Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

De neger die mij uit wist te wonen. - 45258 keer gelezen


Ik ben altijd een vrouw geweest die heel keurig bleef. Maar mijn fantasieŽn, die waren een heel stuk wilder. Dat keurige gedrag heb ik van huis uit meegekregen, maar het is niet echt wie ik ben, zeg maar. En dat is op een dag dan ook tot een halt gekomen. Ik was het zat mij altijd maar te gedragen, omdat de familie dat zo wilde. Ik moest en zou eindelijk eens mijzelf zijn en dus, toen ik pas 30 jaar was geworden.

Besloot ik om alle remmen los te gooien en gewoon van het leven te genieten op een manier die ik zelf fijn vond. Zo ging ik iedere zaterdagavond stappen en was ik regelmatig aan het daten. Maar echt sekspartners kon ik nog niet vinden. Toe ik die neger tegen het lijf liep. Een bloedmooie, stevig zwarte man. Ik kon alleen maar denken aan hoe groot en dik zijn pik zou zijn. Ik had in die periode ook al een behoorlijk aantal pornofilms gekeken en daar zag ik regelmatig donkere mannen voorbij komen die ik wel heel lekker vond.

Nou ja, eigenlijk vooral hun sterke lichamen en die fantastisch lange, dikke pikken die de meiden in de sexfilms aan het uitwonen waren. En dat uitwonen, dat wilde ik ook. Die zou de neger zijn die mij uit wist te wonen, daar zou ik tijdens de derde date met hem wel achter komen. Want uiteindelijk nam ik hem mee naar mijn huis voor een ďkopje koffieĒ om de avond af te sluiten. We raakten zo wat aan de praat en het was heel erg gezellig hoor, net als de dates die we eerder hadden, maar je kon de seksuele spanning met een mes snijden.

Het was zo direct aanwezig dat ťťn van ons uiteindelijk een stap zou nemen. En dat was hij. Hij kwam naast mij zitten, legde zijn arm over mijn schouders en begon mij in mijn nek te kussen. Zijn nog vrije hand greep de mijne en legde deze keurig op zijn kruis, waar ik een meer dan behoorlijke bobbel kon voelen, die alleen maar aan het groeien was. Ik merkte dat ik opgewonden raakte door alles wat hij deed. Zijn hand ging los van de mijne en ik voelde hoe zijn hand nu op mijn borst terecht kwam.

Hij begon er wat in te kneden en deed dit op een heel erg aangename manier. Ik tilde mijn shirt op en wilde hem duidelijk laten merken dat ik het wilde. Hij deed zijn hand onder mijn shirt en begon verder met mijn borst te spelen. Ik had geen bh aan, dat had ik niet nodig en stond onder de kleding die ik droeg ook helemaal niet mooi en dus was alles extra gevoelig voor mij. Al gauw daarna gingen al onze kleren uit, terwijl we tussendoor streelden, zoenden en wat al niet meer.

We hadden erg veel zin en ik kon niet wachten tot ik die pik in mijn handen kon houden. Eindelijk zag ik zijn paal en ik was erg onder de indruk. Voor het eerst in mijn leven zag ik een leuter die mij alle hoeken van de kamer kon laten zien. Een lul die mijn lichaam helemaal uit zou kunnen wonen. Ik zei dan ook tegen hem dat ik het graag hard en ruig wilde, Dat vond hij helemaal prima, helemaal omdat ik inmiddels zijn lul in mijn handen had en er met twee handen tegelijkertijd aan trok.

Zijn dikke eikel leek tegen mij te spreken. Hij zei dat hij in mij wilde en alsof het zo had moeten zijn, greep de grote neger mij beet, tilde mij op schoot en zette mij direct op zijn pik. Ik zakte er nog niet overheen, maar wreef eerst met mijn kleine lichaam over zijn dikke zwarte paal heen. Het voelde echt waanzinnig en uiteindelijk kwam ik omhoog en stuurde hij zijn eikel voor mijn kutje en liet ik mij zakken. Hij vulde mij op en verbazingwekkend genoeg kon ik het hele ding in mij hebben.

Ik denk dat hij wel 22 of 23 centimeter groot was, dus ik had dat niet gedacht. Ik leunde voorover en begon hard op zijn stalen penis te rijden. Mijn billen schudden heen en weer en mijn kutje stond in vuur en vlam. Ondertussen sloeg de mooie zwarte man mij op mijn billen en greep hij ze stevig beet terwijl mijn poesje op en neer aan het raggen was. Hij greep mij weer beet, smeet mij op de bank en zo lag ik op mijn rug, de benen in de lucht en ze wijd van elkaar. Ik zag dat hij een beetje hurkte en weer gleed die zwarte roede diep in mijn natte kleine kutje.

Ik schreeuwde het uit van verlangen en hij begon mij hard tegen de rugleuning van de bank te palen. Hij duwde mijn benen ver naar achteren en ik hield ze beet en hij ramde zich dieper en sneller in mij. Na een aantal minuten hard geneukt te zijn, zette hij mij op mijn knieŽn en begon hij mij achterlangs te naaien. Ik was inmiddels al lekker op zijn zwarte paal klaargekomen en uiteindelijk zou hij dat ook gaan doen. Ik zat voor hem op de grond en nam zijn pik in mijn mond en zoog het ding wild en met veel spuug af.

Het kwijl hing aan mijn kin toen ik mijn tong uitstak en hij zich aftrok om vervolgens op mijn tong en gezicht klaar te komen. Het was naast warm ook heerlijk om te voelen en ik wilde dat dit nooit meer op zou houden. Dat is helaas niet het geval, maar wel heeft hij mij nog meerdere keren keihard geneukt. Niet alleen in mijn huis, maar ook op de meest spannende plekken. Nooit bij hem thuis en daar bleek hij een reden voor te hebben. Hij was namelijk getrouwd. Ach, het maakte mij niets uit, ik heb van zijn ebony paal genoten en dat is iets wat ze mij nooit meer af kunnen pakken.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners