Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Verrassing op de parkeerplaats
Ik kom ís zomers soms bij de visplas tussen Borger en Stadskanaal. Het ligt achter een parkeerterrein en is omgeven met bosstroken. Het is een bekende ontmoetingsplaats voor homoís. Zeker bij mooi weer rijden er vaak autoís met meestal wat oudere mannen die geil zijn. In de bossingel zijn open plekken waar je elkaar ongezien kunt verwennen. Op het grasveld tegen de bossingel aan staat een bankje. Het staat vlak achter de parking en je hebt er een mooi uitzicht op de activiteiten.

Een poosje geleden, bij fraai zomerweer, was ik op weg naar dat bankje. Er bleek tot mijn verrassing een vrouw van een jaar of veertig op te zitten. Verrassing, omdat er niet veel vrouwen komen, en als ze er zijn, zijn ze de helft van een stel dat niet in de bosjes maar in de auto los gaat. Ik vroeg of ik haar gezelschap mocht houden in het heerlijke zonnetje, en trok mijn t-shirt uit. Voor de rest had ik alleen mijn fietsbroek aan, met zoals normaal is, geen onderbroek.

Ze was op de fiets, en hield pauze op het bankje. Ze had donkerblond haar, had een zomers jurkje aan, en had zo op het oog een normaal figuur voor die leeftijd. Ze bleek schooljuffrouw te zijn, het heette overigens anders, van Groep 4 van een school in Stadskanaal. Al snel bleek dat ze niet door had waar ze zat; niet iedereen kent de plek, en het was niet heel druk met mannen, dus dat was ook geen duidelijk signaal. Ik begon haar voorzichtig een beetje voor te lichten. Ik vertelde haar dat het een homo-ontmoetingsplek was, en dat het er heel goedaardig aan toe ging. Ik hoefde niet in detail te gaan, ze was duidelijk geen groentje. Ze vroeg of ik er ook zo eentje was; ik legde uit dat ik niet voor niets op dat bankje zat. Ik wist dus hoe het er aan toe ging in de bosjes, dacht ze. Ook dat kon ik bevestigen. Ze zei dat ze het wel een spannende gedachte vond, dat ze zo dichtbij zoín plek zat.We keuvelden nog wat door over van alles en nog wat. Zo ineens zei ze dat ze wel degelijk wist op wat voor plek ze zat, en dat ze daar voor gekomen was. Ze had namelijk sterke aanwijzingen dat haar vriend er wel eens kwam, en ze had besloten zelf eens te gaan kijken. Ze zei dat het wel jammer was dat er eigenlijk niets gebeurde, ze had graag actie willen zien.

We praatten nog wat door, en intussen waren er kort na elkaar twee mannen de bosjes ingelopen en er niet meteen weer uitgekomen. Zouden ze nu met elkaar bezig zijn? Is er iets van te zien? Ik zei dat dat maar zo zou kunnen zijn. Het leek haar toch wel raar om nu de bosjes in te lopen en naar twee mannen te gaan staan kijken die elkaar verwenden. Dat leek mij eigenlijk ook wel. Ik zei haar dat ik wel een oplossing wist, ook al was het een beetje een rare. We konden er namelijk samen naartoe lopen en gaan staan zoenen, zodat ze goed rond kon kijken. Nee, geen tongzoenen, en verder ook niets. Dat bleek ze wel te willen.

En zo kon het gebeuren dat ik samen met een mij onbekende vrouw de bosjes inliep om masturberende en misschien wel neukende mannen te bekijken. We hadden ze snel in het vizier en bleven op een klein afstandje staan. De ene was bloot op zijn slippers na, de ander had zijn broek naar beneden. Ze waren bezig elkaar af te trekken. De ene had een mooie stijve lul, bij de ander kon er nog wel wat bij. Ze zagen dat ik naar hen keek en dat de vrouw dat ook deed, maar ze gingen door, we stonden toch voldoende op afstand. Ik begon haar voorzichtig op haar mond te zoenen, en tot mijn verbazing begon ze al snel actief mee te doen. Ze bleek helemaal niet van plan het tot namaakzoenen te beperken. Ondertussen bleef ze kijken naar de genietende mannen. Ik word hier bloedgeil van, fluisterde ze. Ik legde mijn hand op haar billen en voelde dat ze het prima vond. Ik schoof haar jurkje wat naar boven en na een poosje kon ik mijn hand achterin haar slipje laten glijden. Ik drukte haar dichter tegen me aan en was er zeker van dat ze mijn stijve lul goed kon voelen. Ze draaide wat bij om zicht op de mannen te houden. De bijna blote man zat inmiddels voor de andere, en pijpte hem diep, terwijl hij met zijn hand achterlangs bezig was. Ze draaide nog wat verder in, daardoor zat mijn hand bijna op haar kutje. Ze leek op meer te wachten, en dus schoof ik mijn vingers naar haar poes, die volbehaard en kleddernat was. Ik kom achter je staan, zei ik, en dan laten we de mannen vol genieten. Ik begon haar te vingeren, en ze zei dat het geil en lekker was. Ik schoof met mijn andere hand haar jurkje verder naar boven. Ze werkte duidelijk mee en dus schoof ik het jurkje over haar hoofd, en haar sportbeha er achteraan. Daar stond ze, tentoon voor de mannen, en met mijn vingers in haar zwarte slip en in haar poes. Ze bewoog haar lichaam op een geile manier, het was duidelijk dat ze het heerlijk vond de mannen op te winden.

De blote man ging weer staan. Hij kreeg een condoom en een flesje van de ander, die nog wat dichter naar ons toe kwam en op zijn knieŽn ging zitten, bij een omgevallen boompje waar hij steun aan had. De blote man deed de condoom om en smeerde de kont van de ander in met glijmiddel. Mijn schooljuffrouw keek ernaar met open mond. De blote man manoeuvreerde zijn lul naar het kontgaatje van de ander, en begon hem schokje voor schokje binnen te dringen. Het duurde maar even en toen neukte hij hem met lange halen. Mijn partner werd er vreselijk geil van. De man begon luidop geile en lieve dingen te roepen en te roepen dat het harder mocht. Terwijl hij in zijn kont genaaid werd trok hij zich met een hand af. Toen hij riep dat hij bijna kwam, voelde ik de kut van de schooljuffrouw verstrakken, zij kwam luid ouw-ouw roepend klaar op mijn vinger.

Dat was voor de mannen ook voldoende om lawaaiig klaar te komen, allebei bijna tegelijk. Even later ging de ene man weg en de blote man bleef over. Toen mijn juffrouw weer op de wereld was zei ik dat ik als enige nog droogstond. Ze deed mijn broek naar beneden en begon me geroutineerd af te trekken. Ik was inmiddels botergeil, het zou niet lang duren. De blote man kwam met een halfstijve lul naar ons toe, en zo ineens voelde ik een vinger in mijn mannenkutje dat helemaal nat geworden was. Die drukte in een keer door en vrijwel meteen kwam ik kreunend klaar, over de hand van de vrouw.

De vrouw en ik liepen terug naar ons bankje. Ze zei dat ze het een geweldige ervaring vond. Ze kon zich voorstellen dat haar vriend zich hier heel goed vermaakte. Ze hadden een tamelijk saai seksleven, maar nu ze dit wist ging dat veranderen. Ze ging haar vriend voorstellen hier samen een keer naartoe te gaanÖ.
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners