Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Avontuur in het Lake District - 29278 keer gelezen
Een simpele advertentie in de krant :
10 dagen rondwandelen in het Lake district in Engeland. Met begeleiding en busvervoer. Overnachten in eenvoudige hotels. Nog enkele plaatsen over.
Ik was vroeger wel in het Lake District geweest en vond het een leuk idee om weer eens wat wandelingen daar te maken.
Dus gauw informatie opgevraagd en gezien de prijs was het wel erg aantrekkelijk.
De begeleider kende de streek en zou elke dag uitleg geven over de wandelroutes, goede kaarten en de route was gemarkeerd.
Hij zou met een gehuurde jeep de bagage vervoeren en zo nu en dan langs de route staan voor aanwijzingen en eventueel achterblijvers oppikken.
Op de vertrekdag naar Utrecht en verder ging het met een 25 persoonsbus via de boot naar New Castle en daarna met de bus naar het Lake District.
Ik zag al gauw dat ik bijna de oudste was en één van de weinige mannen.
Op de boot ging de koffer in een afgesloten ruimte, omdat er in de krappe hutten geen ruimte was voor koffers. Ik kende dit en had dus een dagrugzak bij me met toilettas, wat spulletjes voor de nacht etc.
Niet iedereen was zo slim en de meesten moesten in hun ondergoed slapen. Ik deelde de hut met 2 mannen van ca 30 jaar, waarmee ik al kennis gemaakt had in de bus. Slechts enkele van de groep van 20 personen maakten gebruik van het dinner op de boot. Ontbijt en dinner op de boot was nl niet bij de prijs in begrepen. (logisch gezien het prijskaartje).
Eenmaal in Engeland nog een lange busreis en we kwamen in het eerste simpele hotel.
De kamer indeling gaf wel wat problemen. Er waren koppels, vrienden en vriendinnen maar ook eenlingen. Voor de zekerheid had ik maar voor 1 persoonskamers geboekt want dan was ik wat vrijer.
De eerste tocht gaf al een aardige schifting: Een deel had de zwaarte onderschat zowel in lengte als in hoogte verschillen.
De leider had handen vol werk om achterblijvers op te pikken zodat iedereen toch op tijd bij het dinner kon zijn. Gelukkig waren er ook goede wandelaars bij en regelmatig liep ik in een groepje met ongeveer hetzelfde tempo. Wel bleken er weinig wat bergervaring te hebben en ik was benieuwd hoe de echte zware tochten af zouden lopen.
Ongeveer midden in de week was er een bijzondere etappe: Er waren 3 varianten mogelijk. De eerste bestond uit een niet steile klim van ca 2 ½ uur, dan wat klauteren over een rotsrichel, langs een mooi meer en verder nog 2 uur op een brede vlakke weg naar het hotel (veredelde jeugdherberg!)
Er was een andere mogelijkheid om bij het meer rechts verder de bergen in te gaan. Na weer een klim was er een spectuculair pad over de toppen met prachtig uitzicht en na een fikse afdaling kwam het pad weer uit dicht bij het hotel. Maar het was wel bijna 2 uur meer looptijd.
De derde mogelijkheid was bij het meer een steile klim naar links te nemen en dan over een hoge top een stukje steil te dalen en dan weer een stuk steil te klimmen om vervolgens langs een pad met links en rechts steile afgronden . Na een lange tijd volgde er dan een afdaling en kwam weer uit bij het pad naar het hotel. Het duurde wel 4 uur langer dan de gemakkelijke variant, dus ca 7 uur.
Ondanks de super weersverwachting raadde de begeleider de laatste variant sterk af, deze was voor bergervaren wandelaars en vooral het smalle pad met de steile afgronden was moeilijk en dit pad werd ook wel “het scheermes” genoemd.
Later op de avond sprak ik de leider even aan en vertelde dat ik de moeilijke variant vroeger al een keer gedaan had en de nodige bergervaring opgedaan had met moeilijke beklimmingen in Oostenrijk en de Himalaya.
Ik zou vroeg ontbijten en tijdig op pad gaan en zorgen dat ik ver voor de anderen zou lopen zodat niemand kon zien dat ik de moeilijke variant nam, om te voorkomen dat toch sommigen me achterna zouden komen.Dus ’s morgens vroeg op pad, terwijl de anderen nog zaten te ontbijten. Ik vertelde een smoes dat ik wat extra foto’s wilde maken.
Het was een prachtige tocht, voorbij het meer (even pauze), links omhoog en via enkele topjes uiteindelijk bij de echte top. Hier een lange pauze en foto’s genomen van de afdaling en de stijging aan de overzijde.Toen ca 100 m steil naar beneden.
Het pad was in vergelijking met vroeger behoorlijk uitgelopen en slechter geworden. Veel losse stenen en gruis en behoorlijk steil. Je moest zelf maar het pad vinden.
In het dal weer omhoog. Ook hier veel losse stenen en vanaf de andere zijde kwamen een paar wandelaars naar beneden…. Losse stenen vlogen in het rond door ondeskundig afdalen. Gelukkig zag ik even rechts van het pad wat vaste stenen en een veel betere mogelijkheid om omhoog te klimmen.Goede steunpunten voor de voeten en vaste grepen voor de handen.
Op het “scheermes” weer pauze gehouden, want ik was goed op schema. Nog ruim een uur over de steile kam en dan de lange afdaling naar het hotel.
Ik was een half uur op de kam toen mijn telefoon afging.
De begeleider vroeg waar ik was. Ik gaf mijn positie globaal aan. Er was een dik probleem: 2 vrouwen van de groep ( Rianne en Mary) hadden toch mogelijk bij vergissing de moeilijke variant genomen en waren kort na de hoge top bij de dteile afdaling vast komen te zitten. Ze durfden geen kant meer op!
Zelf kon de leider niets doen want hij was op weg naar het ziekenhuis met een lid van de groep die zich bij het ontbijt gesneden had.
Of ik kon helpen!
Ik gaf aan dat ik terug zou gaan en dan zou kijken wat de beste oplossing was: Helemaal terug naar het meer en de gemakkelijke weg nemen, of proberen de beide dames uit de benarde positie te verlossen en onder mijn begeleiding toch langs de moeilijke weg te loodsen.
De leider zou de dames bericht sturen dat ik naar hen toe zou komen.
Gelukkig had ik nog voldoende water bij me en wat te eten en….zoals altijd de telescoop bergstokken bij me die vaker redding gebracht hebben.
Ik kende Rianne en Mary wel, twee aardige dames met een goede conditie maar niet veel berg ervaring. We hadden ’s avonds wel leuk contact gehad en ze vonden de tochten super!
Met gezwinde spoed ging ik het stuk terug en op het punt waar ik steil naar beneden moest zag ik het stel al zitten. Ze hadden altijd fleurige kleding aan, maar niet erg handig in de bergen: Topje en short… en als je dan valt…..
In rap tempo naar beneden en in de vallei zag ik dat beide dames onbewust van het pad af gegaan waren en nu onder een rots zaten en kennelijk niet meer verder durfden.
Ik probeerde in de wirwar van losse stenen voorzichtig naar hen toe te gaan. En ja hoor…. tranen en bibbers….ze durfden geen stap verder.
Een bekend probleem… als je in paniek raak, vergeet je het overzicht en zie je aan alle kanten alleen maar steile paadjes.
Ze waren dolblij me te zien. Ik liet ze eerst maar wat drinken want hun eigen voorraad was op. Gezien de tijd stelde ik toch maar voor het moeilijke pad te vervolgen, want helemaal terug was zeker nog 5 uur lopen en zou het wel erg laat worden.
Ik hielp Rianne opstaan en gaf haar de bergstokken. Voetje voor voetje gingen we richting een wat beter pad tot we in de kleine vallei kwamen.
Ik liet haar hier alleen en ging Mary halen. Dat was niet gemakkelijk… ze klemde zich aan mij vast en het kostte veel overredingskracht om haar voetje voor voetje,soms bijna dragend, naar beneden te begeleiden. Huilend en bibberend volgde ze me….steeds weer een steen aanwijzend waar ze wat steun op had. Eindelijk kwamen we op de plaats waar Rianne zat.
Weer even drinken en ik nam Mary gelijk mee naar boven, want dat was toch wel de zwakkere van de twee.
Ik zocht de beste route uit waar redelijke vaste stenen waren zodat ze met handen en voeten naar boven kon. Soms moest ik echt op haar inpraten om verder te gaan.
Gelukkig lukte het en stalde ze op een redelijk vlak stukje op de kam.
“Moeten we daar over?” snikte ze. Ik zei maar gauw dat hier het steilste deel was en vroeg haar niet naar beneden te kijken maar in de verte naar een prachtig meer.
Met Rianne ging het wat vlotter en na enige tijd stonden we bij elkaar op de kam.
Beiden omhelsden ze me…en huilen natuurlijk. Ze waren per ongelijk de verkeerde weg ingeslagen en toen ze dat bemerkten dachten ze dat ze het nare gedeelte al gehad hadden en waren door gegaan. Een voorbij ganger had gewezen waar ze naar beneden konden en aan de overkant weer omhoog……maar er waren zoveel paden en ze hadden eerst de minst steile genomen maar dat was een grote vergissing want plotseling zaten ze vast op het kleine plateau bij een overhangende rots.
Ik meldde even aan de leider waar we zaten en dat we dus laat binnen zouden komen.
Nu de grote zorg om die twee over de steile kam te krijgen….op het kleine plateau hadden we een goed zicht op het smalle paadje over de kam. Inderdaad aan beide kanten een steile zijde naar een 200m lagere vallei.
We waren maar net een 10 minuten verder toen Mary aankondigde dat ze nodig moest plassen…. En hoe gaat dat….. natuurlijk ook Rianne.
Ik zou een stukje verder wel wachten…maar nee dus… de beide dames durfden niet zonder steun te plassen en vroegen me of ik hen niet vast kon houden. Wel vonden ze het genant maar er was geen andere oplossing. Ik zei dat ik wel meer dames had zien plassen dus geen schaamte… nood breekt wet en we houden dit onder elkaar.
Zo hield ik de dames om beurten vast en ze waren doodsbang om in een wat beschermde houding te plassen. Ongewild zag ik hun verzorgde harige poesjes goed in beeld en keek ook recht in hun topjes gevuld met stevige borstjes, wel is waar verpakt in mooie bh’s maar door de spanning waren de tepels goed te zien.
Natuurlijk maakte ik om de spanning te breken wat grapjes…dat ze op onze eerste date al bijna over mijn schoenen plaste…maar dat het bij mij ook voorkwam, want vroeger plaste ik ver over een sloot en nu ik ouder ben meestal ook over mijn schoenen!!
Uit mijn rugzak frommelde ik een paar tissues zodat de dames zich een beetje konden drogen.
Langzaam begonnen de twee wat te wennen aan het smalle pad met aan beide zijden steile afgronden . Steeds maar de truc toepassen om niet in de diepte te kijken maar rond om je heen en je ogen richten op de schitterende omgeving.
We vorderde langzaam. Eindelijk begon het pad te dalen en weer een nieuw probleem Het pad was steil en bedekt met kleine steentjes waarop je schoenen gemakkelijk weg glijden.Het pad was wat breder en soms nam ik één van de dames bij de arm en leerde een looptechniek die ik geleerd had bij het afdalen van gletschers.
Na de afdaling nog een stuk lopen en daar was het hotel. Vlak voor het hotel werd ik gekust en geknuffeld door de dames…ze zouden me later wel uitgebreid bedanken.
Inmiddels was het 19 uur geweest (ik was dus al 11 uur onderweg) en de groep zat aan het dinner.
We besloten eerst maar het dinner te gebruiken en daarna te douchen.
Na het dinner gingen de dames direct douchen en ik deed verslag van de dag aan de leider. Ik vertelde maar dat het een vergissing geweest was van de dames, en dat het allemaal wel meegevallen was, de dames zich dapper gedragen hadden en toch ook wel genoten hadden.
Na het douchen lag ik op mijn kamer wat te luieren toen er op de deur geklopt werd. Mary kwam binnen… fris gedouched met een badjas aan.
Ze was duidelijk nog een beetje aangeslagen en met tranen vertelde ze dat ze spijt had van hun domme fout en echt kapot zat toen ze op de helling niet meer heen of weer konden. En hoe blij ze was toen ze mij aan zag komen. En hoe ik ze geholpen had met de verdere tocht.
Heel spannend maar ze had toch wel van het uitzicht genoten. En of ik morgen alsjeblieft bij hen bleef lopen. Ze omhelsde me en vroeg of ik haar benen even kon masseren want die waren door de lange tocht wel stijf.
Ik gooide een handdoek op mijn bed en vroeg haar te gaan liggen. Mary deed haar badjas uit……Ik moest wel even slikken… ze had alleen een slipje en bhtje aan.
Met massage olie masseerde ik haar kuiten en benen., terwijl Mary opnieuw vertelde over de tocht…. de paniek, maar ook terug kijkend het een geweldig avontuur gevonden had.
“Wil je ook mijn schouders masseren, want door het gebruik van die stokken heb ik pijn in mijn schouders” vroeg Mary.
Tijdens het masseren schoof ze haar bh bandjes naar beneden. En ik begon haar schouders en nek te masseren.
Ze vond het kennelijk lekker want ze sloot haar ogen en zuchte.Omdat ik het niet uit de hand wilde laten lopen stopte ik een zei “Zo…. Nu zal je morgen wel wat spierpijn hebben maar het zal wel weer lukken om een tocht te maken”
Maar ik had buiten de wensen van Mary gerekend! Ze keek me aan en zei dat het zo lekker was en of ik haar helemaal wilde masseren.
“Ja…maar….zoiets heb ik nog nooit gedaan.. en je vertelde eens dat je een vriend had?”…. Ze bloosde en zei: “ Ik heb geen vriend… maar vertel dat altijd om allerlei mannen een beetje op afstand te houden..
want als je zegt dat je single bent in een reisgezelschap dan denken allerlei mannen dat ze zo nodig je moeten troosten, en proberen je te versieren, terwijl ze zelf getrouwd zijn en je proberen te lijmen met een drankje. Want jij voor mij en Rianne gedaan hebt is gewoon super…terwijl ik best wel hoorde dat de drie andere mannen ons maar domme meiden vonden. Ja… wel vroegen of we morgen gezellig bij hen bleven zodat we niet zouden verdwalen….. ja ja…ze vonden jou maar stom om uren om te lopen om extra ons te begeleiden en je weinig foto’ s had kunnen maken. Maar ik blijf bij jou, zo vertrouwd en hoe je mij ook vasthield bij het plassen… ik had me normaal doodgeschaamd en van schaamte niet kunnen plassen maar gek ik schaamde me niet. Tijdens het begeleiden over die moeilijke afdaling en de klim moest je me helpen…bijna dragen… je had alle kans om mijn borsten zo genaamd per ongelijk aan te raken….en toen je mijn heupen vastpakte toen ik weggleed had je zo de kans gehad mijn poesje aan te raken… maar je deed het niet! Ook bij het plassen had je je handen over mijn borsten kunnen leggen… maar je deed het niet. Ik heb niet veel ervaring met mannen… maar de mannen die ik ontmoet heb lieten geen kans voorbij gaan bij het dansen of naar huis brengen hun handen zogenaamd toevallig over mijn lichaam te laten dwalen.
En gek soms verlangde ik er naar dat je het wel deed. En met de spanning van de tocht, maar ook het fantastische avontuur reageerde mijn lichaam…. en nu de massage… ga lekker verder…ik wil het zo graag en ben er helemaal aan toe om deze speciale dag ook speciaal af te sluiten.”
Tijdens het verhaal van Mary had ik haar onbewust zachtjes gestreeld over haar haren en nek. Ik zag haar verlangende ogen en aaide over haar gezicht en armen.Ze vertrouwde mij helemaal maar hoe ver kon ik gaan zonder misbruik te maken van de situatie.Het antwoord kwam van Mary zelf toen ze mijn hand nam en die over haar bhtje legde.Zelfs ging ze met haar hand onder mijn T shirt Voorzichtig steeelde ik haar borsten. Mary klikte haar bh los en nu kon ik haar borsten en tepels ook kussen. Hoewel haar borsten vrij klein waren stond er een stijve tepel op haar areolen en was een prachtig gezicht. Zachtjes kreunde Mary en gaf aan dat ze het super lekker vond. Met een hand streek ik voorzichtig over haar buik en terwijl ik beurtelings aan haar opstaande tepels likte dwaalde mijn hand over haar slipje. Ze duwde haar heupen omhoog en spreidde haar benen om mij de kans te geven over haar schaamheuvel te wrijven.
Ik wilde niets overhaasten en kuste haar hals en lippen. Mary likte over mijn lippen en duwde haar tong tussen mijn lippen. De punten van onze tong raakten elkaar en speelden een spel.
We draaiden wat en zo kon ik met een hand haar borsten voorzichtig kneden en met een duim haar tepels strelen en mijn andere hand streek over haar lies, bovenbenen en over haar schaamheuvel. “Ga door” fluisterde Mary terwijl ze haar heupen opnieuw tegen mijn verkennende hand drukte. Voorzichtig ging ik met mijn vingers over haar slipje en verkende de contouren van haar schaamlippen. Voorzichtig bouwde ik het knuffelen op…. Dan weer met mijn mond naar haar tepels dan weer naar haar mond en gezicht.
Ze trok mijn T shirt uit want ze wilde mijn borst tegen haar borsten voelen.
Teder kuste ik haar en dwaalde met mijn lippen over haar borsten en buik.
Mijn hand streek langs haar slipje en ging voorzichtig naar binnen. Ik voelde haar zachte haren rond haar kutje en toen ik mijn hand als een bescherming over haar kutje legde voelde ik dat ze vochtig was. Toen Mary plotseling haar kutje omhoog duwde opende haar lipjes en onbedoeld gleed ik met een vinger tussen haar natte lippen..
Ik keek haar aan. “Wil je echt verder lieve Mary?...zal ik je kutje kussen en je verwennen….? “Ga door… doe alles met me… ik wil genieten… je bent vandaag zo lief voor me geweest… nu wil ik gewoon samen met je zijn”
Via haar borsten en buik ging mijn gezicht naar beneden …. Ik duwde haar slipje naar beneden en ze lichtte haar heupen op als sein dat ik haar slipje uit kon trekken.
En daar lag deze vrouw naakt voor me…. Haar verlangend gezicht met het haar als een krans er omheen, haar borsten met de opstaande tepels, haar vlakke buik en het verzorgde harig driehoekje waar vaag de schaamlippen te zien waren…haar wat gespreidde benen, kortom een plaatje!
Ik moest echt even slikken en zei haar hoe mooi ze was en kuste haar open lippen. Opnieuw ging ik kussend naar beneden… likte en zoog aan haar tepels, dwaalde over haar buik en toen likte ik voorzichtig haar lippen tussen de zachte haartjes. Wild duwde Mary haar heupen omhoog en deed haar benen nog verder uiteen. Ik draaide zodat ik diep met mijn tong naar binnen kon tussen haar warme natte lippen. Dan weer naar boven en vond haar verlangend klitje dat tijdens het likken duidelijk harder en groter werd. Met mijn tong op en neer over haar lippen en plagend steeds even een stukje naar binnen en even langs haar klitje.
Mary liet zich gaan….. ze bewoog haar heupen om steeds mijn tong tegemoet te komen.
Verkennend ging ik met een vinger in haar kutje. Warm en glad en voelde bovenin haar wat gezwollen heuveltje. Het werd Mary te veel… schokkend en kreunend riep ze : “Ja…ja…ga door …..verwen me…. ik kom bijna!”
Toen ik vingerend haar klitje nogmaal likte kwam Mary met een kreet klaar en ik voelde haar lipjes samen trekken over mijn vinger terwijl er een beetje vocht uit haar kutje kwam.
Voorzichtig ging in met mijn tong over haar lippen en liet mijn vinger in haar kutje. Ik voelde de pulserende bewegingen van haar kutje langzaam weg ebben. Eigenlijk was ik verrast dat Mary zo snel klaar kwam.
Ik ging met mijn mond weer naar boven en kuste Mary. Ze keek me met schitterende ogen aan. “Wat was dat fijn…. En wat deed je voorzichtig met me…. zo lief.. dat heb ik jarenlang gemist. Het was zo anders dan met mijn ex…je had zoveel geduld”
Ze knuffelde mij en ging met haar hand over mijn borst en toen lager. Ze streek over mijn broek….”Zal ik jou nu even knuffelen”zei Mary. Ze wachtte mijn antwoord niet af en maakte mijn broek los en deed die naar beneden. In mijn slip was mijn pik duidelijk te zien want de hele scenen had me zeker niet koud gelaten. Mary ging met haar hand naar binnen en voelde mijn erectie. Oei wel wat groot maar lekker warm en stevig.
Kussend ging ze met haar mond naar beneden… over mijn borst, mijn buik en kuste mijn penis door mijn slip heen. Terwijl ze hem vasthield stroopte ze mijn slip naar beneden…. En nu lagen we beiden naakt. Voorzichtig knuffelde ze mijn harde pik. Likte wat aan de eikel. En keek me toen aan. “Ik ga je niet pijpen want een vorige man heeft me daarmee zo bang gemaakt…. toen ik zijn pik voorzichtig kuste duwde hij wild mijn hoofd naar beneden en dwong me om zijn pik helemaal in de mond te nemen. Ik stikte bijna en vond het vreselijk, vooral toen hij stotend klaar kwam en wild diep in mijn keel spoot. Ik moest echt overgeven!. “
Ik kuste haar en zei dat ze alleen dat moest doen wat ze lekker vond.
“ Zullen we elkaar gewoon even lekker strelen en lekker opwarmen en dan moet je diep in me komen. Heb je een condoom?” vroeg Mary.
Nu die had ik niet bij me want wie rekent daar nu op als je op een trekking gaat??
Wel vertelde ik Mary dat ik al lang gesteriliseerd was en omdat ik vele malen als adviseur in het buitenland gewerkt had, ik alle injecties gehad had inclusief hepatitus A en B en lang geen onveilige seks gehad had.
Ze kuste me opnieuw en zei dat ze me graag diep in me had en samen klaar wilde komen.
Ik begon weer haar borsten te likken en aan haar tepels te zuigen. Met mijn handen op haar borsten ging ik langzaam weer naar beneden, kuste haar buik en lager haar bovenbenen en liezen voor ik weer haar zachte openstaande lippen bereikte. Ze was slijmerig glad en warm. Weer drukte ze haar kutje tegen mijn mond en ik voelde hoe haar klitje nog steeds gezwollen was.
Ze vroeg of ik op mijn rug wilde gaan liggen en Mary klom op me en met een subtiele beweging pakte ze mijn penis beet en duwde die tussen haar zachte lippen.
“O… wat lekker dik…. Maar duw maar zelf voorzichtig verder”. Eigenlijk verrassend makkelijk gleed mijn pik in haar warm en vochtig grotje. De lipjes plooiden zich soepel om mijn pik. Zacht begon Mary te bewegen, zodat ik diep in haar gleed.
Zacht pakte ik haar borsten beet en het was een fantastisch gezicht om haar bovenop me te zien. Ze leunde achterover zodat ik een prachtig gezicht had op haar schuivend kutje waarbij haar klitje steeds te zien was. Steeds wilder ging ze op en neer todat ze naar voren boog en zich stevig op me drukte. “Nu moet je me wild neuken”zei Mary. Ik pakte haar billen beet en trok haar dichterbij zodat ik diep in haar zat. Met enkele stoten voelde ik haar kutje samentrekken en Mary zei hijgend dat ik nu moest spuiten. Met een paar laatste stoten voelde ik ook dat ik klaar kwam. Mary stamelde een paar woorden: “Kom, spuit me vol.. ik kom… ga door…ja..ja.. geweldig…!” en toen liet ik me ook gaan. Hijgend en kussend lagen we op elkaar…even later rolde Mary van me af….pakte mijn pik waar nog wat sperma uitvloeide en likte het af. Ze kuste me wild… “dank je, wat was het fijn..wat een dag.” Ik keek naar de lieve vrouw naast me…. een plaatje.. haar stralende ogen…. zo ontspannen…. Was deze vrouw dezelfde als dat bange vogeltje die ik die dag beschermend in mijn armen had gehad en nu…. Zacht kuste ik nog een keer haar borsten , haar buik en haar kutje waar nog wat sperma uit drupte. En droogde ik haar kutje met een tissue af…het leek nog maar zo kort geleden dat ik op het steile bergpad haar een tissue gaf om zich na het plassen af te drogen.
Mary zakte al een beetje weg, maar we besloten om de nacht niet in mijn bed door te brengen. Er zouden zoveel verhalen rondgaan en we konden later altijd nog wel een ontmoeting verzinnen.

De andere dagen wandelde ik vaak met de beide dames op, ook soms via wat moeilijke varianten. Met wat raadgevingen en technieklessen lukte het wonderwel. Bovendien wist ik veel van de omgeving en bij moeilijke passages wees ik ze op mooie uitzichten, vertelde verhalen en anecdotes, zodat ze meer oog hadden voor de omgeving dan angst voor de steile paden. Ze vertrouwden me en dat nam al veel angst weg. Hoewel Mary en ik elkaar vaak aankeken en soms stiekem kusten was het moeilijk een afspraak te maken. Er waren niet genoeg 1 persoonskamers zodat ik vaak niet alleen op een kamer lag. Mary stelde wel voor om Rianne in te lichten en te proberen een uurtje de kamer alleen voor ons te hebben, maar dat vonden we beiden toch niet zo’n goed idee. We zouden weinig rust hebben om lekker te genieten en wie weet allerlei praatjes…
Dus het bleef bij stiekem een beetje knuffelen.Na de reis werd ik 14 dagen later door Rianne en Mary uitgenodigd voor een etentje als dank voor de hulp. Ze hadden een restaurantje uit gekozen in de buurt van een station, zodat ik niet met de auto hoefde te komen en ook wat kon drinken
Het werd een gezellige avond, met verhalen, foto’s en herinneringen.
Rianne gaf me een fles wijn voor alle goede zorgen, Mary keek me stralend aan….”ga je straks mee met me…ik heb een speciaal kadootje voor jou thuis.” Rianne gaf me een knipoog… kennelijk had Mary haar toch details verteld ….!
We brachten na het etentje Rianne naar het station en Mary en ik bleven alleen achter. Mary had het slim het etentje georganiseerd in haar woonplaats en woonde dicht bij het restaurant.
Had in hand liepen we naar haar huis.
Mary had een gezellig appartementje, niet groot maar leuk ingericht.
Ze vertelde dat ze dit voorlopig gehuurd had van een vriendin die in het buitenland werkte. Over een paar weken zou Mary ook naar het buitenland gaan en daar in een ziekenhuis gaan werken in een ontwikkelingsland. De bedoeling was dat ze daar jaren zou blijven. Uiteraard met een drankje erbij zaten we herinneringen op te halen aan die avond samen toen ik Mary masseerde na het avontuur.
Mary vertelde dat ze weinig ervaring had met mannen, was getrouwd geweest maar dat was geen succes. Ze had naast haar HBO opleiding een applicatie cursus tropische ziekten gedaan en had het plan opgevat om in de tropen te gaan werken. Ze had contact gekregen met een vrouw die al jaren in een ziekenhuis werkte en graag had dat ze kwam helpen.
Ze begreep dat ze af moest zin van een carriere in Nederland, zeer waarschijnlijk nooit zou trouwen of een gezin kon stichten, maar wilde echt er zijn voor de mensen daar.
Mijn waardering voor deze vrouw groeide en voelde me trots dat ik dat bange vogeltje had kunnen helpen.

Voorzichtig streelden we elkaar en beetje bij beetje verdwenen de kledingstukken. We gingen eerst lekker douchen en konden elkaar lekker verwennen. Inzepen, wassen, strelen en handen die elk plekje konden verkennen. AL gauw belandden we in het bed. “Wil je me nog eens masseren?” vroeg Mary ontdeugend. Haar ogen straalden en ze lag uitgestrekt op bed. Zonder enige terughoudendheid en gene.toonde ze mij haar lichaam.
Knuffelend en zachtjes masserend, eigenlijk meer liefkozend gleden mijn handen over haar lichaam, Tussendoor zachtjes haar lippen kussend en mijn lippen dwaalde al gauw over haar borsten met opgerichte tepels.
Zachtjes kreunde ze en ze spreidde haar benen en tilde haar heupen op. Een duidelijke hint om ook haar kutje te knuffelen. Met mijn hoofd naar beneden en mijn benen naast Mary konden we elkaar lekker knuffelen. Mijn tong gleed over de zachte haartjes en voelde haar gezwollen lippen. Ook Mary liet zich niet onbetuigd en al gauw voelde ik haar lippen om mijn eikel. Ik wist nog dat ze niet erg van pijpen hield maar toen ik met mijn tong haar slijmerig grotje inging voelde ik opeens dat ze mijn penis bijn helemaal in haar mond nam. Haar tong likte over mijn eikel en mijn tong verdween in haar kutje. Zachtjes wilde ik haar knuffelen maar met haar hand duwde Mary mijn gezicht tegen haar kutje. “Lik me klaar….doe alles met me…ik ben vanavond van jou” Mary draaide zich om en zo kon ik haar kutje helemaal likken. Voorzichtig zocht mijn tong beurtelings haar clitje op en de warme toegang. Toen ik ook nog voorzichtig met mijn vinger naar binnen ging begon Mary heftig te bewegen en even later kwam ze met een kreet klaar.
Ze trok mijn hoofd naar boven en kuste me wild. “Geweldig.. dank je wel…ik ben zo lekker klaar gekomen…. nu ben jij aan de beurt”Ze boog zich over me heen en pakte mijn penis en haar lippen sloten zich weer om de eikel. Zachtjes zuigend en met haar hand trekkend knuffelde Mary me. Al gauw voelde ik dat ik klaar zou komen en waarschuwde Mary dat ik zou spuiten. Tot mijn verrassing hield ze mijn penis in de mond. Tussen het likken door zei Mary tot mijn verbazing: “Spuit maar in mijn mond.. ik wil je proeven…kom maar…. kom maar”
Ik pakte haar borsten en knuffelde met mijn vingers haal tepel. Mary streek met haar andere hand over mijn ballen en toen kon ik het niet houden…”Lief… ik kom… prioef me .. ik ben van jou… je krijgt alles wat ik heb”’ Schokkend kwam ik klaar…. En Mary ving het op in haar mond en er liepen straaltjes langs haar kin.
“Ik dacht….” Begon ik…..maar Mary legde een vinger op mijn lippen.
“Het was zo vertrouwd…. Zo intiem en ik wilde je proeven”
Uiteraard ben ik die nacht gebleven en we hebben elkaar heftig bemind.
Zelfs ’s morgens na het douchen hebben we nog lekker seks gehad.
Beide wisten we dat dit de laatste keer zou zijn, maar gek genoeg hadden we er beide vrede mee.
Beiden hadden we bij het afscheid tranen in de ogen, maar het was goed zo.

Nog steeds hebben we mail contact en weet dat Mary echt op haar plaats is. Werk is haar alles en het verzorgen van de zieke kinderen voelt als een vervulde kinderwens. Ze is gevraagd om hoofd opleiding te worden voor de lokale verpleegsters. Ze weet dat ze daar blijft en in onze correspondentie halen we vaak nog herinneringen op aan het avontuur in het Lake District en de intense intieme uren die we gedeeld hebben.

Je mag best vragen in welke omgeving dit afspeelt!
Ook reacties zijn welkom.
freddymorvan@gmail.com
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners