Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Vakantie Thailand
Als jonge reisleider kwam ik de gekste dingen tegen. Ik werkte voor mezelf en was tevreden over al het werk wat ik aangeboden kreeg. Ik sprak veel talen en kon binnen 3 uur in het vliegtuig zitten. Zo ook deze keer. Ik werd gebeld door een bedrijf dat vertelde dat ze een Nederlandse reisgids nodig hadden voor een rondreis door Thailand. Lekker warm aangezien het december was in Nederland. Dus binnen het uur stond ik op Schiphol bij de organisator van de reis. Ik bekeek de route en wat we gingen bezoeken. Ik kende de route en ging op weg naar mijn groep. Meestal waren het oude mensen dus ook nu bereidde ik me daarop voor. Geklaag van die oudere mensen begint altijd al op Schiphol dus ik ging er super vrolijk heen in de hoop dat ze vrolijk zouden zijn.

Ik kwam aanlopen en de eerste 2 die ik zag vielen me alles mee. Het was een stelletje, zij (Marley) was 28, hij (Joop) was 39. Ik stelde me voor. Normaal geef ik geen 3 zoenen maar Marley kwam zo dichtbij en ik wilde niet onbeschoft zijn. Ik had het idee dat ze zichzelf heel erg tegen me aandrukte maar dat zal ik me wel verbeeld hebben dacht ik.

Ik keek in de papieren en zag dat er nog 10 mensen moesten komen. 4 vrouwen en 2 stellen. Inderdaad dat zijn er 8. Ik werd gebeld en kreeg te horen dat er 2 mensen(een stelletje) al 2 dagen eerder waren en ik die zou ontmoeten in het eerste hotel. Dus in totaal waren we met 8 vrouwen en 5 mannen inclusief mijzelf, dacht ik. Ik kwam er echter achter dat het stelletje in Thailand 2 vrouwen waren en dus waren we met 9 vrouwen en 4 mannen. (Ik zal de voornamen als er genoeg animo is langzaamaan bekend maken, aangezien dit verhaal meerdere edities kent)Ik had geluk in het vliegtuig want ik werd geüpgraded naar businessclass. We vertrokken om 21.30 dus je kon genoeg slapen als je wilde. Ik keek om me heen en naast me zat Joop. Hij groette me en ik vroeg waar zijn vrouw was. Hij lachte en zei “Dat wil je wel weten hè?” Ik snapte hem niet en lachte maar mee. Iets later vroeg ik hem “Maar waar is Marley dan?” Hij vertelde me dat ze altijd één businessclass en één economyclassticket boekten en ze halverwege wisselden, zodat ze beide konden slapen. Hij vertelde me “Dus je komt straks aan je trekken als mijn vrouw er is”. Ik keek hem aan en vroeg hem “Hoezo dan?” Hij zei “Ja wat denk je?” en met een sarcastische stem zei hij “Die praat heel veel, nou goed?”

Het was halverwege de 10 uur durende vlucht dat ik wakker werd gemaakt door Joop. Hij ging wisselen en wenste me veel plezier. Ik dacht met het feit dat ik businessclass zat. Daar vergiste ik me een beetje in.

Toen kwam Marley aanlopen. Marley was een mooie vrouw, 28 jaar, 1.55 groot, c cup en een klein kontje. Ze had een jurkje aan met een panty en hakken. Deze hakken had ze echter uitgedaan en gewisseld voor de pantoffels van de businessclass. Ik hoorde haar dus niet aankomen en ze groette me en gaf me weer 3 kussen. Ik vond het nu wel vreemd worden en toen ze zat vroeg ik haar waarom ze elke keer 3 kussen gaf. Ze lachte en zei me dat ze dat op dit soort reizen altijd deed. Ik vroeg verbaasd “Dus op rondreizen geef jij iedere man 3 kussen?” Ze lachte en zei “Op dit soort rondreizen wel, behalve mijn man, die zo min mogelijk” en ze begon weer te lachen. Ze vroeg me de exacte hotels te bekijken en ik pakte de reismap erbij. Ik sloeg hem open en ze zei “Ja deze reis heb ik geboekt”. Ze drukte met haar vinger op de naam. Ik moest even slikken toen ik het zag: SWINGERS RONDREIS THAILAND

Ze lachte weer en zei “Wist je dat niet?” Ik knikte verbaasd maar dacht meteen “Dit kan leuk uitpakken” en legde meteen de link naar waarom ze zo kuste. Ze zei “Doet de reisleider ook mee aan het swingen?” Ik zei gecontroleerd “Dat ligt aan de vrouwen”. Ze lachte en kwam dichterbij. “Ik heb express voor deze reis gekozen anders zijn er te veel mannen”. Ik vroeg haar hoe ze dat bedoelde. Ze vertelde me dat deze reis alleen stellen en vrouwen zich mochten opgeven. Anders had je al die single mannen die dit wilde en dat wilde ze niet. Bovendien durfden vrouwen zich nu ook alleen op te geven.

Haar hand ging over mijn nette broek en ze vroeg of ik ook geïnteresseerd was in de mannen? Ik schrok en zei haar resoluut “Nee alleen de vrouwen”. Want in mannen was ik in ieder geval niet geïnteresseerd. Ze lachte en zei “Dat vindt Joop jammer, maar dan is er meer voor mij” en ze bleef over mijn broek wrijven…

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners