Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Volle maan in het park - 5590 keer gelezen
Ik loop met Selma op hetzelfde pad waar we de drie mannen hadden gezien. Ik herinner me dat twee van hen mooie grote lullen hadden. De ander was niet lang maar erg dik, zo dik als mijn pols.

Maar wacht even voor ik verder ga moet ik jullie eerst iets vertellen over Selma. Ze is een exhibitionist en draagt zelden een slipje of bh. De stijl van haar mini rokjes zijn wel erg mini, dat wil zeggen heel erg kort en bij een lichte buiging kun je al de aanhef van haar billen zien. Selma is een schoonheid om te zien, prachtig figuur, alles erop en eraan wat een man begeert. Opvallend is de slanke taille die haar heupen een extra dimensie geven en dan de kroon op het werk haar stevige ronde borsten. Telkens als we in het park wandelen wordt ze vanuit alle hoeken begluurd door begerige mannen ogen en minachtend bekeken door de vrouwen die we tegenkomen. Soms is ze zo geil dat we een man of meerdere mee naar huis nemen. Opvallend is dat, dat het meestal gebeurt wanneer het volle maan is.

Een paar dagen terug zagen we drie mannen op een bankje in het park. Door de volle maan was het licht helder, andere verlichting was niet nodig. De wat oudere man met de dikke korte lul stond voor de bank en de andere twee zaten. Hun ogen waren gericht op Selma en toen we dichterbij kwamen zagen we dat de twee mannen op de bank hun lullen uit hun broek hadden gehaald. Selma en ik liepen langzaam naar voren. Ik tilde haar rok aan de voorkant omhoog en toonde haar kale blote kut.

Ik denk dat het de oudere man was die zag dat ik haar stond te vingeren. We waren nog te ver om te horen wat hij zei tegen zijn maten, maar het was duidelijk dat hij het over Selma had want plotseling stonden de andere twee op. Alle drie staarden ze naar Selma en hoe mijn vingers met haar kutje speelden. Hun wildste droom was uitgekomen, een vrouw in het park die haar kut liet vingeren. Ik ging nog een beetje verder en met mijn vrij hand trok ik haar topje naar beneden en ontblootte haar welgevormde tieten. Ik genoot ervan om met haar lichaam te pronken.

"Mijn God, hij heeft zeker een grote lul." riep Selma luid genoeg om gehoord te worden.

"Wil je ermee spelen schat?" riep de wat oudere man.

Natuurlijk was dat een overbodige vraag, je hoefde alleen maar haar kut te voelen om te weten hoe opgewonden ze was. De mannen gingen zitten en provocerend speelden ze met hun grote lullen. Ik voelde haar beven in mijn handen en haar kut werd met de minuut natter. Ik duwde Selma naar voren. De mannen maakten plaats voor haar en de oudere man wenkte haar te komen. Zonder een woord te wisselen liep Selma naar de bank en nam plaats tussen de twee mannen die openlijk met hun pikken speelden. Ze spreidde haar benen en toonde zonder enige vorm van schaamte of terughoudendheid haar natte kutje. De mannen waren zeer geÔnteresseerd in het voelen van Selma haar kutje en zij was zeer geÔnteresseerd in hun pikken. Het was een vreemde situatie.

Hier zat een half naakte jonge vrouw met haar kutje open en bloot tussen twee grote mannen wiens pikken fier uit hun broek staken. De oudere man liep naar de achterkant van de bank, recht achter Selma en begon haar tieten te strelen. Ze kreunde licht toen hij zijn forse handen op haar tieten legde en deze zachtjes begon te kneden. De andere mannen beschouwden dit als een aanmoediging en beiden begonnen haar dijen te strelen en bereikten al snel haar schaamspleet. Selma nam beide pikken in haar hand en begon ze zo goed als ze kon af te trekken. Selma kreunde en steunde met een pik in elke hand en handen op haar borsten en vingers in haar kutje. De oudere man boog zich voorover en probeerde zo haar tepels te kussen en te zuigen.Ik hield mij zoals altijd afzijdig en keek naar het obscene tafereel. Natuurlijk wond het mij op maar ik wist dat ik Selma later nog ging neuken en ik gunde haar dit erotische plezier wat ze als geen ander nodig bleek te hebben. Selma trok heftig aan de twee lullen en een van de mannen had twee vingers in haar natte kut gestoken en vingerde haar onophoudelijk. De andere man trok zijn hand terug en draaide zich half om en begon haar te tongzoenen. Hij kuste haar gretig en Selma kuste hem hongerig terug. De wat oudere man liet haar tieten los en viste zijn korte vette paal uit zijn broek. Hij trok haar hoofd opzij en verbrak daarmee haar tongzoenen en richtte zijn lul naar haar mond. Gretig opende ze haar mond zo ver ze kon, want de lul was wel erg dik, en begon op zijn eikel te sabbelen en te zuigen. De manier waarop haar wangen werden uitgehold gaven aan dat ze op zijn vette lul zoog..

Ondertussen keek ik niet alleen naar de stomende seks op de bank, ik keek of er geen ander mensen aankwamen. Dit was een doodlopend pad, dus voorbijgangers zou je hier niet treffen, maar het was alom bekend dat dit een erotisch trefpunt was, ook bij de politie. Tot nog toe was de kust veilig.

Uit ervaring wist ik dat Selma van zuigen hield, elke keer als ik haar neuk dan moet ze ook zeker eerst zuigen, want zonder zuigen is het geen goede neukbeurt had ze mee eens toevertrouwd. En nu zoog ze op de dikste lul die ze ooit had gezogen, haar mond was wijd uitgerekt en kon met moeite de paal omsluiten. Een pik in haar mond en twee in haar handen was het ware genot bij volle maan. Selma kreunde en genoot van de vingers in haar kut en de pik in haar mond. De andere man had ondertussen een van haar tepels in zijn mond gezogen en hij streelde de andere tepel met zijn vingers.

Plotseling zag ik twee lichten naderen, het leek een auto die langzaam dichterbij kwam. Snel waarschuwde ik Selma en de mannen en in een mum van tijd hadden ze hun kleren recht getrokken alsof er niets was gebeurd. De oudere man zei dat hij in een appartement woonde aan de rand van het park en vroeg of me met hem mee wilden gaan. Selma keek me aan voor goedkeuring. Ik zei niets maar knikte dat het goed was.We gingen door een opening in het hek en bereikten vrij snel het appartement van de man. Het was een ruim modern appartement, met een grote woonkamer. De sofa was U-vormig en was gedecoreerd met allerlei kleine kussens.

De oude man draalde niet en behendig trok hij haar kleren uit. Ze stond op haar hoge hakken naakt in de kamer tussen begerig kijkende geile mannen.

Ik ging op de hoek van de sofa zitten en wachtte af hoe ze Selma zouden nemen.

De mannen ontdeden zich van hun overbodige kleding en op het moment dat ze naakt waren tilden ze Selma op en legden haar op de sofa in het midden van de U-vorm. De rugleuning van het middenstuk van de sofa werd naar beneden gehaald en zo ontstond er een bed. Selma lag languit met haar benen wijd en streelde provocerend met haar natte kutje.

Twee mannen liepen aan weerszijden van de bank en zakten op hun knieŽn zodat hun lange stijve lullen op gelijke hoogte waren met haar mond. Ze aarzelde geen moment en nam een in haar mond en de ander in haar hand. De oudere man nam plaats op de sofa en knielde tussen haar benen en stootte abrupt zijn vette lul in haar natte doos. Zijn dikke lul was zo vet dat hij haar kutlippen enorm uitrekte en heel strak om zijn paal klemden. Ze kreunde en steunde met de pik in haar mond waar ze als een hongerige nymfomane heftig op zoog en sabbelde. De polsdikke lul schoof als een bezetene op en neer in haar schede en het was duidelijk dat door het schuren van haar kutwanden ze snel klaar dreigde te komen. Haar lichaam schokte en trilde en ze sloeg haar benen om de middel van de oudere man en klemde zijn lul als een bankschroef in haar natte spleet. Door de enorme staaf in haar mond produceerde ze gorgelende geluiden die haar orgasme aankondigden.

En toen kwam ze klaar, haar lichaam versteende in een geweldige kramp en trilde en schudde op de bank en na een aantal stuiptrekkingen ebde haar orgasme weg en hervatte ze haar onverzadigbare seksuele lust. Ze zoog nu de andere man zijn lul en genoot hoe beide haar tieten ruw kneedden en aan haar tepels rukten waarbij haar borsten blanke peren leken.

De oudere man ramde zijn lul onafgebroken in haar kut en aan zijn gezicht te zien naderde ook hij zijn orgasme. Zijn hoofd ging achterover en zijn bekken naar voren en schreeuwend kwam hij klaar, spoot hij zijn vette zaad in haar strakke doos. Hij trok zijn vette lul uit haar kut en zei tegen de andere mannen dat ze haar nu konden neuken.Ik zag hoe ze haar optilden en op handen en voeten lieten plaats nemen over de breedte van de sofa met haar hoofd over de ene rand en met haar billen op de andere. De man achter haar stootte zijn dikke lul in haar kut en de man voor haar gebood haar te zuigen. Haar lichaam ging ritmisch op en neer tussen de twee lullen. Ze zoog op zijn lul en werd op brute wijze in de mond geneukt, keer op keer stootte hij zijn lul tot diep in haar keel. Het was duidelijk te horen aan haar gorgelende geluiden en te zien aan het overmatige slijmerige speeksel dat uit haar mondhoeken sijpelde. Na minutenlang Selma geneukt te hebben wisselden ze van plaats en begon het spel van voren af aan, totdat de man wiens lul haar kutje had gemolesteerd besloot hem in haar kont te stoten. Zonder enige aankondiging ramde hij zijn lul in haar strakke gaatje. Selma kreunde met luide gesmoorde oohhs door de pik in haar mond. Ik wist dat ze er geen moeite mee zou hebben want ze had menigmaal een lul in haar kont gehad en als ze opgewonden was, zoals nu, dan stond haar reet net zo open als haar natte kut. Ook nu werd er gewisseld en nam ze de besmeurde lul, die net haar kont had verlaten gretig in haar mond. Na een paar minuten wilden de mannen een andere positie.

Ze liet haar kont zakken op de man zijn lul die languit met zijn staaf omhoog op de sofa lag. Ze verslond hem zonder moeite tot aan zijn ballen. Het was een geil gezicht die vette lul en de strakke kringspier die zijn staaf omringde, haar kont puilde uit van al dat pikvlees. Selma leunde licht achterover en steunde met haar handen op de sofa, de andere man ging schrijlings voor haar staan en richtte zijn lul op haar mond, Hij nam haar bij haar achterhoofd en trok haar gezicht ruw op zijn trillende lid. Meedogenloos werd ze geneukt, geen woord werd gesproken alleen het hijgen en kreunen vulde de kamer, terwijl ik opgewonden van dit tafereel, afwachtte op de onvermijdelijke orgasmes.

Selma kwam eerst, ze schokte en trilde op de lul in haar kont. De mannen hielden even in en wachtten totdat de krampen waren weggeŽbd, voordat ze hun door lust gedreven pikken opnieuw in haar begonnen te beuken. De man in haar mond kwam als eerste, hij trok zich af vlak voor haar lippen en gebood haar de mond te openen, zodat hij zijn zaad in haar keel kon lozen. Hij trok haar hoofd aan haar haar naar achteren en spoot krachtige stralen zaad in haar mond en over haar gezicht.

De man in haar kont duwde haar van zich af en duwde haar op haar knieŽn op de sofa en gebood haar nogmaals haar mond te openen voor de tweede lading zaad. Ze kreeg de volle lading in haar mond en op haar gezicht en toen hij klaar was begon Selma de beide lullen nogmaals leeg te zuigen opdat geen druppel verloren zou gaan. De oudere man die haar eerst had geneukt kwam tenslotte ook nog met zijn dikke lul en spoot een derde lading over haar gezicht en gedeeltelijk in haar mond.

Selma zat onder het sperma, haar hele gezicht droop als een kaars. De oudere man hielp haar naar de badkamer en na een paar minuten waren de resten verdwenen. Snel gingen we naar huis. De mannen hadden gevraagd of ze nog eens wilde komen, maar ik wist uit ervaring dat ze nooit een tweede keer met dezelfde man of mannen wilde neuken. Het moest altijd nieuw en derhalve spannend zijn. Thuis nam ze een douche en pijpte me als beloning voor mijn behulpzaamheid.

Op het moment dat we wilden gaan slapen vroeg ze: ďWanneer is het weer volle maan?Ē

ďNog vier weken dan is de maan weer vol.Ē en terwijl ik dit zei wist ik dat ze nu al verlangde naar de volgende volle maan.

Ik hou jullie op de hoogte, als jullie dat willen komt er een volgende volle maan verhaal.

Liefs, Anita Dick.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners