Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Verleid door een stel 1
Het is alweer een tijdje geleden, maar de Halloween party in Grand Café De Vrienden in Zoetermeer was ook dit jaar een succes. Veel volk, tonnen ambiance, luide dansmuziek waren het recept voor een avond keihard plezier!

Vòòr ze ernaar toe vertrok, had Simonne zich goedkeurend in de spiegel bekeken. Ze was verkleed als sexy heksje, volledig in het zwart: kort leren rokje, netkousen, zijden bloesje, kleine laarsjes op hoge hakken. Daarbij hoorden natuurlijk een korte zwarte cape, en vooral een ronde, puntige heksenhoed. Die accentueerde haar mooie ovalen gezichtje met olijfgroene ogen en stralende glimlach. Vooral trots was ze op de versiering die ze zelf aan haar netkousen en blouse had aangebracht: spinnen gemaakt van strengetjes wol en kleine ratjes van stukjes stof. Het leek wel alsof ze door het ongedierte werd overrompeld. Het was een grappig zicht.

In het café stortte ze zich onmiddellijk in het feestgewoel. De eerste twee cocktails sloeg ze vlug achterover, en luide complimenten over de leuke Halloween-kostuums vlogen over en weer. Sommigen vroegen waar Dennis, haar vaste vriend, was gebleven, maar “die gelooft niet in spoken”, pareerde ze lachend. Ze vond het wel jammer dat hij er niet bij kon zijn. Maar niet getreurd, er waren genoeg mensen die ze kende om mee te kletsen, te lachen, onnozel te doen… En hoor ! Daar knalde “Ghostbusters” uit de boxen ! Simonne, net als de rest van het café, zong mee uit volle borst: “I ain’t afraid of no ghost !”. Kortom, ze amuseerde zich kostelijk.

Een uurtje of twee later begaf ze zich naar de wat luwere kant van de bar, om een berichtje naar Dennis te zenden. Daar stond een meisje, verkleed als een soort middeleeuwse rattenvanger in borstrok en nauw aansluitende panty’s, alles in het groen. Heel grappig was de pruik die ze droeg: een soort vogelnest gemaakt uit stro. Simonne proestte het uit: “Wie ben jij ?” Het meisje draaide zich om. “Repelsteeltje,” zei ze lachend, en zonder op de vraag te wachten wees ze naar de pruik: “die kon goud spinnen uit stro !” Simonne lachte: “Goed gevonden !” “Jij bent anders ook wel apart gekleed. Zelf gemaakt ?” vroeg Repelsteeltje nieuwsgierig. Simonne knikte trots. “Mag ik dat wat van naderbij bekijken ?” Opnieuw knikte Simonne. De jonge vrouw – Simonne schatte haar iets jonger dan zij, een jaar of 25 – kwam heel dichtbij staan. Even keken ze elkaar in de ogen. Ze had franke helblauwe ogen, een wipneusje en een sensuele mond, met fel roodgekleurde lippen. Simonne wist het meteen, voelde het onmiddellijk aan: het verleidingsspel was begonnen…

Maar de jonge vrouw vestigde haar blik op de leuke ratjes die op Simonne's blouse waren gespeld. Ze nam er eentje voorzichtig vast om die van heel dichtbij te bekijken. Simonne wist niet of haar vingers haar borst al dan bewust aanraakten, maar die bijna onmerkbare streling bezorgde haar een rilling kippenvel. Plots ging Repelsteeltje door de knieën, om de spinnen op Simonne's benen te bewonderen. Weer nam ze er eentje tussen de vingers, en bestudeerde hoe het strengetje wol aan de netkous was bevestigd.“Zo,” klonk plots een heldere mannenstem, “heb jij geen schrik meer van spinnen ?” Simonne keek verschrikt op, maar Repelsteeltje bleef rustig op haar hurken zitten: “Deze zijn zo leuk !” De jonge man, gekleed in een zwart nauw aansluitend pak waarop een skelet was getekend, wendde zijn als doodshoofd geschminkt gezicht naar Simonne. “Nou, dan mag zij ze voortaan doodmeppen!” Simonne schudde lachend het hoofd: “Nee, dat is jouw taak, Magere Hein !” Repelsteeltje lachte mee: “Die zit !”. “Nou, zo mager ben ik niet, hoor” zei de jonge man, en hij spande zijn biceps. Hoewel ze het niet liet blijken, bewonderde Simonne het postuur van de jongeman. Rijzig, gespierd, brede borstkas, lekker kontje, helemaal haar type… Jammer van de schmink, zo kon zij zijn ogen niet goed zien.

“Hoeveel van die dingen zitten er eigenlijk op je been ?” vroeg Magere Hein. “Wacht, ik zal ze eens tellen,” zei zijn vriendin, nog steeds op de hurken, “één… twee… drie…” Bij elke tel tikte ze een spinnetje aan, wat Simonne alweer een prettig gevoel gaf. “Negen,” zei Repelsteeltje, “voor zover ik kan zien… Tenzij er zich nog hoger bevinden ?” Ze sloeg ondeugend haar ogen op naar Simonne. Die richtte haar blik naar het knappe gezichtje beneden, maar zweeg, en glimlachte enkel. Elkaar nog steeds in de ogen kijkend, liet Repelsteeltje een hand langs de dij van Simonne onder haar rokje glijden, op zoek naar meer spinnetjes. Ze had vlug door dat er geen te vinden waren, maar trok haar hand niet terug. Integendeel, ze bleef de binnenkant van Simonne’s dijen strelen, en af en toe verdwaalde haar hand naar de achterkant, om haar billen te betasten en er eventjes in te knijpen. Simonne sloot haar ogen en genoot. Ze voelde hoe de fijne vingers van het meisje haar bovenbenen streelden en hoe – eindelijk ! – ze de stof van het slipje aan haar intussen natgeworden lipjes beroerden.

Zonder een woord te zeggen kwam Repelsteeltje weer overeind, met van wellust glazige ogen. Ze ging naast Magere Hein staan, die zijn ene arm rond haar zij legde, maar met zijn andere hand de hand nam die Simonne had gestreeld. Hij bracht de vingers naar zijn neus en haalde diep adem. “Dat ruikt heerlijk…” zei hij, en hij stak Repelsteeltjes vingers in zijn mond. Repelsteeltje zelf bracht ook haar mond naar haar hand, en half haar vriend tongzoenend, half haar eigen vingers likkend, keek ze uitdagend naar Simonne. Die keek gefascineerd naar het stel, ze voelde hoe de opwinding in haar begon te branden. Ze hield het niet uit, gilde: “Ik wil dansen !” en stormde naar de dansvloer, op de voet gevolgd door Repelsteeltje en Magere Hein.

Dicht opeen gepakt in het gewoel sprongen de drie dansend op en neer. Simonne voelde hoe de jongen haar bij de heupen nam en haar billen ongegeneerd tegen zijn staalharde pik hield, terwijl het meisje haar borsten tegen de hare liet wippen. Het was een heerlijke sandwich. Simonne sloot de ogen, wierp het hoofd achteruit, de armen in de hoogte. Haar hoofd tolde door het lawaai, de alcohol, de muziek, haar sexuele honger… Ze slaakte een kreet van lust en plezier: “Woehoeoeoe !” Het drietal danste verder, waarbij de sandwich steeds veranderde. Maar na een tijdje boog Repelsteeltje het hoofd naar haar toe en fluisterde hees: “Ik wil met je vrijen !” Op slag stopte Simonne met dansen, keek het mooi meisje aan en knikte. Ze verlieten alle drie de dansvloer en haastten zich naar buiten.

Onderweg met de fiets naar de woning van het jonge koppel hadden ze eindelijk de tijd kennis te maken. Repelsteeltje heette eigenlijk Noortje en was inderdaad 25. De jongen heette Niels, 28. Ze hielden allebei van muurklimmen, daar hadden ze elkaar leren kennen. Zij was winkelbediende, hij audio-technicus. Simonne op haar beurt vertelde dat ze ook 28 was (ze jokte een jaartje om Niels niet af te schrikken), en werkzaam als verpleegkundige. Zij hield van hardlopen en kitesurfen.

Aan het kleine, maar alleenstaande huis gekomen, stallen ze de fietsen in het berghok achteraan en gaan via de achterdeur naar binnen. “Ik moet plassen !” roept Simonne uit. “Door de living, in de gang, laatste deur links !” roept Noor terug. Simonne haast zich naar het kleine kamertje, stroopt haar netkouspanty en slipje naar beneden, neemt plaats op de bril en voelt de warme pis uit haar lichaam stromen.

Nadat ze zich heeft drooggedept en het wc doorgespoeld, maakt Simonne aanstalten om haar slipje en panty weer op te trekken. Maar ze beseft dat ze die niet lang meer zal nodig hebben, dus stapt ze er maar helemaal uit. Dat geeft haar een idee.

Even later wandelt Simonne de woonkamer binnen, enkel gekleed in laarsjes, de korte cape en de puntige heksenhoed. Ze neemt trage lange schreden, haar ranke heupen heen en weer wiegend, er zich goed van bewust dat haar mooie ronde B-cup borsten bij elke stap sensueel heen en weer schommelen. De zwarte korte cape tegen de blanke huid zet de slanke, atletische vormen van Simonne’s lichaam prachtig in de verf.Noortje en Niels, die met een handdoek de schmink aan het wegwissen is, kijken blij verrast op. “Me like what I see !” roept Niels. “Me too,“ fluistert Noortje. Ze heeft haar strooien pruik afgezet, en kijkt met grote blauwe ogen onder een acajou-kleurige bles bewonderend naar Simonne. Die gaat naast Noortje zitten op de sofa, en drapeert zich achterover leunend over haar schoot, zich aan haar nieuwe minnares overleverend, het hoofd achteruit, de ogen gesloten, de mond half open, klaar om een kus te ontvangen.

Die komt dan ook meteen. Met ongebreidelde passie drukt Noor haar volle lippen op die van Simonne, en haar klein vinnig tongetje verkent koortsachtig alle hoeken en plaatsjes van Simonne’s mond, die de hete likken zo goed mogelijk beantwoordt. Ondertussen aaien Noortje’s fijne vingers over Simonne’s bovenlijf. Armen, schouders, hals, lenden… De strelingen volgen elkaar op. Simonne verwacht ook aanrakingen aan haar borsten, hunkert er zelfs naar… Maar die komen er niet. Plots stopt Noor haar tongkus, brengt het hoofd iets omhoog, en kijkt Simonne diep in de ogen. Die merkt de kolkende chaos in Noortje’s blik: verliefdheid, geilheid, passie, lust… Dan glijden Noortje’s ogen naar Simonne’s borsten. Als een hongerig dier stort ze zich op de twee bulten, in elke hand er één grijpend en knedend, terwijl ze één van Simonne’s kleine tepels in haar mond neemt, erop zuigt, eraan likt, er zachtjes met lippen erin knijpt. Simonne geniet met gesloten ogen van de kleine, koele handen, de fijne vingers en de passionele, sensuele mond die haar borsten zo lekker masserend verwennen en de kleine lichtbruine tepeltjes laten stijf staan.

Dan voelt ze hoe twee mannenhanden haar knieën uiteen duwen. Ze kijkt even naar beneden. Niels heeft zich helemaal uitgekleed en zit op zijn knieën tussen haar benen. De schmink is helemaal van zijn fris gewassen kop verdwenen. Als hij merkt dat Simonne hem aankijkt, geeft hij haar met guitige ogen een knipoog, en begint dan haar volledig geschoren kutje te beffen. Simonne slaakt een zucht van genot, sluit de ogen en levert zich over aan de twee lieve spinnetjes die haar in hun web van seks en genot hebben gevangen.

Een minuutje of twee later oppert Noor: “Laten we naar boven gaan, dat is comfortabeler.” Niels wacht geen seconde en spurt met 2 treden tegelijk de trap op. Simonne staat op en wil hem volgen. “Wacht even,” zegt Noor, en ze neemt de heksenhoed van Simonne’s hoofd. Haar lang kastanjebruin haar valt daardoor vrij over haar schouders. Noor neemt ook de cape. “Die heb je nu niet meer nodig,” glimlacht Noor, terwijl ze zelf wel nog in haar groene pakje staat. Simonne trekt ook haar laarsjes uit, en spiernaakt stapt ze de treden op, gevolgd door Noor.

Op de slaapkamer aangekomen ligt Niels al languit in bed. Simonne kijkt met genoegen naar zijn indrukwekkend gestel. Vooral de grote stijve penis, die Niels onafgebroken met zijn vingers streelt om hem hard te houden, imponeert haar. “Simonne,” vraagt hij, “wil jij Noortje uitkleden ? Maar doe het traag, en sexy…” Noortje komt voor Simonne staan, zich presenterend om uitgekleed te worden.

Simonne slaat haar handen om haar seks-genote heen, en ontkoppelt eerst de brede riem om Noortje’s middel. Beiden kijken ze Niels uitdagend aan als Simonne de riem op de grond laat glijden. Noortje draait haar hoofd een kwartslag. Met open mond likken ze elkaars tongen terwijl Simonne heet naar Niels blijft kijken. Die ligt met volle teugen te genieten van het vrouwelijke lustspel. Simonne maakt nu de knoopjes van de borstrok van bovenaf los, één voor één. Als er genoeg knoopjes los zijn, schuift Simonne de stof langzaam over Noortje’s schouders. Ze laat het grote hemd zachtjes zakken tot het begin van de welving van Noortje’s borsten, die iets groter zijn dan de hare. Dan laat ze de stof vallen, en staat Noortje in BH en groene panty.

Wat volgt breekt de zwoele sfeer een beetje, want met geen mogelijkheid kan je een vrouw op een sexy manier uit een strakke panty laten stappen. Maar na het nodige gekluns, waarbij Noortje bijna het evenwicht verliest en struikelt, wat uiteraard veel gegiechel veroorzaakt, staan de twee bloedmooie dames weer achter elkaar. Simonne maakt nu de haakjes van de BH los, en laat haar handen onder het loshangende kledingstukje naar voren glijden. Ze omvat de zware borsten van Noortje en kneedt ze een beetje. Ze voelt de tepels harder worden. Noor laat genietend het hoofd achterover zakken en brengt de handen naar achteren. Simonne voelt hoe haar vingertjes haar spiernaakt kutje strelen, en weer zucht ze van genot. Dan neemt ze de schouderbandjes vast en laten die langs Noortje’s armen glijden. Onhoorbaar valt het dingetje op de grond. Noortje verleidt Niels nog meer door wat met haar schouders te draaien, zodat hij een mooi zicht krijgt op haar prachtige wiebelende memmen. Simonne neemt Noortje bij de schouders vast en draait haar volledig om. Ze gaat op haar knieën zitten, maar blijft naar Niels kijken die onafgebroken zijn grote paarse eikel aan het kneden is. Ze neemt Noor’s slipje vast en trekt dat tergend langzaam naar beneden, een paar mooie ronde billen onthullend. Simonne kan er niet aan weerstaan en zet haar tanden even in het verleidelijke vlees, wat een klein kreetje van Noor ontlokt. Simonne kijkt even naar haar tegenspeelster. Ze heeft heel mooie borsten, met grote roos-bruine tepels. Ook haar kutje is helemaal geschoren, de schaamlippen glimmen van het geil. Speels laat Simonne haar vingers over het natte spleetje glijden. Noortje kreunt eventjes.Eenmaal de striptease voorbij, stappen ze allebei in bed, elk aan een kant van Niels. Zonder veel nadenken, neemt Simonne zijn dikke grote paal stevig in haar hand vast en stopt de eikel in haar mond. “Eindelijk !” kreunt Niels het uit, “Ik hield het niet meer !” Met een plof laat hij zich achterover vallen, klaar om eens goed duo-gepijpt te worden. Simonne beweegt haar hoofd op en neer en let erop dat haar lippen strak om de eikel blijven gespannen staan. Ze voelt ondertussen hoe Niels haar naar beneden bengelende prammen betast. Soms nemen zijn vingers een tepeltje vast om erin te knijpen. Simonne voelt hoe ze alsmaar natter wordt. Noortje buigt zich ook voorover en laat haar tong langs Niels dikgeaderde schacht glijden. Soms ontmoeten de monden van de freules elkaar en beginnen ze te tongzoenen, terwijl ze de pik blijven belikken. Noortje neemt de eikel nu voor haar rekening, terwijl Simonne zich concentreert op de balzak. Ze neemt de harde nootjes voorzichtig in haar hand en laat haar vingers die even strelen. Dan buigt ze zich diep, neemt een teelbal in haar mond en laat haar tong er rond draaien, voorzichtig alle lucht wegzuigend zodat de balzak strak aangespannen wordt. Ze hoort Niels kreunen, dus doet ze het nog eens met de andere testikel. Dan beweegt ze haar mond weer in de richting van de imposante paal. Weer wisselt ze een tongzoen met Noor, die fluistert: “Nu wil ik je toch echt beffen hoor !”

Simonne gaat op haar rug naast Niels liggen, die zich onmiddellijk een kwartslag draait en haar hard begint te tongen. “Mannen zijn toch altijd ruwer dan vrouwen,” schiet terloops de gedachte door haar hoofd, “maar ruw is ook leuk…” voegt ze er voor zichzelf aan toe. Niels begint met zijn gespierde handen haar borsten te masseren, terwijl af en toe zijn vingers over haar tepeltjes wrijven. Ondertussen is Noor op haar knieën tussen haar benen komen liggen. Simonne voelt hoe haar vingertjes eerst over en langs haar gladgeschoren lipjes glijden en die een beetje openen. Maar dan voelt zij hoe Noor haar met haar tong begint te likken, af en toe een paar vingers in haar natte spleet beweegt, en met haar lippen haar klitje kust. Simonne verliest zich in puur genot, kreunt, steunt en zucht. Het gaat maar door, het gaat maar door, Simonne heeft geen besef meer van tijd. Maar plots merkt ze dat Niels er niet meer is, en dat Noortjes likken een ander tempo heeft. Ze kijkt op. Niels zit op zijn knieën achter Noortje die hij op zijn hondjes neemt, met harde lange bekkenstoten. Noortje likt Simonne’s kutje nog, maar het is duidelijk dat haar gedachten er niet meer bij zijn. Simonne gaat rechtop zitten, en begint op haar beurt Noortje heftig te tongzoenen, die het zich laat welgevallen. Simonne plaatst zich op de knieën in omgekeerde richting naast Noortje, zodat ze een goed zicht heeft hoe Niels zijn vriendin stevig neukt. Ze wil Noortje’s zwiepende borsten strelen, en haar vingeren, maar Niels doet een teken met zijn hoofd die ze onmiddellijk begrijpt. Ze komt dichter bij hem, op haar knieën recht, terwijl Niels zich wat voorover buigt. Ze pakt zijn hoofd tussen beide handen en begint met haar borsten zijn gezicht te strelen. Hij sluit de ogen van genot. Af en toe laat hij een tepel in zijn open mond belanden om er hard aan te zuigen. Dan kijkt Niels weer omhoog, en geeft haar een dankbare knipoog. Met nieuwe energie pompt hij zijn gezwollen lid in Noortje’s strakke spleetje. Ze kreunt.

Simonne kruipt onder Noortje door, tussen haar borsten en bekken. Met de ene hand streelt ze de bengelende grote tieten, met de andere hand zoeken en vinden haar vingers Noortje’s clitoris. Ze voelt de beweging van de in en uit Noortje's vagina stampende drilboor, en voorzichtig laat ze haar vingers, die ze af en toe in de mond stopt om nat te blijven, rond het genotsknobbeltje kringelen. Langzaamaan voert Simonne het tempo op, en Noortje begint zwaar te hijgen. Simonne laat haar vingers nog wat vlugger heen en weer bewegen, terwijl de kringetjes kleiner worden en de druk harder. Noortje begint nu hardop te kreunen, snot en speeksel komen uit haar neus en mond. Niels beukt er op los dat het een lieve lust is, en Simonne’s vingers komen nu in “vibrator” modus: heel hard heen en weer direct op Noortje’s vrouwenknopje. Die gilt het nu uit: “IK KOM ! IK KOM ! JA ! JA ! JAAAAAAAAHHH !” Noortje houdt plots stil om het orgasme intens te beleven, ze trilt op handen en voeten, ze ademt zelfs niet in of uit. Dan, als een veer die ontspant, duikt ze vooruit in het bed en schopt alles en iedereen van zich weg. “Oh my god ! Oh my god!” kreunt ze na.

Simonne en Niels kijken elkaar glimlachend aan. Dat is er al eentje die vanavond genoten heeft, lijken ze allebei te denken.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners