Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Geboeid - 28868 keer gelezen
Vanavond komt Jelle thuis na twee dagen cursus met overnachting. Ik heb hem gemist en verheug me erop om hem weer te zien.
Ik vind het heerlijk om s avonds in zijn armen in slaap te vallen. Met mijn gezicht op zijn borst en zijn armen lekker om mij heen. Ik voel dan zijn rustige adem en voel zijn hartslag. Zijn vertrouwde geur maakt me gelukkig en na een zoen kan ik dan in een diepe slaap vallen.
Maar vannacht was het bed leeg en koud. Dat moet vanavond zeker goed gemaakt worden.
Ik begin met het maken van erwtensoep, zijn lievelingseten in de winter. Ik haal buiten in de vrieskou hout uit het hok, zodat ik de openhaard vanavond aan kan steken. Ik heb behoefte aan warmte, veel warmte.
Ik ga naar binnen en maak de openhaard helemaal klaar.
De erwtensoep op het fornuis, de haard klaar om aan te steken, nu is het tijd om mezelf klaar te maken voor de thuiskomst van Jelle.
Ik scheer mijn benen en dan mijn kutje. De combinatie van het scheren met warm water, het warme mes, het scheerschuim op mijn kutje dat ik verdeel met mijn vingers en het idee dat Jelle straks mijn kale kutje zal voelen, windt me op. Mijn lippen zijn al wat gezwollen en ik voel dat ik nat word.
Als ik klaar ben met scheren, voel ik met mijn hand over mijn kale onderkant. Het voelt heerlijk en even ga ik met mijn vingers naar mijn klitje. Ik heb zin in Jelle en kan haast niet wachten tot hij thuis is.
Ik haal mijn hand tussen mijn benen weg, want ik wil alle opwinding voor straks bewaren.
Ik trek een mooie rode, kanten body aan. Doorschijnend genoeg om te zien dat het iets moois verhult, maar net genoeg dicht om het spannend te maken. Mijn tepels zijn stijf van de opwinding en de zin om Jelle te zien.
Over mijn body trek ik een zwart strak jurkje aan. Mijn lange blonde haren borstel ik mooi uit en doe ik los, omdat ik weet dat Jelle dat sexy vindt.
Als Jelle thuiskomt, krijg ik een dikke knuffel die gevolgd wordt door een gretige, warme en natte zoen. Mmmmm, wat heb ik een zin in hem!
Maar eerst gaan we aan tafel voor de erwtensoep. Hij vindt het lief dat ik zijn lievelingseten heb klaargemaakt en ik de openhaard al lekker aangestoken heb, waardoor het heerlijk behaaglijk is in de kamer. Jelle vertelt over zijn cursus en dat hij mij gemist heeft. Ook zijn bed was leeg en hij mistte het om mij vast te kunnen houden en mij te voelen bij het inslapen.
Ik sta op en duw Jelles stoel iets naar achteren , zodat ik op zijn schoot kan gaan zitten. Ik sla mijn arm om zijn nek en begin hem hartstochtelijk te zoenen. Met mijn hand kroel ik door zijn licht grijzende haar, die hem een extra aantrekkelijk uiterlijk geven.
Zijn warme zachte lippen sluiten op de mijne en onze tongen zoeken elkaar speels op. Jelle gaat met zijn hand onder mijn jurkje en hij beweegt met zijn warme hand naar boven langs mijn dij. Hij voelt dat ik nylons draag en ik weet dat hij dat opwindend vindt.
Ondanks dat ik het heerlijk vind, heb ik toch nog andere plannen voor vanavond. Ik pak daarom Jelles hand en neem hem mee naar boven. Jelle vraagt wat ik allemaal van plan ben, maar ik zeg dat hij rustig af moet wachten. De slaapkamer is verlicht met een veelheid aan kaarsjes wat een mooi zacht licht geeft.
Ik kleed Jelle uit terwijl ik hem zoen. De knoopjes van zijn overhemd knoop ik los, zodat ik zijn borst en buik kan zien. Met mijn hand streel ik over zijn buik en zijn borst. Hij heeft een perfecte mix van een getraind lijf en genoeg vlees, zodat hij naast gespierd ook lekker zacht voelt. Als ik zijn borst streel, knijp ik zachtjes in zijn tepels, waardoor Jelle zachtjes kreunt.
Met mijn handen ontkleed ik hem verder. Als zijn broek uit is wrijf ik over zijn strakke slip waarin zijn erectie goed zichtbaar is. Ik masseer zijn ballen en opnieuw kreunt hij van genot. Ik voel de opwinding in mijn buik en tussen mijn benen. Ik ben nat, nat van het verlangen naar Jelle.
Als ik ook zijn slip heb uitgedaan,
duw ik Jelle zachtje op ons bed, een bed met spijlen en laat hem op zijn rug liggen en kom op hem zitten nadat ik mijn jurkje wat omhoog heb gedaan. Dit geeft Jelle zicht op de kanten rand van mijn nylons en mijn rode body.
Wat Jelle niet weet, is dat ik vandaag handboeien heb gekocht bij een sexshop. Handboeien met een lichtblauw vachtje er omheen. Toen ik ze in de winkel zag liggen, sloeg mijn fantasie op hol bij het idee wat ik er allemaal mee zou kunnen doen met Jelle.
Ik maak zijn polsen met de armen boven zijn hoofd vast aan de spijlen van het bed. Terwijl ik op Jelle zit en ik met mijn kutje over zijn erectie beweeg, kleed ik me langzaam uit. Het is geil om zijn harde erectie tegen mijn kutje te voelen, de stof van mijn body moet nu wel doorweekt zijn, want ik word steeds opgewondener en ik voel hoe ik steeds natter word. Het jurkje trek ik langzaam steeds verder omhoog, zodat mijn rode kanten body zichtbaar wordt.
Jelle kijkt naar me en zijn ademhaling wordt iets zwaarder, terwijl hij zegt dat hij me zon geil ding vind.
Als ik mijn jurkje uit heb en in alleen mijn body en mijn nylons op Jelle zit, pak ik een veertje waarmee ik Jelle plaag. Eerst kietel ik hem zachtjes over zijn borst en zijn hals. Ik voel een huivering door zijn lichaam trekken. Ik buig voorover en kus hem.
Ik ga weer rechtop zitten en doe de bandjes van mijn body naar beneden, waardoor de body wat losser komt te zitten en Jelle wat meer van mijn borsten ziet. Terwijl ik heen en weer blijf rijden met mijn kutje op zijn erectie, haal ik mijn borsten uit de body en masseer ik ze. Jelle kijkt naar me en zegt dit is zo geil!.
Ik knijp zachtje in mijn stijve tepels en lik eraan. Ik voel een siddering tussen mijn benen. Ik wil niks liever dan Jelle in me voelen, maar dat moet nog even wachten.
Ik pak het veertje en beweeg er heel zacht en plagerig mee langs de binnenkant van Jelles armen. Hij rilt ervan.
Dan beweeg ik met het veertje naar beneden over zijn buik. Hij maakt een schokkende beweging met zijn onderlijf omhoog, doordat hij de aanrakingen niet kan weerstaan. Ik voel hoe hij met zijn stijve lid tegen mijn kut stoot en ik kreun van genot.
Ik beweeg nog verder naar beneden en buig me dan voorover om zijn erectie in mijn mond te nemen. Hij is zo stijf van de opwinding. Terwijl ik hem afzuig en met mijn tong om zijn eikel beweeg, masseer ik met mijn hand zijn ballen. Ik voel dat hij bijna komt en ik kom omhoog. Ik ga weer rechtop zitten maak de knoopjes van mijn body los en beweeg deze plagerig langzaam omhoog en trek hem uit. Ik beweeg nu met mijn blote, kale en natte kutje over de stijve van Jelle en hij komt in me wat me opnieuw laat kreunen. Ik beweeg een paar keer op en neer en buig voorover zodat ik Jelle een geile zoen kan geven. Nu stoot Jelle zelf een paar keer stevig omhoog. Met mijn vingers beweeg ik snel over mijn klitje heen en weer. We komen bijna tegelijk klaar.
Dit was zo geil en lekker!Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners