Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Verrassende thuiskomst

Het is weer vrijdag en ik heb de hele week gewerkt. Nu heb ik weekeind en het zou nog steeds mooi weer blijven. Ik stap de voordeur binnen en ik word begroet door de hond. Ik aai haar over haar bol en vraag waar het baasje is. Ze rent de gang uit en ik volg haar. In de woonkamer aangekomen zie ik dat die leeg is en ik vraag me af waar mijn vriend Martijn is. Ik zie dat de achterdeur open staat en ik loop de tuin in. Daar zit tot mijn verrassing Jace naast Martijn op het terras.

"Hoi schat, lekker gewerkt?” zegt mijn vriend. Ik kijk ze allebei om de beurt aan en ik ben stomverbaasd. Jace zegt ook hallo. Ik kijk ze nog een keer aan en ik glimlach en ik zeg dat ik heerlijk gewerkt heb. Martijn vertelt dat hij Jace vanmiddag tegenkwam en hem heeft uitgenodigd voor het eten. “Wat eten we dan?” vraag ik. Waarop Jace antwoordt dat we gaan barbecueën en hij kijkt me met een grijns aan. “Oké willen de heren nog wat drinken?” en ze roepen in koor "Bier".Ik loop naar de keuken en pak twee biertjes en ik maak een cocktail voor mezelf, het is toch weekend dus waarom ook niet. Ik loop weer naar buiten en geef de heren hun biertje. Ik plof neer op de loungebank en ik kijk ze allebei weer een keer aan. "En wat hebben de heren uitgespookt terwijl ik aan het werk was?" Martijn glimlacht en zegt dat hij Jace heeft uitgehoord over vorige week vrijdag en wat we allemaal hebben uitgespookt in het park.

Ik kijk Martijn aan en mijn wangen beginnen te gloeien bij de gedachte daar aan. Jace kijkt me aan en begint te lachen en Martijn doet mee. “Ik vond het erg interessant om te horen wat jullie allemaal gedaan hebben” zegt Martijn. “Ook hebben we het een en ander besproken dat jij ook wel leuk gaat vinden” zegt hij “Maar we gaan nu eerst barbecueën. Ik ga de barbecue aansteken. Als jij en Jace nu eens het vlees en zo ophalen, het staat allemaal klaar in de keuken”.

Ik sta op en loop het huis in. Jace loopt vlak achter me. In de keuken slaat hij zijn handen om mijn middel en zoent me in mijn nek. Ik zucht, dat voelt heerlijk. Jace draait me om en ik kijk hem aan. Nu zoent hij me op mijn mond en geeft me een heerlijke tongzoen. Als hij me loslaat vraag ik wat hij en Martijn besproken hebben. Hij schudt met zijn hoofd en zegt dat het een verrassing is. Ik trek een gezicht en hij lacht. We pakken alle spullen voor de barbecue uit de koelkast en we lopen de tuin weer in, waar de barbecue inmiddels klaar is voor gebruik. Martijn gooit het vlees er op en we eten en drinken samen en praten over van alles en nog wat.

Na een tijdje begin ik de troep op te ruimen en breng het naar de keuken. Uit de koelkast pak ik nog twee biertjes voor de heren en ik loop weer de tuin in. Als ik buiten kom zie ik Martijn op de bank zitten waar ik eerder zat en ik ga naast hem zitten. Ik zet de biertjes op tafel en schuif die tegen Martijn aan en hij slaat een arm om me heen. Jace pakt zijn biertje van tafel en neemt een slok en knipoogt naar me. Zelf nip ik aan mijn cocktail en ik zak onderuit tegen Martijn.

Ik voel de hand van Martijn over mijn arm naar beneden glijden en langs mijn borst gaan. Ik geniet van het gevoel en ik sluit mijn ogen. Zijn andere hand voel ik nu mijn andere borst kneden. De knoopjes van mijn bloes worden open gemaakt en Martijn zijn handen verdwijnen eronder. Hij streelt mijn borsten nog wat meer en ik voel mijn tepels hard worden. Martijn knijpt er in en er ontsnapt me een kreet. Ik doe mijn ogen open en ik kijk naar Jace die nog op de stoel tegenover ons zit.Het tafereel voor hem laat hem niet onberoerd, te zien aan de bobbel in zijn broek. Martijn trekt ondertussen mijn bloes en bh uit. Daar zit ik dan half naakt in de tuin. Jace staat op en gaat aan de andere kant naast me zitten. Hij neemt een borst in zijn hand en begint op mijn tepel te zuigen. Martijn volgt zijn voorbeeld. Samen verwennen ze mijn borsten heerlijk en ik lig te kreunen op de bank. Ik leg mijn hand op hun beide benen en laat mijn hand om hoog glijden. Bij hun kruis aangekomen voel ik dat beide heren behoorlijk opgewonden zijn.

“Zullen we dit binnen verder voortzetten?”vraag ik en de heren kijken me aan en staan op. We lopen naar binnen en gelijk maar naar boven naar de slaapkamer. Martijn en Jace gaan op het voeteneind van het bed zitten en ik ga voor ze staan. Ze kijken me geil aan en ik begin me langzaam verder uit te kleden. Martijn en Jace genieten van mijn kleine showtje. Ze staan allebei op en beginnen me over mijn hele lichaam te strelen. Het voelt heerlijk. Jace kijkt naar Martijn en ze knikken naar elkaar. Voordat ik het in de gaten heb word ik opgetild en op het bed gelegd. De heren staan nu naar me te kijken en lachen tevreden. Ik zie dat ze zich nu uitkleden.

Dan komen ze naast me op het bed liggen. Martijn begint me te zoenen en Jace begint op mijn tepel te zuigen. Handen gaan over mijn hele lichaam en ik geniet van de sensatie. Na een tijdje genieten kom ik overeind en duw ik Martijn en Jace naast elkaar op het bed. Ik neem in elke hand een lul en begin er aan te trekken en te masseren. Allebei kreunen ze van genot. Ik blijf aan de lul van Jace trekken en ik neem die van Martijn in mijn mond en ik zuig en lik er naar hartelust aan alsof het een lolly is. Na een tijdje wissel ik en neem de lul van Jace in mijn mond en geef hem dezelfde behandeling. Ik wissel nog een paar keer en laat ze allebei net niet klaar komen maar laat ze opeens los, waarop beide heren grommen van frustratie. Ik lach.

Voordat ik het in de gaten heb komen de heren in actie. Ik word op het bed neer gegooid en Jace begint me te zoenen. Martijn zakt naar beneden en ik voel zijn adem op mijn kut. Bijna automatisch open ik mijn benen en hij begint mijn kutje te likken. Eerst langs mijn schaamlippen en dan kusjes in mijn lies. En nog steeds mijn clitje ontwijkend. Ik word gek van het gevoel en ik kronkel over het bed. Jace houdt op me te zoenen en houdt me stevig vast en begint aan mijn tepel te zuigen en mijn borsten te kneden. Martijn gaat nu met zijn tong tussen mijn lipjes door en gaat over mijn clit heen. Ik voel dat ik steeds vochtiger word en Martijn kreunt van goedkeuring.

Na een paar keer over mijn clitje gegaan te zijn dwaalt de tong van Martijn verder naar beneden en verdwijnt een paar keer in mijn grotje. Dat voelt heerlijk en ik kan het niet laten om te kreunen. Jace is inmiddels naast mijn hoofd gaan zitten en houdt zijn lul voor mijn mond. Ik neem hem heerlijk in mijn mond en begin er aan te likken en te zuigen. Wat is die lul van Jace toch lekker, ik krijg er geen genoeg van. Martijn stopt nu ook met me te likken en gaat zo zitten dat hij zijn lul in mijn kut kan steken. Langzaam vult hij mij en dat voelt heerlijk.Langzaam begint hij te bewegen. Ik kreun, meer kan ik niet doen want ik heb nog steeds de lul van Jace in mijn mond. Martijn begint nu harder te stoten. Jace haalt zijn lul uit mijn mond en kijkt Martijn aan, die als reactie zich terug trekt. Jace neemt plaats tussen mijn benen en steekt zijn lul in mijn kut. Ik moet even wennen want de lul van Jace is groter dan die van Martijn. Na even gewacht te hebben begint Jace te stoten en ik voel me steeds geiler worden. Nog maar een paar stoten later voel ik een hoogtepunt aankomen en ik kom klaar.

Jace haalt zijn lul uit me en laat me even bijkomen. Maar niet lang. Martijn gaat naast me liggen en trekt me op hem, zodat ik met mijn gezicht naar hem toe zit. Hij laat zijn lul in mijn kut glijden, dat geeft een rare sensatie omdat hij nog zo gevoelig is. Ik begin hem rustig te berijden en Martijn zakt in de kussens en geniet. Jace komt achter me zitten en ik voel zijn handen over mijn billen gaan.

Hij knijpt er in en trekt ze wat uit elkaar. Ik voel een vinger over mijn sterretje gaan. Ik kreun. Dan gaat zijn hand naar beneden, waar de lul van Martijn in mijn kutje verdwijnt en ik voel dat hij het vocht wat daar inmiddels naar beneden stroomt over mijn sterretje wrijft.

Mijn sterretje wordt steeds natter en er verdwijnt een vinger in om alles lekker glad te maken. Als Jace daarmee klaar is voel ik de top van zijn lul tegen mijn kont drukken. Hij zegt dat ik me moet ontspannen en dat doe ik. De punt van zijn lul glijdt naar binnen en even later de rest ook. Ik heb nu twee lullen in me, het is even wennen. Nu beginnen Martijn en Jace allebei te bewegen en het voelt waanzinnig. Ik voel weer dat ik klaar ga komen, maar beide heren roepen dat ik me moet inhouden en dat valt niet mee. Na een paar minuten roep ik dat ik het echt niet meer hou en Martijn en Jace beginnen als bezetenen hun lul in me te rammen. Dat is de druppel en ik kom gillend klaar. Ook Jace en Martijn bereiken hun hoogtepunt en spuiten mijn kut en kont vol. Ze trekken zich terug en het sperma druipt er uit. Dat vinden ze wel een geil gezicht.

Uitgeput glijden we van elkaar af en liggen samen naast elkaar in het bed bij te komen. Ik kruip tegen Martijn aan en geef hem een zoen en zeg dat ik het te gek vond. Daarna draai ik me om en zoen Jace. Ik kruip dicht tegen de heren aan en val in slaap. Helemaal uitgeput van het genot dat ze me gegeven hebben. En wie weet wat de volgende dag zal brengen.

Wordt vervolgd???

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners