Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

De Ontdekking Deel II - 5034 keer gelezen
Sluitstuk voorheen:
...
De directrice bedankte en feliciteerde mij met mijn mooie prestaties en nodigde me aan het avondmaal.
In ieder onderdeel van het avondmaal deed ze verschillende druppels uit een niet van een etiket met naam voorzien flesje. Maar ik voelde wel dat een en ander mij opwond zodat ik binst de kortste tellen alweer met een keiharde Pik zat die ik nu niet meer kon verstoppen, en ook niet meer wilde verstoppen.

Daar zat ik nu, naakt aan de dis. Hoewel ik met een welgemeende en spontane animale kreun krachtig was klaargekomen, bleef ik daar heet en met een joekel van een stijve Pik zitten. Ik had daar geen enkele schaamte meer voor, in tegendeel ik was er fier op dat ik daar mijn keiharde hete geilheid kon tonen.De directrice beval zuster Rosa, het volgeschoten jonge wijfje naar haar collegae te brengen : "Daar kan ze dan verder herop gevoed worden", zei ze. Intussen pinkte ze naar mij en stak aan beide handen haar duimen tussen wijsvinger en middenvinger, terwijl ze stotend haar handen schudde, en haar glimmende tong snel heen en weer langs haar lippen liet likken.
"Breng ook vlug een cuckhold mee, want onze eregast heeft er nood aan, anders neukt hij ons getweeŽn plat, voor we ons doel bereikten: zie zijn mooie en krachtige Pik maar eens gloriŽren! Kom me maar vlug helpen!"
Rosa nam het jonge wijfje stevig bij haar lange haren, trok haar voorover en voorwaarts (zo moest het kind gebogen verder lopen)de gang in .
Ik zag dat er reeds enige naakte Dames in de gang klaar stonden , die namen het wijfje over: terwijl er eentje haar tussen de benen bij de Kut beetnam, en haar dadelijk begon te vingeren, grepen twee anderen ieder een tietje stevig in de greep en draaiden de tepelpunten heen en weer, en trokken haar zo verder mee.
Een andere Dame knielde voor zuster Rosa, haar hoofd dook met getuite lippen direct tussen de benen van Dame Rosa, die meteen ver werden gespreid, en begon, hoorbaar slurpend, de zalige Kut verder op te geilen. Het was uitzonderlijk mooie en hoog geraffineerd dat haar vinnige tong,in een razend en dwingend tempo, vliegensvlug op en neer, in en uit de snee van de Kut ging.
Ze had aan zuster Rosa een cuckhold apparaat afgegeven.
Zuster Rosa was een echte prachtige krak, zeer volmaakt en van een grote hoogstaande Klasse, want meteen wreef ze haar smekkende Kut, hevig stotend over de zuigende , slikkende en tong neukende andere grote Dame haar gezicht, totdat ze, vrij kort na deze seks aanval, andermaal krachtig schietend klaar kwam: Rosa drukte stevig en dwingend het hoofd van de tong neukende Dame in haar schede zodat ze geen druppel Kut geil kon missen. Ik zag en hoorde de partner van Rosa duidelijk en smakelijk, zelfs gulzig slikken, alzo grondig genietend van het spuitende geil van de luid grommende Rosa. Intussen riep Rosa : "Verdomme, hier geile hoer, slik mijn goden en sletten drank maar en laat het diep in je jonge sletten lijf dringen !"
Doordat Rosa duidelijk en klaar 'jonge sletten lijf' had gezegd, merkte ik meteen op dat de Dame die haar tong neukend liet likken en slurpen, ook zeker niet ouder was dan de 15 jarige die ikzelf had mogen/moeten/kunnen volschieten! Dus ging het hier ook over een 'herop gevoede'.Na de laatste stevig en goed gemikte stoot op het gezicht en vooral de smakkende mond van dat meisje, keerde Rosa zonder overgang zich naar ons, smeet de deur achter zich dicht, en terwijl zuster directrice mijn stoel achteruit van de tafel weg trok, dook Rosa mooi en kordaat tussen mijn benen en trok de cuckholder over mijn wippende kei stijve Pik.

"Zo" vatte zuster directrice aan "nu zijn we gerust. Hoewel we graag door jou besprongen worden en we graag hebben dat je ons platneukt, moet je eerst nog wat steviger opgepept worden."
Ze klapte in haar handen en meteen schoof de achterste wand open. Achter die wand verscheen een podium waarop schijnwerpers gericht waren: het podium baadde in het helle licht.
Vier volledig naakte meisjes van rond de 19 lentes verschenen op het podium, draaiden zich met de rug naar ons, spreiden hun benen wijd, bogen diep voorover, waarbij ze hun enkels beet pakten. We zagen vier goed ontwikkelde rozerood staande Kutten, in een lijn met de lekkere Kontgaatjes er boven.
"Kom" beval zuster directrice " je gaat beter vlak voor het podium staan, je Pik blijft opgesloten in je cuckhold en nu ga je om beurten iedere Kut uittongen totdat je het lekkere uitschietende Kut geil, bij het klaarkomen, van deze jonge wijfjes, smakelijk en volledig in je zal hebben opgenomen, diep in je buik. Dit is de zalige doopceremonie van ons heropvoedingsinstituut. Na deze doop ben je lid van onze congregatie."
De wijfjes op de scŤne schoven in onze richting achteruit tot op rand van het podium, en staken hun kontjes flink achteruit zodat ik me amper een beetje moest buigen om mijn mond en tong op en in de Kutten te laten gaan en ze beginnen te likken en zuigen.
Zuster Rosa en de directrice gingen links en rechts van mij staan, pakten ieder een Kutlip beet, trokken de gepresenteerde Kut open, en drukten tegelijk mijn hoofd vooruit zodat mijn bek gans in de reeds zeer natte Kut verdween. Ze losten niet totdat iedere Kut volwaardig in mijn bek had geschoten en zo kwamen de vier grote Kutten ieder aan de beurt.
Ik kan je verzekeren dat het, het lekkerste was dat ik ooit uit een schietende Kut had verorbert, en dankte gemeend zuster overste dat ze mij deze eer had geboden.
De hitsige maar zeer ontroerende show ging verder : Zo gauw er twee Kutten waren uitgeschoten, doken de eigenaressen van deze Kutten in 69 op mekaar en zogen en tongden verder totdat ze opnieuw in mekaars bekken schoten.
Intussen vingerden afwisselend zuster directrice en zuster Rosa mijn aars, met hun kutsap natte vingers, zodat ik het niet meer uithield : Ik zou en moest klaar komen.
Hun vingers in de aars speelden geraffineerd met de prostaat, zodat ik 'ei zo na' schoot, maar het waren perfectionisten en ze voelde vlijmscherp hoe ver ze konden gaan, om net voor dat ik zou beginnen schieten, te stoppen of een mep te geven zodat ik terug tot nuchterheid kwam en zij opnieuw begonnen met mij op te peppen. Ik zag netjes en mooi iedere actie op het podium, waarbij de 4 Dames vlak voor mijn ogen lagen te seksen op een vrolijke en technisch volmaakte wijze.
Ik begreep niet hoe het kwam dat die Dames en moeder overste en zuster Rosa , keer op slag konden blijven klaar komen, terwijl ik heet bleef als een gloeiend smeed ijzer, hoewel ik me prachtig en krachtig had, klaar geschoten.Zuster directrice had de bekwaamheid mijn gedachten te lezen en vertelde:
"Ja, ja, geil ventje, ge vraagt U af hoe het mogelijk is dat je nog zo heet staat als een flinke razend geile bok, niet waar ? Dat komt, ťťn, door de mooie sfeer hier en het krachtige geile sletten materiaal dat we in huis hebben, en twee, doordat we er voor gezorgd hebben dat iedereen, jij inbegrepen, voldoende krachtige middelen hebben binnen gewerkt om meer dan 24 uren heet te staan en telkens opnieuw minstens 8 krachtige schoten sperma in ons en in ons materiaal uit te storten. Die Spaanse vlieg druppels en dat pilletje super cialis hebben je klaar gestoomd, en vraag of smeek het maar braaf als je het echt niet meer kan houden."
Het werd onmenselijk ik moest neuken en schieten, ik zou om het even wat geneukt hebben, en in onmacht zakte ik op mijn knieŽn voor zuster directrice, en smeekte haar met gevouwen handen:
"Zuster directrice, heb genade met mij, laat mij klaar komen, laat mij neuken uren aan een stuk, ik wil het , laat mij het a.u.b. toe, a.u.b.??"
"Dat is voorbeeldig zie, zo moeten we het hebben, alles werd tot hiertoe gefilmd, ge gaat nu toelating geven om deze DVD te mogen verkopen, commercialiseren zodat we er ons kostje aan verdienen. Bovendien laten we je dadelijk los op 4 jonge maagden en ge gaat die brutaal en zonder rem , ook, zonder medelijden, diep in hun Kutten ontmaagden. en .. in die Kutten schieten en als ge dan nog reserve hebt, ontmaagdt je ook meteen hun slokdarmen waarin je een tweede lading schiet, diep in hun slokdarm. Maar eerst hier tekenen dat zuster Rosa met grote onderscheiding geslaagd is!" .
Het drong toen diep tot me door dat inderdaad zuster Rosa een prachtige verfijnde hoogstaande basis Dame was, met een mooie en kordate eruditie, die uiteraard die grote onderscheiding , als persoonlijkheid alleen reeds, waard was. Ik heb geen seconde meer getwijfeld en haar dadelijk die grote onderscheiding gegeven, zij was het echt en gewetensvol waard.
Wat was ik tevreden dat ik haar eerst gebuisd had, dan had ik wellicht nooit deze hoogstaande en ontroerende beleving gehad, dan was deze ontdekking spijtig genoeg 'mogelijk' aan me voorbij gegaan.

De vier naakte Dames op het podium waren intussen verdwenen maar kwamen terug ieder met een naakt jong meisje, twee werden er vast gezet tegen een paal op het podium en de twee anderen werden door twee Dames stevig beet genomen, ze werden met hun Kutten naar het publiek gekeerd en ik werd door de beide zusters op het podium geleid, ze legden twee kussentjes op de grond, ik moest er op mijn knieŽn op een gaan zitten, rechtop, en ze presenteerden een jong meisje achterwaarts, met haar te ontmaagden Kutje naar mijn Pik die van de cuckhold werd ontdaan.
Ik vatte het jonge vlees beet, en stootte met een radicale en beslissende stoot ineens mijn hongerige Pik dwars door het maagden vliesje, een "aai" ontsnapte aan het jonge keeltje, maar meteen begon het wicht op mijn razende tempo mee te neuken, en kreunde het diep en geweldig wanneer het hierbij schokkend en stotend klaar kwam. Meteen werd ik naar het andere kussentje geleid en plofte mijn Pik in het tweede Kutje dat op dezelfde manier werd aangepakt en bevrijd.
Zo gebeurde ook met de twee anderen en binnen het uur had ik vier jonge vliesjes doorprikt en waren de vier jonge Dames kronkelend en genietend klaar gekomen. Ik had niet genoeg, was niet voldoende bevredigd en heb dan ook, op mijn aangeven, de vier slokdarmen ontmaagd en telkens nog 8 scheuten sperma meteen in de slokdarmen geschoten, zoals de directrice terecht had aangegeven.Een wereld van deugd, genot en lekkere seks was voor mij open gegaan, had ik ontdekt, en vele mooie deelnamen aan de 'herop voeding' stonden me te wachten.

"Ziehier "zei de directrice, hier zijn vier kaarten met ieder zeven vierkantjes op. Vooraan de kaarten staan de adressen en de telefoonnummers van de intituten waar je moet zijn. In ieder van deze instituten hebben wij herop gevoede medewerksters geleverd. Zij zijn allen voorzien van dit brandmerk. "
Ze toonde een mooie lachende Satan met een driepikkel riek waaruit vlammetjes op slierten.
"Dit eigendomsbewijs (wij verhuren het materiaal, het blijft onze eigendom, minstens tot hun 23 jaar en nadien willen de meesten niet weg. Ook moeten we hen blijven oefenen en stages laten doen en nieuwe technieken aanleren.)
staat gemerkt (ingebrand) vlak boven hun Kutten. Zo zult je onze leveringen herkennen.
Jij moet die gaan inspecteren, en keuren. Iedere dag moet je er vier doen, ge hebt 4 kaarten, die afgestempeld worden in de vierkantjes telkens wanneer ge minstens een vol uur, openbaar, met keuren bezig bent geweest. Een keuring houdt in dat je in de gelagzaal, niet op een kamer van het bordeel, maar openlijk in het publieke deel van het instituut, waar iedereen binnen komt en het kan zien, de seks organen grondig onderzoekt , opjut en neukt in mond, Kut en Kont, naargelang je keuze, waarna, bij goedkeuring, je ze een cijfer geeft van 1 tot 10. De naam van ieder gebruikt materiaal zal telkens door de uitbaatster(s) van het instituut ingevuld worden in het af te stempelen vakje. Let dus goed op, tracht er twee in de voormiddag te doen en twee in de namiddag, iedere dag, weekenden inbegrepen. Telkens je gaat keuren verwittig je een uur vooraf de uitbaters zodat ze kunnen zorgen voor toeschouwers, die natuurlijk mogen deelnemen aan uw keuring en seks spel. Als je in de mond, Kut, Kont of neusgaten of over gezicht of Kut klaar komt, zal je nadien uw geil oplikken en daarop, duidelijk voor iedereen zichtbaar, het geil overhevelen in hun monden, zij moeten slikken en dan hun lege monden aan de toeschouwers gaan tonen.
Gij moet niets af rekenen, wij krijgen van jou de afgestempelde kaarten terug en hebben een regeling met de uitbaters der instituten, die ook vrij de prijs bepalen wanneer de toeschouwers deelnemen aan uw inspectie en keuring. Bij deelname, mogen alle deelnemers in overleg gaan met je om gezamenlijk een goedkeuringscijfer te geven. Bij bijzondere wensen of opmerkingen noteer je die en maak die ons over zodat we ze kunnen gebruiken bij verder opleidingen."
Verder vertelde men mij dat ik ook stipt aanwezig moest zijn op mijn lesuren die vanaf nu, niet meer in het les lokaal zouden gegeven worden maar ik mocht ineens binnen komen, in wat zij, "het slot" heten, waarvan ik een sleutel kreeg: ik mocht steeds onaangekondigd binnen op woordwaarde dat ik me onmiddellijk uitkleedde en dadelijk aan de heropvoeding stipt en gewetensvol deelnam. Ik moest ook dagelijks hun oppep middelen nemen, en als controle zou deze deels in de instituten (hun bordelen) toegediend worden en overigens in hun heropvoeding instituut.

Indien dit nog geapprecieerd wordt, kunnen er nog verder getuigenissen volgen. Veel deugd van het verhaal!

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners