Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

De wandeling 4 - 2210 keer gelezen


Deel 4 al weer. Als je de eerste delen niet hebt gelezen zou ik dat eerst doen.

Na een heerlijke avond en goede start in de ochtend vordert de dag langzaam. Zal ik vandaag bij Marieke aankomen? Ga ik op tijd weg of gebeurt er wat anders? Ik ga gewoon weer verder met de fantasie en fictie.

Ik laat haar nog even begaan en zie mijn kans schoon als zij voorover bukt om mijn lul in haar mond te nemen en lekker te sabelen. Ik voel dat haar lippen zich sluiten om mijn gevoelig eikel en vraag haar vooral zachtjes te doen. Dat doet ze heerlijk heel zacht zuigt en likt ze, het gevoel is overweldigend. Zachtjes streel ik haar rug en zak af naar haar billen. Soms ga ik per ongeluk te ver en raak ik toch haar kutje. Steeds meteen mijn hand terugtrekkend zodat zij niet kan reageren. Naar verloop van tijd komt ze omhoog en glijd mijn hand van achter naar voor en ligt deze vol op haar kutje. Ze duwt deze niet weg en sluit haar ogen als ik haar heel teder streel dan zucht ze diep. We zeggen niets zij heeft haar ogen gesloten en beide genieten we van elkaars aanraking. Ze is nog steeds lekker nat en al snel glijd een vinger in haar. Zachtjes beweeg ik deze een heel klein stukje heen en weer. Ik streel haar borstjes. Af en toe buig ik naar haar toe en kus haar.

Langzaam wordt ze weer wat luidruchtiger en spreid ze haar benen. Als ik stop opent zij haar ogen en kijkt mij vragend aan. Ik zeg dat ik wel zin een koffie heb en sta op om deze te gaan maken. Zij staat ook maar op en is verbouwereerd. Als we binnen zijn staan we samen bij het kleine gasstel. Ik pak haar vast duw haar voorover op het aanrecht en ga achter haar staan. Langzaam geleid ik mijn lul achterlangs naar haar kutje en duw hem heel voorzichtig naar binnen. Een kreun van ons beiden vult de hut. Oe wat gevoelig maar ook wat lekker. Klaarkomen is er vast niet bij maar genieten is het wel.

Ze daagt me uit of ik dit niet liever buiten zou willen. Ik zeg van wel maar dat zij daar niet aan toe is, dat zij dat niet durft. Ik zit nu weer helemaal diep in haar en trek hem weer een stuk terug en begin heel langzaam en teder in haar op en neer te bewegen.

Plots zegt ze dat ze buiten verder wil. Haar wangetjes zijn weer rood en ze kijkt mij uitdagend aan. Ik reageer enthousiast en trek mij zacht uit haar terug. Ik loop achter haar aan de hut uit. Haar strakke billen schommelen voor mij. Als we buiten zijn gaat Emma op haar rug op de tafel liggen en trekt haar benen op. Ze kijkt me aan en vraagt of ik mijn harde lul niet eens lekker in haar zal schuiven. Ik ga tussen haar benen staan en zet mijn diep rode eikel tegen haar natte kutje en duw langzaam naar binnen. Strak als een handschoen zit haar kutje om mijn lul. Langzaam duw ik hem diep in haar. Ze trekt haar knieŽn naar haar borsten zodat ik haar nog dieper kan nemen. Heel langzaam ga ik er bijna weer uit en dan weer helemaal erin. Langzaam en teder niets overhaast niets fel. Puur genieten van dit intieme moment. Ik streel haar borsten voor zover ik er bij kan en streel haar benen. Ze wordt steeds drukker en luider. Ik vraag of ze dat niet erg vind dat ze hier zo ligt. Ze vind het extra opwindend zo en wil niet naar binnen. Ze wil dat ik haar harder neem maar ik ga rustig verder en neuk haar zalig rustig, dit is genieten. Buiten, de wind om je naakte lichaam, een stuk van een meid op tafel en mijn dikke lul in haar strakke natte kutje. Wat wil een man nog meer zou je zeggen.Als we zo een hele tijd bezig zijn horen we plots geluiden in het bos, Emma schrikt, laat haar benen zakken en slaat haar handen om mij heen als ze recht opzit. Daar komt er een echtpaar aanlopen wat ons aankijkt. Ze groeten ons en blijven lachend staan kijken. Emma weet niet wat ze moet. Ik voel haar armen strakker om mijn lichaam. Van haar is niet zo veel te zien haar armen en misschien een beetje een zijkant. Bij mij kijken ze mij op mijn billen. Ik zit nog diep in Emma en plagend span ik af en toe mijn bil spieren zodat mijn lul een schokje geeft. Ze zijn al wat ouder ik schat een jaar of 60 en zien ons verbaasd naakt en bezig zijn. Ze fluisteren wat en ze komen wat dichter bij. Ze kunnen nu goed zien dat wij helemaal naakt zijn en dat ik Emma lekker aan het neuken ben. De vrouw kijkt haar man en buigt zich zonder iets te zeggen voorover tegen de balustrade van de hut aan. De vrouw kijkt ons strak aan. Haar man knoopt haar blouse los en schuift haar BH omhoog. Haar grote borsten hangen nu naar beneden en schommelen zacht op haar ademhaling. De man tilt haar rok op en legt deze op haar rug, maakt zijn broek open en haalt zijn stijve lul uit zijn broek. Hij schuift hem zo te zien zonder enige moeite in zijn voorover gebogen vrouw en begint haar stevig te neuken. De borsten van de vrouw gaan wild heen en weer en kletsen af en toe tegen elkaar aan.

Emma zit nog tegen mij aan. Haar armen om mij heen en mijn lul nog diep in haar natte kutje. Een beetje verbaast zijn wij toch wel en we blijven kijken we naar hen. De man neemt zijn vrouw met lange wilde halen. Ze kreunt zacht af en toe wat gejammer maar zeker niet zo luid als Emma. Ze blijft ons met samen geknepen ogen aankijken. Af en toe likt ze met het puntje van haar tong over haar lippen. Na niet al te lang tijd begint de man heftig te kreunen. Ik friemel mijn hand tussen onze lichamen en leg mijn duim op Emma haar klitje om haar ook wat aan te sporen en beweeg mij lul weer rustig in en uit haar kutje zover ik de ruimte heb.

Ze word wat luider maar heb niet het idee dat ze gaat komen. We kijken elkaar heel even aan. Dan snel terug naar de andere twee. We zien nog net dat vrouw haar ogen sluit, diep zucht en dan verkrampt en staand klaar komt. Ze zucht diep maar maakt verder geen geluid. Hij trekt zich terug uit haar en als afgesproken zakt zij op haar knieŽn en hapt meteen zijn lul naar binnen en begint hem fanatiek te pijpen.

Emma begint nu toch wat harder te steunen en al snel ook een gilletje. Als hij aankondigt te komen laat de vrouw zijn lul uit haar mond glijden, en trekt hem verder af. We zien als hij komt zijn zaad in haar gezicht en mond schieten en we zien het haar doorslikken. Omdat ik zo aandachtig sta te kijken beweeg ik niet meer. De vrouw maakt haar gezicht schoon met haar blouse. Doet haar BH weer goed en knoopt haar blouse dicht. Als al hun kleren zijn gefatsoeneerd bedanken ze ons en zwaaien een keer en gaan weg. Ons geheel verbaasd achter latend.

Ik kijk Emma nog steeds verbaasd aan. Die lacht zegt verbaasd dat ze dat wel heel erg opwindend vond en laat zich achterover zakken. Ik begin weer langzaam te bewegen en kijk Emma aan. Dit heb ik nog nooit mee gemaakt. Elk met onze eigen gedachtes genieten we van het neuken. Na lange tijd begint Emma te kronkelen en ondanks dat ze al een paar keer heeft gezegd dat het lekker is maar dat ze waarschijnlijk niet meer gaat komen lijkt het er nu toch op dat dat wel gaat lukken. Haar kutje wordt natter en strakker. Ze hijgt zwaar, gilt af en toe en kreunt diep. Als ik mijn duim weer op haar klitje leg grijpt ze mijn pols vast zodat ik niet weg kan. Langzaam beweeg ik door. Wat heerlijk is dit. Langzaam glijd mijn stijve lul ver uit haar en dan weer diep in haar strakke kutje. Ze kromt haar rug, gilt wat vaker en dan van het een op het ander moment en gilt ze lang en heel hard. Verstijft slaat ze haar benen om mij heen en drukt mij diep in haar. Haar kutje knijpt als een gek om mijn lul, pulserend op de golven van haar orgasme. Ze schreeuwt het hele bos bij elkaar. Door dat haar kutje zo samentrekt en als het ware mij aan het melken is kom ik ook en spuit met grom mijn zaad diep in dat lekkere kutje.

Als Emma haar orgasme weg ebt wordt ze rustiger ze maakt niet meer zoveel herrie en komt to rust. Haar benen ontspannen en mijn lul is al heel snel klein en plopt uit haar kutje. Een straal van onze sappen loopt uit haar kut op de tafel en veranda. Als ik mij omdraai zie ik de man en vrouw weer staan. Ze kijken naar ons, ik stap tussen Emma haar benen weg zodat ze haar lekkende kutje kunnen zien en show mijn half harde lul. Dan bedankt de vrouw ons voor het heerlijke spektakel en lopen ze weer weg.

Emma ligt nog op tafel uit te hijgen en heeft er volgens mij niet veel gemerkt van onze gasten.

Als ze recht op gaat zitten loopt er nog meer gezamenlijk vocht uit haar. Haar hoofd is rood en als ze opstaat wankelt ze wat. Ik pak haar snel vast en knuffel haar zacht. Daarna lopen we samen naar binnen. Emma loopt wankelend rechtdoor naar de wc en blijft lang weg. Dan komt ze terug nog steeds rode wangetjes. Ze slaat haar armen om mijn nek en ze kust mij. En we beginnen aan onze zoveelste heerlijke natte tongzoenen. Na een poos maakt ze zich los en vraagt of ik nog wat wil eten. Ze lacht om haar eigen vraag. We zijn al ver in de middag en het ontbijt staat nog steeds op tafel. We pakken een broodje en lopen weer naar buiten zwijgend staan we naast elkaar te eten op de veranda. Wat zal ze denkenÖ. Geen idee. Maar genieten was het wel. Wat een heerlijk vrouw is ze. Strak, jong en een levensgenieter. En vooral niet te vergeten een heerlijk seksbeest.Langzaam eten wij zwijgend ons broodje op. De stilte wordt doorbroken door mijn telefoon. Als ik kijk zie ik een berichtje van Marieke. Of wij al onderweg zijn. Ik antwoord van nee kijk Emma aan en zeg dat wij er over een uurtje of 3 zijn. Ik krijg terug dat ze zich dan nog wel even vermaakt. Lachend vertel ik dit aan Emma. Die me verbaasd aankijkt en zegt dat het een uurtje rijden is. Ik lach terug dat ik haar dan nog twee uur voor mij zelf heb. Ik pak haar hand en trek haar mee de hut in. Ik laat mij op de bank zakken en trek haar over mij heen en begin weer een zalige natte kus met haar. Mijn handen strelen haar lichaam. Heel zacht glijden ze door haar haar, over haar rug en billen. Ik voel haar borsten tegen mij aan. We liggen lang zo te vrijen en het is meer dan genieten. Het lijken wel uren maar in werkelijkheid maar een kwartier. Emma kijkt vaak op haar horloge en is al zenuwachtig voor wat komen gaat. Ik zeg haar dat dat niet nodig is. Pak zachtjes haar arm maak haar horloge los en leg dat op de kop op tafel.

We gaan verder waar we gebleven waren. Heerlijk vrijen, kussen en strelen. We draaien op ons zij zodat ik ook bij haar borsten kan die ik nu heel zacht teder streel. Haar heuveltjes zijn gevoelig en als ik zacht een tepel raak veert ze op. Die laat ik dus met rust. We liggen zo nog een heerlijk lekker bezig te zijn en besluiten dan maar om in te pakken en op te ruimen. We hebben er best een zooitje van gemaakt. Als ik mijn rugzak ingepakt in de auto leg heeft Emma de tafel afgeruimd en de afwas gedaan. Ik veeg de hut aan en dan halen we er nog een broodnodige dweil door. Overal zijn sporen van onze uitspattingen. Opgedroogde vlekken van onze sappen zitten niet alleen op de vloer maar ook op de banken en de tafel op de veranda. Als we zo goed en kwaad als het gaat alles hebben opgeruimd kleden wij ons aan. Als ik zie dat Emma een slipje aan trekt en een BH wil pakken zeg ik dat dat niet nodig is. Ik trek heel demonstratief alleen een broek en shirt aan. Ik loop naar haar toe en fluister dat we nooit weten wat er onderweg gebeurt en dat het dan alleen in de weg zal zitten. Emma trekt nu ook alleen een broek en blouse aan en we lopen naar buiten.

Emma doet de deur dicht en sluit af. Ik pak haar vast en trek haar tegen mij aan. Ik kus haar en bedank haar voor de geweldige tijd. Ik streel over haar shirt en voel haar naakte heuveltjes eronder. Meteen voel en zie ik even later de twee tepels door de stof heen prikken. Eventjes zie ik een traantje maar al snel lacht ze en bedankt mij terug. We stappen in haar auto en ze rijd weg over bospaadjes en kleine weggetjes. Ze kent de omgeving duidelijk op haar duimpje en laat me schitterende stukken natuur zien. Uitzichten, meren en dichte bossen. Het is een schitterende rit. Plots zet ze de auto aan de kant stapt uit, ik volg haar. Ze wijst mij een heel mooi panorama. Wat een uitzicht. Als ik acht haar sta sla ik een arm om haar heen en trek haar tegen mij aan. Ik kus haar haren. Ze draait haar hoofd bij en beantwoord mijn kus. Mijn handen gaan over haar borsten. Haar tepels verharden meteen onder mijn aanrakingen. Een hand laat ik zakken en schuif deze achter haar broekrand en streel heel zacht haar heerlijke heuveltje. Ik ga niet lager wetend dat ze heel gevoelig zal zijn. Ik voel haar hand op mijn hand achter haar broek. Ze trekt hem er achter weg en draait zich om. Ze kust me en we raken wederom verzonken in een heerlijke kus. Dan verbreekt ze hem en loopt weer terug naar de auto en roept kom de laatste paar meter.

Als ik weer naast haar zit rijd ze weg. En inderdaad blijkt het maar een klein stukje. Plots staan we bij een hek wat openstaat. Zachtjes rijd ze tot vlak bij. Ze stopt en kijkt mij aan. Weet je zeker dat het goed is? Stelt ze mij de vraag. Ja zeker zeg ik. Ik buk naar haar haar toe en kus haar. Het is zeker weten goed. Marieke wil je graag ontmoeten en helemaal als ik vertel welke heerlijke tijd wij hebben gehad. Dan rijdt ze weer langzaam de berg op. Halverwege staat er plots een blokhut. Deze lijkt wel een beetje op die van Emma. We stappen uit. Ze aarzelt, ik pak haar hand en kus haar weer en trek haar zachtjes mee. Ik kan niet wachten nu. Ben zo benieuwd wat Marieke heeft bedacht, wat ze aan het doen is en met wie. Ik hou Emma haar hand stevig vast nu want ze heeft het moeilijk. Als we half om de hut zijn gelopen heb ik een zelfde uitzicht als daarnet beneden. Een prachtig panorama. Heel ver kun je kijken. Alleen dit uitzicht is nog veel beter. Het is een prachtig vergezicht maar dan metÖÖ..

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners