekkere kont en Eva in een vuurrood setje, waar haar volle borsten bijna uit de bh vallen. Eva trekt haar bh uit en ik zie haar borsten voor het eerst ontbloot. Ze slaat een handdoek om, voordat ze haar stringetje uittrekt. Josť trekt haar ondergoed uit en moet even haar handdoek van de bank pakken en slaat die om. Wanneer ze klaar zijn, kunnen we het resort in. Het zien van het uitkleden van de dames heeft mij niet ongeroerd gelaten en voel dat mijn lid aan het opzwellen is. Gauw trek ik mijn badjas aan en zie dat Jan zijn badjas snel aantrekt, om zo zijn groeiende lul te bedekken.

De dames, die niets in de gaten leken gehad te hebben, lopen vrolijk pratend met ons mee. We beginnen aan ons saunarondje, raken lekker ontspannen en genieten van de warmte. Ik geniet ook van de twee vrouwenlichamen die op een bankje onder mij en Jan liggen. Beiden liggen ze met gesloten ogen, dus laten we onze blikken lekker gaan. Ik vind het best opwindend om te zien dat Jan Josť zo zit te bekijken. Ik bekijk Eva nu uitgebreid en zie haar bezwete borsten op en neer gaan op haar ademhaling en haar schaamstreek is (net als bij Josť) gladgeschoren.

Het is maar goed dat er verder geen mensen in deze cabine zitten, want ik krijg door de aanblik van al dit lekkers een stijve. Jan ziet dit en knipoogt. Ook zijn lul is stijf en ook behoorlijk groot. Dan opeens zegt hij luid: 'Koen heb je nou een stijve?!' De ogen van de dames schieten open en ze kijken beiden richting mij en zien inderdaad dat ik echt keihard ben. 'Ooh schat toch!' roept Josť en ik loop nog roder aan. Ik herstel me snel en wijs naar Jan zijn lid en de blikken vallen op zijn stijve lul. Jan lacht luid en Eva en Josť glimlachen ook. 'Jullie zijn dus allebei geil. Hoe komt dat?' Vraagt Eva terwijl ze de lul van Jan met twee handen vastpakt en hem begint af te trekken. Ik weet niet wat ik zie en Josť is ook duidelijk verbaasd. Alsof het de normaalste zaak van de wereld is, blijft Eva Jan aftrekken en die geniet duidelijk. 'Onze mannen hebben allebei wel een mooie lul', zegt Eva met een stoute glimlach tegen Josť terwijl ze Jan met een draaiende beweging aftrekt. Josť kijk mij lachend aan en zegt dat ze dat ook vindt. Waneer ze dit zegt, kneedt ze zachtjes mijn ballen.Al snel wordt het te warm en besluiten we af te koelen in een bad, achterin het complex. Jan en ik hebben allebei een handdoek omgeslagen, maar het is nog steeds duidelijk dat we een keiharde stijve hebben. Eva en Josť lopen giechelend en fluisterend voor ons uit en gaan snel het bad in. Wij komen de hoek om en zij zitten ons, met een grijns op hun gezicht, op te wachten. 'Voordat jullie het bad in mogen, moeten jullie ons laten zien hoe geil jullie echt zijn.' Zegt Eva. Josť lacht en zegt dat wij onszelf moeten aftrekken totdat we echt niet meer stijver kunnen worden. We bedenken ons geen moment en trekken onszelf zachtjes af, onder het toeziend oog van onze vriendinnen. Het duurt niet lang voordat ik op mijn hardst ben en het helpt wel mee dat Eva en Josť zichzelf aan het strelen zijn onder water en Eva aan de borsten van Josť begint te voelen. Jan begint zich steeds sneller af te trekken en ik moet al stoppen, omdat ik anders te snel goed ga.

Uiteindelijk mogen we het bad in en we gaan gelijk naast onze vriendin zitten en beginnen ze te zoenen. Het duurt niet lang voordat Eva op Jan gaat zitten en hem begint te berijden. Josť en ik kijken opgewonden naar dit knappe stel dat lekker aan het neuken is. Eva drukt haar borsten tegen elkaar en Jan likt haar kleine tepels, die al hard zijn. Ondertussen ben ik Josť aan het vingeren en trekt zij me af, terwijl we elkaar zoenen. Josť neemt het van me over en begint zichzelf met gesloten ogen te vingeren. Het gekreun en de seksgeluiden van Jan en Eva maken haar erg geil. Ik zoen en streel haar en na een niet al te lange tijd komt ze lang en luid kreunend klaar. Ze moet even bijkomen en we kijken naar Jan en Eva. Het duurt niet lang voordat Eva haar hoogtepunt bereik. Ze kreunt luid en hoog, terwijl ze een langdurig orgasme beleeft.

Nadat we hebben gekeken hoe Eva klaarkwam, ga ik op de rand van het bad zitten, zodat Josť me kan gaan pijpen. Terwijl ze me heerlijk likt en zuigt, kneedt ze m'n ballen en kijkt ze geil omhoog. Daarna begint ze met lange halen over mijn lul te likken en dan neemt ze me ineens diep in haar mondje. Ik kreun luid en geniet van de pijpbeurt en het feit dat we bekeken worden door Eva en Jan. Zij komen dichter bij ons zitten en Eva vraagt aan Jan en Josť of ze haar mag helpen. 'Ga je gang schat' is Jan zijn antwoord en Josť knikt met mijn lul nog in haar mondje. Eva gaat naast Josť zitten en ze begint, samen met Josť langzaam op -en neer te likken over mijn harde lul. Af en toe raken hun tongen elkaar, maar dat vinden de dames alleen maar geil. Ik speel met hun borsten en voel hun tepels lekker hard worden tussen mijn vingertoppen. Jan zegt dat hij het niet meer houdt en gaat achter Eva staan. Hij drukt zijn lange stijve helemaal in haar kutje en begint hard en snel te stoten. Eva had niet verwacht dat hij gelijk zo tekeer zou gaan, maar na een paar harde stoten kreunt ze lekker en zuigt ze me op het ritme waarmee ze geneukt wordt.

Ik word zo lekker gepijpt dat ik het op een gegeven moment bijna niet meer houd en omdat ik nog niet wil klaarkomen, lijkt het me verstandig dat ik even een break neem. Eva wordt nog steeds door Jan genomen en Josť zoent Eva en kneedt haar haar tieten en streelt haar clitje. Eva fluistert iets in het oor van Josť en die begint te glimlachen met een stoute blik in haar ogen. Eva maakt zich los van Jan en zegt dat hij op de rand moet gaan zitten. Terwijl hij dit doet, komt Josť bij me en vraagt of zij samen met Eva de lul van Jan mag likken. Ik stem toe en algauw zitten ze tussen Jan's benen te likken aan zijn grote lul. Om de beurt nemen ze zijn lul in hun mond en verwennen hem met langzame halen, afgewisseld met een wat sneller tempo. Jan kreunt van genot. Ik streel de lichamen van de dames en vinger hen om de beurt. Dan ga ik achter Josť staan en schuif mij stijve in haar natte kutje. Ik neuk haar in een rustig tempo en glij met mijn vingers in- en uit het kutje van Eva. Josť kreunt door mijn stoten, maar dat wordt gedempt door Jan zijn lul in haar mondje.

Het duurt niet lang voordat Jan zegt dat hij gaat komen. De dames stoppen met likken en vragen of ik ook snel kan komen. 'Ik heb niet veel meer nodig om te komen.' Zeg ik. Ze overleggen weer fluisterend en tot mijn verbazing komt Eva voor mij zitten en gaat Jose voor Jan zitten en begint hem weer te pijpen. Eva doet hetzelfde bij mij en ik ga al erg snel goed. Wanneer ik het niet meer houd, pakt Eva mijn lul en trekt ze me af. Met haar dikke tieten opgedrukt, trekt ze me klaar. Ik spuit me, met flinke stralen, helemaal leeg in haar geopende mond en wat eruit druipt, valt op haar borsten. Aan het gekreun naast ons is te horen dat Jan ook komt. Josť trekt hem met twee handen, ook met haar lekkere tieten opgedrukt, tot zijn hoogtepunt en ze laat hem klaarkomen op haar borsten. Na wat lange stralen zitten haar borsten onder zijn zaad. Dan likt Eva de laatste restjes sperma van mijn lul, zoent Josť en likt ze, stout kijkend, naar beneden om het sperma van Jan van Josť haar linkerborst af te likken.

Daarna lopen ze samen het bad uit en gaan het sperma van zich afspoelen,terwijl Jan en ik uitgebreid na zitten te genieten.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners