Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Geil Groningen - 4580 keer gelezen
“Wacht, ik leg even een handdoek over de bank: het wordt hier straks een stuk natter.” Daar bleek ze, een dertigjarige brunette met een fantastisch lichaam, uiteindelijk enorm gelijk in te krijgen. Maar dat was pas later op de avond, veel later. Lees hieronder hoe dit – waargebeurde (!) – avontuur begon.

Ik ging in die tijd, ongeveer tien jaar geleden, jaarlijks een weekendje op pad met mijn voetbalteam. Het was een elftal met al wat oudere spelers waar ik – ondanks mijn jonge leeftijd (29) – op mocht komen draven. Ons tripje ging dit keer naar Groningen en na wat gegeten te hebben, toog een groepje van zeven of acht man de kroeg in. Ik raakte rond half twee ’s nachts aan de praat met twee meiden die, zo bleek, ons al even aan het observeren waren. De ene dame had halflang haar, een vrij normaal gezicht en was gekleed in een sexy truitje waarin haar borsten erg goed naar voren kwamen. Maar het was de ander die alle aandacht naar zich toe trok. Ze droeg die dag geen opvallende kleren; haar hoge hakken verhulden haar geringe lengte. Maar het waren twee andere dingen waardoor ik niet weg kon kijken. Haar ogen. Zo vol levensenergie dat ze – ongelogen – twinkelden. “Hebben jullie het naar jullie zin”, opende ik het gesprek.

Een simpele openingszin, maar we zaten algauw in een geanimeerd gesprek. De meiden hadden ons groepje een interessant studieobject gevonden en goed geraden dat we een voetbalteam vormden. Twinkel-oog had zich als Mariëlle voorgesteld en zij verklapte dat ze mij de rustigste van het stel vond. Ik weet niet meer wat ik antwoordde, maar het ontlokte een schaterlach en vanaf dat moment wilde ik nog maar een ding. Háár. Ik werd daarbij geholpen door m’n ploeggenoten die een tijdje later naar het hotel aftaaiden. “Ik blijf nog heel even hangen”, riep ik. Na wat goede raad aan de meiden om vooral niets met mij te beginnen, vertrokken ze. Die goede raad bleek aan dovemansoren besteed, want een uur later stonden Mariëlle en ik uitgebreid te zoenen. Ze streelde, volgens mij redelijk zichtbaar – volgens haar viel het wel mee, in de bar al over mijn kruis. Het was een voorteken van de enorme seks drive waar Mariëlle mee gezegend bleek.

Ze vroeg me mee naar haar huis. Het begon tegen die tijd alweer licht te worden, maar ik stemde volmondig in. Niet veel later stonden we in haar huiskamer alweer uitgebreid te zoenen. Gek genoeg viel mij daar ook pas haar prachtige, golvende haar op. Ze was zo uit een of andere l’Oreal-reclame gestapt. Veel tijd om dat te bewonderen, had ik echter niet: Mariëlle trok m’n t-shirt uit en begon ook al aan m’n riem te frommelen. Voor mij een teken om naast mijn ogen ook m’n handen eens goed de kost te geven. Haar borsten bleken stevig en iets meer dan een handvol. Door de stof van haar kleren heen voelde ik stijve tepels: ik kon niet wachten om ze naakt te voelen. Mariëlle had intussen al mijn broek losgemaakt en trok ‘m naar beneden, daarbij zelf op haar hurken gaan zittend. Ik hielp haar met het uittrekken. Tijdens het naar boven komen, kraste ze met haar nagels langs m’n been en greep ze direct naar m’n boxershort. Dat ging mij iets te vlug, want zelf was ze nog volledig gekleed. Ik hield haar dan ook tegen en al zoenend kleedde ik haar langzaam uit. Een prachtige BH kwam tevoorschijn en na het uittrekken van haar spijkerbroek bleek haar string te matchen. We drukten ons weer tegen elkaar aan.

Tegen die tijd knalde ik al bijna uit elkaar. Mariëlle zoende enorm lekker en op de een of andere manier was alles wat ze deed overladen met een sexy vrouwelijkheid waar ik enorm geil van werd. M’n pik stond dan ook al enige tijd op oorlogssterkte toen ze mijn boxershort iets naar haar toe en omlaag trok. Zonder ‘m helemaal uit te doen, ging ze direct terug en pakte m’n penis met de palm van haar hand vast. Een zucht ontsnapte me. Ik ben normaal geschapen met een normale lengte al is ‘ie bij de schacht breder dan gebruikelijk. Het kon haar goedkeuring in ieder geval wegdragen. “Lekker”, zei ze en begon me heel voorzichtig af te trekken. Daarbij keek ze me stralend aan. Gekmakend! Achter haar rug haakte ik haar BH los om hem vervolgens via beide armen omlaag te trekken. Twee prachtige borsten kwamen tevoorschijn met mooie, smalle tepelhoven. Ik pakte ze met beide handen beet en merkte aan haar stijve tepels dat ook zij ontzettend opgewonden was. Maar ze was me alweer een stap voor: ze ging door haar hurken en keek me even schalks aan. Vervolgens nam ze zonder omhaal m’n pik in een keer in haar mond. Geen gelik, geen omslachtige bewegingen. Gewoon direct vol erop.

Ik werd goddelijk gepijpt. En dat terwijl zij zelf nog in haar string zat. Maar tijd om mij daar druk om te maken, kreeg ik niet: het leek erop dat Mariëlle het allemaal zelf ook erg plezierig vond. Nadat ze even alleen haar mond had gebruikt, kropen nu haar handen ook omhoog. Met eentje pakte ze m’n balzak beet. De ander bracht ze omhoog. Nadat ze stopte met pijpen, ging haar hoofd even naar achteren. Terwijl ze me aankeek, trok ze me even vlug een paar keer af. Vervolgens nam ze m’n pik weer in haar mond om weer vol overgave door te gaan met pijpen. Ik wist dat ik dit niet heel lang vol zou houden. Maar ik zou wel gek zijn om haar te laten stoppen. Om zelf ook iets te doen te hebben, wreef ik wat met m’n handen over haar rug. Niet erg opwindend, maar het was ook zo wat om daar maar wat te blijven staan. Voor Mariëlle was dat niet genoeg, ze deed iets wat ik later als een van de geilste dingen in mijn leven zou herinneren. Ze pakte m’n handen beet en legde die achter op haar hoofd. Daarna hield ze op met pijpen om me – weer – aan te kijken. Met haar mond open, bleef ze op enkele centimeters van mijn pik hangen. Ik snapte haar bedoeling niet zo goed. Meer uit een reflex dan uit ervaring bracht ik met mijn handen haar hoofd richting m’n stijve. Dat bleek haar bedoeling, want hoe meer ik haar in haar mond neukte en kracht zette met m’n handen, hoe harder haar gekreun werd. Dit werd me toch echt te geil, en voordat ik al klaar zou komen voordat de wedstrijd begonnen was, hielp ik haar naar boven.Nu was het mijn beurt. Of eigenlijk haar beurt. Of, nou ja, het maakte allemaal niet uit, we waren vastberaden om elkaar compleet uit elkaar te trekken. Nu was het aan mij om haar laatste kledingstuk uit te trekken en ook ik ging vervolgens met krassende nagels weer naar boven. Zodra ik met een van mijn vingers haar clitoris vond, voelde ik Mariëlle verstijven. Een diepe zucht later begon ik haar zachtjes te vingeren. M’n andere hand lag in haar nek, waar ik haar aan d’r haar bij het zoenen wat beter kon sturen om zo de passie nog wat verder op te voeren. Nadat ik haar even had gevingerd, kroop ik met mijn hand wat dieper tussen haar benen. Daar was het warm en vooral erg nat. Ik zette een beetje druk op m’n middelvinger en die gleed dan ook in een keer helemaal naar binnen. Mariëlle wilde mij in de tussentijd weer aftrekken, maar ook daarin moest ik haar tegenhouden. “Niet te snel, je bent té sexy”, fluisterde ik in haar oor. M’n middelvinger was inmiddels voorzichtig heen en weer aan het bewegen. “Je moet ‘m iets krommen, kijk zo”, legde Mariëlle uit en liet met haar eigen vinger zien wat ze van mij wilde. Beter vroeg gezegd dan nooit gezegd. Toen ik deed wat ze zei, klonk er al direct een gilletje. Ze reageerde erg heftig. Voor mij genoeg reden om daarmee door te blijven gaan. Haar kreetjes werden steeds luider, maar ik wilde meer voor haar doen. Haar béter plezieren. Dus duwde ik haar richting de bank.

Met een zucht plofte ze neer. Ik knielde voor de bank en duwde haar benen voorzichtig uit elkaar. Ik liet haar nog een beetje meer onderuit zakken en pakte vervolgens met twee handen haar enkels beet. Mariëlle liet me begaan. Ik bracht haar enkels naar boven en zette haar benen wijd op de bank, waarbij haar voeten net op de rand konden rusten. Nu stond haar heerlijk natte kut open en bloot op mij te wachten. Hoewel zij eerder op de avond bij mij direct ter zake kwam, stelde ik het bij haar juist even uit. Ik streelde haar benen, zoende haar dijen, haar buik. Daarna was het mijn beurt om háár aan te kijken en voor het eerst d’r schaamlippen te likken. Het smaakte verrukkelijk. Ik liet al gauw een vinger meehelpen en duwde die bij haar naar binnen. Ze kromde haar rug en ik bleef doen wat ik deed, maar nu harder en sneller. Haar gekreun werd daarop weer wat luider. Met m’n tong bleef ik rond haar clitoris cirkelen. M’n vrije hand lag op een van haar borsten. Nadat ik heel even was gestopt met vingeren, bracht ik ook die hand omlaag. Ik stopte kort met beffen, maakte een vinger nat en bracht die naar haar anus. Voorzichtig beroerde ik haar sterretje en duwde. Ze stond daar bepaald niet onwillig tegenover. In de tussentijd bleef ik mij met m’n tong op haar clitoris focussen. Nadat ik haar naast dit alles ook weer ging vingeren op de manier die zij had laten zien, was het voor haar tijd om míj te stoppen. “Niet te snel”, fluisterde ook zij. Ze liep weg, maar kwam al gauw met een condoom terug.

“Wacht, ik leg ook even een handdoek over de bank: het wordt hier straks een stuk natter”, zei ze. Terwijl ze daarmee bezig was, rolde ik vlug het condoom om. Ze ging op haar rug op de bank liggen en binnen een paar tellen lag ik bovenop haar. Langzaam schoof ik in haar totdat ik niet meer verder kon: zo bleven we liggen. Dat leek een eeuwigheid. Ik bewoog traag heen en weer; een zalig gevoel. We begonnen elkaar weer vol overgave te kussen. Het tempo ging omhoog en onze kreunen werden steeds luider. Ik dacht erover om geile dingen in haar oor te fluisteren, maar maakte me daar ook zorgen om. Ik word daar zelf ook bloedjegeil van en wilde niet al bij het eerste standje klaarkomen. Gelukkig haakte Mariëlle zich los om vervolgens met haar buik op de bank te gaan liggen. Ik liet me weer bovenop haar zakken en stuurde m’n stijve haar kut in. Door m’n gewicht er vervolgens in te gooien, kon ik net wat dieper gaan; Mariëlle werd daardoor diep de bank in gedrukt, maar aan alles voelde ik dat ze het erg lekker vond. Na enkele minuten zette ik mij met mijn handen op haar schouders af en ging overeind zitten. Met een been naast de bank kon ik haar nu als een cowboy berijden. Ik neukte alsof m’n leven ervan af hing. Met m’n handen kneedde ik haar billen of kraste ik over haar rug. Ze gaf me in eerste instantie nog even tegengas door mee te bewegen, maar al vlug stopte ze daarmee en liet ze zich heerlijk nemen.

Omdat ik al wat voelde borrelen, wilde ik nog een keer van positie wisselen. “Ik moet bijna komen”, verklapte ik haar. “Goed dat je mij waarschuwt”, antwoordde ze, “dan moet je eerst nog even wat voor mij doen.” Ik keek haar vragend aan. Ze ging op haar knieën boven de handdoek zitten en dwong mijn hand tussen haar benen. “Vinger me zo hard je kan”, verklaarde ze haar verrassende actie. Geen probleem. Ik ging bij haar naar binnen, haakte twee vingers en begon aan wat ze had gevraagd. Al snel legde ze haar hoofd op mijn borst en voelde ik haar zachtjes schokken. Dat gaf me moed om sneller en harder met mijn vingers te bewegen. Dat was precies wat ze wilde, want het schokken werd wilder en wilder. “Vinger me, het is zo lekker”, fluisterde ze op mijn borst en bij het laatste woordje voelde ik haar verkrampen. “Ga door, ga door”, riep ze. Daarna kwam ze klaar. Mijn god, wat kwam ze heerlijk klaar. Ze gilde het uit en haar nattigheid droop van m’n vingers af. “Doorgaan, niet stoppen.” Mariëlle begon te spuiten. Al haar geiligheid kwam naar buiten. Ik drukte haar hard tegen me aan en bleef stevig doorvingeren. Na enkele momenten stopte het spuiten en pakte ze m’n hand beet. “Nu stoppen, kom.” Ze ging op de bank zitten en legde haar benen wijd. Ik ging weer op mijn knieën voor haar zitten, maar nu drukte ik mijn pik direct bij haar naar binnen. Om het allemaal nog lekkerder te maken, pakte Mariëlle haar knieën in de holtes beet en trok haar benen nog wat verder naar achteren. Dit was allemaal zo lekker en in combinatie met wat ik net allemaal had gezien en gevoeld, liet ik me ook gaan. Ik stootte nog een keer diep in haar om daarna enorm hard klaar te komen. Waarschijnlijk daarbij de hele buurt wakker gekreund, maar dat kon me op dat moment niet meer schelen. Ik wierp mezelf over haar heen en daar lagen we tien minuten uit te hijgen. “Ik ben kapot”, verklapte ik.” “Ik ook.” “Ben je klaar voor ronde twee”, vroeg ik, waarop ze het uitschaterde. Die lach, die ogen! De tweede ronde is er gekomen, daarover bij genoeg positieve reacties wellicht meer in een nieuw verhaal.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners