Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Eindelijk iemand die mijn fetisj begrijpt - 4659 keer gelezen
Liefde, genegenheid en opwinding komen in vele vormen en gedaanten. De mijn heeft me tot voor kort alleen maar teleurstelling opgeleverd, want menig relatie is erdoor op de klippen gelopen. Zo komt het dan ook dat ik, Bart 36 jaar, ondanks mijn goede looks nog steeds (of beter gezegd alweer) vrijgezel ben. Mijn fetisj is dan ook meer dan een bijzondere opwinding, want eigenlijk ervaar ik het als een drang, die me seksueel drijft. Vrouwen, althans degene die ik tot nu toe ben tegen gekomen, begrijpen het niet en vinden het zelfs vies, dus eigenlijk dien ik een deel van mezelf weg te cijferen zodra ik in een relatie zit: een onmogelijke opgave, zo blijkt.
Om mezelf te kunnen doorgronden, maar ook om mijn vreemde opwinding te kunnen bevredigen, bezoek ik websites en internetfora, over het onderwerp van mijn affectie, edoch het blijft onbevredigend omdat het visuele aspect onvoldoende is.
Via een van deze websites kom ik te weten dat er vlak over de grens, in Duitsland, een fetisj-beurs gehouden wordt, waar ook aandacht besteed wordt aan mijn fetisj, wat hoogst ongebruikelijk is omdat er vrijwel geen commerciële basis voor is. Omdat de beurs slechts op 3 uur rijden van mijn woonplaats ligt, trek ik de stoute schoenen aan en rijd ernaar toe. Het beursgebouw is immens en bij binnenkomst blijkt dat er aan allerhande fetisjen is gedacht, doch ik negeer al het lak en leer, ondanks dat mijn oog af en toe getrokken wordt naar de bijzondere uitdossingen van de beursbezoekers. Het beursgebouw is ingedeeld in hallen, dus de hal van mijn reden van aanwezigheid heb ik snel gevonden.Zodra ik de hal van mijn voorkeur betreedt, is me direct duidelijk dat deze fetisj nog meer bijzonder is dan alle anderen, want de hal is klein van opzet. Kraampjes met gedragen lingerie van particulieren, maar ook gedragen schoeisel sieren de ruimten, doch mijn zinnen worden er nog niet echt door geprikkeld.
Tot mijn verrassing is er een podium, waar shows worden gegeven, dus ik neem plaats aan een tafeltje naast het podium en neem een drankje om te zien, wat er op het podium te beleven zal zijn.
Een man en vrouw betreden het podium: zij is redelijk normaal gekleed, hoewel haar rokje erg kort is. De man is naakt en verkeert in niet opgewonden staat, doch hier vind verandering in plaats, als de vrouw met licht gespreide benen op het midden van het podium gaat staan en het gezicht van de man onder het rokje verdwijnt. Zijn pik komt in schokjes overeind, waarna de vrouw hem een klein minuutje laat snuffelen. Verder gebeurt er niets, want de voice-over benoemt de vorm van opwinding, maar ik versta het niet vanwege de taal. De vrouw doet een stapje naar voren, neemt de man bij de hand, waarna beiden het podium verlaten. Vervolgens betreed een ander stel het podium, waarbij ik direct de gelijkenis zie, want de vrouw is hetzelfde gekleed als de vrouw ervoor en de man is wederom naakt. De man en vrouw staan naast elkaar op het podium, als zij haar schoen uit trekt en deze voor het gezicht van de man houdt, waardoor deze een stijve krijgt. Om het effect te versterken, haalt de vrouw de schoen voor het gezicht van de man weg, waarna zijn pik langzaam krimpt, om vervolgens, als zijn pik slap is, de schoen weer voor zijn gezicht te houden opdat hij weer hard wordt.
De voice-over zegt iets, waarna het stel het podium verlaat, maar ik opschrik, door een stem naast me die iets tegen me zegt, dat ik met mijn beperkte kennis van de duitse taal herken als “vind je dat leuk om te zien?”
Als ik zijwaarts kijk, zie ik dat naast mij een dame heeft plaats genomen, dus ik antwoord in het Engels met “I don’t talk German”.
“Je bent Nederlands” zegt ze lachend.
“Inderdaad” antwoord ik “jij ook?”
“Nee, Duits maar ik spreek Nederlands omdat mijn ex een Nederlander is” antwoord de dame, die er overigens heerlijk uit ziet, want ze heeft een kek kort blond kapsel, met een vrolijk, vriendelijk, maar bovenal mooi gezicht. Mijn ogen flitsen kort over haar lijf, dat gehuld gaat in een zwarte lange stretch jurk, dat haar rondingen uitstekend accentueert. Ze draagt geen BH, want de tepels van haar forse meloenen priemen aan de binnenkant opzichtig tegen het elastische stofje.
“Sorry” zeg ik “je vraag was….?”
“Of je dat leuk vind om te zien?” vraagt ze in het Nederlands, knikkend richting het podium, waar ik een blik op werp en zie dat er een ander stel staat, waarvan de man snuffelt aan de oksel van een vrouw.
“Uhm, eigenlijk wel” antwoord ik beschaamd, aangezien ik nooit eerder openlijk voor mijn vreemde fetisj ben uitgekomen.
“Interessant” reageert zij koeltjes, waarop ze haar blik weer tot het podium richt, waar nu alle voornoemde stelletjes het planker betreden.
De voice-over zegt iets, maar meer dan “wechseln”, wat ‘wisselen’ betekent haal ik er niet uit. De heren wisselen van dame en worden geconfronteerd met het item dat zij even daarvoor ook aangeboden hebben, doch de man die aan het kruis heeft gesnoven wordt niet warm of koud van de schoen, terwijl de andere mannen hetzelfde lijken te ervaren. Wederom wisselen zij van positie, maar ook hier blijkt het resultaat hetzelfde. Als de heren uiteindelijk weer bij hun vrouw van keuze staan en opgaan in de geur die hen geboden wordt, hebben ze alle drie een stijve, waarna de voice-over een lang en onverstaanbaar verhaal prevelt.

“Waar kick jij op?” vraagt de vrouw, die nog steeds naast me zit.
“Alle drie” antwoord ik eerlijk “en waarschijnlijk nog meer”.
“Als het maar naar vrouw ruikt?” vraagt ze lachend op retorische toon, waarop ik ietwat beschaamd bevestigend knik.
“Dan ga je het volgende optreden interessant vinden” zegt de dame, als de stelletjes het podium verlaten en plaats maken voor een dame, die slechts gekleed gaat in een kanten lingerie setje, en een naakte man.
De vocie-over kondigt hen aan, maar meer dan het engelse woord ‘body-worship’ herken ik niet. De man begint zoentjes op het lijf van de vrouw te plaatsen, waarbij zijn opwinding direct zichtbaar wordt, want hij krijgt direct een stijve. De vrouw laat de man kalm begaan, maar na een minuutje of twee, tikt ze hem op zijn schouder. Ze houdt een pingpongballetje in de lucht, die ze de man in haar mond stopt. De voice over zegt iets, maar het is vanzelfsprekend dat de man zijn lippen niet meer kan gebruiken en dus gebruik moet maken van zijn neus, wat er verassend genoeg toe leidt dat zijn stijve verdwijnt. Zodra zijn pik slap is, duwt de vrouw hem (gespeeld teleurgesteld, want het is een act) weg, waarop hij het podium verlaat en plaats maakt voor een andere man. Ook deze krijgt een pingpongbal in zijn mond, maar als hij begint te snuffelen krijgt hij juist een stijve.
Af en toe werp ik een blik naast me om te checken of de vrouw er nog zit, wat het geval blijkt, ergo ik merk dat ook zij af en toe een blik werpt op mij.
De man op het podium mag het pingpongballetje uit spuwen, maar wat hem onderscheidt van alle mannen, die voor hem het podium hebben betreden, is dat zijn pik stijf blijft, terwijl hij zich verlustigd aan alle heerlijke delen van de vrouw op het podium.
“Je bent opgewonden” zegt de dame naast me plot, waarop ik haar aan kijk en snel mijn benen over elkaar sla om mijn stijve te verhullen.
Ik lach ietwat schaapachtig naar haar, want mijn opwinding komt uiteraard omdat ik helemaal op ben gegaan in hetgeen er op het podium plaats heeft gevonden.
“Geeft niet” zegt de dame kalm, waarop ze haar hand naar me toe steekt en zichzelf voorstelt als Gitte.
“Het is leuk om te zien dat mannen hiervan genieten” zegt Gitte, als iedereen het podium verlaten heeft en de mensen rondom ons met elkaar in gesprek gaan of de ruimte verlaten.
“Dat is voor het eerst dat ik iemand deze woorden hoor spreken” antwoord ik eerlijk, waarbij mijn vragende blik voldoende is om haar uit te nodigen duiding aan haar woorden te geven.
“Er is toch niets mis mee als een man geniet van een bepaald deel van een vrouw” zegt Gitte kalm.
Mijn lach verraad dat ook deze woorden als muziek in mijn oren klinken, dus ik vraag “dus jij vind zoiets niet erg?”
“Integendeel, fetisjisten zijn de trouwste minnaars” antwoord Gitte.
Fronsend haal ik mijn schouders op, omdat haar woorden vreemd voor me klinken, waarop Gitte zegt en vraat “denk er maar eens over na, hoe veel jij van een vrouw zou kunnen houden, als ze je geeft waar je naar verlangd?”
‘Dat is inderdaad in het verleden mijn probleem geweest’ denk ik, waarop ik reageer met “deze ervaring heb ik tot nu toe niet gehad, dus daarover kan ik niet oordelen”.Gitte draait haar stoel een kwartslag, zodat we, in plaats van naast elkaar, schuin tegenover elkaar komen te zitten.
Ze legt haar hand op mijn knie, kijkt me indringend aan en zegt “als mijn gevoel klopt, dan is dit chemie”.
Ik wil iets gevats antwoorden, maar verslik me in mijn eigen woorden, want haar oogopslag lijkt me te betoveren.
“Wil je het uitproberen?” vraagt ze zacht.
“Wat proberen?” stamel ik.
“Of mijn lichaamsgeur de juiste voor je is” zegt ze zonder blikken of blozen.
“Waarom zou jij dat toestaan of willen?” vraag ik.
“Zoals ik al zei” zegt Gitte “ik val op fetisjisten en jij lijkt me wel een leuke”.
‘Dat is ook niet echt vleiend’ denk ik bij mezelf, waarop ik ietwat timide antwoord “jij bent ook best aantrekkelijk”.
Ze glimlacht, pakt mijn hand en zegt “loop je mee, ik weet een geschikt plekje”.
Voordat ik kan antwoorden, loop ik aan haar hand mee over de beurs in de richting van een grote zwarte doos, althans zo lijkt het want in werkelijkheid is het een ruimte welke met zwarte wanden is afgezet.
“Dit is voor mensen die hun drang niet meer kunnen inhouden” zegt Gitte lachend, waarna ze vriendelijk knikt naar de portier, welke de deur voor ons open houdt.
De ruimte is eigenlijk niets meer dan een lange gang met aan weerszijden schuifdeurtjes, waarvan er enkele gesloten zijn. De ruimtes achter de schuifdeurtjes zijn ongeveer 1,5 meter breed en 2 meter diep en bevatten niet veel meer dan een stoel, enkele jashaken en een grote spiegel. Het geluid in de gang bestaat uit hijgende en kreunende mensen, want wat er achter de gesloten deurtjes plaats vindt, ligt erg voor de hand.
Gitte loopt ver de gang in en nodigt mij uit een hokje te betreden, waarna ze het schuifdeurtje achter ons sluit, opdat wij samen enige privacy genieten.
“Waarom doe je dit?” vraag ik met enige twijfel in mijn stem, waarbij de twijfel uiteraard gericht is op haar gedecideerde besluit en niet op mijn aanwezigheid, want deze is vanzelfsprekend, gezien haar schoonheid en bereidheid.
“Je ziet er leuk uit en je bent een fetisjist, althans dat beweer je” zegt Gitte, die er nog achteraan voegt: “ik hoop oprecht dat ik je opwinding in vuur en vlam zet”.
Haar stem is zacht en lieflijk als ze de woorden uit spreekt, wat tevens geldt voor haar handelingen, want ze legt haar handen in de zijkanten van mijn hals en beweegt traag haar gezicht richting de mijne.
De zoen die volgt is zacht, teder en lijkt een soort van liefde te herbergen, die ik nooit eerder ervaren heb, dus de betovering zet zich voort, wat helemaal geldt als ze antwoord geeft op de vraag “maar wat wil je dan van mij?” aangezien ze zegt “ik wil geen tegenprestatie, ik kijk gewoon graag naar opgewonden en het liefst rukkende en klaarkomende mannen”.
Nadat ik de brok in mijn keel weg geslikt heb, ontvang ik haar tong in mijn mond, terwijl zij een hand in mijn nek legt. De hand is vreemd, maar niet vervelend want ze streelt mijn nek met haar nagels, waarna ze me stevig, doch niet pijnlijk vast pakt.
Haar lippen verdwijnen van de mijne, waarbij ik een vastberaden blik in haar ogen waarneem, waarop ze mijn gezicht tussen haar borsten drukt. Mijn pik, die reeds hard is, klopt ongeduldig in mijn broek, als ik de zoete lichaamsgeur van haar huid tot me door laat dringen. Ik wil meer, dus ik plaats mijn handen tegen de zijkanten van haar immense borstpartij, waarna ik het elastische stof naar beneden trek, opdat haar borsten zich ontbloten. Gitte laat het gebeuren, sterker nog, ze drukt mijn gezicht nog dieper tussen haar malse borsten, wat mij uitnodigt voorzichtig van haar huid te proeven. Als seks liefde is, dan ben ik nu verliefd, want ze smaakt heerlijk, doch ineens duwt ze me weg, maar haar blik verraad dat dit niet voor lang is, want de opwinding is waarneembaar in haar ogen.Ze daalt traag neer op haar knieën, waarbij ze tijdens het knielen haar jurk omhoog trekt, zodat ze er niet op gaat zitten. Verlekkerd kijkt ze in mijn ogen, als ze mijn riem opent, waarna de knopen van mijn broek volgen. Ze trekt de broek naar beneden en streelt heel even over de tent in mijn boxershort, waarop ze deze ook naar beneden rukt. Heel even lijkt het erop dat ze mijn staaf in haar mond zal nemen, maar schijn bedriegt, want ze duwt mijn pik tegen plat omhoog tegen mijn onderbuik en drukt er een zacht zwoel kusje op, waarna ze op staat.
Van onderaf knoopt ze mijn hemd open, waarna ze het van mijn schouders neemt en aan het haakje hangt.
Als ze haar borsten terug in haar jurk opbergt, voel ik me ietwat ongemakkelijk, want ik sta letterlijk met mijn broek op mijn enkels voor haar, echter Gitte lijkt een duidelijk vooraf bedacht plan te hebben, dat ze ten uitvoer brengt, want ze neemt met licht gespreide benen, staand voor de spiegel plaats, terwijl ze haar jurk omhoog stroopt en zegt “hier weet jij vast wel raad mee.
Haar heupen en kruis worden omsloten door een broekje dat nauwelijks broekje genoemd kan worden, hoewel het de vorm wel heeft. Het ding is flinterdun en gemaakt van een glanzende gladde stof, die de perfecte, weelderige, strakke appelvorm van haar derrière volledig tot haar recht laat komen.
Langs haar af vinden mijn ogen de hare in de spiegel, dus ik vraag “mag ik je aanraken?”
Ze glimlacht liefjes en zegt “ik dacht dat jij wilde proeven en ruiken?”
“Mag dat dan?” vraag ik bedeesd.
“Alleen als ik je kan zien rukken” zegt ze hees van opwinding, waarop ik de gok waag en achter haar neer kniel. Via de spiegel kan zij, tussen haar benen door, mij zien zitten als ik eenmaal diep slik en opkijk tegen de waanzinnig mooie bilpartij.
“Toe dan!” spoort Gitte mij aan, maar het lijkt te mooi om waar te zijn, dus ik wrijf in mijn ogen en besef dat hetgeen zich recht voor mijn begeeft, echt is.
Voorzichtig begeef ik mijn gezicht onder haar billen, kantel mijn hoofd lichtjes omhoog, waarna ik behoedzaam (zonder haar aan te raken) snuffel aan het plekje waar haar pruim zich bevindt, wat duidelijk zichtbaar is in het flinterdunne stofje.
Ze ziet ongetwijfeld wat ik doe, wat volgens haar een valse vorm van bescheidenheid is, want ze zegt nogmaals “toe dan”, maar zet haar woorden kracht bij door haar hand op mijn hoofd te leggen en mij tegen het kruis aan te drukken. Een sensatie die ik zelden ervaren heb, maakt zich van mij meester, als ik voel dat mijn verstand mijn lichaam verlaat en dierlijke lust mij overmeestert.
Hevig rukkend druk ik mijn gezicht tegen haar onderlijf en sluif alsof mijn leven ervan af hangt, wat tot gevolg heeft dat mijn orgasme niet lang op zich laat wachten. Ik ruk, speel met mijn ballen en ervaar de extase, waarvan ik wist dat het bestond, maar die ik nooit heb mogen beleven. Het is te veel voor me, dus geëmotioneerd voel ik dat mijn zak tot explosie komt, waarop mijn zaad mijn pik uit gejaagd wordt. Zelfs als mijn pik verworden is tot een slap worstje, speel ik er nog mee, terwijl ik diep in haar onderlijf lijk op te gaan, maar al te lang duurt dit niet, want de realiteit is hard en Gitte veinst dit ook, want ze draait zich pardoes om, streelt mijn haar en zegt “als jij het net zo fantastisch vond als ik, dan weet je me vast te vinden”.
Voordat ik haar vast kan grijpen, stapt ze langs me af, opent het schuifdeurtje en sluit het achter zich, waarna ik haar hakken hoor vervagen in de gang.

Verbijsterd over Gitte’s plotselinge vertrek blijf ik achter in de vreemde ruimte, waar ik voor me een zaadplek op het beton zie liggen. Snel kuis ik mijn pik met de keukenrol, die naast de spiegel op een plank staat, waarna ik me vliegensvlug aan kleed. Tevens zie ik een spuitbus met een soort van desinfecterend schoonmaakmiddel, dus ook de vloer wordt door mij netjes achter gelaten, waarna ik de ruimte verlaat en rechtstreeks naar het podium loop, waar ik verwacht Gitte aan te treffen, maar dit blijkt niet het geval.
Enigszins beteuterd neem ik een drankje, waarna ik ongeïnteresseerd naar de show op het podium staar.
Mijn gedachten dwalen, want Gitte’s woorden waren erg vleiend en haar geur was de hemel op aarde.
‘Waarom is ze weg gegaan als ze genoten heeft van ons samenzijn?’ is de vraag die ik in mijn hoofd blijf herhalen, maar waarop ik het antwoord onmogelijk geformuleerd krijg.
Na nog een drankje besluit ik de rest van dit deel van de beurs te gaan bekijken, want dat is immers de reden van mijn aanwezigheid.
Struinend langs de kraampjes, wordt mijn aandacht getrokken door een grote groep mensen die voor een klein podiumpje blijken te staan, dus ik stap erop af om te zien wat er aan de hand is.
Op het podiumpje staat een geklede dame en een heer die bedragen roept, dus ik constateer al snel dat het een geïmproviseerde veiling is, althans het podium is ervoor bedoeld, maar de setting is niet echt professioneel.
Wat er geveild wordt is me in eerste instantie niet helder, maar als de “veilingmeester” afhamert, is het direct duidelijk, want de man die het hoogste bod uitgebracht heeft, loopt richting het podiumpje en ontvangt van de dame haar slipje, welke ze en plein public onder haar rokje vandaan tovert.
‘Interessant concept’ bedenk ik, waarna mijn volgende gedachte is dat men hier in Duitsland iets minder bekrompen omgaat met seksuele onderwerpen dan in Nederland.
De veiling gaat verder en enkele dames passeren de revue, maar juist als ik verder wil lopen, omdat ik het wel gezien heb, betreedt Gitte het podium.
‘Wauw’ denk ik, als ik haar prachtige vorm in de lange jurk waarneem, terwijl het bieden begint.
Gitte kijkt de mannen uitdagend aan en maakt handgebaren dat er hoger geboden dient te worden, wat ook het geval blijkt, maar als ze mij gespot heeft, is haar blik gefixeerd.
Even meen ik iets afkeurend in haar blik waar te nemen, waarschijnlijk omdat ik niet mee bied, maar als het finale bod uitgebracht is en zij haar slipje verkocht heeft, stapt ze van het podium af, met haar blik nog immer tot mij.
Gedecideerd komt ze op me afgelopen, drukt een zoen op mijn lippen, waarna ze vraagt “waarom bood je niet mee?”
“Omdat ik de bron te veel respecteer om ervoor te betalen” antwoord ik, waarop zij zichtbaar nadenkt wat mijn woorden betekenen.
“Wat lief” zegt ze, waarop ik nogmaals een zoentje ontvang en zij zegt “wil je nog ergens kijken of zullen we gaan?”
“Gaan?” vraag ik “waarheen?”
“Ergens heen waar we echt alleen kunnen zijn” antwoord zij.
“Wil je dat dan?” vraag ik verbaasd.
“Ja natuurlijk. Waarom vraag je dat?” reageert ze verrast.
“Uhm, zojuist……. je was ineens weg” antwoord ik.
“Ik wilde zeker weten of ik het voor je ben” antwoord ze, wat volgens mij een rechtstreekse vertaling is uit haar moerstaal, want op mij komen haar woorden een beetje vreemd over, hoewel ik begrijp wat ze bedoelt, dus ik knik bevestigend.
“Hoewel” zegt Gitte “eigenlijk wil ik je nog iets laten zien, want ik neem aan dat je nog niet in het cafeetje vlak voor de uitgang bent geweest?”
“Klopt” antwoord ik.
“Zullen we daar dan eerst iets gaan drinken?” vraagt Gitte, die het antwoord niet afwacht, maar haar arm in de mijne haakt en koers zet richting de uitgang, wat nog een flink eind lopen is, zo ervaar ik.
De wandeling is echter een mengelmoes van indrukken, want we passeren ongeveer de hele beurs, waarbij we zelfs even stoppen om een deel van een SM-show te bezichtigen, wat Gitte wel lijkt te waarderen, want gedurende de show zegt ze enkele malen “wat een toewijding”, waarmee ze duidt op de onderdanige man, die zijn meesteres in alles gehoorzaamt.
Bij het café aangekomen valt direct op dat deze geheel is afgezet, oftewel van buitenaf kun je niet naar binnen kijken.
Op de deur prijkt een grote tekst, in het Engels, welke luidt “feel free to play”.
“Ben je hier al eens binnen geweest?” vraag ik.
“Ja, in mijn uppie, om te kijken” antwoord Gitte, die mijn hand pakt en me mee naar binnen leidt.De bar kent een vreemde, doch intieme indeling, want het meubilair bestaat uit, zwarte kunstlederen, zogenaamde loveseats (kleine bankjes met een hoge rugleuning, waar twee mensen nauwelijks in naast elkaar kunnen zitten).
De ruimte is schaars verlicht, dus mijn ogen hebben even de tijd nodig om te wennen aan het duister, maar als mijn ogen gewend zijn, wordt ik me al het gekronkel gewaar dat zich in sommige loveseats afspeelt, want enkele stelletjes zijn flink met elkaar bezig.
“Wat drink je?” vraagt Gitte, die mij richting een bankje leidt, zodat ik erin kan gaan zitten.
“Ik neem wat jij neemt” antwoord ik bescheiden, waarop Gitte richting het barretje loopt en ik mijn ogen goed de kost geef.
Recht tegenover mij zit een in latex geklede man ruggelings op de schoot van een vrouw. Zijn hoofd rust op haar schouder, dus hij kijkt richting het plafond, terwijl zijn benen languit aan weerszijden van haar benen liggen. De vrouw streelt de man over zijn latex pak, wat hem duidelijk opwindt, gezien de enorme erectie in zijn latex broek.
Daarnaast zit een vrijend koppel, waarvan de vrouw op de schoot van de man zit. Haar lederen rokje bedekt hun schaamstreken, maar gezien de schurende bewegingen die ze maakt, vermoed ik dat zij hem neukt.
De bankjes daarnaast zijn leeg, maar als ik om het hoekje van de hoge leuning kijk, zie ik een vrouw, die op haar rug op het bankje ligt, met haar benen stijl de lucht in, over de zijwand. Daar staat een man die zijn gezicht simpelweg begraven heeft tussen haar voetzolen.
Op de een of andere manier, vind ik dit nog het opwindendste om te zien, dus ik kan mijn ogen er niet vanaf houden, totdat ik Gitte hoor zeggen “ik hoop dat je van cola en rum houd?”
Ik schrik op uit mijn gestaar, kijk haar aan en neem met een vriendelijk “dankjewel” het glas van haar aan, waarna ik opschuif zodat zij naast me kan komen zitten, wat ze dan ook doet. De warmte van haar been prikkelt de mijne, als ik het glas hef en met haar proost.
“Leuk toch! Die vrijheid” zegt Gitte, die niet gemakkelijk lijkt te zitten, want ze staat op en vraagt “wil je een beetje naar voren schuiven?”
“Ja natuurlijk” antwoord ik, waarop ik in het hoekje waar ik zit, ruimte creëer tussen mijn rug en de rugleuning. Tot mijn verbazing schopt Gitte haar pumps uit en neemt zijdelings plaats in de loveseat, zodat haar linkervoet achter mijn rug terecht komt. Alsof we al jaren een stel zijn, zak ik terug in het bankje, waarop zij haar rechterbeen intrekt en haar voet op mijn schoot plaatst, waardoor haar jurk door haar gebogen benen, tot over haar dijbeen zakt.
Dat ze geschoren is was me al eerder opgevallen, doch de glinstering van haar naakte doos is onweerstaanbaar, wat blijkt uit mijn gestaar.
“Kun je het zien?” vraagt Gitte ondeugend lachend.
“Je zou je beledigd moeten voelen, als ik niet zou kijken” antwoord ik gevat en corrigerend.
“Dat is waar” antwoord ze lacherig, doch ze neemt mijn hand en brengt deze naar haar kruis.
“Voel eens hoe nat ik van je ben geworden” zegt ze zacht.
Haar spleet is inderdaad drijfnat, doch ik ga niet direct overstag en zeg “dat komt waarschijnlijk omdat je op dat podium gestaan hebt of van die show, waar je geen genoeg van kon krijgen”.
“Ik ben niet zo van de SM” zegt Gitte, die zichzelf verklaart met “ik vind het gewoon leuk om te zien dat een man zich helemaal geeft”.
“Als een man op de juiste manier geprikkeld wordt, dan is hij tot veel bereid” antwoord ik in het algemeen, maar ik bedoel natuurlijk dat dit voor mij geldt.
“Help me dan eens van mijn opwinding af” zegt Gitte, die haar voet naar mijn gezicht brengt.Snel zet ik het glas op het kleine tafeltje naast het bankje, waarop ik de voet in mijn hand pak en het tegen mijn wang plaats. Strelend over haar wreef, snuif ik haar zilte transpiratiegeur mijn neus in, als de middelvinger van mijn andere hand, haar grotje inglijdt. Twee vingers verdwijnen in haar natte lade, waarbij ik met mijn duim haar klit begin te stimuleren en een eerste voorzichtige lik neem van haar voetzool.
Mijn pik drukt ongeduldig tegen de binnenkant van mijn jeans, maar ik neem me voor om haar te laten genieten, dus ik bewerk haar klit en ingang, terwijl ik haar voet zoen en lik.
Gitte blijkt opgewondener dan ik dacht want binnen een paar minuten schokt haar onderlijf en voel ik haar kutspieren om mijn vingers spannen, ten teken van haar orgasme.
“Dat was lekker” zegt Gitte die haar voet voor mijn gezicht weg haalt en met een hand mijn pols beet pakt, om mijn hand bij haar doosje weg te halen.
“Proef maar hoe lekker” zegt ze opgewonden, terwijl ze mijn hand naar mijn mond brengt. Het is denigrerend, maar stiekem ook heerlijk om haar sap van mijn vingers te likken, maar haar zachtmoedige opgewonden blik is de overtreffende trap van geilheid, dus ik lik mijn vingers schoon en merk dat mijn opwinding niet groter kan worden.
Gitte grijpt me bij mijn nek en trekt me half bovenop haar, waarop we verdwijnen in een heerlijke lange tongzoen. Met elke minuut die verstrijkt voel ik me meer verbonden met haar, dus als zij de zoen beëindigt staar ik ongemakkelijk in haar ogen.
“Wat is er?” vraagt ze zacht.
“Is dit nu liefde op het eerste gezicht?” vraag ik met enige twijfel in mijn stem, waarop zij antwoord “dat weet ik niet, ik heb dit ook nooit mogen ervaren”.
Haar lippen vinden wederom de mijne, wat mij het gevoel geeft dat ik zweef, want zittend in het vreemde bankje beleef ik een combinatie van intimiteit en opwinding, die ik nooit eerder ervaren heb. Tijdens de zoen streelt haar hand achteloos over de enorme bult in mijn jeans, waar zij aanstalten maakt om mij van mijn opwinding af te helpen, aangezien de hand mijn riem en knopen begint te openen. Hijgend val ik terug in het bankje, als zij haar been achter me uit haalt en opstaat.
Ze bukt zich voorover, drukt enkele zoentjes op mijn lippen, waarbij ze tegelijk met haar hand zachtjes over mijn staalharde pik streelt, die ongeduldig tegen de binnenkant van mijn boxershort drukt.
Plots gaat ze rechtop staan, neemt beide glazen van tafel en overhandigt mij de mijne, waarop zij haar glas ineens leeg drinkt.
Ik volg haar voorbeeld en hoop dat ze snel verder zal gaan met het strelen van mijn pik, maar niets is minder waar want ze neemt mijn glas aan en vraagt “wil je ook nog eentje?”
“Welja, waarom niet” antwoord ik, terwijl ik naar mijn ongeduldige erectie staar, die werkelijk op springen staat.
“Zo blijven zitten, ik ben zo terug” zegt Gitte, waarna ze zich zwierig omdraait en heupwiegend richting de bar loopt. In plaats van afgeleid te worden door al het geils om me heen, is mijn blik strak gericht op haar achterste, wat zij lijkt op te merken, want halverwege kijkt ze me, over haar schouder, zwoel aan.
Aan de bar bestelt ze, maar haar blik is hierbij strak gericht op de mijne, wat tevens het geval is tijdens de korte terugtocht naar het bankje waarin ik onderuit gezakt lig.
“Je bent mooi” zeg ik zacht en opgewonden, als ze mij een nieuwe cola met rum overhandigt.
Toch kijk ik liever naar jou” zegt ze complimenteus, terwijl ze tussen mijn benen in komt staan.
Snel neem ik enkele slokjes van het verse drankje, waarna ik vraag “volgens mij ben jij een tikkelte voyeuristisch.
“Dat heb ik je toch al eerder gezegd” antwoord ze onomwonden “ik vind het heerlijk om te kijken”
Haar ogen kijken strak in de mijne waarna ze mijn staaf, door mijn boxershort heen, beet stevig grijpt en zegt “zo vind ik het leuk om te kijken als een man van zichzelf geniet, maar ook als hij van mij geniet”.
Ze ontbloot een borst en begint stevig aan mijn staaf te rukken, terwijl ik het onderuit gezakt onderga. Mijn opwinding is dermate hoog dat ik reeds op het punt van klaar komen ben aangekomen, ware het niet dat ik mijn boxershort nog aan heb.
“Je houd je in” fluistert Gitte dan ook terecht.
Gefixeerd staar ik naar haar ontblote borst, waarna ik de behoefte voel om haar te proeven en te ruiken, dus ik kom overeind en wil haar tepel in mijn mond nemen, maar Gitte drukt me terug in het bankje en zegt “nee, nu ben ik aan de beurt”.
Mijn geilheid heeft het toppunt bereikt, dus ik ontspan en laat het mij overkomen: onder haar rukkende hand bevuil ik met een gesmoorde kreun mijn orgasme, dat uiteen spat tegen de binnenkant van mijn boxershort, wat best geil is, maar zodra mijn pik begint te slinken en Gitte zelfvoldaan mijn pik los laat en kijkt naar hetgeen ze veroorzaakt heeft, voelt het toch enigszins ongemakkelijk.
“Schön” zegt Gitte in haar moerstaal, waarna ze enkele tissues neemt uit het doosje op het tafeltje en de binnenkant van mijn boxershort een beetje schoonmaakt.
Ze verpakt mijn pik weer, waarna ze zegt “als je met mij mee gaat dan was ik hem wel even voor je uit”.

Gezien de drankconsumptie is naar huis rijden geen optie, dus ik antwoord kalm “okay”, maar in mijn hoofd vier ik een feestje, want deze uitnodiging zal vast voor nog meer opwinding zorgen.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners