Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

5 December, de echte Sint - 4117 keer gelezen
Ja, het is weer hoogtijd voor een Sinterklaas verhaal.
Zoals gewoonlijk liggen de pepernoten, speculaas en marsepein alweer in de schappen en dit jaar zijn de anti zwarte Pieten mietjes al vroeg begonnen en dreigen zelfs met geweld.
Mijn mening is, wat zwart is moet zwart blijven, het is een kinderfeest en heeft NIETS met slavernij te maken.

‘’Baas Piet, hoe gaat het in Nederland?’’
Vroeg de Sint, aan de zwarte Pieten baas, die het gedoe op internet volgde, want de Sint kon meestal zijn bril niet vinden, meestal stond die op zijn voorhoofd, maar ja wat wil je ook als je al ouder dan driehonderd bent.
Hij was soms zelf zijn lul kwijt als ie moest plassen.
‘’Oh..Piet gaat even kijken Sinterklaas,’’ want hij zat natuurlijk naar de mooie meisjes in Nederland te kijken, ene Vicky vond hij wel erg uitzonderlijk. Een grietje met lang blond haar, een type waar hij liefhebber van was.
Zestien was ze, dan mocht het….dat had hij nog onthouden, zo eentje met een zinderend geil onschuldig pijp smoeltje, typisch Nederlands was dat, lekker rond kontje. Ze liep in korte rokjes en stevige tiener tietjes, een B cupje schatte hij in als kenner. Daar wilde hij zijn flinke dikke harde lul wel in persen.De Sint was ook niet achterlijk.
‘’Jij kijkt zeker alweer naar de meisjes, zijn er wat bij die met de roe moeten krijgen en in de zak mee naar Spanje?’’
‘’Piet heeft wel een paar gezien al!’’
‘’Mooi..mooi,’’ reageerde de Sint. Dat kon hij wel aan Pieter baas over laten.
‘’Maar Sinterklaas, ik mag niet meer komen?’’
‘’Jij gaat gewoon mee, want ik mep die tegenstanders wel met mijn staf aan de kant!’’
‘’Er komen veel nare mensen Sinterklaas, naar Maassluis en die willen niet luisteren, jullie pieten nemen morgen honkbalknuppel mee!’’

Nu bleek het in Maassluis wel mee te vallen.
Sinterklaas zag echter in Rotterdam een flinke groep van het Anti ZwartePieten zooitje, allemaal van die gastjes waarbij verschillende verbindingen in de hersenen, tijdens de geboorte waren aangetast. De politie trad goed en stevig op, zag de Sint.
Sinterklaas stuurde zijn paard er ook tussen en begon met zijn staf om zich heen te meppen, het leek wel een jonge vent zoals hij zich uitleefde.
Sinterklaas moest dat ‘s avonds tijdens het diner allemaal vertellen aan de aanwezige ZWARTE Pieten en een luid gejuich steeg op. Ze genoten samen ook van de rookworsten in S vorm, speciaal voor Sylvana gemaakt. De Nederlandhaatster zal daar blij mee zijn. DENK(en) kan ze niet.
ZWART blijft ZWART, zongen de Pieten.

Sinterklaas moest de komende dagen nog veel plaatsen aandoen.
Druk…druk..druk en dat allemaal op ruim driehonderd jarige leeftijd, terwijl de Sint dus zijn ochtend gym deed, speurde de hoofdpiet naar geschikte geile meisjes, liefst blond en in korte rokjes. Hij was nou eenmaal liefhebber en de meeste pieten ook.
Hollandse meisjes waren het lekkerst en dat was het enigste waar hij het mee eens was, wat zijn concurrent die dikke Kerstman betrof. De Sint ergerde zich aan het rode pak van die griezel, waarom had die geen groen pak of blauw? In het Sinterklaasjournaal heeft de Sint nog eens uitgelegd waarom Hollandse meisjes het lekkerst waren.
Hij deed dat met veel gebaren, die korte rokjes bolde zo geil over hun ronde kontjes en vooral die blondjes met in hun lange haren twee paardenstaartjes of vlechtjes en rode strikjes natuurlijk en graag met die stevige tiener C-cupjes.
‘’Zonder Bhtjes Sinterklaas?’’ Had een Piet nog gevraagd.
Sinterklaas bevestigde, dat er dit jaar geen Bhtjes tussen de cadeautjes te vinden waren, die waren ten strengste verboden.Zwartepieten waren ‘s nachts nog in diverse supermarkten geweest.
Ze hadden potjes zwarte verf bij zich en verfde de pieten gezichten op diverse verpakkingen zwart zoals het hoorde.
‘’Ik hoop,’’ zei de Sint. ‘’Ik hoop dat volgend jaar, gewoon zwart..zwart is en dat Sylvana en volgers het land hebben verlaten en dat alle winkels die nu in overtreding zijn weer normaal doen!’’

‘’Piet…Hoofd Piet!’’
‘’Ja, Sinterklaas?’’
‘’Heb jij die ene blonde al gevonden?’’
‘’U bedoeld die schrij….’’
‘’Jaja,’’ onderbrak de Sint hem, ‘’ja die, ik heb foto van haar op mijn nachtkastje staan!’’
‘’Ik haar ook erg lekker vinden Sinterklaas.’’
‘’Als wij in het Oosten des lands zijn Hoofd Piet, wil ik Vicky een persoonlijk bezoekje brengen, jij moet ervoor zorgen dat ik weet waar ze zich bevind!’’
‘’Ja, Sinterklaas, Piet gaat met scooter op weg.’’ De Sint kreeg bij het denken aan Vicky nog een flinke stijve pik, dat ding schokte ondanks de ruim driehonderd jaar…..nog gewoon omhoog, alsof hij in de bloei van zijn leven was.
‘’Moet ik ook Ange…..?’’
‘’Jaja, die moet je ook opsporen, lijkt me logisch Piet!’’
‘’Mag ik haar ook neuken Sinterklaas?’’
‘’Jij mag haar ook neuken Piet en nog wel meer Pieten ook, zij kan dat wel hebben!’’
‘’Ik vind haar kontje op foto lekker Sinterklaas.’’

‘’Huh??? Piet, je bent toch niet van de, je weet wel?’’
‘’Nee Sinterklaas, maar lekkere Hollandse meiden kontjes mag toch wel?’’
‘’Hum..ja…ja, jij hebt gelijk!’’
‘’Paard wil misschien ook wel Sinterklaas?’’
‘’Paard…paard, paard heeft liever een strak kutje Piet, paarden doen niet aan, nou ja, je weet wel wat ik bedoel, He!’’
‘’Piet gaat morgen direct zoeken, kan nog met scooter over de sluis.’’
‘’Met scooter over de sluis?….Oké…je doet maar. Ik heb er zin in. Kan misschien hier wel een huis kopen en hier blijven wonen Hoofd Piet!’’
‘’Hier erg koud altijd, Sinterklaas….’’
‘’He? Ja, dat is waar, welterusten Hoofd Piet.’’
‘’Welterusten Sinterklaas,’’ zei Piet en zag even later de Sint met zijn teddybeertje…..Heel vroeg in de ochtend.
Piet keek door het raam, dikke mist. ‘’Brrrr…koud He,’’ zei Piet en zette zijn koud He muts op, die hij vorig jaar gratis bij de U…rookworst had gekregen.
‘’Ga je mee scooter,’’ zei hij. De scooter zei niets terug, maar startte gelijk op ten teken van, dat ie er wel zin in had.
Hij en meerdere zwarte Pieten zaten op een vooruit geschoven post net buiten Laren in huis Verwolde, op het gelijknamige landgoed. De Sint zou daar later in de week ook arriveren, dit was hun uitvalsbasis voor het oosten, van hier uit stapte ze op verschillende boten die zogenaamd vanuit Spanje, nou ja je kent dat wel. De Sint was gewoon met zijn privé vliegtuig op Schiphol geland en had toen nog zijn geliefde spijkerpak aan. En o ja, daar waar geen water voorhanden was, kwamen ze aan met de trein, of een brandweer wagen, of een koets…maakt niet uit. Ze kwamen overal.
Zwarte Pieten hebben wel steeds meer moeite om schoorstenen te vinden, die waren ze vergeten te metselen of zo? Enne dan kon je ook moeilijk zwart worden van de roet, He. Zouden de Nederlanders daar wel ff rekening mee willen houden? De Sint had het al moeilijk genoeg.

Hoofd Piet, heet Kees.
Daar kon hij ook niets aandoen, was de schuld van zijn vader en moeder, pa heet al Piet en wilde niet…
Kees reed met zijn scooter over de weg en kwam nog een koe tegen. Ze waren hier met de rails en zo aan het ouwehoeren waardoor er geen treinen reden en hij tufte over de sluis.

Geile Vicky zat natuurlijk op het …doorn college.
Daar zaten over het algemeen de meest geile sletjes, van dat clubje…blonde Mandy..Margo en Cindy enz. ook, verder moest hij nog de stad in waar die blonde geile schrij…He Ang…maar dat mocht hij niet zeggen, waar ze werkte.
Hij voelde zijn grote lul al reageren? Zou die merken dat hij in de buurt was? Zou de Sint het echt een probleem vinden dat hij haar kontje prefereerde? Een meisjes kontje was toch heel wat anders dan een mannen reet? He, bah daar wilde hij niet eens aan denken. Hij was echt niet van de bruine stoters of zo hoor.
Piet (Kees) had wel gewoon een Pietenpak aan en toen hij bij dat college arriveerde, propte hij de dikke jas in de tas die aan de scooter hing. Niemand keek echt raar op, toen hij naar binnen wandelde.
Hij zag ondanks dat het buiten best koud was, toch wel enkele korte rokjes en alsof het zo moest zijn liep Vicky er ook.
Ze had duidelijk geen Bhtje aan, haar harde tepeltjes priemde in de dunne stof, ‘’hhmmm,’’ reageerde Piet. Lekkere van die stevige tietjes had het sletje.‘’Jij Vicky zijn?’’
‘’Ja, zwarte Piet,’’ zei het blondje verbaasd, dat hij juist haar aansprak.
‘’Ik heb wat voor jou meegebracht, want ik las in het boek van Sinterklaas, waar jij erg van houd!’’
‘’Huh…? Wat dan zwarte Piet?’’
‘’Kunnen wij hier ergens alleen zijn?’’ Fluisterde hij nu.
‘’Jawel hoor, er is wel ergens een lokaaltje leeg,’’ zei het blondje, dat nu erg nieuwsgierig was geworden, ‘’loop maar met mij mee,’’ en dat deed hij, maar al te graag. Ze gingen de trap op en even later een klein lokaaltje binnen.
‘’Hier vergaderen de leraren vaak,’’ zei ze.
‘O, mooi zijn, kan op slot zie ik,’’ wat Piet ook gelijk deed. Vicky had al wel gezien dat Piet helemaal geen pakje in Sinterklaas papier bij zich had, dus ja, wat bedoelde hij eigenlijk. Het twintig eurocent muntje was nog niet gevallen, bij het blondje. Echt erg blond dus….

Vicky geloofde natuurlijk al lang niet meer in Sinterklaas, eigenlijk alleen maar even in December. Cadeautjes waren altijd leuk, dus dan moest je maar even braaf zijn.
‘’Ik heb wat voor jou,’’ zei Piet weer.
‘’Ben erg benieuwd,’’ zei het blondje en Piet streek met een vinger over haar mondje, ‘’mmmmm,’’ hoorde Vicky hem kreunen.
‘’Jij lekker pijp mondje. Ik gelezen heb dat jij erg graag pijpt en jij heel erg geil sletje bent!’’
‘’OMG…Huh??’’ Zou zoiets echt in het boek van Sinterklaas staan? En niet dat ze een heel braaf blondje is of zo.
‘’Wat…ww..wat heb je voor mij?’’
Piet trok zijn Pieterbroekje naar beneden en er stuiterde best wel een flinke blanke pik omhoog, zwarte Piet was daar echt niet zwart hoor Vicky. Maar hij had wel een flinke pik, zag ze en ze likte automatisch haar lippen af. Verse sperma zo van de tap, daar had ze best zin in, zoiets stond er ook in het boek, dus…..

‘’Kniel maar!’’
Vicky zakte gelijk door haar knieën en pakte de dikke kloppende pik stevig vast. Haar warme mondje omsloot gelijk stevig de glimmende dikke donkerblauwe eikel en ze zoog er driftig aan. De vitamientjes, eiwitten…wilde ze zo gauw mogelijk uit zijn volle ballen zuigen. Ze had niet voor niets zo een lekker geil pijp en zuig smoeltje.
‘’Aaaghhhh…mmmm..lekker…,’’ kreunde Piet.
Piet had voordat hij hier naar toe was gegaan, al zo een blauw pilletje ingenomen, die had de Sint elke keer als hij naar Nederland ging voor alle Pieten en hem zelf al ingekocht.
Vicky zoog de blanke banketstaaf, steeds verder naar binnen en Piet kreunde heviger, o wat geil dat hij nu al gelijk met haar aan de gang kon.
‘’Piet gaat..gg..gg..gaat zo kk..komen,’’ ze zoog nog wat harder en voelde zijn pik opzwellen, ‘’aaghh.. Aaghh..aaghh..AAAGHHHHH,’’ grommend en brullend, lanceerde hij, dikke sperma stralen pulserend door zijn schacht haar mondje in. Ze liet de pik uit haar mondje glijden en hield het open zodat er nog meer sperma ingespoten werd, dat ze met moeite doorslikte en ze daarom haar mondje even sloot om beter te kunnen slikken. De laatste stralen kreeg ze dan ook midden in haar smoeltje.Piet zijn Viagra pik bleef hard en hij geil.
Vicky legde nu haar handen op de grond en haar kontje wipte omhoog. Ze was er klaar voor om in Doggy Style gepenetreerd te worden. Piet wilde maar al te graag en knielde snel achter haar en zette zijn natte pik op haar al iets open staande bereidwillige kale kutje.
Hij begon haar gelijk met diepe halen te nemen, dit blonde sletje wilde hard genomen worden stond er in het boek.
Zijn lul flitste in hoog tempo op en neer.
De Sint nam ook alleen maar Pieten mee, met een behoorlijke pik en veel neuk ervaring, want er liepen nogal wat van die geile sletjes rond, hier in Nederland.

Ze kreunde al vrij gauw.
Dergelijke sletjes konden niet zonder een harde dikke pik in hun nauwe getrainde kutje.
Piet voelde dan ook, dat zijn pik goed werd afgemolken, ‘’ooohhh ja..ja…ooohhhh,’’ kreunde en schokte ze, het orgasme raasde door haar ranke geile lijfje.

De Sint wilde ook niet langer wachten.
Hij en zijn paard liepen dan ook gewoon de speelgoedwinkel binnen, veel moeders en vaders die inkopen deden werden daardoor verrast, officieel was hij nog niet in de stad aangekomen.
‘’Ik moet even met een van de verkoopsters praten, zouden jullie allemaal op kosten van de Sint even een uurtje of wat naar de plaatselijke brouwerij willen gaan?’’
Hij stuurde ook de wat oudere verkoopsters eruit en liet de deur sluiten door de overgebleven blonde verkoopster.
‘’Zo meisje, ik ben hier speciaal voor jou,’’ en hij zette de mijter af, die was alleen maar lastig. ‘’De Sint is niet meer de jongste, dus ik houd het op een kort nummertje en wel staande!’’ Op zijn knieën gaan liggen, ging niet meer zo goed.

Vicky kwam ondertussen voor de tweede en derde keer klaar.Angela werd verzocht haar slipje tot op haar knieën te trekken en ze moest haar kutje tonen.
De Sint wilde zien of ze inderdaad korte blonde haartjes op haar kutje had zitten, het kleefde al een beetje van haar geil en de Sint tilde zijn witte gewaad op en zij moest zijn pik op haar natte neukspleetje zetten en zo werd ze geneukt.
‘’Jij hebt er al veel pikken in gehad, He meisje.’’ ‘’Laat jij je ook nog steeds door je papa neuken?’’
‘’Ooooohhh..ja..ja…Sinterklaas….’’
‘’En pijp je hem ook dagelijks?’’
‘’Ja..ooohhhhh..ja elke dag..ooohhh SS…Sinterklaas,’’ zei de geile verkoopster, die nogal snel klaar kwam op de pik van Sint, daar stond de slet ook om bekend, snel en veel klaarkomen. De Sint stootte rustig door. ‘’Daar ben je ook voor, He!’’
‘’Ja..ja..ja Sinterklaas,’’ en haar kutje kneep de stotende lul van de Sint leeg. De geile stank vulde de winkel en het paard reageerde er op.
‘’Mama? Wat doet Sinterklaas?’’ Vroeg Mirjam, aan haar moeder.
Ze zag alleen Sinterklaas wat bewegen en de moeder reageerde, ‘’o niets Mirjam, kom maar mee wij gaan een patatje halen!’’ De moeder wist dat die blonde verkoopster in de winkel was achtergebleven.
‘’Wat doet hij mama?’’ Vroeg ze weer.
‘’hij zoekt cadeautjes uit, voor kinderen die geen mama en papa meer hebben, kom nou maar mee!’’ En ze trok Mirjam de hoek om.

Piet kwam diep en zwaar kreunend klaar.
Vicky voelde hem nog wat spuiten, veel was het niet meer, zijn lul bleef nog wat in haar stoten maar dat ging stilaan rustiger. De pil zorgde ervoor dat ie hard bleef, maar de conditie nam af, het blondje kwam nog een vierde keer klaar op zijn pik.

De Sint liet zijn gewaad weer los en de verkoopster mocht haar slipje….
‘’Pijp het paard maar even, dat heb je vroeger aleens gedaan, He…bij een KI station!’’ De paarden lul was al uit zijn schacht gekomen en al flink aan het verstijven.
Het hinnikte te, toen de blonde de pik vast pakte en op haar knieën naast hem lag. Het paard werd blijkbaar vaker afgezogen, door geile meiden her en der. Amerigo vond het maar wat lekker, dat hij werd afgepijpt, door een ervaren pijpster.
Ze slikte het merendeel ook door en hij vertrok met zijn paard naar de brouwerij om de rekening daar te betalen.

‘’Nou tot Zaterdag, He!’’
Amerigo en hij verlieten de stad, nagestaard door kinderen die blijkbaar niet naar school waren, spijbelen?

Piet (Kees) vertelde die avond, tijdens het diner alles.
‘’Ik wil Vicky nog een paar keer voordat we weer naar Spanje gaan Sinterklaas.’’
De Sint vertelde niets over zijn uitstapje en sommige Pieten vroegen zich dus af, wie die Sint was die met een foto in de krant stond, de volgende dag.
Amerigo zei ook niets…..

P.S. Het paard is niet overleden zoals elders te lezen is, het paard is natuurlijk bijna net zo oud als Sinterklaas en als je dat niet gelooft, mag je ook geen pepernoten en chocolade letter.

Einde verhaal Sint 2016.
XXX Angela.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners