Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Een oude vuistregel - 7537 keer gelezen
Met een gemaakte glimlach loop ik van de oude dame weg, die zondig een vervelende opmerking moest maken. Ik besluit een beetje achter te blijven staan. Op een uitvaart komen vreemde figuren af dacht ik nog. Met mijn moeder had ik al tientallen jaren geen contact meer. Haar gedrag en mijn keuze. Nu ze was overleden vond ik dat mijn zussen de afwikkeling, wat rook de uitvaart bij hoort, niet alleen hoefden op te knappen. Dat zogenaamde vriendinnen vervolgens alle mogelijke opmerking over mijn aanwezigheid zouden maken had ik niet verwacht.

“Nog een doorzetten, dan kan ik dit achter me laten” dacht ik nog bij mezelf, terwijl ik vlug even keek of ik nog berichten had op mijn telefoon.

“Erg vriendelijk zijn ze niet tegen je” hoor ik een mij bekend voorkomende stem achter mij zeggen. Ik draai me om en kijk in een gezicht dat mij wel heel bekend was.

“Dag Carla” zeg ik met een kleine glimlach. “Mensen oordelen nu eenmaal snel, zonder het heel verhaal te kennen. Mij boeit het niet, al is het niet helemaal fatsoenlijk wat ze doen. Hoe kom jij hier verzeild?”

“Ik las de rouwadvertentie. Het is wel heel lang geleden, maar ik vond het een goede zaak om te komen”

Carla is een oude jeugdvlam van me. Ook dat is tientallen jaren geleden. Een stormachtige relatie, met veel downs en enkele ups, waar ik uiteindelijk een punt achter heb gezet. Een mooi lijf, maar verder totaal geen aansluiting was destijds mijn conclusie. Op andere gedachten zal ik niet snel meer komen.

Terwijl ik haar aankijk komen wel veel herinneringen terug. De jaren zijn ook bij haar zichtbaar, maar oordeel ik snel, bij haar minder dan bij mij. Ze ziet er nog steeds goed uit. Een beetje verwondert dat ze er is ben ik wel. Na al die jaren, wat hoop je dan nog te vinden.

De deuren gaan open en het hele gezelschap kan naar binnen voor de ceremonie. Ik raak Carla’s schouder nog even aan en zeg dat het fijn is dat ze er is. Of ik het echt meen doet er niet toe, vind ik.
De ceremonie duurt tergend lang. Vele oude mensen vinden dat ze wat moeten zeggen, waarbij ze verhalen van de voorganger honderd keer herhalen of in sommige trieste gevallen onsamenhangende zinnen brabbelen. Een enkeling meent nog als moraalridder naar mij uit te moeten halen. Met opgeheven hoofd, trots, glimlach ik de persoon in kwestie recht in het gezicht toe als ze bezig is met haar tirade. Het is een zielige vertoning.

Tijdens de afsluitende koffieronde, de minst uitgebreide optie waar wij voor hebben gekozen, neem ik geen plaats in het rijtje om te worden gecondoleerd. Ik heb er totaal geen behoefte aan. Ik drink rustig mijn koffie en kijk vanuit verschillende hoeken naar de koffieslurpende en koekjessabbelende meute. “Wat een gedoe” denk ik nog terwijl ik mijn blik rond laat gaan.

Ineens kijk ik recht in het gezicht van Carla. Ik geef haar een vriendelijke knipoog en verplaats mee weer door de ruimte. een aantal ‘gasten’ vertrekt al. voor mij het teken om ook aanstalten te maken. Ik geef mijn zussen en zwagers het teken dat ik weg ga en wandel de gang uit.

Op de parkeerplaats krijg ik nog afkeurende blikken als ik in mijn elektrisch aangedreven bolide stap. Geruisloos rijd ik weg, denkbeeldig een middelvinger opstekend. Ik rijd de laan af, die naar de weg leidt. Aan het eind zie ik Carla lopen. Ik moet lachen. Nog altijd loopt ze op enorm hoge hakken, wat volgens mij al haar hele leven voor een martelgang moet hebben gezorgd. Echt erop lopen kan z nog steeds niet. Ik rem af en doe het raam aan de passagierskant open.

“Waar moet je heen?” vraag ik.

“Naar de bushalte” is haar antwoord. Ik hou mijn lach in, weer zo’n typische ietwat domme opmerking waar ik mij tijdens onze relatieperiode aan kon ergeren.

“Een waar moet die bus je heen brengen. Ik bedoel moet je naar huis, en zo ja, zal ik je niet even thuis afzetten?”

“Oh, da’s wel aardig maar ik woon helemaal in de Heen” zegt ze bijna verontschuldigend.

“Dan breng ik je daarheen, stap maar in en geef me het adres onderweg maar” zeg ik resoluut.

Ze stapt in, waardoor ik even een glimp van haar benen op kan vangen. “Voor haar leeftijd, nog steeds geen lelijke exemplaren” schiet als een gedachteflits door mij heen.

Ze geeft het adres, die ik vervolgenstegen het stemgestuurde navigatiesysteem zeg, en rijden rustig die kant op.

Onderweg wisselen we wat wetenswaardigheden uit. Zij, vier kinderen, gescheiden, woont nu alleen. Ik, alweer een tijdje weduwnaar, drie kinderen en woon al wat jaren alleen. Ze merkt op dat ik een goed leven heb, gelet op de kapitale auto waarin ik rijd. Ik probeer nog duidelijk te maken dat materieel en emotioneel verschillende dingen zijn en geluk niet aan materieel is af te leiden, maar loop al direct tegen het niveauverschil aan. Datzelfde niveauverschil dat destijds onze relatie liet mislukken. Ik besluit gewoon mee te praten over de bekende koetsjes en kalfjes, terwijl ik mij haar weer als jonge vrouw probeer voor te stellen, maar dan vooral naakt.
Ze was destijds wat je noemt een lekker stuk. Slank, iets brede heupen en een paar prachtig tieten. Haar kledingkeuze, die hetzelfde is gebleven lijkt mij, maakte dat je altijd ene prettige inkijk op haar boezem had. Ik weet nog dat ze altijd mooie setjes droeg die vreselijk sexy waren.

De gedachte maakt mijn lul weer een beetje wakker. Na zo’n vervelende ochtend is de gedachte aan sex eigenlijk wel een goede remedie.

Aangekomen bij het opgegeven adres, het blijkt een flatgebouwtje te zijn, vraagt Carla of ik nog even wat wil drinken. Impulsief stem ik in. Eenmaal binnen doen we onze jassen uit en gaat z naar haar keukentje om wat te drinken in te schenken. Ik loop door haar woonkamertje wat te kijken en merk dat ze behoorlijk vrij zit. Totaal geen inkijk. Ik betrap me op de gedachte aan hier naakt rond te lopen zonder dat de buitenwereld er maar iets van meekrijgt. Weer geeft mijn lul acte de présence.

Carla komt met twee glazen de woonkamer in. Ik kijk haar aan en voor ik het weet zeg ik dat ze eigenlijk niets is veranderd.

“Nou dat valt wel mee hoor” zegt ze giechelend. “hier een daar ben ik wat meer aan het uitzakken en ook wel wat gegroeid”.

“Het valt mij niet op zo” zeg ik een beetje uitdagend. “Waar zou je dan een beetje gegroeid zijn?”

Ze kijkt mee eerst een beetje geschokt aan. “Moeten we wel zo gaan praten? Waar komen we dan uit?” zegt ze een beetje voorzichtig en verlegen.

“We zijn twee volwassen mensen”, zeg ik. “We hebben al een heel leven achter ons en kennen elkaar nog van vroeger. Toen deden we van alles. Ik heb je meer dan eens poedelnaakt gezien. Dus wat is het probleem?”

“Is dat niet een beetje goedkoop?” vraagt ze.

Ik ga op de bank zitten en neem een slok van mijn glas. “Goedkoop, ordinair, allemaal woorden die eromheen draaien volgens mij”, reageer ik. “Ik denk echt dat ik je borsten nu zou willen zien, al is het maar om ze nog een keer te bewonderen”

Ze neemt schichtig naast mij op de bank plaats en neemt zenuwachtig een slokje drinken. “En als je ik je mijn borsten laat zien wat dan?” zegt ze.

“Bingo! “, doet mijn lul in mijn broek, “Die gaat echt zo uit de kleren.”

“Ik kan niet beloven dat het daar bij blijft” zeg ik. “Maar je moet niets. Als je nu wilt dat ik wegga moet je het maar zeggen”. Ik drink mijn glas in een keer leeg, de vieze koffiesmaak van die ochtend wegspoelend.

Tot mijn stomme verbazing knoopt ze haar blouse open. Ik had verwacht dat ze meer aanmoediging nodig had. Ik zie een mooie BH tevoorschijn komen, push-up, waar twee prachtig grote borsten in liggen. Het tietvlees trilt zachtjes op de bewegingen die ze maakt.

“Mooie BH,” merk ik op. “Daar had je vroeger al oog voor. Toen drie je ook van die fraai exemplaren”.

“Zie je zo genoeg?”, vraagt ze.
“Nou,” reageer ik. “Ik wil borsten zien, hoe mooie de BH ook is. Kom eens hier”

Ik trek haar een beetje naar mij toe en laat mijn hand tussen de BH en de linkerborst zakken. Behendig til ik de borst eruit en leg hem zo bloot mogelijk. Daarna neem ik de rechterborst en doe damar hetzelfde. Twee grote borsten met fraaie tepels kijken mij aan. Ik glimlach.

“Ze zijn groter geworden”, zeg ik. “Ik voel het en zie het nu ook”.

“Ja groter maar ook wat slapper,” zegt ze nu wat meer ontspannen. “Ze hangen nu veel meer”.

“Borsten van deze omvang moeten hangen, anders zijn ze van plastic,” is mijn antwoord terwijl ik behendig mijn hand over haar rug haal en de bh-sluiting los maak. Haar grote borsten vallen naar voren.

Ik til ze een voor een op, weeg ze in mijn handen en wrijf over haar tepels. “Ik vind ze mooi. Nog steeds” zeg ik onderwijl haar blouse uittrekkend en de BH-bandjes van haar schouder halend.

Topless zit ze naast me, haar handen schuchter voor haar buik houdend. Ik merk het ongemak bij haar, pak haar bij haar schouder en geef haar een zoen op haar wang.

“Je hoef tje handen daar niet te houden hoor”, zeg ik zachtjes.

“Die buik is anders minder mooi geworden,” zegt ze een beetje kattig. Ik bedacht me haar verhaal in de auto. Vier kinderen krijgen kan wat verandering teweegbrengen, striemen en een minder strakke buik.

“Hij hoort bij jou, dus mag dat niet uitmaken!” reageer ik. Ik schiet in de lach en zeg “Mijn buik ziet er ook niet mee ruit als die van een twintigjarige!”

Ze lacht terug en laat haar handen voorzichtig naast haar benen glijden. Ik verbaas me over haar gene. Die buik is duidelijk een buik van een vrouw op middelbare leeftijd die vier kinderen heeft gebaard, maar beslist niet lelijk. Ik raak hem voorzichtig aan en merk op dat ze mooi is.

“Nu jij,” zegt ze. “Jij mag ook wat laten zien!”

“Wat wil je zien dan?” vraag ik plagerig. “Jouw pik natuurlijk. Pak hem maar eens uit,” is haar reactie, terwijl ze mijn riem al los heeft, mijn gulp openritst en aan mijn broek begint te trekken om hem een stuk omlaag te halen. Ik help een stukje en neem in een beweging mijn boxershort mee waardoor mijn lul met een zwieper tevoorschijn springt.

Met twee handen pakt ze mijn lul vast en bekijkt hem. “Vroeger had je hier een heel bos op staan,” zegt ze verwijzend naar mijn schaamhaar. Ik scheer mij al jaren behoorlijk uitgebreid. Ik ben daar zo aan gewend dat ik iedere ochtend onder de douch mijn hele lul kaalscheer.
“Dat was vroeger,” zeg ik, teerijl ik mijn schoenen uitschop en mijn broek uitdoe. “Zo, dat zit prettiger”.

“Zullen we ons maar helemaal uitkleden?” stel ik voor. Ondertussen knoop ik mijn shirt los om daad bij woord te voegen. Even lijkt ze te aarzelen, maar dan staat ze toch op om zich ook van al haar nog resterende kledingstukken te ontdoen. Als ze klaar is sta ik op en loop naar hoor toe. Ik neem haar borsten in mijn handen, geef haar een zoen en bekijk de rest van haar lichaam. Als een reflex pakt ze mijn lul vast en geeft een paar snokjes.

Ik zie haar kut nu weer. Ze is ongeschoren, niet echt mijn ding maar goed. Echt zwaar behaard is ze nooit geweest. Het is een voor mij bekende kut. Grote schaamlippen, die gelijkmatig onder haar buik hangen. Ik streel ze even.

“Zoals ik al zei,” zeg ik met een knipoog. “Je bent niet veel veranderd”. Ondertussen knijp ik zachtjes in haar tepels.

Carla haalt mijn voorhuid naar achteren en terwijl ze naar mijn eikel kijkt zegt ze “Jij bent ook niet veel veranderd, misschien een beetje aangekomen, maar het staat je goed”.

Ze gaat even door haar knieën en geeft een kus op mijn eikel. “Ik schenk nog even wat in,” zegt ze en loopt haar keukentje in. Ze komt terug met drinken en twee badlakens. “Prettig om op te zitten zegt ze. Ze legt de badlakens op haar bankje en neemt uitdagend plaats. Ik ga naast haar zitten. We drinken een paar slokje en raken elkaar intiem en plagend aan.

“Weet je nog dat je mij zonder moeite of hulp kon nemen?” zegt ze ineens. Ik weet het nog wel. Zonder dat je met je hand moest helpen kon ik mijn pik zo in haar schuiven. Ineens weet ik weer dat ze eigenlijk een ongelofelijk grote kut had, zeker als ze geil was. Dan leek het net of je met je lul in een bakje met warm zeepwater zat.

Ik glimlach naar haar, terwijl ik haar benen uit elkaar duw. Ik sta op van het bankje en ga op mijn knieën tussen haar benen zitten. Mijn pik recht voor haar kut.

“Eens kijken of dat nog steeds kan,” zeg ik. Zonder dat ik met nog maar een vinger in haar kut ben geweest houd ik mijn eikel tegen haar schaamlippen die als vanzelf mijn lul naar binnen lijken te slurpen. Moeiteloos schuif ik mijn pik in haar kut.

Ze kijkt mij intussen strak aan en zegt “Dat kun je dus nog steeds! Verleerd ben je het nog niet”.

Ik denk aan haar ruim uitgevallen kut en voel mijn pik in de ruimte heen en weer bewegen. Wit kutsap zit rond mijn staaf en druppels hangen aan mijn ballen. Ze is gewoon zeiknat!

“Niet alleen niet verleerd,” zeg ik. “Door de jaren heb ik ook veel geleerd”

“Zoals?” vraagt ze.
Zonder iets te zeggen haal ik mijn lul uit haar natte spleet en duw haar naar achter tegen de leuning. Haar borsten hangen vriendelijk tegen haar buik aan. Ik knijp met een hand in haar tepels terwijl ik mijn andere hand naar haar kut breng. Met drie vingers penetreer ik haar zonder problemen. Ik haal mijn hand een beetje heen en weer en draai met mijn vingers. Vervolgens ga ik met vier vingers naar binnen. Zonder enige weerstand vinger ik haar zo uitgebreid. Aan haar gezicht te zien vind ze dit niet vervelend.

Ik breng mijn vingers en duim bij elkaar en duw mijn hand voorzichtig naar binnen. Door mijn vingers ritmisch te krommen in haar kut masseer ik de binnenkant van haar buik. Het lijkt alsof haar kut mijn hand opzuigt. Als vanzelf glij ik naar binnen tot mijn pols. Ik maak een vuist en begin ritmische neusbewegingen te maken. Carla ligt ontspannen met haar benen uit elkaar te genieten. De ogen zijn dicht en haar ademhaling is duidelijk zwaar.

Ik haal mijn huis zo ver mogelijk terug en kijk gebiologeerd naar hoe haar kut zich rond mijn vuist vormt. Zeker vijf minuten neuk ik haar zo to ik bedenk dat ik nog verder zou kunnen proberen te gaan. Die gedacht wind mij wel erg op. Als in een roes haal ik mijn hand uit haar kut en wrijf haar kutsap in allebei mijn handen. Met gestrekte vingers en mijn duimen tegen de handpalmen ga ik terug haar kut in. Ik kijk naar Carla die nu haar ogen open heeft en mij vragend aankijkt.

Langzaam werk ik mijn beide handen naar binnen. Als haar kutlippen halverwege mijn handen zitten haak ik de vinger in elkaar, alsof ik in haar kut aan het bidden ben, en maak zo een grote vuist. Carla kijkt angstig, maar toch zet ik door. Het lukt mij mijn beide handen naar binnen te brengen. De spanning op haar kutopening moet enorm zijn. Haar klit komt parmantig naar voren. Ik begin weer neukbewegingen te maken. Ik voel duidelijk tegendruk. Voller kan haar kut niet.

Carla begint te hijgen. Haar knieën gaan omhoog, waardoor ik nog makkelijker in haar kut kan en meterkan bewegen. Het hijgen gaat nu over in steunen, hard steunen. Ik ga door en geef een lik over haar klit. Ineens gaat ze schokken. Met bijna spastische bewegingen over haar hele lijf kan ik met moeite in haar blijven. Ik duw mijn handen zover mogelijk naar voren omdat ik bang ben haar pijn te doen als de handen er ongecontroleerd uit zouden schieten.

Carla krijst, maakt spastische bewegingen trekt en tilt nu haar onderlijf omhoog. Die houding houdt ze even vast net als, zo lijkt het haar adem. Langzaam zakt ze terug in de bank. Ik haal mijn vinger voorzicht los en haal mijn handen uit haar wijd openstaande poes. Even haak ik mijn vingers links en rechts in haar kut en trek hem open. Ik kan zo in haar neukgrot kijken. Met mijn duimen raak ik de opgezette klit aan. Met een gil laat Carla het onderlijf schokken terwijl een fontein van geil uit haar kut spuit.

Ik kijk haar aan. Uitgeput en bezweet ligt ze scheef op de bank, de benen wagenwijd uiteen. Ik sta op en ga naast haar zitten. Mijn handen druipen van het geil.

“Zo ben ik nog nooit klaargekomen,” zucht Carla terwijl ze omhoog komt en naar mijn ballen reikt. Ze kruipt tegen me aan en zegt, “Als je mij vroeger zo had genomen was ik altijd bij je gebleven”.

Ik geef haar een zoen en zeg niets. Ik weet dat het met of zonder vuistsex niets uit had gemaakt. We zouden nooit bij elkaar zijn gebleven.
“Hoe kan ik jou nu lekker laten komen,” zegt ze ineens. “Zoveel heb ik niet bijgeleerd”.

“Ga maar op je knieën zitten op de bank,” zeg ik. “Met je kontje omhoog.” Zin in discussie heb ik niet. Bovendien ben ik intussen zo geil dat ik inderdaad wel even moet neuken.

Ze draait zich om en steekt uitdagend haar kont omhoog. Ik wrijf het kutsap van mijn handen op mijn pik. Met mijn eikel haal ik nog even vers kutsap uit haar openstaande flamoes. Zonder omhalen hou ik mijn eikel voor haar kontgaatje en duw hem langzaam naar binnen.

Ik hoor een ingehouden kerm van Carla, maar trek mij daar niet teveel van aan. Zo schuif ik mijn hele lul tot aan mijn ballen in haar darm. Met rustige halen ga ik haar neuken.

“Stop maar wat vingers in je kut,” fluister ik haar toe. “Voel maar hoe mijn pik in je darm zit”

Ik voel haar vingers in haar kut langs het dunne scheidingswandje tussen haar kut en haar kontje. Het gefriemel aan mijn lul op die manier maakt mij nog geiler. Ik voer de snelheid op. Ik kijk opzij en zie hoe haar tieten heerlijk bungelen onder het neukgeweld. Als ik even opzij naar haar kut kijk op het moment dat ik mijn lul een stukje terughaal zie ik dat ze praktisch haar hele hand in haar kut heeft zitten. Terwijl ik haar anaal neem zit ze zichzelf te vuisten!

Mijn ballen gaan koken, ik beweeg sneller en voel mijn benen slapper worden. Met vier ferme stoten diep in haar kontgat exploderen mijn ballen. Uitgebreid laat ik mijn lul leeglopen in haar achterwerk. Als hij wat slapper wordt haal ik hem eruit en buig voorover on haar nog even stevig in haar tepels te knijpen.

Ze komt omhoog met een rood hoofd. Zelf voel ik het zweet over mijn lijf glijden. Samen zitten we naast elkaar bij te komen van de neukpartij.

We besluiten samen te douchen. Zo wassen we lekaars lijf en raken elkaar op alle mogelijke plaatsen uitgebreid aan. Ze likt nog eens aan mijn ballen en ik zuig nog een keer aan haar klit.

Zonder aan te kleden drinken we nog wat. Ze heeft het weer over het feit dat ik mijn schaamhaar scheer en vraagt of zij dat ook niet moet doen.

“Het is wat jij wilt!” ze g ik. “Van mij moet je niets.”

“Maar kom je nog een keer terug?” vraag ze.

“Waarom vraag je dat?” zeg ik. “Wil je dat?”

“Ik zou het leuk vinden als je vaker langskomt,” is haar reactie. “En als je dat prettig vindt, dan zorg ik dat ik ook kaalgeschoren ben”.

Ik geef haar een zoen, zeg dat ze een schat is. Ik geef aan best nog wel eens een keer langs te komen, maar dat ze niet moet rekenen op een vaste relatie omdat we dat al een keer hebben geprobeerd. “Als je het prima vindt om zo af en toe sex te hebben en een keer wat te eten of te drinken vind ik het best.” sluit ik af.

Ze stemt zichtbaar teleurgesteld in. Ik kleed mij aan en stap in mijn auto, terug naar huis, naar mijn eigen wereld en mijn eigen leven.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners