Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Erotische massage - 2727 keer gelezen
Samen met mijn man waren wij in contact gekomen met een privé masseuse die o.a. erotische massages gaf aan stellen. Nadat wij daar een aantal keren waren geweest, stelde Linda (niet haar echte naam) mij de vraag of ik wilde invallen rondom de kerstperiode. De andere masseuse met wie zij samenwerkte zou namelijk voor 3 weken op vakantie gaan.

Zij stelde de vraag nadat mijn man en ik van haar een geile en erotische massage hadden gehad. Ik masseerde samen met haar mijn man, en zij vond dat ik goed en sensueel masseerde. Omdat wij er al diverse keren waren geweest, hadden wij een goed contact met haar en voelde ik mij erg vrij en op mijn gemak.

Je hebt er gevoel voor zei Linda, en toch best geil om te doen als mannen er zo opgewonden van raken? Dat is het zeker, maar ik wist ook dat mannen altijd wel meer wilde dan een massage. In principe geen intiem zei zij maar dat moet je zelf beslissen. Iedereen weet dat het een massage met handmatig hoogtepunt is.

Standaardtarief was € 150 voor een massage naakt en € 200, -- voor 1,5 uur. Bij pijpen of intiem € 150,- extra want zij wilde het zeer exclusief houden en een drempel opwerpen. Daarnaast was het echt je eigen keuze en geen verplichting.

Wat is het minimale wat jouw klanten hier verwachten en wat voor soort niveau komt hier, leeftijd etc.? Verder vroeg ik wat ik aan moest doen als ik daar zou zijn, zij was zelf altijd correct gekleed in een jurkje en meestal high heels.Ze gaf aan dat de mannen altijd en handmatig hoogtepunt wilde bereiken, naakt gemasseerd wilde worden maar dat ook de vraag gesteld werd of pijpen en neuken mogelijk was. Dat was dan aan mij of ik dat wilde maar het was geen must, verder kwam er een goed niveau en af en toe een BN’er. De leeftijd was gemiddeld tussen de 30 en 55 jaar. Discretie was een vereiste. Het zou gaan om de avonden van 18.30-23.00 uur.

Ik vroeg aan mijn man die meegeluisterd had wat hij ervan vond, hij zei dat ik dat zelf moest beslissen en er geen probleem mee had. Leek hem ook wel spannend als ik dat zou doen. Linda vroeg hem? weet je dat zeker? Jullie hebben wel een vrij huwelijk maar je bent er niet bij. Hij bevestigde nogmaals dat hij het ook wel geil vond en dat ik de verhalen dan maar moest vertellen.

Ik had zelf een drukke baan en het zou maar voor een korte periode zijn in de avonduren, dus inderdaad wel spannend om te doen en haalbaar met mijn werk.

Het geld was meegenomen maar stond niet voorop gezien de goede baan die ik had en heb. Het was puur de spanning, als er iemand zou komen en door mij gemasseerd wilde worden. Het waren praktisch allemaal vaste klanten en zij verwachte niet veel nieuwe in deze periode. Daarnaast was het zeer exclusief en was zij zeer selectief in het aantal te ontvangen klanten. Locatie ook prima in een appartement in Amsterdam Zuid met een vrij discrete ingang.

Ik zou kunnen werken van dinsdag t/m vrijdagavond. Ik zei akkoord, ik ga het proberen.

Het lijkt mij geil en spannend. Ik zou de donderdagavond voor het eerst beginnen en was er om 18.00 uur, vervolgens heb ik een zwart strak Woolford jurkje aangetrokken met zwarte schoenen met hoge hakken. Daaronder een zwart setje van Marlies Dekkers. Een zwarte bh met lage cup en een zwarte slip met de billen zichtbaar en aan de voorkant doorschijnend.

Linda vertelde dat er om 19.00 uur een vaste klant zou komen en hij op de hoogte was dat er tijdelijk een nieuwe masseuse aanwezig zou zijn. Ze vertelde wel dat hij altijd klaar wilde komen en zeer gevoelig was bij zijn ballen en tepels.

Hij zou zeker vragen of ik hem wilde pijpen en of neuken mogelijk was als hij het lekker zou vinden en geil zou worden. Net na 19.00 uur werd er gebeld, Linda ging zelf opendoen na gekeken te hebben wie er aanbelde. Zelf zat ik in de woonkamer op de bank, nadat hij de kamer was binnengekomen stelde ik mij voor en vroeg Linda of hij iets wilde drinken. Dat was niet nodig zei hij en hij vroeg aan mij of ik hem wilde masseren.

Ik vroeg hem hoelang hij een massage wilde, waarop hij zei een massage van 1,5 uur te willen. Ik ging hem voor naar de kamer en gaf hem 2 handdoeken zodat hij zich eerst kon douchen, verder vroeg ik hem of hij wel of geen warme olie wilde hebben en of dat hij door mij gekleed, topless of naakt gemasseerd wilde worden en wat wilde drinken. Graag met warme olie, naakt en een water graag.

Ik zei prima, stak het kaarsje aan en zette de kom met olie op de houder. 2 grote badlakens op de massagetafel neergelegd terwijl hij zich uitkleedde en water ingeschonken.

Hij zag er goed verzorgd uit en tevens een leuke en knappe verschijning met een goed lichaam en ongeveer eind dertig. Terwijl hij ging douchen wachtte ik nog even zodat hij kon zien dat ik mij uit zou kleden. Na terugkomst gaf ik aan dat hij op zijn buik mocht gaan liggen, ik ging mij zelf uitkleden in de hoek van de kamer zodat hij mij kon zien.

Ik deed mijn schoenen uit en ontdeed mij van mijn jurk. Hij vroeg? Zou jij je schoenen aan willen houden, want dat vind ik geiler. Natuurlijk, sta ik ook wat hoger lachte ik, ben al niet klein met 1.76 cm maar hij kickte dus op schoenen en lengte.

Ik stond met mijn billen naar hem toe en hij zei, dat ziet er goed uit als ik dat mag zeggen. Wat ziet er goed uit vroeg ik hem? Nou, je hebt mooie, stevige en geile billen. Dank voor het compliment zei ik, deed mijn bh los en draaide mij om.Ik voelde of de olie op temperatuur was deed het op mijn handen, ging voor hem staan aan het hoofdeinde van de massagetafel en begon zijn schouders te masseren. Ik stond naakt en vlak voor hem, ik zag dat hij zijn hoofd iets optilde om naar mijn vagina te kijken. Ik bleef een tijdje staan en zijn gezicht was dichtbij mijn vagina.

Ik ging daarna door naar zijn bovenbenen en deed warme olie op zijn billen. Bij het masseren ging ik met mijn hand naar zijn balzak en ik zag dat hij opgewonden raakte en zijn benen verder uit elkaar deed. Duidelijk een teken om verder te gaan. Ik ging verder met mijn linkerhand bij zijn balzak en met mijn rechter ging ik onderdoor naar zijn penis terwijl hij nog steeds op zijn buik lag. Zijn penis werd duidelijk harder en hij tilde zijn billen op zodat ik beter bij zijn penis kon. Ik bewoog met mijn hand over zijn eikel en hij werd duidelijk opgewonden. Na een tijdje zei ik dat hij om kon draaien.

Tijdens het masseren praatte hij wat en in het begin vroeg hij wat ik deed, hij had begrepen van Linda dat ik tijdelijk was. Ik zei advocatuur en dit is weer eens wat anders. Hoe vindt je man dat dan vroeg hij, want ik zie dat je getrouwd bent. Geen probleem hoor want wij kwamen hier regelmatig samen en weten het van elkaar.

Ik liep om de tafel heen, ging aan zijn rechterkant staan en besprenkelde hem met warme olie op zijn borst, bovenbenen en bij zijn penis. Wat een heerlijke geile kont en borsten heb jij zeg, ik ging eerst zijn benen doen en hij hield oogcontact.

Lekker vroeg ik? en hij gaf aan dat het lekker was maar dat hij ook geil werd. Dan is dat de juiste combinatie en ik ging met mijn hand van zijn bovenbeen naar zijn balzak en richting zijn anus. Hij reageerde daar vrij heftig op en zei, dat is geil. Ik sprenkelde warme olie over zijn bovenlichaam en ging dus dichterbij staan.

Hij strekte zijn arm, ging met zijn hand naar mijn billen en begon daarover te wrijven. Ik ging ondertussen naar zijn borst en begon met mijn wijsvinger over zijn tepels te gaan. Zijn reactie was heftig en zijn penis werd direct een stuk stijver en harder.

Dat is geil, wil je dat harder doen en ik begon aan zijn tepels te draaien, hij reageerde heftiger en heftiger.

Zijn hand ging van mijn billen naar mijn borsten en hij begon aan mijn tepels te draaien met zijn duim en wijsvinger. Ik boog wat voorover en hij nam mijn tepel in zijn mond, begon heerlijk te likken en een beetje te bijten.

Zijn hand ging terwijl naar mijn bil en naar mijn klit. Hij maakte zijn vinger wat nat zijn mond en ging aan mijn klit wrijven. Ik werd nu ook wel opgewonden en draaide mij zo dat hij goed aan mijn klit kon zitten.

Ik pakte zijn penis in diverse grepen en die werd harder en harder. Ik wreef over zijn eikel en hij werd geiler en geiler. Zullen we wat verder gaan dan massage vroeg hij? Wat zou je willen vroeg ik?

Nou pijpen en heerlijk neuken, jou heerlijk likken en lekker over je heen spuiten. Ik was geil en wilde gebeft worden en hij was schoon en zag er goed uit. Kunnen het zeker geiler maken en kijken wel zei ik, dan komt er wel € 150 bij, is goed zei hij al is het € 500, --. Ik wil je beffen en neuken slet. Een condoom had ik onder een doekje liggen bij het waxine lichtje.

Dan ga ik wel even liggen en mag jij die slet gaan masseren. Hij kickte duidelijk op hoerige taal. Hij stond op van de tafel en terwijl ik ging liggen hield ik zijn stijve penis in mijn hand. Ik ging liggen, hij begon mijn bovenbenen te masseren en ging met zijn hand naar mijn klit en ging met 1 vinger mijn vagina in. Die was kletsnat en hij zei, dat is lekker he sletje? Ik zal je lekker beffen en hij boog voorover en begon met zijn tong langs mijn klit te gaan en ging ook met zijn tong naar binnen.

Ik draaide mij op mijn rechterzijde en begon hem te pijpen terwijl hij verder ging met beffen. Ik pakte met mijn linkerhand zijn balzak en zette mijn nagels daaronder en zijn pik diep in mijn mond. Ondertussen befte hij mij en ik merkte dat ik klaar ging komen, hou vast zei ik toen hij mijn stevig aan mijn zoog.

Ga door, ga door en hij ging met zijn pik dieper mijn keel in. Ik wil je neuken zei hij slet die je bent. Nee ga door en dan pijp ik je klaar, lik dan want ik wil dat je mijn vocht oplik. Hij likte door en ik kwam schokkend en hoorbaar klaar. Hij ging met zijn tong door mijn nattte spleet en likte het geil op terwijl hij zijn pik uit mijn mond terugtrok.Nee ik wil je echt neuken zei hij. Ik zei oké, laat mij even opstaan dan doe ik een condoom om die harde lul van jou en dan kun je die slet lekker van achteren nemen en die harde pik van je diep erin stoten.

Ik pakte het condoom en rolde die snel over zijn harde lul terwijl ik met mij mond langs zijn tepels ging.

Laten wij op de matras gaan dat is geiler. Ga naar achteren met je kont slet, ik boog naar achteren en mijn handen voorover steunend terwijl ik in de spiegel keek die aan de zijkanten zaten. Hij stopte zijn pik in mijn kut en begon te stoten. Hard en dan weer zacht, maar wel diep en ik kneep telkens samen om hem goed te voelen. Hij stootte dieper en dieper en wilde dat ik mij omdraaide.

Ik draaide mij om en hij duwde mijn beide benen helemaal omhoog tegen zij schouders en begon hard te neuken, ik werd opnieuw erg geil en ik kneep hard in zijn tepel terwijl ik naar adem snakte. Hij likte aan de zijkant van mijn high heels en zei; Geil he slet. Ik zei, laat maar zien hoe hard je kan neuken, je wordt toch zo geil van mij? Hij stootte en stootte en kwam klaar.

Hij rilde na, kuste mij in mijn nek en zei, wauw wat top en echt super dat je wilde neuken. Hij bleef even op mij liggen en trok zijn pik daarna terug. Ik ging zitten en rolde het condoom van zijn lul.

Ga even liggen zei ik en stond op om de baddoeken te halen waarmee hij kon gaan douchen. Ik gaf hem de doeken en hij ging douchen, ik zei dat ik eraan zou komen. Ik ruimde vast de kamer op, schoon laken en nieuwe handdoeken.

Linda was zelf ook bezig met een klant en ik liep naakt naar de badkamer. Een grote inloopdouche met grote sproeiknop. Ik zei, ik zal je rug en benen aan de achterkant doen voor de olie. Ik wreef hem in en ging plagerig met mijn hand langs zijn bilspleet. Duidelijk dat hij dit geil vond. Zo weer helemaal schoon zei ik, nam zelf een douche en spoelde mijn vagina schoon met een heerlijke warme waterstraal.

Hij was bijna aangekleed toen ik in de kamer kwam, ik trok mijn lingerie set en jurkje weer aan terwijl hij stond te kijken. Echt geil hoor, ik zou zo weer kunnen zei hi. We moten maar snel een nieuwe afspraak maken.

Hij gaf mij € 400,- en zei, dat extra is het meer dan waard. Ik liet hem uit, wij geven elkaar drie kussen en hij gaf aan nog en keer terug te komen voordat ik weer stopte.

Dat was een enorm beleving en ik vond het te gek om te doen. Later vroeg Linda hoe het gegaan was en ik zei dat het een leuke kerel was en het plezierig en spannend was geweest.

Om 21.30 uur zou er een nog een vaste klant komen en die wilde door ons beide gemasseerd worden waarbij hij over ons zijn sperma wilde spuiten als hij klaarkwam zei Linda. Spannend, ik zie het wel zei ik.

Liefs

Mirjam
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners