Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Zwangere vrouwen ruilen - 60773 keer gelezen
We waren ruim twee jaar getrouwd en hadden het aardig voor elkaar, een leuke rijtjeshuis met tuin vonden we zelf. Tijd om aan kinderen te beginnen. Wij zijn mijn vrouw Els, 22 jaar en ik Dirk ook 22 jaar.
Het duurde ook niet lang voordat Els zwanger was en we waren dol gelukkig.
Els was bij de verloskundige geweest en vroeg mij weet je wie ook zwanger is? Uiteraard wist ik het niet en zei toen Mieke die hier een paar huizen verder woont en we zijn beide vrijwel gelijk uitgerekend.
Ik vroeg haar de Mieke die met Klaas getrouwd is en ze zei ja die. Mieke en Klaas zijn een stel dat even oud is als dat wij zijn en waar we een oppervlakkig contact mee hebben.
Ik heb een leuk gesprek gehad met Mieke en ze komt morgenochtend op de koffie kunnen we gezellig wat kletsen zei Els. Tussen Els en Mieke ontstond een vriendschap en ze zagen elkaar steeds frequenter. Al snel spraken we ook s avonds af en dan kwam Klaas ook mee of wij gingen naar hun toe en de vrouwen hadden het voornamelijk over de zwangerschap en babys. Klaas en ik konden het ook goed samen vinden en er ontstond ook een soort vriendschap.
Op een goed moment hadden Els en Mieke besloten om naar zwangerschapsgymnastiek te gaan en Klaas en ik moesten regelmatig mee om ze te helpen met de oefeningen. Ik moet eerlijk toegeven dat al die zwangere vrouwen mij niet onberoerd lieten en Klaas vond het ook wel leuk.

Aangezien ze de oefeningen ook thuis moesten oefenen hadden Els en Mieke besloten om dat samen thuis te doen en ook weer met onze hulp. Aangezien het tegen de zomer liep en de temperatuur al aardig op liep hadden Els en Mieke tijdens de oefeningen thuis een hemdje en je short aan en het was best opwindend om ze hierin hun oefeningen te zien doen.
De buikjes van de dames begonnen al aardig te zwellen en Klaas en ik vonden dat prachtig en maakte daar wel opmerkingen over. Op een goed moment zei ik volgens mij is de buik van Els groter waarop Klaas zei daar geloof ik niets van. We wisten Els en Mieke te overtuigen om hun buik te ontbloten en ze deden hun hemdje omhoog en hun short wat naar beneden zodat wij de twee gezwollen buikjes goed konden zien en vergelijken en inderdaad het buikje van Els was wat groter maar niet veel.
Klaas stond er naar te kijken en zei maar de borsten van Mieke zijn volgens mij groter. We gingen inmiddels al zo goed met elkaar om dat Els en Mieke geen moeite hadden om hun hemdje uit te trekken en ze zaten allebei in hun Bh en short naast elkaar op bank en we constateerde dat de borsten van Mieke inderdaad groter waren. Voortaan wilde we iedere keer als we bij elkaar kwamen de buikjes en de borsten vergelijken en al gauw werden de oefeningen door Els en Mieke alleen gekleed in BH en slipje gedaan. Ik vond het wel spannend dat Els zich zo aan een andere man toonde en ze had er ook weinig moeite mee. Mieke trouwens ook want zodra we bij elkaar kwamen gingen bij Els en Mieke de kleren uit op hun Bh en slipje na en deden dan hun oefeningen en bleven dan zo de rest van de avond rondlopen. Er werden uiteraard ook dubbelzinnige opmerkingen gemaakt en ik weet niet wie er mee kwam maar op een goed moment werd er op gemerkt dat je de borsten niet zo goed kon vergelijken als ze zo ingepakt waren en na een beetje aandringen van Klaas en mij werden de Bhs ook uitgetrokken. Zo zaten Els en Mieke met blote tieten naast elkaar op de bank. Klaas zat naast Mieke en ik naast Els en we konden uiteraard niet van de tieten van onze vrouwen afblijven.Zowel Klaas als ik kneden de tieten van onze vrouw en speelde met de tepels en zogen er op.
Ik vond dit geil om te doen met Els met Klaas en Mieke er bij die hetzelfde deden.
Ik sabbelde op een tepel van Els en kneedde de andere tiet en Klaas deed hetzelfde bij Mieke, op een goed moment stopte ik met kneden en bewoog mij hand naar de hand van Klaas en tilde die op en legde de hand van Klaas op de tiet van Els en ik begon de tiet van Mieke te kneden.
Zowel Els als Mieke hadden door dat er nu een andere hand met hun tiet aan het spelen was en lieten ons gewoon onze gang gaan. Els en Mieke raakte beide ook aardig opgewonden en Klaas en ik besloten van plaats te wisselen maar niet voordat we ons tot op onze boxer hadden uitgekleed.
Klaas begon met Els haar tieten te spelen en ik met die van Mieke, ik liet mijn hand langzaam via het zwangere buikje van Mieke naar haar slipje zakken en wreef over het slipje en voelde daaronder het hete kutje van Mieke. Ik zag dat Klaas inmiddels al met zijn hand in het slipje van Els zat. Het was zon vreselijk geil gezicht om te zien hoe een andere man met de tieten en kut van mijn vrouw speelde en dat zij daar ook nog duidelijk van genoot.
Ik liet mijn hand ook in het slipje van Mieke glijden en voelde dat Mieke haar kutje ook kaal was net als het kutje van Els. Mieke keek naar Klaas en zag dat die met het kutje van Els speelde en liet mij ook mijn gang gaan. Mieke spreidde haar benen wat en ik kon voelen dat het kutje van Mieke al aardig nat was. Els begon inmiddels te kreunen en ik zag dat Klaas haar slipje uit trok en Els liet het allemaal toe en keek super geil uit haar ogen. Hierdoor aangemoedigd trok ik het slipje van Mieke ook uit en beide vrouwen zaten nu spiernaakt naast elkaar op de bank en werden beide gevingerd maar niet door hun eigen man. Ik vond het een vreselijk geil gezicht om te zien hoe mijn vrouw door een andere man gevingerd werd terwijl ik een andere vrouw aan het vingeren was.
Zowel Klaas als ik hadden inmiddels een flinke paal in onze boxer en om mijn lul meer ruimte te geven trok ik mijn boxer uit en zag dat Klaas mij volgde. Mieke begon mijn lul langzaam af te trekken en Els deed het zelfde bij Klaas, wat een geil gezicht.
Vind je het niet erg om je man zo te zien met Els vroeg ik aan Mieke en ze zei nee hoor ik vind het geil om te zien en bovendien word ik toch ook verwend door een andere man.
Ik stond op en hield mijn pik voor Mieke haar mond en zonder aarzelen nam ze mijn pik in haar mond en begon mij te pijpen terwijl ik ondertussen haar kutje bleef verwennen, ik had twee vingers in Mieke haar natte geile kut en liet mijn duim over haar klit gaan.
Els was inmiddels het voorbeeld van Mieke gevolgd en was Klaas aan het pijpen en ik werd daar zo geil van dat het niet lang duurde voordat ik mijn sperma in Mieke haar mond spoot. Doordat ik zo onverwachts klaar kwam had Mieke er wat moeite mee en er liep een straaltje sperma over haar kin maar het meeste slikte ze toch door. Klaas zag dit en kon zich ook niet meer inhouden en spoot zijn sperma in Els haar mond die het ook doorslikte.
Ik ging vervolgens op mijn knien tussen de benen van Mieke zitten en begon haar kut te beffen, wat smaakte haar kutgeil lekker, het was anders van smaak dan het kutgeil van Els. Ik stak mijn tong in haar geile spleet, zoog op haar klit. Klaas deed hetzelfde bij Els en beide vrouwen zaten te kreunen van genot op de bank. Els had als eerste een orgasme en Mieke al snel daarna.

We waren alle vier uitgeput en moesten even uitrusten, Klaas en ik namen een biertje en onze vrouwen een glaasje fris.
Wat was dat vreselijk lekker zei Els en wat is die Klaas van jou een geile beer Mieke, nou zei Mieke jouw Dirk kan er anders ook wat van ik kwam zo geweldig klaar op zijn tong.
Ik ben nog zo geil zei Els dat als onze mannetjes weer op sterkte zijn wil ik geneukt worden, dat wil ik ook zei Mieke maar niet door mijn eigen man.
Klaas en ik dronken met dit vooruitzicht snel onze biertjes op en ik zei laten we dan naar de slaapkamer gaan dan hebben we wat meer de ruimte. Op de slaapkamer pijpte Mieke mijn lul weer stijf en Els deed hetzelfde met Klaas zijn lul.
Klaas en ik moesten op onze rug naast elkaar op bed gaan liggen en Mieke kwam met haar gezicht naar mij toegekeerd over mij heen zitten en liet langzaam haar kut op mijn pik zakken.
Doordat ik twee kussens onder mijn hoofd had kon ik goed zien hoe Klaas zijn pik langzaam in het kutje van Els verdween, ik had nog nooit zoiets geils meegemaakt.
Zowel Mieke en Els begonnen op en neer te wippen en waren nu elkaars man aan het neuken en hun tieten bewogen zo erotisch op en neer op hun bolle zwangere buikjes.
Het kutje van Mieke voelde zo geweldig goed aan en de hele situatie was zo geil, ik was een andere vrouw aan het neuken terwijl mijn vrouw naast mij een andere man neukte.
Op een goed moment hoorde ik Klaas kreunen en grommen en roepen ik spuit je vol geile teef en zag dat Els haar klit met haar hand bewerkte en ook een orgasme kreeg.
Ik voelde hoe Mieke mijn pik melkte met haar kut en haar kut begon samen te trekken en op dat moment spoot ik mijn sperma in de geile kut van de zwangere vriendin van mijn vrouw.
Uitgeput lagen we op bed en in gedachte na te genieten om vervolgens een douche te nemen.

Mieke en Klaas namen eerst samen een douche en ondertussen zocht Els hun kleding bij elkaar en bracht die naar hun. Vervolgens gingen Els en ik douchen en onder de douche vroeg ik Els of ze er spijt van had van wat er gebeurd was, maar Els verzekerde mij dat ze er absoluut geen spijt van had en dat het geweldig is dat we elkaar dit gunnen.
Beneden gekomen namen we alle vier nog wat te drinken en Els zei ik hoop dat jullie er net zo van genoten hebben als wij, het was voor ons de eerste keer dat we zoiets deden en ik heb er geen spijt van en zou het zo weer doen. Mieke lachte en zei voor ons is het net zo en laten we dit binnenkort nog eens overdoen.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners