Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Een heerlijke date met Gea - 3643 keer gelezen
Sinds lang geleden ben ik weer eens op de fiets gestapt. Vroeger reed ik vele kilometers per jaar op mijn racefiets, toen ik het drukker kreeg met het werk en privé, ben ik gestopt. Na twee jaar niet gefietst te hebben, verkocht ik de fiets. Later heb ik daar vaak spijt van gehad, ik ben nu weer zes jaar alleen, het huwelijk werd steeds meer een sleur, geen van beide vonden het nog goed gaan. Na veel praten en denken hakte ik de knoop door, na de scheiding zijn wij heel goede vrienden gebleven. Soms heb ik wel eens het idee dat het nu beter gaat tussen ons. Wij komen minimaal een keer in de maand bij elkaar, onze drie kinderen vonden het in het begin niet leuk, nu zij er aan gewend zijn gaat dat ook weer goed. Verjaardagen bezoeken mijn ex en ik altijd samen, zij heeft een poosje een nieuwe vriend gehad, na anderhalf jaar was dat ook over. Zij vertelde toen dat zij nog steeds teveel aan mij dacht en niet met een ander samen wilde zijn. Ik heb het idee dat zij graag weer terug wil, voor mij is dat voorlopig nog geen optie. Ik heb een leuk flatje aan de rand van de stad. Naast mij woont een leuk stel waar ik geregeld een avondje op visite ben, er is nog niets gebeurd op seksgebied, maar wat niet is kan altijd komen. Verder geniet ik van mijn vrijheid, ik doe alles waar ik zin in heb. Een half jaar na de scheiding ontmoette ik een leuke man, ik ben niet homo maar houd wel van een stevige pik. Met hem heb ik een leuke, vrije relatie, hij weet dat ik meer om vrouwen geef. Als ik bij hem ben denk ik aan niets anders dan aan zijn heerlijke lichaam en pik. Hij is iets groter geschapen dan ik maar gelukkig ook niet al te groot, hij kan op een avond gemakkelijk drie maal klaar komen. Ook heb ik twee vrouwen leren kennen, beide getrouwd en zo nu en dan op zoek naar iets anders, hun mannen weten ervan.

Langzaam fiets ik over de dijk, na een half uur voel ik mijn spieren al aardig op spelen. De afgelopen jaren heb veel gesport, hard lopen twee keer in de week naar de sportschool, als het weer goed is ga ik ook graag zwemmen. Toch is fietsen anders, glimlachend stop ik een stukje verder. Hier kun je gemakkelijk naar de rivier lopen. Er is mij wel eens verteld dat er hier veel mensen komen die zin in seks hebben. De meeste die hier komen zijn mannen, soms is er wel eens een vrouw, werd mij verteld. Na een korte wandeling, waarin ik niets heb gezien, stap ik weer op de fiets. Het begint langzaam bewolkt te worden, ik kijk naar de lucht en vermoed dat het gaat regenen. Helaas haal ik het niet voor de bui om thuis te komen, als ik bij een fietstunnel aankom zie ik dat er een vrouw staat te schuilen. Ik stap af en loop in haar richting, het is een vrouw van mijn leeftijd. Beetje gezet maar zeker niet te, licht bruin haar wat net niet op haar schouders komt. De haren hangen nat langs haar gezicht waardoor haar kleine neus en iets grotere mond haar een heel aparte uitstraling geeft. Gekleed in een strakke spijkerbroek daarop een truitje waar haar stevige borsten goed in uitkomen, kijkt zij mij vrolijk aan. Al snel zijn wij in een leuk gesprek, ieder laat weten waarom wij fietsen. Ik hoor dat zij altijd alleen gaat omdat haar man niets om fietsen geeft. Zij fiets een keer of drie in de week en gaat ook twee maal naar de sportschool. Ik kijk haar aan en dan herken ik haar van mijn bezoeken aan de sportschool. Soms kom ik haar wel eens tegen, ik zeg dat waarna zij mij aankijkt en laat weten dat ik haar niet bekend voorkom. Even later, als het droog is rijden wij samen verder. Als ik een andere weg in moet laat ik haar weten dat ik haar graag vaker hoop tegen te komen. Met een brede lach zegt zij dat het misschien gaat gebeuren, met een groet ga ik de straat in. Als ik bij de flat ben open ik de deur die toegang geeft tot de bergingen, op het moment dat ik de deur dicht trek heb ik het idee dat ik haar zie staan aan de andere kant van de straat. Glimlachend zet ik de fiets in de berging, daarna ga ik naar boven. Op de galerij kijk ik naar beneden en zie haar inderdaad staan, ik open mijn voordeur. Tegelijk kijk ik naar haar en zwaai even, haar reactie zie ik niet omdat ik naar binnen ga. In de hal trek ik mijn natte spullen uit, zodra die uit zijn loop ik de badkamer in en hang de natte spullen op. Na mezelf afgedroogd te hebben trek ik wat gemakkelijks aan, het is nog een paar uur voor het eten. Uit de keuken pak ik een glas drinken en ga dan op de bank zitten, langzaam komt de vrouw weer terug in mijn gedachten.
Een poosje later kleed ik mezelf aan, daarna loop ik naar beneden. Het is weer droog en ik moet nog even de stad in. Normaal ga meestal lopend maar met de dreiging van opnieuw regen, neem ik de auto. Twee uur later ben ik weer terug, het was vreselijk druk in de stad, het leek wel of iedereen nog snel iets moest halen. In de hal haal ik mijn brievenbus leeg, zodra ik boven ben bekijk ik de spullen, het meeste gaat gelijk bij het oud papier, de papieren die wel belangrijk zijn leg ik op het bureau. Eerst neem ik een douche en kleed mij weer aan, dan wandel ik naar de snackzaak, ik heb geen zin om zelf voor het eten te zorgen. Aan een tafeltje zit een man die ik goed ken, hij woont in hetzelfde appartementengebouw. Wat hij is weet ik niet, ik heb hem nog nooit met een vrouw of man gezien. Na de bestelling ga ik bij hem zitten, al snel zijn wij in een leuk gesprek verwikkeld. Langzaam kom ik erachter dat hij hetzelfde is als ik, hij heeft regelmatig een date met een vrouw en met een man. Hij is met pensioen hierdoor kan hij gemakkelijk overal naar toe, een date doet hij zelden bij hem thuis. Na het eten lopen wij samen terug, ik nodig hem uit voor een kop koffie. Lachend weigert hij dat, ik ga dadelijk weg, vult hij aan. Bij de ingang zegt hij dat de uitnodiging op een later tijdstip zal worden aangenomen. Na de telefoonnummers uitgewisseld te hebben, ga ik naar boven.Maandagavond ga ik naar de sportschool, als ik lekker bezig ben komt de vrouw, die ik in weekend onder de brug tegen kwam, ook binnen. Lachend kijkt zij mij aan, ik heb het idee dat zij mijn lichaam langer bekijkt dan dat je normaal doet. Even later komt zij de kleedruimte uit, een kort, redelijk wijd, sportbroekje aan haar billen. Erop heeft zij een strak haltershirtje, mijn blik wordt gevangen door haar harde tepels die zich duidelijk af tekenen in het shirtje. Op een gegeven moment liggen wij naast elkaar op de buikspier bank, na de oefening kijkt zij mij lachend aan.

“Ik heet Gea, sorry dat ik mezelf niet eerder heb voorgesteld.”

“Geeft niet, ik heb het ook niet gedaan. Mijn naam is Kees, voor de meeste is het Kees.”

“Kan je mij even helpen met de schouderoefening.”

“Geen probleem, mijn sessie zit er nagenoeg op. Moet mijn armen nog doen en dan heb ik alles weer gedaan.”

Wij lopen naar het apparaat waar Gea haar schouders moet doen. Ik help haar en zie dat het broekje iets verder opkruipt. Snel richt ik mijn aandacht op het sporten, mijn pik begint zich langzaam te roeren in mijn broek. Even later zit ik op het bankje en doe de oefening voor mijn biceps, door het trainen van de afgelopen jaren, heb ik mooie grote biceps. Gea kijkt iedere keer naar mij, zij ligt tegenover mij, het broekje laat weinig te raden over. Ik heb een prachtig zicht op haar donker blauwe slipje. Zoals ik zit kan zij mijn groeiende pik duidelijk zien, ik heb het vermoeden dat zij mij zit uit te dagen.na de training neem ik een drankje en bied Gea er ook eentje aan. Hijgend zit zij naast mij, de tepels staan nog steeds strak in haar shirtje.

“Ik ga thuis lekker douche, als je zin hebt mag je bij mij onder de douche, Gea.”

Met glinsteren ogen kijkt zij strak aan, het glas drinkt zij leeg.

“Samen douche?”

“Mijn douche is ruim genoeg, als je dat wilt, kunnen wij dat doen.,”

Zonder iets te zeggen staat zij op, even later komt zij terug met haar tas in de hand. Samen lopen wij naar buiten, ik stap in de auto. Gea rijdt achter mij aan, vijf minuten later staan wij in de hal op de lift te wachten..

“Ken je de film ‘bleu movie’? Lijkt me geweldig om eens op die manier seks te hebben.”

“Die ken ik, is inderdaad wel een uitdaging om zo seks te hebben.”Lachend stappen wij de lift in, als de deuren dicht zijn draai ik mij naar Gea. In haar ogen is opwinding en uitdaging te lezen, ik doe een stap naar voren en druk mijn lippen op die van haar. Gelijk gaan haar lippen iets van elkaar en glijdt haar tong langs die van mij, er ontstaat een heerlijke, passievolle zoen. Mijn handen strelen haar rug en billen, even kreunt Gea. De lift komt tot stilstand, ik laat haar los en verlaat de lift. Gea loopt achter mij aan, ik open de deur zodat wij naar binnen kunnen. In de hal trek ik haar weer tegen mij aan, kreunend sluiten onze lippen op elkaar. Met mijn vingers streel ik haar billen, Gea laat haar handen over mijn rug glijden. Zodra zij de band van mijn trainingsbroek raakt, trekt zij die naar beneden. Ik laat haar lippen los en trek haar met mij mee, in de slaapkamer ontdoe ik haar van de weinige kleding. Tegelijk verdwijnen mijn laatste kledingstukken, langzaam duw ik haar naar achteren. Met een diepe kreun laat Gea zich op het bed vallen. Ik kruip op het bed en streel haar borsten en tepels met mijn tong en lippen. Als langzaam afzak proef ik haar opgewonden lichaam, de smaak is vochtig en zoutachtig. Door haar bezwete lichaam, van het trainen, raak ik steeds meer opgewonden.

Langzaam schuif ik met mijn mond over haar lichaam, mijnvingers strelen haar borsten. Iedere keer knijp ik even gemeen in haar tepel. De geluiden die uit haar keel komen worden steeds meer ongecontroleerd. Ik schuif een vinger tussen haar natte lipjes, met mijn duim streel ik haar dikke klit. Kreunend laat Gea weten dat zij gaat komen, schokkend komt. Zij tot een orgasme, ik houd haar benen vast zodat zij die niet tegen elkaar kan drukken. Mijn tong blijft haar lipjes en klitje strelen, met een diepe grom laat Gea zich terug op het bed vallen. Ik ga omhoog en geef haar een lange tongzoen, Gea pakt mij beet draait om. Ik lig nu op mijn rug, met stralende ogen kruipt zij over mijn lichaam. Er blijft een nat spoor achter op mij, zij gaat verzitten en laat haar lekkende kutje over mijn harde paal zakken. Ik moet alle zeilen bij zetten om mijn orgasme tegen te houden. Met haar zaad vragende ogen kijkt Gea mij strak aan, mijn vingers strelen haar klitje. Met mijn andere hand streel haar borsten, als ik in haar tepel knijp drukt zij zich strak op mij. Gea zet een hand op mijn borst, langzaam gaat zij omhoog met haar billen om zich dan snel terug te laten vallen. Mijn orgasme kan ik niet lang meer tegen houden, ik probeer haar met mijn vingers ook zo ver te krijgen.

“Ooooo ik ga je vol spuiten meisje, ik houd het niet meer. Jaaaaa ik kommmm.”

Schokkend spuit ik mijn zaad diep in haar lichaam, Gea komt op mijn vingers en pik ook weer klaar. Met haar donkere ogen blijft zij mij aan kijken, langzaam gaat zij omhoog. Mijn pik glijd uit haar, Gea komt naar voren en drukt haar druipende kut op mijn gezicht.

“Ooo lik me geile beer, drink je zaad en mijn nectar. Jaaa ik ga nog een keer komen, sneller met die tong. Mmmmmm ik kommm.”

Mijn mond stroomt vol met haar sappen vermengd met mijn zaad. Gea valt voorover en blijft hevig hijgend liggen, ik kruip onder haar vandaan. Als wij een beetje op adem zijn trek ik haar omhoog, samen lopen naar de badkamer. Ik draai de kranen open en stap onder het stromende water. Gea komt erbij staan, ik was haar en zij mij. Als wij tegen elkaar staan laat ik mijn urine lopen, Gea kijkt mij met donkere ogen aan, haar hand pakt mijn ballen waar zij hard in knijpt.

“De volgende keer zeik ik je mond vol schatje, jij gaat mij drinken en leren kennen.”

Ik kijk haar aan en geef haar een zoen, even later zitten wij, aangekleed, in de kamer. Gea weten dat dit een vervolg moet krijgen, wij spreken af om zaterdag te gaan fietsen. Gea staat op en zegt dat zij naar huis gaat, in de hal geef ik haar nog een lange zoen. Even later zie ik vanuit mijn keukenraam haar weg rijden. Ik ben benieuwd wat er de volgende keer gaat gebeuren.

Kees.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners