Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Excusie naar de dierentuin - 3454 keer gelezen
Toen ik in het 2e jaar van de middelbare school zat zat er een meisje bij mij in de klas, ze heette Lisa en ik geilde heel hard op haar. Ik trok altijd of op de gedachte dat ik haar ging neuken.
Toen we de bus instapten ging ze naast me staan en voelde ik een hand langs mijn lul gaan, ik keek opzij en zag Lisa daar staan en ze zei sorry het ging per ongelijk. Dus ik zei maakt niet uit hoor maar had direct een stijve. Er was erg veel plek in de bus omdat we met een groep van 30 man gingen en ae zaten in een dubbeldekker met 60 plekken ik zag dat iedereen beneden bleef en omdat ik wel hield vaan een beetje rust ging ik naar boven waar ik helemaal alleen was.

Ik was zo geil door het moment dat Lisa mijn lul aanraakte, dat ik mijn lul uit mijn broek haalde en begon af te trekken, toen ik bijna kwam hoorde ik 2 meisjes praten. Ik deed me ogen open en zag Lisa en een vriendin 5 stoelen verderop zitten ze hadden me niet opgemerkt. Pas toen ik hoi zei zagen ze me. En kwamen ze naast me zitten omdat ze het zielig vonden dat ik alleen zat maar zelf vond ik het niet erg.

Ik had het gevoel dat Lisa de hele tijd met me zat te flirten, ze gaf me steeds knipoogjes. Toen we er bijna waren voelde ik een hand mijn lul kneden het was Lisa die me met een hele geile blik aankeek. Haar vriendin was naar beneden gegaan en we waren nog alleen. Maar toen stopte de bus en moesten we uitstappen en ging ik met mijn groepje mee en zei met de hare.

Ik kon de hele tijd mijn gedachte niet vaan haar af houden ik wou haar zo graag neuken, toen ik bij de reptielen stond te kijken was zij daar ook ze kwam naast me staan en deed haar hand in me onderbroek, en fluisterde in me oor ik ben zo geil. Toen pakte ze me hand en zei dat ik haar moest volgen. Ze nam me mee naar de invalide wc en deed de deur op slot.


Zei zei nu ga ik je eens lekker pakken en zette me neer op de stoel die ee stond. Ze kroop op me schoot en zoende me wel 5 minuten lang toen stond ze op en deed haar shirtje en broek uit en stond ze in ondergoed voor me ze trok ook mijn broek en shirt uit ej ging weer op me zitten terwijl ze me zoende bewoog ze haar kontje steeds over mijn en na 10 minuten ging ze van me af en haalde me lul uit mijn broek en zoog hem af. Terwijl ze aan mijn ballen kriebelde zoog ze aan me lul en likte me eikel. Toen stopte ze en ging voorover hangen over de stoel en smeekte me om te neuken ik liet deze kans niet schieten en stak mijn lul in haar strakke kutje. Ze schreeuwde het uit van genot en ook ik had nog nooit so iets geweldigs gevoeld. Ik stond op het punt om te komen en haalde me lul uit haar ze begreep het direct en ging voor me zitten op haar knieƫn en ik spoot over haar gezicht. Ze likte me lul schoon en maakte haar gezicht schoon. Toen zei ze we zien elkaar weer in de bus,

Toen we weer de bus ingingen zag ik tot mijn opluchting dat er niemand naar boven ging. Na een kwartier alleen boven gezeten hebben kwam ze weer naar boven maar niet alleen weer met haar vriendin. Tot mijn verassing kroop ze toch direct op me schoot en trok haar shirt uit. Haar vriendin zei alleen OMG slet en ging weer naar beneden. Ik en Lisa liepen naar de achterste bank van de bus en ze ging op haar rug liggen ik deed haar broek en string uit en begon plagend over haar dijen te likken en rondom haar kutje. Toen smeekte ze me om haar te beffen, en likte ik haar terwijl ik aan haar clitje zoog. Na 2 minuten kwam ze klaar en moest haar gekreun inhouden. Ze deed direct me broek uit en me onderbroek en ging me berijden. Het was zo lekker en geil dat ik binnen een minuut haar vol spoot. Hier schrok ze wel van maar ze zei dat ze de pil slikte dus het kwam goed ze heeft me de rest van de reis afgezogen en ben wel 5 keer gekomen.

Sindsdien ken ik Lisa nog steeds en is ze me echt PA fuckbuddy geworden

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners