Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

De Gewillige Buurvrouw 2 - 45796 keer gelezen
Toen positioneerde ik mij achter haar en plaatste mijn eikel tegen die nog steeds kletsnatte kut aan. ‘Zou ze wel ooit droog zijn’? vroeg ik mij eventjes af.
De toekomst zou het leren.
Met een krachtige stoot drong ik meteen tot aan mijn ballen in haar glibberige spleet. Een kreetje ontsnapte uit haar mond en meteen duwde ze haar heupen naar achteren, waardoor ze nog vaster op mijn paal werd gespietst. Nu begon ik haar weer lekker en ontspannen te neuken. Met langzame slagen, diep en hard. Dan weer afgewisseld met een paar vlugge stoten om weer terug te vallen op een rustiger tempo. Haar vocht stroomde ondertussen overvloedig. Het leek wel een waterval. Mens wat produceerde zij veel.
“Bert,” klonk het opeens. “Zou je mij ook in mijn kontje willen neuken. Dat vind ik zo zalig. Alsjeblieft Bert. Ja?”
Daar was ik niet vies van. Wat is er nu lekkerder dan in zo’n lekker strak holletje te zitten. Ik ving wat van haar vocht op en smeerde dat om en in haar gaatje. Toen ik voorzichtig een vinger naar binnen liet glijden voelde ik wel dat ze het hier gewend was om genomen te worden. Daarop trok ik mijn lul uit haar natte flamoes, zette hem tegen haar poepgaatje en drukte langzaam mijn eikel door haar kringspier. Meteen toen deze hindernis was genomen gleed ik er bijna tot aan mijn ballen toe in. Wat was ze hier heerlijk strak. ’N stuk enger dan haar kutje tenminste. Eerst rustig aan begon ik haar te neuken. Maar al gauw gaf ze zulke krachtige tegenstoten dat ik steeds harder begon te bonken. En al gauw ketsten we dat de vonken er af vlogen. Door mijn vorige zaadlozing kon ik het nu wel wat langer uithouden, maar aangezien ik haar kutje ook al een tijdje had zitten verwennen duurde het toch niet zo lang als ik had gehoopt voordat ik mijn ballen voelde borrelen. Nu begon ik haar clitje te bewerken en het resultaat was dat ze steeds harder begon te kreunen, hijgen en tegen te stoten.
Ik hield het niet meer en joeg mijn zaad diep haar darmen in. Zo goed en zo kwaad ging ik ondertussen door met haar clitje te bewerken en al gauw volgde haar climax op het mijne. Uitgeput liet ik mij op haar rug zakken en zo bleven we even samen zitten. Toen vielen we beiden van vermoeidheid om en op een paar zeiknatte lakens vielen we samen in slaap.

De volgende morgen werd ik wakker met een stijve leuter die in de mond van Lotte zat. Verrek, die meid was echt onverzadigbaar.
“Goeiemorgen,” mompelde ik nog wat slaperig en keek in een lachend gezicht.
Hoe mooi is dat, ’s morgens wakker worden, aangestaard door een lieftallig gezicht met je stijve op en neer gaand in haar mond.
“Morgen,” antwoordde ze, “lekker geslapen lieverd. Ga maar douchen, dan maak ik vast een ontbijtje klaar. Wat een bende hebben we er gisteren van gemaakt. Maar ik heb wel genoten? Jij ook?”
“Heerlijk,” mompelde ik nog steeds nagenietend.
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners