Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Foto chantage 2 - 5443 keer gelezen
Foto chantage 2.

Mathijs gebruikte Hanneke al een tijdje.
Zeg maar gerust een aantal jaren en nog steeds had ze niet door wie haar zo chanteerde met de foto’s, wie had die foto’s op internet gezet. Ze beschuldigde toen haar vriend Lucas er van en het was over met de liefde.

Maar nu.
Lucas en Hanneke gingen samen naar de bioscoop, Hanneke had er in toegestemd want ze wilde toch weten waarom hij dat gedaan heeft. Het licht ging uit en natuurlijk kreeg je eerst van alles te zien voordat de hoofdfilm begon.
‘’Jij hebt toen die foto’s gemaakt en ik vertrouwde jou voor honderd procent.’’
‘’Ik heb niets te maken met die foto’s op internet, begin je nu na al die jaren mij weer te beschuldigen?’’
‘’Ssssttttttt…,’’ klonk het achter hun.
‘’Ik hoop dat het weer goed komt tussen ons, daarom heb ik jou uitgenodigd.’’
‘’Ik ben tientallen malen verkracht door een gemaskerde vent en hij moet van iemand die foto’s hebben gekregen, verdomme?’’
‘’Je denkt toch niet dat ik die gemaskerde man ben?’’
‘’Nee, hij heeft een veel grotere en dikkere pik!’’

‘’Kunnen jullie dat niet buiten gaan uit vechten?’’
‘’Ssssttttttt…ssstttttttt..ssstttttt….KOPPEN DICHT…’’

‘’O? Dus mijn pik was niet naar je tevredenheid, je bent ver gezonken meisje,’’ reageerde Lucas.
‘’Hij moet wel de foto’s via jou hebben gekregen, want ik was het niet en ik wil NU weten aan wie jij per ongeluk de foto’s in vertrouwen gegeven hebt!’’
‘’IK WAS HET NIET!!!!!’’

‘’Kunnen jullie verdomme je muil houden, dit is een bioscoop namelijk?’’
‘’Ssssttttttt..stilte, of op sotemieteren…’’‘’Je moet het wel zijn Lucas.’’
Hanneke haar mobieltje zoemde en ze keek naar het verlichte schermpje, weer een foto, nu met de pik van Lucas in haar kontje, natuurlijk was Lucas er af geknipt, maar ze herkende de pik nog wel.
:Ik wil je weer in het bos geile hoer, morgenmiddag om drie uur, zelfde plek als toen:
‘’Kijk..kijk…weer een foto en ik moet weer komen?’’
Ze liet het aan Lucas zien, ‘’hij stuurt nog steeds foto’s en stelt eisen en als ik niet kom dan dreigt hij met internet, zie je niet in wat voor een gevolgen het voor mij heeft dat jij die foto’s zo m….’’
‘’IK WAS HET NIET…GODVERDOMME, DOM WIJF!!’’ Het licht in de bioscoop ging aan en wat personeelsleden kwamen er aan gelopen. ‘’Willen jullie alle twee de bioscoop verlaten?’’
Mathijs die helemaal achter in de bioscoop zat, grinnikte, het was duidelijk weer uit tussen die twee, ze was immers van hem…van hem!

Lucas stond als eerste op.
‘’Ik denk dat jij het maar wat lekker vind, hij heeft een grotere en dikkere pik zei je toch, je komt vast wel lekker klaar.’’
‘’Jij…jij bent echt gestoord,’’ reageerde, Hanneke.
‘’Eruit dan kan de film weer verder!’’ Hanneke werd van haar stoel getrokken, Lucas liep de bioscoop al uit, ‘’wat een Fucking stom wijf is dat toch ook,’’ mopperde hij nog.

Hanneke voelde een hand op haar kontje.
‘’Zeg handen thuis vent!’’ Zei ze.
‘’Je hebt wel een wijze bek, als ik dat zo de hele tijd hoor?’’ Hij kneep in haar kont, ‘’voelt nog best stevig.’’
‘’Blijf van me af viezerik?’’
‘’Jij hebt zeker een harde dikke pik nodig, want je bent zo chagrijnig.’’
‘’Hou je vieze varkenspoten van me af!!’’
‘’Piet zullen we deze slet even de kelder van de Bios inslepen.’’
‘’Oké Wim, wij hebben nog wel wat lekkers voor haar, He…hahaha.’’

Hanneke werd de kelder in gesleurd.
Ze wist niet wat haar allemaal overkwam, wat was dat toch met die kerels van tegenwoordig.
Mathijs had gelukkig een goeie Smartfoon met uitstekende beeldopname bij zich en volgde de drie, de donkere trappen af en een middeleeuwse kelder die je nog veel in de stad had.
Hij trok zijn bivak muts over het hoofd…..

Lucas wist niet wat er achter hem gebeurde, of hij dan had ingegrepen was na die zware beschuldigingen nog maar de vraag.

‘’Zo we konden jou gesprek duidelijk volgen.’’
‘’O ja? En dan?’’
‘’Nou volgens mij ben je een liefhebber van flinke dikke pikken.’’
‘’Dat heb ik helemaal niet gezegd hoor?’’
‘’Ik meende wel zoiets te horen, of niet dan Wim.’’
‘’Ze houd wel van dikke pikken, maar ze stribbelt graag een beetje tegen, daar geilt ze op, ze wil maar wat graag goed verkracht worden. Ik zal er wat foto’s van maken en wees niet bang, ik wis jullie hoofden er wel af, dan kunnen jullie haar nu pakken, als ze commentaar heeft komen haar foto’s op internet!’’
‘’Heb je dat begrepen Hanneke,’’ zei hij, met zware stem.
‘’Dat..dat is die gemaskerde man die mij al jaren, bel de politie,’’ riep Hanneke, ‘’dat is de man die mij morgen wil verk…..’’
‘’Ja ja,’’ reageerde, Wim, ‘’verzet je maar, daar houd ik wel van, je kunt hier rustig schreeuwen, niemand hoort je.’’ Wim trok nog een keer aan zijn sigaar en legde die in een nisje. Hij maakte zijn riem los en knoopte zijn broek open en trok die gelijk met zijn slip naar beneden.Wim was goed voorzien.
‘’Ik hoop dat je tevreden bent, met mijn pik,’’ zei Wim, lachend, hij had er al veel van die geile sletjes op vast gezet en deze zag er ook wel lekker uit.
Hanneke viel stil, deze pik…dit was echt de grootste die ze, dit kon toch haast niet echt zijn. ‘’Ik hoop dat je hem kan hebben, anders wordt het pijn leiden!’’
Mathijs was ook erg verbaasd, hij was al aardig zwaar geschapen, maar dit…..hij maakte er een foto van.
‘’Huh….?’’ Piepte Hanneke, maar het beeld van de pik werd naar haar hersens getransporteerd en vandaar gingen er seintjes naar haar kale kutje. Haar kutje ging tegen haar wil….haar kutje trok en deed knijpjes, haar kutje wilde die pik en de eerste geil sporen liepen al over haar dijen. Haar slipje lekte door.

‘’Piet zet haar maar aan die middeleeuwse ringen vast.’’
Piet haalde handboeien uit zijn zak, die waren handig als er af en toe een lastig persoon de bioscoop uit geholpen moest worden.
Piet maakte haar vast, ze stond nu iets voorover gebogen en Wim nam nog een laatste trekje aan zijn sigaar.
Wim kwam op haar af en Hanneke keek over haar linker schouder, de pik verdikte zich nog wat, zag ze en stond loeistijf schuin omhoog.
‘’Slipje Piet.’’
‘’Oké Wim!’’ En Piet greep onder haar korte rokje en met een scherp mesje was het niemendalletje snel verwijderd. Hij hield het vochtige lapje bij zijn neus en ademde diep naar binnen, via zijn neus, ‘’hhmmmm, dat ruikt erg geil.’’‘’Kik wil niet, echt niet?’’
Ze voelde de staal harde super dikke geile bloed lul een vochtspoor langs haar rechterdij trekken, ‘’Oneer,’’ de druk op haar kutje nam enorm toe, ‘’O.MY.GOD…, DDT.Dit kan echt niet.’’
‘’Schiet je wel op, dan pak ik zo haar kontje,’’ hoorde ze, Piet zeggen.

Mathijs hoopte wel, dat ze niet te kapot werd geneukt.
I.V.M. zijn plannen van Woensdagmiddag.

‘’Lekker strak ben je nog, maar wel zeiknat, geile teef!’’
Wim zijn lul drong naar binnen, Hanneke had zich nog nooit zo gevuld voelen worden. ‘’O .oo oooohhh neeeee…neeee……NEEEE,’’ gilde Hanneke.
‘’Ja…..jaaa..jaaa….JAAAA,’’schreeuwde Piet.
Hanneke was ergens wel blij dat ze behoorlijk vochtig was geworden en hoopte maar dat de naar binnen dringende harde pik niet teveel schade zou veroorzaken en dat zelfde hoopte Mathijs ook.
Wim drukte stevig door, zijn hele lul moest er in en hij begon haar met zeer diepe halen te nemen, ‘’aaagghh..je bent nog best lekker strak!’’
‘’Jou pik is veels te groot…,’’ Hanneke bleef zich woordelijk verzetten, maar ze voelde haar geilheid al toenemen, maar dat hoefde die vent niet te weten. Wim voelde en hoorde zijn pik soppen in het best nog wel strakke kutje.

Lucas wandelde zeer boos en ook teleurgesteld naar huis.
Hanneke kon het nu wel vergeten, hij had het geprobeerd, maar met haar was gewoon niet redelijk te praten.

Maar ondertussen kreeg ze de grootste pik aller tijden in haar lijfje.
Ze merkte ook wel dat ze sopte, ‘’oooooohhh..ooohhhh,’’ dat klonk al anders, vond Wim.
‘’Ze wordt volgens mij geil!’’ Reageerde Piet.
‘’Dat is altijd zo, eerst is het nee nee, maar als de pik er eenmaal goed in zit, willen ze wel klaarkomen,’’ vertelde Wim, die uit ervaring sprak. Wim zag in gedachten geile Mandy, hoe vaak hij die wel niet op zijn pik had vast geschroefd.
Wim verhoogde het tempo, Hanneke piepte van geilheid…wat heb die vent een conditie…de hele pik gleed er in en zijn ballen plette..
‘’Ooohhh…ja…ja….ooohhhh..jaaa,’’ dat ging allemaal vanzelf, ze wilde dat helemaal niet roepen.
‘’Schreeuw maar geile slet, mijn pik krijgt elke hoer klaar!’’

Hanneke was nog nooit zo extreem geil klaar gekomen.
De grote lul wist al haar geile plekjes te raken, de dikke aderen schuurde erlangs en haar kutje molk hem af.
Wim kreunde nu ook luider, dat geile lekkere strakke kutje zou zijn pik leeg trekken en Hanneke voelde de sperma haar kutje in gepompt worden, weer werd ze aan het risico van zwanger worden blootgesteld.Hanneke zat nog diep in haar orgasme….
De pik gleed eruit en ze voelde handen die haar billen uit elkaar trokken, ze was nog bezig met klaarkomen toen er een pik tussen haar billen gleed en haar sterretje aanviel, ‘’nee, He?’’ Piepte ze, de pik drong haar kontje binnen.
Piet had een vrij normale pik, maar Hanneke vond het in haar kontje maar niks. Piet was liefhebber van strakke kontjes, meiden kontjes wel te verstaan, een kontjes neuker expert en hij drong snel naar binnen en Wim keek haar aan terwijl hij zijn sigaar weer in zijn mond had. De slet zat nog steeds in haar orgasme van de neukbeurt…zag hij, terwijl nu Piet haar met diepe halen in haar kontje nam.
‘’Ik heb het nu wel gezien, Woensdag op tijd in het bos, ben ik duidelijk Hanneke?’’ Reageerde Mathijs en verliet de kelder, snel trok hij zijn bivakmuts af en verliet de bioscoop.
Hanneke werd nog in haar kontje geneukt, maar aan alle ellende kwam immers altijd weer een eind, natuurlijk kwam Piet in haar kontje klaar en mocht ze zijn pik schoon likken, nadat ze van de ringen was los gemaakt.
Hanneke was nu vrij om naar huis te gaan, natuurlijk werd ze nog wel even bedreigd i.v.m. de foto’s, zodat ze het echt niet in haar hoofdje hoefde te halen om aangifte te doen.
Wim vroeg nog wel of ze zijn pik nog een keer wilde, maar ze bedankte voor de eer, dat ze er wel extreem lekker op klaar was gekomen, bleef tegen haar zin in haar hoofd spoken.
Ze zou nog maanden later een nat kutje krijgen als ze aan de pik dacht…

Maar goed, het was nu Woensdag tien voor twaalf.
Hanneke keek steeds op haar horloge, zou ze gewoon weg blijven van de gedwongen afspraak?
‘’zzzzzz…zzzzz,’’ ze hoorde haar mobieltje zoemen, weer een foto, het was nu twee voor twaalf, een foto van haar met een pik in haar kontje. Piet zijn pik, ze wist dat het Piet zijn pik moest zijn, ook al was zijn hoofd niet zichtbaar, ze stond er zelf duidelijk op met haar polsboeien aan die ringen. : Wel op tijd, He?: stond er op en de verbinding werd verbroken, er werd nog even gedreigd dat die foto anders vanavond bij haar moeder zou worden bezorgt.
Hanneke keek op haar horloge, twee uur, ze keek weer …half drie, ‘’verdomme,’’ reageerde ze en fietste naar het bos.

Haar kutje was nog erg gevoelig, merkte ze, toen ze fietsend het bos in reed, die grote bloedlul, van die grote kale sigaar rokende kerel.
Haar kutje kneep weer, ze werd vochtig, waarom dacht ze nou weer aan die pik? Ze wilde hem niet meer, dat haar kutje een eigen willetje had, kon ze en wilde ze niet accepteren.
Ze wilde ook de pik van de gemaskerde verkrachter niet meer, maar ze fietste al wel in het bos om hem weer te ontmoeten en zich door hem te laten gebruiken.‘’Zo ben je er eindelijk.’’
‘’Ben op tijd hoor,’’ reageerde ze, verbaast kijkend.
‘’Een minuut over drie, daar moet ik jou voor straffen!’’ Er lag een boom naast de gemaskerde, met wat dikke takken er aan. ‘’Uitkleden, alleen je korte rokje aanhouden.’’
‘’Wat? Hier in het bos waar iedereen mij kan zien die langs komt?’’
‘’Uitkleden, zei ik.’’
Hanneke begon zich mopperend uit te kleden, er kwam een man met een hond langs die geïnteresseerd bleef staan kijken, ‘’kan u het zien?’’ Riep ze.
‘’Houd je kop Hanneke, die man mag kijken, kleed jij je maar verder uit!’’ Hanneke stond er nu alleen in het korte rokje, er waren ondertussen nog vier mannen met hun hond aan komen wandelen.
‘’Kom hier,’’ riep de gemaskerde Mathijs en hij wees waar ze moest gaan staan, ‘’zo buig je nu maar over die boom heen, hier bij die uitstekende dikke zijtak.’’
‘’Huh…?’’ Maar ze deed het wel en ze kreeg een polsboei om haar linker pols en Mathijs trok haar arm omhoog naast de zijtak van de liggende boom en trok het kettinkje met de rechterboei om die tak, ‘’hier met je rechterpols,’’ commandeerde hij en haar rechterpols werd ook geboeid. Ondertussen waren er een groep hardlopende mannen aangekomen die ook maar even van het uitzicht op Hanneke gebruik maakte.

Niemand leek van plan om in te grijpen.
Mathijs haalde zijn behoorlijke pik door zijn gulp naar buiten, dat leverde goedkeurende reacties op en vooral toen Hanneke die pik in haar gevoelige kutje gestoken kreeg, een enkeling keek rond om te zien waar de camera stond, want men meende dat er hier een porno film werd opgenomen.
‘’Huh…ooooooohhhhhh…omg…oohh..pp..ppp..pijn..pijn,’’ schreeuwde ze.
‘’Stel je niet zo aan!’’
‘’Wat stel je niet zo aan, doet nog pijn van die bloedlul hoor?’’ Maar haar vaste verkrachter, begon hard te stoten en er klonken meer en meer goedkeurende reacties, toen ze zagen hoe diep ze die pik kon hebben.
‘’Je zal wel zo een vieze geile pornoster zijn, die er veel aan verdiend,’’ zei een vrouw, die er net met haar hondje aankwam. ‘’Dat jullie naar die smeerlapperij staan kijken…bah..bah en nog eens bah!’’ De vrouw liep door.

‘’Hee jij daar,’’ riep Mathijs en wees naar een man in blauwe jas.
‘’Maak er ff wat foto’s van,’’ zei hij en reikte zijn smartfoon aan, de man in blauwe jas liep naar hem toe en pakte de smartfoon aan en begon opnames te maken.
‘’Kunnen we die foto’s zien?’’ Vroeg een andere man.
‘’Tuurlijk, vanavond op de FB pagina Hanneke!’’
‘’Wat? Neee..niets er van, ik was op tijd en je zet niets op internet…,’’ een paar diepe harde stoten volgde, ‘’oooohhh..ooohhhhh..ja…ja…JA.’’

Einde deel 2 er volgt nog een deel.
XXX Angela.
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners