Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Afrika 1 - 11528 keer gelezen
De verjaardag werd een grote Party en kwamen collegae van over de hele wereld, om hem te feliciteren. Ook van hen, kende ik menigeen, was het zo voor mij ook leuk.

Ik was twintig jaar jonger dan mijn broer, dus net dertig en had met spelen een vermogen gewonnen en goed aangelegd en ernaast had ik zo tijd om te schrijven en te reizen en had al enige roman’s en verhalen verkocht.

Toen ik een week later een auto wou huren, om het land te bereizen, lachte mijn broer.

Zijn secretaresse en zijn hoofd-kweekster hadden iets georganiseerd. Ik had immers zijn blank personeel opgevangen, wanneer die in Holland op excursie waren om erbij te leren, had hen verzorgd etc.

Zij hadden nu als dank een rit met de “Blue Train” geboekt via, via naar Kaapstad en zou Ira me begeleiden. Zij had toch vakantie en in Kaapstad woonde familie, waar ze dan wilde blijven.

Mijn broer had daar een auto voor me besteld en zou ik dan langs de Kust weer omhoog rijden, dan via het Mkusi-, het Krugerpark en de Drakensbergen weer bij hen landen. Logis onderweg was gereserveerd.

Het program leek me wel wat en Ira was een mooie vrouw, jonger dan ik. Wel van de andere kant, zoals ze me ooit had verteld. Maar zij was hier geboren en kende het land goed, zou me een goede reisleidster zijn.

Mijn Neef bracht ons naar het station en wij zochten ons rijtuig op. Dan bleek, dat ik het coupé met Ira deelde, was dat immers goedkoper geweest en vond het oké. Tien dagen waren we onderweg en zouden er vele stops zijn en excursies.

Ira kende zich echt goed uit, ook met de geschiedenis en vertelde passend erover, was me zo een aangenaam gezelschap.

Dan, in de avond, toen we naar bed wilden gaan, deed ze gewoon haar kleren uit en ging douchen, kroop naakt in bed. Ik deed het haar na en kroop dan naast haar.

Ira had een goed figuur. Zij was groot, had volle borsten en beneden was ze kaal en vond ik het zonder dat zij anders was.

Ze draaide zich dan naar mij toe en begon te vertellen, hoorde ik, hoe zij door een verkrachting als meisje van veertien, lesbisch was geworden. Vier oudere jongens hadden zich aan haar vergrepen en haar veel pijn gedaan. Met achttien had zij haar eerste vriendin gehad en was met haar drie jaar samen. Nu was ze al een tijd weer solo, sinds ze bij mijn broer werkte.

Ira vertelde dan, dat zij alles extra zo had geplant, met mij samen. Ze kende mij immers en had vertrouwen in mij en wilde ze met mij proberen weer normaal te worden, wanneer ik haar erbij wilde helpen. Zij mocht me erg graag en moest dat kunnen.

Haast had ik moeten lachen en was blij dat het al donker was. Het was een te gek voorstel!

Ik vroeg aan haar hoe zij zich dat voorstelde en zei Ira, dat het zo moest gaan, als bij een liefdespaar via zoenen, vrijen tot alles komen. Moest ik haar alles leren en was ze voor alles in. Ze kroop naar me toe, kwam in mijn arm en tegen me aan.
Ik boog me nu over haar heen en zoende haar gezicht, de ogen, de wangen en dan de mond en opende zij haar lippen en kwam haar tong tegen de mijne aan. Zoenen kon ze al, deden we dat een lange tijd en dan pas aaide ik voorzichtig haar borsten, voelde haar harde tepels en kreunde zij, toen ik ermee speelde. Mijn mond volgde mijn handen en nu zogen mijn lippen eraan, speelde mijn tong en kwam Ira klaar, juichte en kreunde, vuurde me aan en toen mijn hand haar schoot had bereikt, had zij haar benen al voor me geopend, had ik vrije toegang.

Teder speelde ik, aaide, zoende, likte en Ira bleef komen, was totaal gelukkig, was dit mooier, dan ze had gedacht. Maar omdat zij mijn boeken kende, had ze wel hierop gehoopt.

We zoenden dan weer gewoon en vroeg zij me dan of ik haar wilde leren pijpen. Ik maakte een lamp aan, liet haar naar mijn stijve kijken, trok het vel naar beneden, legde uit hoe en pik was geschapen en hoe zij het moest doen en wat men met enige oefening alles kon doen.

Het licht ging weer uit en zoende Ira me weer en dan was haar hand bij mijn pik, verkende hem voorzichtig en mijn ballen en dan boog zij zich en zoende mijn pik, likte, proefde en probeerde voorzichtig en vertelde ik van standje 69 en kende zij dat van haar vriendin en klom over mij. We likten, tongden en pijpte ze goddelijk en dronk mijn zaad, vond dat goed smaken. Zij kwam ook en dan lag ze weer in mijn arm, zoenden we en sliepen dan bevredigt in.

In de ochtend was Ira vroeg wakker, zoende mij, haalde zich dan haar eerste “ontbijt”, pijpte me hemels klaar. Mijn pik bleef staan en vroeg zij, of ze mij mocht beklimmen? Ik knikte alleen met mijn hoofd en knielde ze boven me, richtte mijn pik en drang ik dan in haar, of beter schoof ze over mijn pik heen.

Zij was nauw en voelde dat lekker aan. Ira zat dan geheel op me en ik diep in haar en bleef ze even zo zitten, boog naar me en zoende mij. Zij begon me langzaam te berijden en hielp ik haar. Streelde haar borsten en klit en kwam ze klaar als nooit tevoren, gilde het gewoon eruit, hoe lekker zij het vond.

Omdat ik het niet wist vroeg ik het. Ze nam de pil en liet ik me even later ook gaan.

We douchten dan, zoenden onder de douche en gingen dan ontbijten. Naast ons zat een ouder echtpaar, dat naast ons coupé sliep, keken zij geregeld naar ons. Ik liet hen weten dat we op huwelijksreis waren, zij vonden dat prachtig, zij deden hun gouden huwelijksreis nu zo. Zij hadden zich nooit veel luxe gegund, hadden altijd veel moeten werken. Ze hadden een dochter, maar was die naar Australië getrouwd en nu hadden zij alles verkocht en gingen reizen.

Wij vonden hen erg aardig en zo bleven we overdag met hen samen en vertelde ik over de wereld, waar ik al was geweest en zij kende een roman van mij en was ik dan hun held. Zij vertrouwde aan me toe, dat de geluiden uit ons coupé haar man hadden aangespoord en wonderwel vonden zij beiden plots meer plezier in de seks dan vroeger. Zij had hem nu zelfs gepijpt, opdat hij nog een keer kon en hield hij alleen daarom nu nog meer van haar en zoende nu eindelijk ook haar poesje. Zij bloosde bij het vertellen, maar meende, dat mijn roman haar immers toen de ogen had geopend en zij niets was vergeten. Haar man wist wel om al die dingen, maar had nooit gedurfd erom te vragen, kwam zij toch uit een erg preutse familie.

Nu wij het hen voordeden, waren zij gaan praten, erna ging ook die wereld voor hen open, waren zij blij dat het nog kon.

Die nacht vertelde ik alles aan Ira, vond zij dat prachtig! Ergens was het ja ook haar huwelijksreis, trouwde zij door mij met het normale leven. Zij begon dan te lachen en vertelde, dat ze mijn neef, de zoon van mijn oudste zus, die bij mijn broer werkte, wilde gaan huwen, op dat hij kon blijven. Hij zat op de vrachtauto van mijn broer en leverde aan de bloemwinkels en kwekerijen.

Mijn zus, ik wist niet eens, dat ik er een had! Met 4 was ik ontvoerd en met achttien, toen mijn ’moeder’ stierf, kwam ik pas erachter, wie ik was. Ik had een detective in de arm genomen en had die mijn broer gevonden. Maar ergens werd nooit over thuis gesproken, wist ik dus totaal niets.

Ira kende zelfs mijn moeder, was er op visite geweest en had ik niet een zus maar vier en een ieder had al kinderen. Ze wisten om mij, maar waarom er geen contactverzoek was, begreep Ira niet. Ik ook niet, maar vond dat nu ook niet belangrijk!

Nu, dat was Ira, liefde, seks, leefden wij dat vol uit!

Toen ze me verliet, was zij totaal gelukkig! Ze vertelde lachend, dat mijn neef zich nog zou verwonderen! Wanneer zij hem dan een zalige huwelijksnacht bereidde, zou alles tussen hen klaar zijn. Mij zou ze nooit vergeten en mogelijk later getrouwd, zou ze altijd voor me klaar zijn, mij te verwennen, wanneer ik dat wou.
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners