Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Dokter, ik heb rugpijn - 11946 keer gelezen
Dit zijn de personen uit het verhaal: Karina, 42 jaar, 1.60, blond, slank figuur, lekker strak kontje en een beetje smal gezicht, getrouwd en moeder van 1 kind. Dirk, geile dokter, 65 jaar, 1.85, grijs, volpostuur en een gebruinde huidskleur.

8 uur was het. Ik keek naar de klok aan de wand en keek naar de tafel waar het eten nog stond. Ik had het nog niet opgeruimd. Terwijl ik nog keek naar de borden die ik moest gaan afruimen kwam mijn man binnen. “Karina heb je de tafel nog niet afgeruimd?” “Nee Bas nog niet, ik ben helemaal kapot. Ik heb een klein beetje last van mijn rug” zei ik tegen mijn man. “Weet je wat ik niet snap Karina” zei hij “Dat je niet langs gaat bij de dokter”. “Ja Bas je weet dat ik niet zo iemand ben die voor elk klein dingetje bij de dokter op de stoep zit. Die man heeft wel belangrijkere dingen aan zijn hoofd dan mij te horen zeuren over een paar pijntjes aan mijn rug”. “Je bent gewoon eigenwijs Karina, je moet gewoon een afspraak maken voor morgen”.Na aandringen van mijn man ging ik akkoord. Ik beloofde dat ik de volgende ochtend vroeg zou bellen naar de assistente om te vragen of ik langs zou kunnen komen. Dus de volgende dag voor het naar zijn werk gaan herinnerde mijn man me er aan “Karina vergeet niet die afspraak voor je rug bij de dokter te maken hé?” “Ja” zei ik “Maak je nou maar niet druk” en gaf hem een kus. Ik deed de deur achter hem dicht en liep naar de telefoon en belde op. “Goedemorgen met de assistente van dokter van Bruggen”. “Goedemorgen, u spreekt met Karina van der Heijden. Ik had een vraagje, kan ik vandaag even langskomen bij de dokter vanwege wat klachten aan mijn rug”. “Nou mevrouw van der Heijden, in de ochtend heeft de dokter bezoekuur aan huis, dus u zou om 13.00u langs kunnen komen”. “Dat is goed, dan zorg ik dat ik er ben”. De assistente had nog een paar vraagjes waar ik precies last had aan mijn rug, zodat ze er aantekeningen van kon maken en de dokter al een beetje was voorbereid.

Na de vragen te hebben beantwoord hing ik de telefoon op en begon een beetje met het huishouden te doen, de bedden opmaken en wat schoonmaken. Dat laatste had ik beter niet kunnen doen want al vrij snel kwam de pijn weer terug. Dus besloot ik het weer rustig aan te doen. Ik keek naar de klok en zag dat het inmiddels 10.00u was. Ik wist dat mijn zoon om 11.00u op school moest zijn dus wekte ik de slaapkop en zei hem dat hij op moest schieten omdat hij anders weer te laat op school zou zijn en ik nu geen zin had in al dat gezeik. Ik liep weer naar beneden en besloot een uurtje op de bank te gaan liggen kijken wat er op tv was.

Terwijl ik tv aan het kijken was zag ik mijn zoon voorbij vliegen. Hij gaf me nog snel een kus op mijn voorhoofd en vertelde dat het een latertje zou worden vandaag en de door sloeg dicht. Rust, eindelijk rustig, iedereen was weg ik had het huis voor mij alleen. Ik dommelde langzaam weg op de bank. Tegen de tijd dat ik wakker werd keek ik versuft naar de klok. Half een was het. Snel ging ik naar de badkamer, friste mezelf nog effe wat op, wat make-up en ik borstelde mijn haar in model. Snel ging ik met de auto naar de dokterspraktijk. In de auto keek ik op mijn telefoon en zag dat ik een paar gemiste oproepen had en een berichtje van mijn man om mij aan de afspraak te herinneren. Dus belde ik hem op om te vertellen dat ik op mijn weg was naar de dokter.Eenmaal aangekomen bij de dokter was ik uiteindelijk evengoed 10 minuten te vroeg. Na mij te hebben gemeld bij de balie werd ik verzocht om plaats te nemen in de wachtkamer, waar ik in mijn eentje plaatsnam want er was helemaal niemand. Ik keek om me heen en zat toch wel met de kriebels, ondanks dat dokter van Bruggen een hele aardige en gevoelige oudere man van een jaartje of 65 was, niet iemand die je probeerde af te schepen maar iemand die echt naar je problemen luisterde. Niet dat ik vaak bij de dokter ben maar als ik er was wilde ik altijd zo snel mogelijk weer weggaan.

Ik pakte een tijdschrift en bladerde het wat door. Totdat de deur openging en dokter van Bruggen in de deuropening stond en vroeg om hem te volgen. Ik stond op en liep naar hem toe. Hij stak zijn hand uit en vroeg “Hoe maakt u het?” en we liepen naar zijn spreekkamer aan de einde van de gang. Hij deed de deur open en zei “Gaat u zitten mevrouw”. Ik ging zitten en de dokter ook achter zijn bureau. Met beide armen over mekaar heen zei hij “Zo mevrouw van der Heijden hoe gaat het met u en uw gezin?” Het gebruikelijke, altijd even interesse in je tonen en je op je gemak laten voelen. Na over wat koetjes en kalfjes te hebben gepraat kwamen we uit eindelijk aan bij het probleem waar ik voor kwam. Met een begripvolle blik vroeg hij “Zo mevrouw van der Heijden, ik heb al doorgenomen wat mijn assistente over uw problemen heeft opgeschreven, maar het is toch net wat fijner als u het zelf even uit legt aan mij”.

Dus begon ik met mijn verhaal. “Nou dokter sinds een maandje of 2 heb ik na zwaar tillen of een zware inspanning last van mijn rug. In het begin dacht ik dat het misschien zou zijn gekomen door verkeerd te hebben gelegen in bed ofzo. Maar naarmate de tijd vorderde werd de pijn niet minder. Het werd gelukkig ook niet erger maar bleef hetzelfde. Na in het begin er niet veel van te hebben laten merken aan mijn man kreeg hij in de loop der tijd wel door dat er wat mis was. Ik werd wat sacherijnig en vertelde hem toen mijn probleem. Toen zei hij al meteen van ga langs bij de huisdokter, maar in het begin had ik daar niet veel zin in. Maar naarmate de tijd vorderde werd het zodanig een belemmering in het huishouden dat ik uiteindelijk toch maar heb besloten om even langs te gaan”.“Oké” zei de dokter knikkend en vroeg mij de plekken aan te wijzen waar ik last kreeg. Hij liep naar zo een dummypop die in zijn kantoor stond en vroeg mij via de pop de plek aan te wijzen dus deed ik dat. Ik wees naar de bovenkant van de pop en naar het midden. “Oké ik weet genoeg, neem maar weer plaats. Mevrouw van der Heijden ik heb eens goed opgelet naar de plekken die u aan heb gewezen en ik kom tot de conclusie dat het probleem waarschijnlijk aan uw borsten ligt. Heeft u in het verleden een borstvergroting gehad?” Waarop ik antwoordde “Ja een jaar of 4 geleden, maar ik heb nooit ergens last van gehad”. “Dat kan kloppen mevrouw, die klachten kunnen in de loop der jaren naar buiten komen. Maar gelukkig zijn er wel eventueel opties om de pijn te verzachten of weg te nemen. Laten we die even rustig doornemen op ons gemak.

De eerste optie is een speciale bh, die kan helpen voor ondersteuning. De andere is een korset, dat kan ook helpen voor ondersteuning”. Aandachtig luisterde ik. “Een andere optie is een massage en de laatste is een borstverkleining” waarop ik al antwoordde daar weinig in te zien. “Ze hebben mijn man al genoeg gekost en volgens mij is hij in de loop der jaren nogal gehecht aan ze geworden” zei ik met een lach, waarbij de dokter ook een glimlach niet kon onderdrukken. Hij gaf wel de informatie mee dat een borstverkleining om medische reden wel vergoed wordt door de verzekeraar.

Nadat we het nog even over die speciale bh en korset hadden gehad kwamen we uit bij de massage. Ik was best wel nieuwsgierig wat die massage precies voorstelde. Waarop hij tegen mij zei dat het een massage was die zich vooral richtte op de rug, met speciale technieken om de spieren los te krijgen. Ik vroeg waar ik die massage kon krijgen, of dat bij een fysio was ofzo. De dokter antwoordde “Dat kan, maar als u zou willen zou ik die massage ook kunnen uitvoeren, het is aan u zelf”. Ik dacht even na en zei uiteindelijk “Nou als u het ook kan dan is het onzin om naar een fysio te gaan”. “De keuze is aan u mevrouw”. “Nee doet u het maar. Moet ik als ik dadelijk wegga een vervolgafspraak maken bij de assistente?” “Nou dat hoeft niet. Ik weet niet hoe u met uw tijd zit, maar ik heb niemand in de wachtkamer zitten, dus als u het zou willen dan kunnen we meteen met de eerste sessie beginnen” zei hij met een vriendelijke glimlach. Waarop ik twijfelend vroeg hoe lang zo’n sessie duurde, want ik moest op tijd voor mijn zoon weer terug zijn. “Een uurtje mevrouw en dan zult u zien dat u zich meteen een stuk beter voelt”.

Ik twijfelde maar na wat overtuigende woorden van dokter van Bruggen dat hij deze massage vaker bij anderen had toegepast en het altijd een groot succes was geweest ging ik akkoord dat hij de massage uit zou voeren. “Oké dan” zei ik. “Oké” zei hij “U kunt zich achter het scherm uitkleden, er liggen ook handdoeken achter het scherm”. “Uitkleden?” vroeg ik. “Ja” zei hij “Mevrouw zonder uw kleren aan kan ik veel grondiger te werk gaan, dan zijn de resultaten vele malen beter. Maar de keus is aan u zelf”. “Ja als u zegt dat het zonder kleren veel beter is lijkt met dat beter om te doen”. “Oké dan” zei dokter van Bruggen “Kleedt u zich op uw gemak uit en geeft u maar een seintje als u zover bent”. Dus liep ik achter het scherm en zag de handdoeken liggen waar de dokter het over had.Zonder al teveel te aarzelen maakte ik mijn jurk van achter los en liet hem zachtjes naar beneden zakken. Ik keek naar mijzelf in de spiegel. Langzaam stapte ik uit mijn jurk en legde die op de stoel waar de handdoeken op lagen. Ik deed mijn hakken ook uit en zette die netjes neer naast de stoel. Daarna deed ik mijn panty ook uit. Terwijl ik me klaar aan het maken was hoorde ik de dokter zeggen tegen zijn assistente dat hij het aankomend uur niet gestoord wilde worden en hij sloot de deur. In de tussentijd knoopte ik een handdoek tot onder mijn oksels. Toen ik in de spiegel keek viel me op dat de handdoek net aan alles bedekte, maar dat hij aan de onderkant net mijn string niet bedekte. Ik wist niet wat ik moest doen, tot op een gegeven moment dokter van Bruggen vroeg “Gaat alles goed daar mevrouw van der Heijden?” waar op ik snel antwoordde “Ja hoor, ik ben klaar”.

Snel kwam ik achter het scherm vandaan en zag dat de dokter de massagetafel had bedekt met een handdoek. “Anders is het leer zo koud aan je lichaam” zei hij tegen me “Neemt u plaats”. Met behoorlijk wat spanning nam ik op mijn buik plaats op de tafel. “Wacht even mevrouw dan haal ik dit weg, dan kan u zo uw hoofd er in leggen, dat ligt wat fijner”. Waar hij wel gelijk in had. Ik legde mijn hoofd in het gat. “Zo dan kunnen we nu beginnen, ontspan u maar”. Ik wachtte tot zijn handen mijn lichaam zouden raken. “Ik gebruik een speciale gel die weer een helend effect op u heeft” zei dokter van Bruggen. Ik hoorde hoe hij het pompje indrukte en vrij snel daarna voelde ik zijn zachte handen mijn bovenrug aanraken. Een rilling ging er door me heen. Hij voelde dat ik wat bewoog. “Rustig aan, gewoon blijven ontspannen” zei hij met een kalmerende stem. Ik voelde hoe zijn handen geleidelijk over mijn bovenrug gingen en dat hij af en toe wat hardhandiger drukte op mijn rug. “Ik neem ook meteen uw schouders mee, want zoals u het omschreef ga ik er van uit dat de klachten ook vanuit de schouders komen”.

Terwijl hij dat zei voelde ik dat er gel op mijn bovenrug werd gegoten en dat hij het uitsmeerde over mijn hele rug tot over mijn schouders. Hij bleef me masseren maar nu ook mijn schouders en ik moet zeggen: het voelde heerlijk. Dokter van Bruggen wist waar hij mee bezig was. Ik voelde zijn nagels zachtjes over mijn rug heen gaan. Ik kreeg een tinteling van onder en daar schrok ik behoorlijk van. Hij bleef doorgaan. Nu drukte hij zijn handpalm over mijn rug om vervolgens zachtjes op mijn bovenrug te slaan. Ik was nog steeds geschrokken van wat mij was overkomen en hoopte dat hij dat niet nog een keertje zou doen met zijn nagels. Maar ik had het nog niet gedacht of ja hoor, hij deed het niet 1 niet 2 maar 3 keer achter elkaar. Gelukkig kon hij mijn gezicht niet zien want nu beet ik echt op mijn lippen.Ik werd van het ene op het andere moment ontzettend opgewonden. Ik wist niet hoe ik me moest gedragen, tot hij plots ophield en zei “Zo de bovenrug is klaar, nu is de onderrug aan de beurt”. Zonder dat ik wat kon zeggen voelde ik dat dokter van Bruggen de handdoek van mijn lichaam afhaalde. Enigszins geschrokken zei ik “Dokter wat doet u nu?” waarop hij weer uiterst kalm en rustgevend zei “Luister mevrouw van der Heijden, als ik met de onderkant van uw rug bezig ga dan ligt de handdoek in de weg en kan ik niet het gewenste resultaat krijgen, snapt u?” Met mijn handen nog op mijn billen, want die lagen ook bloot met enkel een ministring aan, zei ik “Oké”. Langzaam voelde ik zijn handen mijn handen van mijn billen halen en hem zeggen “Vooral blijven ontspannen mevrouw, ontspannen is het keywoord. Ik dacht bij mezelf: dat kan jij makkelijk denken, jij ligt niet op een tafel in enkel je bh en string.

Ik voelde weer het gel op me neerkomen, maar nu op mijn onderrug. Heerlijk voelde het, hij had er echt de handen voor. Langzaam en teder gingen die over mijn onderrug heen en namen af en toe ook mijn zij mee. Soms gingen die dan te hoog en kwamen ze langzaam tegen mijn bh. Dan deed hij net alsof er niks aan de hand was en ging gewoon verder. Het was geweldig, totdat ik plots tot mijn grote verbazing zijn handen steeds meer naar onder voelde gaan. Zonder dat ik het goed door had was dokter van Bruggen mijn billen aan het masseren. “Dokter ik snap niet zo goed het nut van dat u mijn billen ook masseert” zei ik, waarop hij antwoordde dat het allemaal van onder kwam en dat hij niks aan het toeval wilde overlaten. Ik voelde zijn handen over mijn billen gaan. Ik voelde dat hij met zijn handen mijn billen wat uit elkaar trok en met zijn hand zat te knijpen en steeds meer naar binnen ging. Ik voelde zijn hand nu ook op mijn lies komen.

Mijn hart zat in mijn keel bang voor wat ging komen. En wat ik dacht dat zou komen gebeurde, zijn vingers kwamen bijna tegen mijn schaamlipjes aan. God, met elke aanraking kreeg ik het moeilijker. Hij begon steeds harder te wrijven en smeerde nog meer gel over mijn billen heen. Wat een genot, ik moest me inhouden Het was niet zo dat hij me stond te vingeren maar het scheelde niet veel. Ik wist niet of hij het met een bedoeling deed, maar wat was ik zeiknat van onder. Waar hij eerst nog met een hand over de binnenkant van mijn dijen wreef gebruikte hij nu beide handen en kwam nu zelfs meerdere malen tegen mijn zeiknatte kutje. Ik stond op het punt om een orgasme te krijgen, ik kon niet meer. En net toen ik bijna kwam hield hij op en zei “Zo, de onderkant van de rug plus billen is klaar, we gaan nu met de voorkant beginnen”.

Met een knalrood gezicht en zwaar ademend keek ik hem aan. “En mevrouw van der Heijden hoe vond u het tot nu toe?” waarop ik maar één antwoord kon geven, dat het tot nu toe een uiterst prettige ervaring was geweest. “Daar ben ik blij om mevrouw” waar op ik zei “Dokter u mag me ook gewoon Karina noemen hoor, want van telkens mevrouw ga ik me eigenlijk heel erg oud voelen”. “Oké” zei hij “Dan noem ik jou gewoon Karina, maar dan wil ik ook dat je mij gewoon bij mijn voornaam noemt, Dirk”. “Oké Dirk” zei ik. “Zullen we verder gaan met het laatste gedeelde van de massage? Kom maar gewoon recht voor me zitten” wat ik deed.“Probeer zo recht mogelijk te zitten” Ik voelde dat Dirk nu tegen me aan stond en met zijn handen over de bovenkant van mijn borsten wreef. Heel af en toe dan kwam er een stukje van de hand over de bovenkant van mijn borsten, maar het was allemaal heel aftastend. Waarop hij plots zei “Luister Karina, ik weet dat je het waarschijnlijk nogal ongemakkelijk vindt, maar voor de behandeling zou het beter zijn als je je bh uit doet”. Waarop ik enigszins geschrokken zei “Mijn bh uit doen? U denkt toch niet dat ik hier in mijn blote tieten ga zitten?” “Luister Karina, vertrouw me, ik ben een professional, ik doe dit alleen maar om jou zo goed mogelijk van je klachten af te helpen, vertrouw me”. Terwijl hij dat zei voelde ik dat hij al bezig was met het losmaken van mijn bh. Binnen no time had hij hem los en deed hij hem langzaam uit en legde hem op een kastje dat naast hem stond.

Ik dacht bij mezelf: dit is niet wat ik verwacht had toen ik vanochtend opbelde voor een afspraak, dat ik een paar uur later bijna een orgasme had gehad en dat ik nu op het punt stond om mijn borsten te laten masseren en bevoelen door een oudere man van rond de 65. Ik moet zeggen, ergens vond ik het wel geil, maar ik was getrouwd. Maar ik dacht: die man doet gewoon zijn werk. Terwijl er nog allerlei gedachten door mijn hoofd gingen liet Dirk er geen gras over groeien. Hij pakte het pompje met gel, deed een paar grote kwakken in zijn handen en begon die over mijn dikke borsten heen te smeren. Ik deed mijn ogen dicht en probeerde me zo goed mogelijk te ontspannen en te voorkomen dat ik weer geil werd. Maar toen eenmaal het warme gel mijn borsten had geraakt en hij heerlijk mijn borsten begon te bevoelen, vond ik het steeds moeilijker om te verbergen dat ik berengeil was.

Dirk was steeds heviger mijn borsten aan het bevoelen. Waar het eerst nog heel gevoelig wrijven was werd er nu gewoon stevig in geknepen. Zonder dat ik het door had liet ik zachtjes een kreuntje eruit glippen. Ik merkte meteen aan Dirk dat hij het ook had gehoord want nu pakte hij me plots met beide handen met zijn duim en wijsvinger bij mijn tepels. En wat was hij bezig! Hij wreef er overheen en hij trok er aan. Ik was op dit moment ook niet meer te houden en liet mijn hoofd naar achter gaan tegen hem aan. Waarna hij snel mijn haar voor zijn gezicht weghaalde en me vervolgens in mijn nek begon te zoenen. Ik voelde zijn tong tegen me aankomen, eerst mijn nek, daarna mijn oor. Hij maakte me gek. Hij wist al mijn zwakke punten en met zijn vingers had hij me bij de gevoeligste punten, want ze waren nu keihard mijn bruine tepels. Zo hard waren ze nog nooit geweest, maar dat was ook niet zo raar want ik was nog nooit zo verwend. Vergeleken met deze geile opa was mijn eigen man maar een prutser.Dokter van Bruggen haalde zijn handen van mijn borsten, pakte me bij mijn haar en trok me van de tafel. Hij trok met een hand half mijn string van mijn kont waarna hij direct zijn vingers in mijn kutje deed en me als een bezetene begon te vingeren. Eerst zijn middelvinger, maar al snel daarna volgde zijn wijsvinger waarmee hij snel over mijn clitoris ging. Wat geil, ik hield het niet meer. Maar toen stopte hij ineens ook nog een vinger in mijn kontgaatje. Zijn vinger ging zonder enkel probleem naar binnen omdat hij mijn kont had ingesmeerd met dat gel. Eerst voelde ik een heel erge druk toen hij plots zonder te waarschuwen zijn vinger in mijn kont stak, maar daarna kwam vooral opwinding en werd ik nog geiler. Ik werd in mijn kut gevingerd en in mijn kont en hij kuste me nu ook weer in mijn nek. En toen kwam het! Ik begon sneller te ademen, ik voelde mijn spieren aanspannen en ik kwam keihard klaar! Tot mijn grote verbazing kwam ik spuitend klaar, dat had ik nog nooit gedaan. Het werd een moment even helemaal zwart voor mijn ogen en ik zakte door mijn knieën.

Maar ik kreeg geen tijd om bij te komen. Ik werd bij mijn arm weer omhoog gehesen en hoorde Dirk nu zeggen “Zo je bent gekomen, nu is het de beurt aan dokter Dirk”. Hij legde me over de massagetafel heen in doggy positie. Ik keek geil achterom en zag dat Dirk zijn stropdas en overhemd uit deed en zijn riem losmaakte en snel zijn broek uittrok. Ik was benieuwd en hoopte vurig dat hij een lekkere grote dikke lul had. Toen hij zijn onderbroek ook uit deed wist ik het zeker: dit is mijn geluksdag, ik schat minimaal 20 cm en wat een knop zat er op! Zonder genade stootte hij hem er meteen in. Met zijn handen maakte hij een staart van mijn haar en begon me wild te berijden. Ik hoorde hem keihard tegen mijn kont aan knallen. Wat een geluid! Met elke stoot vertelde hij mij dat ik geen last had van mijn rug maar gewoon een slet was die moest geneukt worden. En god, geneukt werd ik.

Ik voelde mijn kutsappen langs mijn benen lopen. Orgasme na orgasme kreeg ik, hij hield me goed vast, voor het geval dat ik bewusteloos zou raken. Maar dat was niet het geval. Tot hij mij beval op mijn knieën voor hem te gaan zitten en hij zijn grote vleeszwaard tussen mijn tieten stopte. Zijn pik was zo groot dat ik zijn eikel makkelijk in mijn mond kon steken, wat ik natuurlijk ook deed. Al zuigend aan zijn eikel zag ik het zweet van die geile ouwe viezerik zijn hoofd afglijden. “Ik kom, ik kom” zei hij kreunend “Geile slet neem het!” Snel haalde ik hem uit mijn mond en met een paar stevige rukken kwam Dirk spuitend klaar. Ik had dit nog nooit meegemaakt, de stralen bleven maar komen. Op mijn gezicht, mijn tieten, mijn haar, mijn ogen, ik zat helemaal onder. Via mijn tieten liep het naar onder over mijn buik zo naar mijn kutje.

Nadat Dirk even goed zuchtte zei hij “Zo kleed je maar weer aan, en als de klachten terugkomen gaan we gewoon verder” Maar voordat ik weg kon moest ik eerst al zijn sperma van mijn gezicht en lichaam halen, want hij had zijn ballen goed geleegd. Het leek wel alsof ik een gangbang met 5 man had gedaan, maar dit was het werk van de 2 ballen van een 65 jarige geile man.

Eenmaal weg uit de dokterspraktijk en thuis gekomen zag ik dat mijn man vroeg thuis was en aan de tafel zat. Hij vroeg hoe het was gegaan en ik zei “De man is een wonderdokter, ik denk dat ik volgende keer weer ga”. Waarop mijn man zei dat ik zolang als het nodig was moest blijven gaan….

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners