Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

De ontdekking - 5230 keer gelezen
De ontdekking.
Ik gaf les in een instelling waar meisjes door het gerecht waren geplaatst. In die periode was de volwassen meerderjarigheid bepaald op 21 en kon een dergelijke ‘beschermingsmaatregel” worden verlengd tot 25 jaar. Jongens en meisjes hadden gescheiden instellingen: zij werden, zeer terecht, zoals U weldra zal vaststellen, ‘heropvoedigsgestichten’, geheten.
De voorziening werd door nonnen beheert. Mijn studenten waren de opvoeders en opvoedsters, die, wetshalve, verplicht werden een cursus te volgen, zoniet verloren ze hun toelating om nog hun ‘opvoedingsplicht’, uit te oefenen. We moesten, als proef, zelf de inhoud van onze cursus binnen de krijtlijnen van de wet invullen.
Mijn kennismaking was met een “moeder overste”, een “ directrice”: een ferme, strenge en kordate super non, tussen de 35 en 40 jaren.
Het was een moderne communauteit : hun kledij was reeds degelijk aan de clergé aangepast: een zeker niet te lang rokje, tot ruim een hand boven de knie wanneer ze pal recht stonden, met de schouders steeds goed achteruit: zo verstopten ze hun schap ferme borsten niet, integendeel, ze werden permanent stevig en puntig vooruit ‘gepresenteerd’. Het was een plooirokje, uit een zeer lichte stof, dat doorscheen, ik bedoel, waar doorheen je duidelijk kon kijken, wat er nog onder zat.
Daarop droeg ‘mère superieure” , een witte duidelijk doorzichtige blouse, uit dezelfde doorzichtige stof, waarvan de eerste twee knopen los werden gelaten zodat mooi geaccentueerd en klaar de aanzet van een koppel stevige borsten werden ten toon gesteld, je kon er niet naast zien , je zag mooi een scheidingslijn van ruim 5 centimeters tussen de beide borsten. Haar hoogrode tepels waren, puntig, groot en stijf ontwikkeld en priemden prettig en vrolijk uitdagend in de spannende doorkijk-blouse. De donker rode tepels zag ik er in prikken, met hevige grote rozetten omboord.
Meteen was er een uitdagende, zwoele, gezonde en vrije sfeer geschapen, te meer omdat rond deze “mère” een verleidelijk maar zwaar en indringend parfum hing.Ze ging mij voor in haar kantoor, en stootte een bic van het bureaublad, waardoor ze, met wijd gespreide benen, heel diep voorover boog, zodat haar evenzeer licht doorschijnende plooirokje omhoog kroop, waarbij ik op de mik van haar benen zag, en, prettige vaststelling, deze ‘mère’ leek me geen slipje te dragen.
Ze wipte haar kontje omhoog, zo hoog ze kon, zodat ik tussen haar benen duidelijk een mooie opgezwollen, op een kier staande, gespierde en vlezige Kut zag. Ze wipte op en neer met haar kontje, en draaide het rond : ze bleef veel langer aldus bezig dan het nodig was om de bic op te rapen, want die had ze zeker al een minuut in haar handen, terwijl ze lekker uitdagend bezig bleef kontje draaiend, uit te dagen.
Ik kreeg het warm, en onvermijdelijk voelde ik iets groeien, wat was dat een ‘lekkere teef’, zo te zien.
Maar, omdat ik ze niet kende en evenmin betrouwde, schoot me door het hoofd dat dit opgezet spel kon zijn om te zien of ik gemakkelijk te verleiden was, wat natuurlijk niet mocht, wanneer ik in dat instituut zou rond lopen, en wat ‘geplaatste meisjes’ zou kunnen kruisen.
Ik bedwong met, met tegenzin, liever had ik die teef ineens besprongen, maar niet dus.
Toen ik op de stoel voor het bureau wou plaats nemen, zei de non : “Neen, niet daar, ga daar maar op die lage zetel zitten, ik zet me op een hoge stoel tegenover je, zo maken we beter kennis, vind je niet ?”, ik kon moeilijk anders dan : “Ja, zeker”, antwoorden.
Ik zakte echt diep in die reeds zo lage zetel, ik had het gevoel dat hij geen vering had en ik zo goed als op de grond zat. Meteen schoof de directrice een gewone stoel, met een echt hoge zit, vrij dicht voor mij, en ging ze daarop zitten. Ze spreidde ruim haar benen, zodat ik op ooghoogte zat met haar mik, en recht op haar, inderdaad glad als een nat blinkende biljartbal, geschoren Kut zag, die nu duidelijk open stond want ik zag het hoog rode vlees ten toon gesteld aan mijn gretige blikken. Het geile goesting water kwam me onweerstaanbaar in de mond.
Ze liet die bic opnieuw uit haar hand vallen, daalde van haar stoel en boog diep vlak voor mijn gezicht, zodat ik nu wel degelijk kan bevestigen dat ze geen slip aan had en een lekkere blote Kut, langs achter bekeken, toonde, en alweer draaide dat kontje vrolijk rondjes.
‘Ja, mijnheer, we moeten met onze tijd mee, en vestimentair bepaal ik hier zelf de normen. Zoals U mij ziet moet iedereen hier lopen. Enkel is dat de werkkledij, want indien ze bij U in de cursus zitten, mijn ‘opvoedsters’, kun je enkel dromen en fantaseren van deze mooie aangepaste noodzakelijke en opgelegde kledij. Denk er maar goed aan dat, eens zij bij je buiten zijn, onmiddellijk hun werkkledij moeten aan trekken, en ik controleer dat telkens wanneer ik er eentje tegen kom, en ik ga er ook achter, speciaal om ze op hun kledij te controleren. Je zult mettertijd wel begrijpen dat dit absoluut noodzakelijk is”. Ze voegde er met van deugnieterij tintelende en blinkende oogjes aan toe, terwijl ze niet ophield naar me, als ‘je begrijpt het wel’, te pinken met haar rechter oog :“ Iedereen moet hier steeds, op ieder moment voor iedereen ontvankelijk zijn, door iedereen vrij, op elk moment, kunnen benaderd worden. Ik hou streng aan deze regel. Ik voel me lekker, gans de dag, juist door dat voortdurend controleren, d.i. degelijk nakijken en voelen of alles precies zit zoals het moet.
Ook de ‘geplaatsten’ die we graag en gewetensvol ‘heropvoeden’, hebben die verplichte en strenge kledijregels. Die komen iedere dag bij mij langs opdat ik hen goed zou kunnen keuren, met mijn ogen , maar vooral met mijn handen. Zo een keuringsessie duurt minimum 10 minuten. Het hangt van de reacties van het gecontroleerde voorwerp, het gecontroleerde vlees, af of ik ook nog controleer met mijn mond en mijn tong, want dan kan het wel eens tot een half uur of zelfs een heel uur duren.
Dat inspecteren en keuren gebeurt steeds grondig en laat ik, gewoonlijk, door een medezuster of succesvol en ervaren, volledig opgeleide “geplaatste”, nog eens vrolijk overdoen, voor mijn ogen die alles in detail opnemen en waarbij ik corrigeer waar nodig.
Ik ben hier zeer streng op en straf ook ongenadig wanneer een geïnspecteerd subject niet adequaat reageert: ze moeten laten zien en horen dat ze er deugd van hebben. Ik hoop dat je me goed begrijpt! “, voegde deze non, die ik erg sympathiek begon te vinden, er aan toe.
Intussen zat ze voor mij met haar lekker geopende geschoren kut recht in mijn vizier. Ik had het echt heet gekregen en ik kon niet vermijden dat mijn Pik stokstijf was gaan staan. Ik kreeg het heel moeilijk, maar beet, steeds meer tegen mijn zin, door, en hield me , zogezegd onschuldig.
Er werd op de deur geklopt en er trad een non binnen, precies gekleed als de directrice. Onmiddellijk reageerde de directrice : “Zuster Rosa, seffens trap je nog op de zoom van je rok, doe die dadelijk flink hoger, zoals voorgeschreven!”.
Nu had, zuster Rosa, zeker haar rok meer dan een gewone hand boven haar knie, zelfs iets hoger dan de directrice, maar de directrice liet haar bevel volgen door een vingerknip en zuster Roza, trok haar rok nog en hand hoger zodat het lekkere uitdagende witte vlees van haar dijen echt werd aangeboden.
Non Roza droeg zwarte nylons, zonder naad, die met charetelles werden opgehouden, en , haar doorschijnende plooirokje was nu zo hoog opgeschort, dat je de metalen slotjes in de nylon banden van de zwarte kousen zag blinken. Je zag mooi het afstekende witte vlees tussen nylons en …verder niets, zoals de super non!
De directrice wenkte zuster Roza nader bij te komen en naast haar te gaan staan, maar dan omgekeerd zodat ze met haar rug naar mij stond. De directrice liet haar bic voor zuster Roza vallen en beval hem op te rapen : “Maar langzaam en stipt zoals ik het U geleerd heb”, voegde ze er met een pinkoog naar mij aan toe, wat zuster Roza ook deed.
Met ontzag en eerbied keek ik recht op de tweede gans kaal geschoren kut, die nog dikker en vleziger was dan deze van de directrice Maar ze deed het niet naar de zin van de directrice.
“Hoe heb ik je dat nu geleerd ? Opnieuw en langzaam, en je benen wijd spreiden, en je kontje naar omhoog wippen, en dan met het kontje goed draaien, zodat onze nieuwe lesgever je meteen grondig en juist leert kennen, tot ik zeg dat je mag opstaan. “ Zuster Roza begon haar beweging opnieuw. De directrice keek in mijn richting, zeggende : “Lekker niet waar, meester, heel mooi en lekker dat kontje en zeker wat tussen die hete billen komt uitkijken , denk daar maar steeds aan wanneer zuster Roza in uw cursus zit.”De directrice kwam van haar hoge stoel en beval zuster Roza er op plaats te nemen : “De benen wijd open, handen in de hals en stijf recht zitten, schouders achteruit, zoals je je steeds moet presenteren aan iedereen’, en daar kreeg ik het mooie ontroerende en prikkelende zicht van een grondig lonkend openstaande geschoren kut. Ik likte mijn lippen.
De directrice vervolgde: “Wel, professor, om U te behagen, zal zuster Roza nooit een slip aan hebben wanneer ze in je cursus zit, en ik zal dat iedere keer grondig controleren voor ze bij U binnen gaat. Onthou dat, want dat gaat telkens een keuring van minstens een half uur zijn, en niet alleen met ogen en handen, maar met tong en mond. Ze zal in de juiste stemming bij U binnen komen. Denk daar steeds aan, ze zit biljartbal glad geschoren, zonder een schaamhaar, en zonder slip, in je cursus.”.
Zuster Roza werd weggestuurd met de mededeling dat binnen een kwartiertje zuster directrice met haar grondig kwam spelen en dat ze er geen spijt zou van hebben.
Daarop volgde het einde van de kennismaking, en sloot de directrice af met : ‘Voilà, nu kent ge de strenge regels van het huis. U bent welkom, maar sta nu maar recht, opdat ik je kan uitlaten.”
Daar ik met een kanjer van een keiharde Pik zat, was rechtstaan enigszins gênant, maar ik moest wel. En daar keek de directrice juist naar, want de dikke bobbel stond stijf klaar in mijn broek, zelfs met een duidelijk afgetekende natte volle cirkel doorgedrongen geil vocht.
“Proficiat, mijnheer, heel flink, zie ik daar – ze wees brutaal maar instemmend recht naar mijn pik- , een lekkere opwinding die duidelijk merkbaar is, echt proficiat, zo heb ik je graag en hoor je hier thuis.”
Wanneer ik buiten stond wist ik echt niet wat ik er van moest denken: “Bedoelde ze dat ik steeds een stijve moest hebben in haar instituut ? Bedoelde ze dat ik geschikt was omdat ik me bedwongen had, spijts hun duidelijke uitdagingen?”. Ik besloot maar om dit in de grijze hersenmassa te bewaren, het kon er trouwens ook moeilijk uit, het zat er ingeprent, en het bleef me lekker opwinden.
Daarna gebeurde er niets spectaculairs, en gaf ik een heel school jaar les. Ik nam de examens mondeling af, en spijtig genoeg, maar ge moet correct zijn, zuster Roza, die onder het jaar steeds present was en scheen op te letten, kende er geen moer van en kon ik echt niet door laten. Op de deliberatie hoorde ik andere lesgevers hetzelfde zeggen maar zij waren bereid die zuster er toch door te laten, wat ik echt niet kon.
Dit ging als een vuurtje rond en voor ik het instituut verliet, kwam zuster directrice aangelopen en zei me dat ze heel wat belangrijks met me te bespreken had, voor de proclamatie van morgen namiddag.
Ik werd door het gebouw mee gesleurd (a.h.w.), en moest in een wachtplaatsje plaats nemen, in afwachting van verdere instructies.Het wachtplaatsje was voorzien van vele diverse schilderijen en real life foto’s, waar niet anders dan naakte jonge mensen op stonden, in allerlei copulerende houdingen: liggend en rechtstaand, veel op zijn hondjes, en op bijna ieder schilderijtje en vele foto’s was er een heer die in het gezicht of de wijdopen mond klaarkwam van een jong meisje. Het was verleidelijk en echt mooi hoe van al hun geile snuitjes overvloedig sperma droop. In slierten hing het van hun kin, ook hing hun haar vol, zelfs uit hun neusgaten en oren, hingen frisse slierten sperma en Kutgeil, want ik zag duidelijk enige foto’s waar zuster directrice en non Roza duidelijk, gans naakt en duidelijk herkenbaar, uit hun ferme Kutten ongeremd en enthousiast, krachtige schoten Kutgeil op die lieve snuitjes, klaarkomend schoten: het gutste uit hun openstaande en happende mondjes.
De meisjes en dames waren allen spiernaakt en copulerende heren waren volledig en mooi correct gekleed, enkel hun mooie opgesteven Pikken met grote stijve ballen, waren grondig geschoren en in alle details zichtbaar, je zag de aders er mooi op staan, en de eikels glommen mooi paars rood. Ze staken ook in alle gaatjes, Kutten, konten, monden, oren, neuzen, en schoten daar ook hun sperma in.
Ook waren er vele meisjes met mekaar aan het seksen, veel in 69 vorm, terwijl ook hun kutjes gretig ejaculeerden in mond en gezicht van hun partners. Het waren echt ongeremde orgies!
Wanneer ze na ruim 20 minuten in de wachtplaats binnen kwam, had ze enkel een witte vrij korte jas om (een soort te korte verpleegsters jasje) , die ze liet openvallen en waaronder ze spiernaakt was.
Ik zag dat er van aan haar navel tot aan haar uitpuilende kei stijf staande clitoris een dikke rode pijl was getekend waarvan de punt vlak boven haar clitoris stopte: het was duidelijk, de clitoris was het enige wat van belang was. Het was trouwens zeer mooi.
“Ik hoop dat je genoten hebt van onze hoogstaande kunstwerkjes aan de wanden ? “ zei ze vragend. Daar ik, verward, niet dadelijk antwoordde, en zij duidelijk zag dat in mijn lichte broek weerom die Pik fier en aanvallende stond opgespannen, met een duidelijke natte geile plek aan de top van de eikel nat gedrenkt in mijn pantalon, wees ze daar naar : “Je kan het niet verbergen, dat is heel goed, je bent een fijne, erudiete en hoogstaande gentleman, proficiat, ik kijk naar je op! ”, zei ze appreciërend, en haar duim in de lucht stekend.
Ze wenkte me en ik volgde haar. We traden een relatief grote zaal binnen: de wanden , de zoldering, de vloer, alles was in spiegelglas Vooraan was een podium. Ze reikte me een glas champagne aan en gaf me een rood pilletje : “Dit ga je nu meteen eerst en vooral met die champagne binnen werken”, werd me bevolen. Er werd mij gezegd dat ik niet thuis verwacht werd- ze had getelefoneerd dat ik echt niet weg kon tot na de proclammatie ’s anderendaags- en dat alles geregeld was tot aan die proclamatie.
We zetten ons aan de distafel, en zij liet een belletje rinkelen, en daar kwam zuster Roza binnen, ook gans naakt en met dezelfde flinke pijl van haar navel naar haar dikke opgespannen Clit, ze werd begeleid door een meisje van een jaar of 15 en dat evenzeer gans naakt was, ook dat jonge ding had dat mooie merkteken van de rode pijl naar haar klets geschoren kut.Zuster Roza ging einde de tafel, op die tafel op haar rug liggen , haar benen opgetrokken, en ze trok ze wijd gespreid open en hield ze zo stevig vast. Op een vingerknip van zuster Overste begon het jonge kind de Kut en de kont van zuster Roza smakkend en smakelijk te likken en wild te zuigen. Ook vingerde zij intussen de mooie dikke Kut van zuster Roza die aangenaam begon te grollen, en haar onderstel, ritmisch liet opwippen, de bewegingen van het meisje tegemoet en ondersteunend.
Zuster directrice had mij tot vlak tegen dit tafereel gebracht, drukte mijn hoofd naar beneden zodat ik vlak ter hoogte van het likkende, smakkende en zuigende mondje van het meisje stond : ik rook de lekkere geile parfum van een heet staande Kut. Na een 10 tal minuten, beval de directrice me:
“Poep het meisje diep en hard in haar Kut en schiet die Kut vol”.
Ik wilde mijn respect en ontzag voor de directrice tonen en stroopte mijn broek af : “Helemaal uit en ook volledig naakt’: beval de directrice, “ik wil ieder detail van je geilende hoerenbokken vlees zien, iedere reactie en ik wil dat je je ongeremd volledig uitleeft op die twee geile hoeren, die ik heb opgeleid! Ze verdragen alles, ga je gang, en hou je vooral niet in, neem ze maar stevig, ze zijn er voor en ze zijn voor niets anders goed !”.
Ik kreeg meteen veel ontzag en een hoogstaand respect voor deze erudiete Dame die alles zo overtuigd en technisch correct in handen had. Ik zette me klaar om onmiddellijk haar aangename en mooie opdracht uit te voeren.
Daarop kwam er een ander meisje, van ongeveer 12 jaar, naakt binnen, die nam al mijn kleren mee. De directrice knielde voor mij neer en begon op een correcte professionele wijze mijn Pik keihard te pijpen. Ze grolde en gaf aan dat ik een voorbeeldig gentleman was, maar dat ik nu, zonder verder voorspel, moest: “Poepen totdat ge schiet in die hoeren Kut”, wat ik graag deed uit respect voor haar.
Op het moment dat ik begon te schieten in die lekkere Kut van het meisje, begon zuster Roza ook te spuiten en ik hoorde de directrice streng zeggen: “Iedere druppel schiet van zuster Roza opzuigen en binnen slikken, geile hoeren teef!”. Smakkend en zuigend en slikkend gaf het meisje daaraan gewetensvol en technisch perfect gevolg.
Nadat ik, luid en onbeheerst kreunend als een geil dier, het meisje haar Kut lekker vol spoot, dook de directrice op die volgeschoten kut en beval: ‘Drukken, ik ga je uitzuigen”, en zij zoog zich vast op die jonge Kut en deskundig, alweer zeer professioneel, zoog ze die kut gans leeg en slikte gretig het sperma door.
De directrice bedankte en feliciteerde mij met mijn mooie prestaties en nodigde me aan het avondmaal. In iedere onderdeel van het avondmaal deed ze verschillende druppels uit een niet van een etiket met naam voorzien flesje. Maar ik voelde wel dat een en ander mij op wond zodat ik binst de kortste tellen alweer met een keiharde pik zat die ik nu niet meer kon verstoppen, en ook niet meer wilde verstoppen.
Kan vervolgd worden, indien geapprecieerd !

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners