Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

De kerstborrel - 6986 keer gelezen
De uitnodiging van de kerstborrel van mijn werk komt binnen en ik heb er dit jaar zin in! Ik heb leuke collega’s en ik vind het altijd fijn om ze zo nu en dan buiten het werk te zien.
Vanavond is het dan zo ver. Ik hoef vandaag niet te werken en ik heb dus alle tijd om me rustig te scheren, me om te kleden en me mooi op te maken.
Ik kies ervoor om een beetje sexy gekleed te gaan, omdat ik me daar lekker in voel en omdat mijn collega Lout vanavond ook komt. Lout is fysiotherapeut en de meest aantrekkelijke man die ik ooit tegen ben gekomen. Hij is lang, sportief, slank en als hij me plaagt heeft hij een geweldig cynisch lachje en pretogen.
Als ik me om ga kleden, pak ik eerst mijn rode kanten setje, waarvan de body een halve BH-cup heeft en waar een mooie kanten string bij hoort. Ik kijk in de spiegel en zie hoe mijn volle borsten in de halve cups liggen. Mooi ondersteund, maar ook meteen bereikbaar voor als er een hand onder mijn jurkje komt. Het idee alleen al windt me op!
Aan de jarretels van mijn body maak ik de kanten rand van mijn zwarte kousen vast.
Daar overheen trek ik een kort strak rood jurkje met een mooi decolleté aan om een beetje in de kerstsfeer te blijven.
In de spiegel zie ik dat mijn tepels, die al wat stijf geworden zijn, goed zichtbaar zijn in mijn jurkje. Lout is altijd erg scherp en ziet alles, dus ik denk dat dit detail hem niet zal ontgaan en ik hoop dat hij het opwindend zal vinden. Ik voel inmiddels zelf de opwinding in mijn buik en voel dat ik wat vochtig begin te worden tussen mijn benen.
Mijn lange blonde haar doe ik vanavond los, ik maak me op en doe het geurtje op waarvan ik weet dat Lout het lekker vindt.Als laatste trek ik mijn pumps met hoge hakken aan. Ik zie er keurig uit voor een kerstborrel op het werk en ik voel me enorm sexy door de pikante lingerie onder dat nette jurkje. Ik heb er zin in!
Als ik op de borrel aankom, zie ik Lout met wat collega’s staan te praten. Hij ziet mij ook binnenkomen en aan de blik in zijn sprekende ogen, zie ik dat hij me er mooi uit vindt zien. Hij geeft me een goedkeurende glimlach, waardoor ik een warme stroom in mijn buik voel en ik voel dat ik rode wangen krijg. Lout kent me goed. Zou hij hopen of weten dat dit jurkje iets veel spannenders verhult?
Ik praat wat met collega’s en als Lout zich los gemaakt heeft van zijn groepje loopt hij naar mij toe. Hij zegt dat hij mij er mooi uit vindt zien en ik zie zijn ogen even afdwalen naar mijn tepels die nu duidelijk aftekenen in mijn jurk. Ik zie aan zijn gezicht en het schuine lachje dat hij het opwindend vindt.
Na de toespraak van onze directeur, vertel ik Lout dat ik last heb van mijn rug. ‘Zou je daar misschien nog even naar willen kijken, voordat ik de kerstdagen in ga?’ vraag ik aan Lout en ik kijk hem ondeugend aan. Natuurlijk is hij bereid me even te helpen en hij vraagt me vast naar behandelkamer 1 te gaan. Hij zal dan even later komen, zodat onze collega’s geen argwaan zullen krijgen.
Ik loop naar de donkere, verlaten afdeling. In behandelkamer 1 staat alleen een kerstboompje met kerstverlichting aan wat mooi licht geeft. Het grote licht laat ik maar even uit. In spanning wacht ik op Lout. Hoopt hij, net als ik, op een geil begin van de kerst of wil hij me gewoon professioneel helpen met mijn rug? Hij ziet dagelijks half ontblote vrouwen op zijn behandelbank, dus zou hij mij uberhaupt wel opwindend vinden?
In de minuten dat ik zit te wachten, word ik toch een beetje zenuwachtig.
Als Lout binnenkomt, vraagt hij mij meteen mijn jurkje uit te doen, zodat hij mijn rug goed kan zien en voelen. De rits van mijn jurk zit aan de achterkant, dus ik vraag Lout om mij te helpen. Ik doe mijn lange haren naar voren en ga met mijn rug naar Lout toe staan. Ik voel zijn warme handen die mijn rits openmaken. Hij duwt de jurk over mijn schouders naar voren en begint mij in mijn nek te kussen. De kussen gaan langs mijn ruggegraat naar beneden waarbij hij mijn jurkje steeds verder naar beneden duwt, totdat de jurk op de grond valt en Lout ziet wat ik onder mijn jurkje draag. Ik sta op mijn naaldhakken in mijn rode lingerie en zwarte kousen voor hem. ‘Je ziet er zo geil uit vanavond!’ zegt Lout. Hij draait me om en en duwt me tegen de muur. Hij kust me met volle warme lippen op mijn mond. Onze monden openen zich en onze tongen zoeken elkaar.
Lout duwt zijn onderlichaam ritmisch tegen mij aan. Met mijn hand ga ik naar beneden en ik voel de harde bobbel in zijn broek. Ik masseer zijn ballen en wrijf stevig over zijn erectie. Dan ga ik met mijn beide handen naar zijn gespierde billen en duw hem stevig tegen me aan. Ik voel hoe nat ik ben van geiligheid.
Lout pakt met zijn hand mijn borst die voor hem klaarligt in de open cup. Hij masseert mijn borst, terwijl hij mij blijft zoenen. Hij knijpt even in mijn stijve tepel en ik kreun van genot.
Ik maak zijn riem, de knoop en de rits van zijn broek los en duw zijn broek naar beneden. Nu kan ik zijn erectie pas echt goed voelen. Ik verlang er zo naar om hem in mij te voelen. Hij denk ik ook, want ik voel dat hij ook al wat nat is. Terwijl ik de knoopjes van zijn blouse losmaak, voel ik zijn hand in mijn string glijden. Hij fluistert in mijn oor ‘Wat ben jij nat en geil zeg!’.
Ik trek zijn blouse uit en zie zijn mooie brede borst.
Ik pak Lout bij de hand en trek hem mee naar de extra brede behandelbank. Ik ga op mijn rug liggen en trek hem op mij. Hij trekt zijn slip uit en maakt mijn jarretels los, zodat ook mijn string uit kan.
Ik voel zijn erectie tegen mijn huid aan en wil nu niks anders meer dan hem in me voelen. Ik pak zijn erectie en trek ritmisch op en neer. Ik masseer zijn gezwollen ballen en beweeg zijn erectie dan naar mijn natte kut. Als hij in mij komt, kreun ik van heftig verlangen.
Lout begint op en neer te bewegen en ik ga met mijn mijn vingers naar mijn klit voor extra genot.
Als Lout mijn tepel in zijn mond neemt en daarop zuigt en zachtjes bijt, hou ik het niet meer uit en kom ik met een luide kreun heerlijk klaar. Meteen daarna voel ik hoe Lout met intense schokken en een diepe kreun klaarkomt.
Even blijven we nog zo liggen. Mijn rugpijn is verdwenen en ik geniet nog na van dit fantastische moment.
Merry Christmas!

DoortjeCopyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners