Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Een romantisch avondje - 8156 keer gelezen
Ik kwam je halen. We zouden naar het strand gaan. Het was 20:00 uur en het was ontzettend mooi weer. De hele dag had de zon geschenen, en de lucht was nog mooi helder. Ik had een rode roos voor je meegenomen. Jij zag er fantastisch uit in je zandkleurige jurk. Je kreeg een kleur toen ik je die roos aanbood en zei dat je er fantastisch uitzag en ik kreeg spontaan een heerlijke zoen van je, waarbij je je tong in mijn mond drukte. Ik voelde even aan je borsten die je tegen mij aandrukte. Geen BH!! Mmmm lekker. Ik had een korte broek aan een een polo. We liepen naar de auto en ik deed geland de deur voor je open.

We reden naar een stuk strand en ik haalde een grote picknick mand tevoorschijn. Wat gaan we doen zei je. Ik ga je heerlijk verwennen, zei ik. En op een mooi plekje spreidde ik een grote denken uit en zette 2 glazen neer. Eerst champagne en we toasten op een gezellige romantische avond. Je zat op je knieën en kwam op je handen naar mij toe om een zoen te geven, ik zag je heerlijke tieten bengelen, je had stiekem een knoopje extra los gemaakt. We gaan een broodje eten schatje zei ik. En legde een vers knapperig croissantje op je bord. Met jam, een glaasje verse jus d‘orange erbij. We zaten de heerlijkste dingen te eten en je had het naar je zin. Na afloop ruimde ik de vuile dingen af en we namen nog een kop koffie met een likeurtje. Ik kwam naast je liggen op de grote deken en we keken naar de zon die langzaam ging zakken. Ik kuste je op je jurk op de plaats waar je tepel zit. Nou zei je, je plaagt me. Ja inderdaad lieverd. Je drukte mij op mijn rug en ging boven op me zitten en lachte ondeugend. Wat was je van plan? Voordat ik het goed besefte keek ik zo tegen je blote kutje aan en hop die drukte je zo op mijn mond. Je had dus ook geen slipje aan, waaow dat is geil zeg. Daar wil ik wel eens een lange tongzoen van je hebben en schoof een beetje heen en weer, om je clitje te stimuleren. Binnen no time was mijn gezicht nat van je kutsap, maar ik vind niks lekkerder dan dat. Je was duidelijk opgewonden, want je kwam vlug klaar. Ging weer naast me liggen en kuste me, waarbij je eigen sap van mijn wang likte. Dat was een lekker toetje!

Je had het voor mekaar hoor, ik was opgewonden en dat was duidelijk te zien. Je deed mijn broek open en bevrijde die harde pijpleiding uit zijn benarde situatie. Hap zei je en begon hem vakkundig te verwennen. Ik wilde je poes nog een keer proeven en trok je benen naar mij toe en deed je jurk naar boven. Zo, in standje 69, lagen we elkaar te verwennen. Ik streelde je billen, er liep iemand voorbij, maar dat kon ons niet schelen, het wondt ons zelfs wat extra op. O jeetje, ik voel dat ik ga komen, wat ga je doen? Zal ik in je mond spuiten, of …… Jij voelde het ook aankomen en liet mij over je tieten heen spuiten. Je wreef het uit over je tepels. Ik liet mij ook niet onbetuigd en likte je kutje weer klaar.

Zalig was het en ik streelde je en kuste je waar ik maar kon en drukte mijn half slappe lul bij jou naar binnen en begon je langzaam te neuken. Zeg geile dingen tegen me en je zei dat ik zo diep in je kut zat en dat je dat lekker vond. Neuk me vroeg je en ik werd steeds meer opgewonden en neukte je steeds harder ja ik ga nog een keer komen ik voel het, riep je en ik kneep speels in je tepels. Ik voelde je handen over mijn billen en mijn rug strelen. Je deed je benen omhoog over mijn schouders heen, zodat ik nog dieper kon stoten Jaaaaaaaaa, lekker, lekker en we kwamen allebei weer.

We lagen op het kleed wat in het begin als tafellaken fungeerde nog na te genieten. Jij voelde mijn sperma uit je kut lopen, maar liet het gewoon gaan. We waren nu helemaal bloot en genoten van elkaar.
Weet je wat we gaan nog even de zee in. En we liepen zo naakt het water in, we stonden tegen mekaar aan en die warmte was genoeg om niet te merken hoe koud het water was.
Het duurde niet lang, maar het was net lekker even het water gevoeld te hebben.
Ik droogde je af en kon het niet nalaten om je harde tepels (deze keer van het koude water) een zoen te geven en je poes een heerlijke lik.
Toen we weer aangekleed waren, lagen we romantisch te kijken naar de zonsondergang. Ieder met z’n eigen voldane gedachten en gevoelens.
Toen de zon echt onder was gegaan en de hemel romantisch rood kleurde, gingen we weer naar de auto en reden nog even naar de stad om een ijsje te kopen. Je ging aan een tafeltje zitten en ik bestelde een gezellige ijscoupe, compleet met parapluutje en aapje. Toen ik terug liep, zag ik dat je mij een uitdagende blik gunde onder je rok, waar je blote kutje naar me lachte. Dat was een geil en opwindend gezicht, vooral omdat je mij daarbij zo ondeugend aankeek. Het koele ijs kon er niet voor zorgen dat ik het steeds warmer begon te krijgen.
Proef eens zei je ineens en hield een vochtige vinger bij mijn mond. Ik ben weer nat. En je stopte je vinger in mijn mond en ik sabbelde er op. Mmmmmmmm lekker. Het idee dat je in een zaak vol met mensen even een lik uit je kut haalde en die mij liet proeven wond mij behoorlijk op. Ik concentreerde mij op mijn ijscoupe en zag dat het jou ook wel smaakte, maar ik voelde tegelijkertijd een hand door mijn broekspijp heen die met mijn stijf geworden lul ging spelen. Je begon mij nog ondeugender aan te kijken toen je zag dat ik een hele rode kleur kreeg. Volgens mij vind je het lekker he, zei je. Ik zei jaaaaaaa, het ijs is heerlijk en je gaf gelijk een harde kneep in mijn pik. Auw, zei ik geloof dat ik je maar naar huis breng. Maar ik voelde mij knap ongemakkelijk met zo’n paal in mijn broek. Ik had het gevoel of iedereen naar mij keek en was blij dat ik buiten stond. Kus!, zei jij ineens en ik wilde je een zoen geven, maar je zei nee, hierop en drukte je rechter tiet omhoog, zodat je tepel uit je jurk kwam. Eenmaal in de auto was jij niet meer te houden. Terwijl ik wegreed, haalde je mijn lul uit mijn broek en begon mij heerlijk te pijpen. Kanonnen zeg, jij bent ook onverzadigbaar!! Over zaad gesproken, jouw ervaren tong zorgde ervoor dat het niet lang duurde of ik kwam weer klaar. Het was niet veel wat eruit kwam, maar het gevoel was er niet minder om!!

Een hele nieuwe ervaring hoor tijdens het autorijden klaarkomen, zei ik. O, zei je dat doen ik wel meer, ontblootte je borsten waarvan de tepels al weer aardig hard waren en ging onderuit zitten. Je ging gewoon ongegeneerd zitten masturberen, waarbij je ook je tepels niet vergat. Steeds sneller gingen je vingers over je clitje, waar bij je ze af en toe als het ware in je kut doopte om dat harde knobbelde glad te maken. Jaaaaaaaaaaaa, riep je en schokte weer met je hele lichaam toen je klaarkwam. Lik maar af zei je en duwde je vingers in mijn mond. Jammer dat ik mijn aandacht op de weg nodig had, maar o, wat was dat lekker zeg!!

We waren weer bij jou huis aangekomen en ik nam afscheid van je met een heerlijke lange tongzoen waarbij ik nog even een paar vingers in je kutje stak en aflikte. Die vingers was ik vanavond niet meer, zei ik.
Je deed je jurk goed en zwaaide mij nog na, totdat ik uit het zicht verdwenen was.
Wat een heerlijke avond….., en hield mijn rechter hand onder mijn neus,,,,,, mmmmmm heerlijk.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners