Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

De Gewillige Buurvrouw - 81180 keer gelezen
Aan alles was te merken dat de economie weer aan het aantrekken was en de tijden geleidelijk aan weer wat beter werden.
Zo ook bij mij in de buurt. Het ene na het andere huis werd verkocht en ik heb in al die jaren dat ik hier woon nog nooit in zo’n korte tijd, zo veel nieuwe mensen zien komen.
En nu was het de beurt aan mij om nieuwe buren te verwelkomen.

Plotseling was het huis naast mij verkocht en stond er op zaterdagmorgen een grote verhuiswagen voor de deur. Het huis werd leeg geruimd en mijn oude buurtjes kwamen nog snel even afscheid nemen.
Nu ben ik niet iemand die veel bij anderen over de vloer komt, en in de jaren dat wij naast elkaar woonden was er dus ook geen al te hechte band gegroeid.
Maar ja, nog even een handje en vaarwel, en daar reden ze achter de vrachtwagen aan de straat uit naar hun nieuwe bestemming.
Over de kopers van hun huis waren ze een beetje vaag gebleven, dus ik wachtte wel af wat er komen ging. Als het maar niet zo’n gruwelijk druk gezin zou gaan worden, want ik was toch best wel op mijn rust gesteld.
De eerste paar weken gebeurde er niets in het huis en ik begon me al af te vragen of de koop wel was door gegaan, toen er op een avond een auto voor de deur stopte, er een leuke jongedame uitstapte en ik even later de deur naast mij open hoorde gaan.
Zou het dan onderhand toch eens bewoond gaan worden?
Na een half uurtje of zo, ik wilde net de gordijnen dicht gaan doen, hoorde ik met een knal de voordeur naast mij dichtslaan en de jongedame stapte snel in haar auto, waarna ze haar hoofd op het stuur legde. Aan haar schokkende bewegingen kon ik zien dat ze huilde.
Ja, wat moet je dan? Ik ben niet zo’n echt overdreven sociaal iemand, dus ik twijfelde toch even of ik niet naar buiten moest gaan om te kijken of ik iets voor haar kon betekenen. Maar ik vond toch dat het mijn plicht was om even te informeren, en ik was al op weg naar de voordeur toen ik de auto hoorde starten en met piepende banden weg hoorde rijden.

Nou, ik hoopte toch dat dit niet echt de aanzet zou zijn voor zo’n luidruchtige familie waar ik al zo bang voor was geweest.
Weer gebeurde er een paar dagen niets in het huis, totdat ik op zekere dag thuiskwam van boodschappen doen en de auto weer voor de deur stond. De deuren stonden open en hij lag vol met schoonmaakspullen zoals die worden gebruikt als mensen in een nieuw huis aan de gang gaan.
Ik zette mijn auto voor de hare, opende de kofferbak en liep naar mijn voordeur om die open te maken, zodat ik mijn boodschappen naar binnen kon dragen.
Toen ik terugliep naar mijn auto om de boodschappen te pakken hoorde ik ineens een lieve, zachte stem achter mij.
“Goedemiddag meneer.”
Ik draaide me om en keek in het leuke gezichtje dat ik een paar dagen geleden van wat verder af ook al had gezien.
“Goedemiddag,” antwoordde ik, “de nieuwe buurvrouw neem ik aan?”
“Ja, ik ben Lotte,” en met uitgestoken hand kwam ze naar me toe gelopen.
“Aangenaam, Bert,” zei ik. “Je nieuwe buurman dan.”
Nu verscheen er een lieve glimlach op haar gezicht.
“Ik hoop dat ik je laatst niet tot last ben geweest,” zei ze, “toen ik het huis kwam bekijken. Ik knalde de deur nogal hard dicht en naderhand reed ik ook nog behoorlijk luid weg. Ik meende dat ik je voor het raam had zien staan.”
“Nou ja, voor de eerste keer hier kwam je inderdaad nogal luidruchtig over, maar ik denk dat er wel een reden voor geweest zal zijn. Want volgens mij zag ik je huilen in de auto. Sorry, maar ik was net de gordijnen aan het dichtmaken toen je naar buiten stormde.”
Eventjes betrok haar gezicht maar toen perste ze er toch weer een voorzichtige glimlach uit.
“Mijn excuses daarvoor, maar ik had het inderdaad eventjes helemaal gehad ja.”
“En? Moet er veel gebeuren?” vroeg ik haar. “Hebben de vorige buren het zo slecht achtergelaten dat je zo overstuur was. Nou had ik daar wel niet zo’n geweldig contact mee, maar ik kan me toch ook niet voorstellen dat ze een grote bende hebben achtergelaten.”
“Nee hoor, dat was het ook niet. Dat was meer een persoonlijk iets, toen. Maar ik hoop dat je het me niet kwalijk neemt als ik daar nu niet verder op in wil gaan. Dat zijn geen verhalen voor aan de voordeur.”
“Oh nee, natuurlijk niet. Het was ook niet mijn bedoeling om je uit te horen, ik kan alleen af en toe best wel direct overkomen. Sorry. Maar ik wil je niet verder ophouden. Dan ga ik mijn boodschappen naar binnen brengen en opruimen, dan kun jij ook weer verder.”
“Dat is prima. In ieder geval leuk om kennis gemaakt te hebben en ik zie je wel weer.”
En terwijl zij wat spulletjes uit haar auto haalde, pakte ik mijn boodschappen en bracht ze naar binnen. Nog eventjes mijn kofferbak dichtmaken, de voordeur sluiten en alles opruimen.
Toen ik een tijdje later in mijn stoel zat met een bakje thee overdacht ik nog eventjes de situatie. Het leek me best wel een leuke meid en zoals ze nu overkwam vermoedde ik ook dat mijn eerste inschatting, destijds, inderdaad wel een beetje overtrokken was geweest. Ze kwam nu best wel rustig en netjes over. Maar ik was toch ook wel benieuwd naar de rest van het gezin. Want daar kon nog wel eens het een en ander aan mankeren, maar ook dat kon best een misvatting zijn. Gewoon afwachten maar.
De eerstvolgende week gebeurde er niet veel verrassends. Lotte was iedere dag zo’n best aan het klussen, maar voor de rest zag ik er niemand.
Dinsdag, het zal zo tegen de middag zijn geweest, ging de bel. Lotte. Of dat ik misschien een boormachine had, want ze wilde wat dingetjes gaan ophangen en ze was vergeten om er eentje aan haar vader te vragen.
Natuurlijk had ik die wel.
“Kan ik je misschien helpen?” vroeg ik haar.
“Nee hoor, ik heb dat al verschillende keren gezien en ik denk dat ‘t wel mee zal vallen.”
“Prima hoor,” en ik liep eventjes naar mijn schuurtje om de boormachine te pakken.
“Je zit er leuk bij,” zei ze toen ik terug in de huiskamer kwam. “Lekker knus.
Maar, neem me niet kwalijk als ik ‘t zeg, ik mis wel een beetje een vrouwenhand. Niet dat het overdreven mannelijk is, maar je kunt zien dat je hier zonder vrouw woont, of heb ik ’t mis?” vroeg ze met een lach.
“Nee hoor, ik ben alleenstaand. Dat had je goed gezien, maar toch bedankt voor ’t compliment.”
“Nee, echt hoor. Voor een man alleen heb je het knus ingericht. Ik heb het op veel plaatsen anders gezien.”
“Dank je. Hier is de boormachine. Succes ermee. En als ik moet bijspringen laat je het maar weten hoor. Geen probleem.”
“Ik breng ‘m straks wel terug. Alvast bedankt.”
En weg was ze.
Na een half uurtje ging de bel weer. Lotte.

“Wat is er meid? Al klaar?” vroeg ik, maar toen ik haar gezicht zag wist ik wel beter.
“Nee godverdomme. Het leek allemaal zo makkelijk toen ik het zag, maar wat valt ’t tegen zeg. Zou je me misschien toch ff willen helpen. Dan ben ik voor vandaag tenminste klaar. En anders hou ik waarschijnlijk geen muur meer over.” En weer die betoverende glimlach.
“Natuurlijk, kom, dan loop ik wel even met je mee.”
Nog even de sleutel in mijn zak gestopt en daar gingen we. Ik moest toch wel even lachen toen ik zag waar ze bezig was geweest.
“Nou nou, wat een slagveld,” opperde ik.
“Ja. Ik heb er een puinhoop van gemaakt,” en beteuterd keek ze me even aan.
“Het valt ook zo tegen, helemaal alleen.”
“Heb je geen hulp dan?” vroeg ik. “Het viel me wel op dat er buiten jou nooit iemand anders aanwezig was, maar ik heb er verder niet bij stil gestaan.”
“Nee, mijn vader wilde wel komen helpen, maar de woont hier een paar honderd kilometer vanaf en is al een tijdje wat ziekelijk.”
“Oh jammer. En je man dan?”
Nu keek ze me weer aan en er verschenen tranen in haar ogen.
“Sorry, nu heb ik een gevoelige snaar geraakt. Dat was niet de bedoeling,” zei ik haar.
“Nee hoor, dat kon je niet weten. Maar daarom was ik zo kwaad toen die avond. Net nadat we dit huis hadden gekocht kwam ik er achter dat hij vreemd ging. Dus je kunt je voorstellen hoe ik me toen voelde. Maar ik wilde dit huis niet laten gaan en omdat we toch uit elkaar gingen heb ik het zo voor elkaar gekregen dat ik ook zijn deel heb gekregen. Maar het waren wel moeilijke weken.”
En ondertussen stond Lotte zo’n best te huilen. Terwijl ik haar even troostte met mijn arm om haar schouder, zei ik, “weet je wat. We flikkeren alles aan de kant, gaan naar mij toe en pakken eerst even een lekkere bak koffie. Okè? Dan kun je wat tot rust komen.”
“Ja, maar…”
“Niks te maren. Er zijn belangrijkere zaken dan werken. Kom, we gaan.”
En ik legde mijn spulletjes aan de kant en trok haar zo’n beetje mee naar mij toe.
“Ja, maar. Hoe moet dat dan hier. Ik wil het af hebben zodat ik bij die lul weg kan.”
“Geen probleem meid. Nu ik weet hoe de vork in de steel zit, kom ik je iedere dag helpen als je wilt. Dan kun je zo snel mogelijk weg bij je vent.”
“Ex, godverdomme. Ex,” zei ze met een kwaad gezicht.
Even later zaten we samen bij mij op de bank aan een lekker bakje koffie.
“Meende je dat echt Bert?” vroeg Lotte. “Dat je mij wilde helpen?”
“Ja, natuurlijk. Anders zeg ik dat niet hoor. Ik kan me voorstellen dat je daar zo snel mogelijk weg wilt.”
“Oh, je bent een schat,” en van blijdschap viel ze me om de nek.

Binnen twee weken hadden we het huis op orde. Alles was snel opgeschoten zo met z’n tweeën en Lotte had al haar spulletjes over gehuisd.
Ze zat mooi te wonen en had alles leuk ingericht.
“Bert,” zei ze, “ik wil je heel graag bedanken voor wat je voor me gedaan hebt. Zonder jou had ik hier nog niet zo snel gewoond. Morgenavond wil ik graag dat je bij mij komt dineren. Dan zal ik een heerlijke maaltijd voor je maken en dan nemen we naderhand nog een borreltje. Ik ben zo blij. Kom je?”
“Ja natuurlijk. Ik ben ook blij voor jou. Eindelijk weer een nieuw begin. En ik ben vereerd dat ik dat met jou mag vieren.”

De volgende dag stond ik met een grote bos bloemen in mijn hand voor de deur van Lotte.
“Maar Bert. Dat had niet gehoeven. Dit is voor jou. Om je te bedanken. En dan sta jij hier weer met een grote bos bloemen voor mij. Dat moet je niet doen.”
“Een kleine moeite voor een leuke buurvrouw. Ik ben blij voor je en een bos bloemen staat hier mooi. Niet zeuren, graag gedaan,” zei ik.
Het eten was voortreffelijk. Nadat we samen hadden afgeruimd gingen we naast elkaar op de bank zitten met een lekkere borrel.
“Bert,” zei Lotte. “Ten eerste wil ik graag met je proosten op mijn nieuwe huis en op de goede hulp die ik van je heb gehad. Ten tweede wil ik nog het volgende kwijt,” en ze bukte zich naar voren en drukte haar lippen vol op de mijne. Ik voelde haar voorzichtig zoekende tongetje tussen mijn lippen gaan op zoek naar een opening. Langzaam opende ik mijn mond een beetje waarna haar tong de mijne opzocht. Na een heerlijke tongzoen trok ze zich wat terug.
“In al die tijd dat je mij hebt geholpen, heb je geen enkele toenadering naar mij gedaan, hoewel ik wel af en toe merkte at je mij goed in je opnam,” zei ze met een glimlach. “Dat waardeer ik echt. Je luisterde naar mijn geklaag, hebt mij geholpen en verlangde er niks voor terug en probeerde ook geen misbruik van de situatie te maken. Wat jij niet weet Bert, is dat ik wel degelijk naar jou verlangde. Ik heb een behoorlijke behoefte aan seks en je wilt niet weten hoe ik de afgelopen weken ben doorgekomen. Ik kan er niet tegen om zo lang droog te staan. Om jou te bedanken wil ik een voorstel doen. Ik denk dat je wel weet welke kant ik op wil. Maar voordat ik verder ga wil ik van je weten hoe jij hier tegenover staat. Ik wil geen misbruik van je maken.”
Even zat ik helemaal perplex. Hoorde ik dat goed? Tuurlijk had ik er weleens over gedacht hoe het zou zijn om seks met Lotte te hebben. Maar dit, nee dat had ik niet verwacht. Verbluft knikte ik even ja.
“Nu dan,” ging ze verder. “Ik wil regelmatig seks. Wat dat betreft ben ik best wel een sletje. Ik vertrouw je inmiddels genoeg om je dit te vertellen. Bij deze bied ik je aan om voorlopig jouw sletje te zijn. Als je zin hebt om te neuken, zal ik er voor je zijn. Voel maar eens.”
Ze pakte mijn hand en schoof die onder haar rokje waar de warmte me al tegemoet kwam. Ze trok mijn hand nog wat verder en waar ik een slipje had verwacht voelde ik het vocht van een druppend kutje.
“Dit is allemaal voor jou, wanneer, waar en hoeveel je ook maar wilt,” zei ze.
“Heb je geen interesse, even goede vrienden, hoop ik, en dan zullen we alleen maar goede buren zijn. Jouw keus.”
Terwijl ze dit zei keek ze me strak in de ogen en ik voelde dat ik smolt. “Ja maar, Lotte. Ik ben niet verliefd op jou of zo,” stamelde ik nog.
“Ik ook niet op jou Bert. Gewoon seks. Alleen maar seks. Zo vaak je maar wilt.”
Nog eventjes keek ik haar aan en toen gaf ik me gewonnen. Nee, echt niet met tegenzin. Hoe vaak had ik niet gefantaseerd over een sexsletje, dat altijd bereidt was om me te ontvangen. Dat altijd voor mij klaar stond. En nu was het zover. Mocht ik nu nog nee zeggen?
En terwijl ik me voorover boog om haar te kussen schoof ik twee vingers in haar werkelijk kletsnatte spleet.
Lotte kreunde en onze tweede tongzoen was de bevestiging van een erotische overeenkomst.
Nu durfde ik mijn andere hand over haar strakke lichaam te laten glijden op zoek naar haar borsten. Die borsten waar ik best wel een paar keer over had gefantaseerd. Die borsten die mij nu zo werden aangeboden. En mijn hand schoof tussen de knoopjes van haar bloes waar ze geen tegenstand ondervonden van een bh. Ik hield nu een borst in mijn hand waar ik tot nog toe alleen maar over had gedroomd. Lottes borst.
Zachtjes knedend, rustig vingerend en heftig kussend voelde ik twee handen naar mijn kruis gaan waar ze door de stof heen mijn gevoelige stijve pik masseerden. Langzaam voelde ik de rits van mijn gulp naar beneden gaan, waarna een hand mijn boxer aan de kant trok terwijl de andere mijn lul eruit haalde.
Toen werd onze zoen onderbroken en Lotte boog zich voorover naar mijn pik toe. Twee fluweelzachte lippen sloten om mijn eikel en haar tong maakte cirkeltjes er om heen. Ik liet haar zalige borst los, trok mijn vingers uit haar soppende kut en liet me achterover op de bank zakken. Nu ging Lotte op haar knieën tussen mijn benen zitten om met lange halen
mijn lul te pijpen. Ik kon wel merken dat ze ervaring had. Wat een pijpster, wat een techniek.
Heerlijk ontspannen lag ik te genieten van de beste pijpbeurt ooit.
Maar ja. Het gaat zoals het gaat hè. Na een lange periode zonder seks was mijn weerstand niet zo heel groot en ik voelde al vrij snel dat mijn zaad op het punt stond om te ontsnappen. Ik begon al sneller te hijgen en lichte kreuntjes ontsnapten mijn mond. Toen ik dacht dat ik zou ontploffen voelde ik even een pijnlijk kneepje.
“Nee jongetje. Dat doen we dus nog eventjes niet,” hoorde ik van verre de stem van Lotte. “Kom, we zoeken een gemoedelijker plekje,” en ze stond op van de bank, zich ondertussen ontdoende van haar bloes en rokje.
Mijn god, wat een lichaam. Ik wist wel dat ze er niet slecht uitzag, dat was me wel opgevallen tijdens het klussen, maar nu ik haar zo in haar geboortekostuum zag was ze werkelijk prachtig.
“Nou lamstraal,” lachte ze. “Kom eens overeind. Laat Lotteke nu ook eens zien waar ze al zo lang naar smacht.”
Langzaam stond ik op van de bank, knoopte mijn broek los en trok mijn T-shirt over mijn hoofd. Ik zag Lotte mij met waardering opnemen.
“En die lekker staaf, daar heb ik al kennis mee gemaakt,” zei ze terwijl ze zich snel bukte en mijn broeken naar mijn enkels trok.
Ik stapte er uit, onze schoenen hadden we al in het begin van de avond uitgetrokken, en liet mij met welgevallen keuren door deze heerlijke nimf.
“Kom,” zei ze, “naar de slaapkamer. Laten we het ons geriefelijk maken,” en terwijl ze met schuddende borsten en een lekker wiebelende kont voor mij uit naar boven liep, zwabberde mijn stijve jongen heerlijk op en neer toen ik haar volgde.
Op de trap liet ik nog even twee vingers in haar soppende kutje glijden dat glinsterde van het vocht. Ze schoven er meteen helemaal in, zo nat was ze.
Even bleef Lotte stilstaan om te genieten van mijn vingers in haar kut maar al snel liep ze weer door, terwijl ik mijn vingers aflikte en haar heerlijke sap proefde. Jammie, heerlijk.
Boven aangekomen liet ze zich meteen achterover op het bed vallen en met haar benen gespreid, haar kutje zo ver mogelijk open liet ze duidelijk merken wat ze van mij verwachtte. Ik ging op mijn knieën tussen haar benen en mijn tong zocht het zachte, natte binnenste van haar kutje op. Ik slobberde haar vocht naar binnen en vingerde zacht haar kut. Mijn tong bewoog over haar clitje, naar beneden, richting haar kontgaatje en weer met lange halen tussen haar lippen door. Deze waren vuurrood gezwollen door het bloed. Nu zocht ik haar plekje en toen ik dit vond en dat begon te strelen begon ze te kreunen en te krampen. IJverig vingerde ik haar g-plekje en mijn tong maakte werk van haar clit. Ineens voelde ik haar spieren samentrekken en met een diepe zucht kwam ze klaar. Verwoed slurpte ik al haar vrijkomende vocht op en genoot van deze hemelse nectar.
Nu ging ik staan, greep haar benen en draaide ze op het bed. Toen ging ik naast haar liggen en zocht met mijn mond weer haar mond op. Ondertussen masseerde ik die volle stevige borsten. Ik kneep, masseerde, trok aan haar tepels en Lotte kreunde en genoot.
Na enige tijd zo lekker te hebben gevreeën trok ze haar benen wat op, terwijl ze ze tegelijkertijd wat spreidde, en zei toen tegen mij, “en nu neuken lekkere vent. Ik wil die knots in mijn kut voelen en je zaad voelen spuiten. Kom, neuken!” En met een zucht van wellust liet ik mijn zwaard in haar schede glijden. Met lange halen neukte ik nu haar fluwelen kutje. In en uit, in en uit.
Het sopte, het drupte en in bed lag al een behoorlijk natte plek.
“Kom Bert, harder, sneller. Ik wil klaarkomen met jou.”
En langzaam verhoogde ik mijn tempo. Ik begon nu te voelen dat mijn zaad naar buiten wilde en gaf nog wat meer gas. Plotseling een kreetje en Lotte kwam schokkend klaar, hiermee mij over de streep trekkend wat resulteerde in mijn ejaculatie. Diep spoot ik mijn zaad in de kut van Lotte. Haar vocht liep langs mijn lul uit haar kut en samen lagen wij te genieten van ons eerste hoogtepunt samen.
“Dat was heerlijk,” zuchtte Lotte na enige tijd. “Dit heb ik al weer eventjes gemist. Dank je wel jongetje van me,” en ze kuste me weer heerlijk op mijn mond, terwijl ondertussen mijn zaad langzaam uit haar kut op de lakens drupte waar het zich vermengde met haar kutvocht.
Ook ik was blij dat ik mijn zaad weer eens in zo’n heerlijke meid had kunnen spuiten in plaats van in een zakdoek of het doucheputje.
Zo lagen we een hele tijd samen na te genieten. Wat strelend, kussend en elkaar ons levensverhaal vertellend. Maar door dit stilletjes genieten van elkaar, het strelen en af en toe geile praat, begon mijn lul toch weer tekenen van leven te geven. Lotte wist ‘m door haar getrek en gestreel weer op volle sterkte te krijgen en vroeg, “kun je nog een keer, mijn riddertje?”
Ik knikte van yes, greep haar beet en zette haar op haar knieën op het bed.
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners