Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Geil autoritje - 35732 keer gelezen
Vanavond heb ik een etentje van het werk waar ik veel zin in heb.
De collega op wie ik al heel lang verliefd ben, komt ook en ik heb met hem afgesproken dat ik hem op zal halen.
Ik moet eerst de hele dag werken, maar ik kan me moeilijk concentreren doordat er allerlei scenario’s door mijn hoofd spelen voor vanavond. Zou Thijs alleen met me mee willen rijden, omdat het gezellig is of vindt hij het ook spannend om nu eens met mij alleen te kunnen zijn? Zou hij, net als ik, al wat opgewonden zijn voor vanavond? Ik denk aan de donkere auto en Thijs dicht naast me en wat er dan allemaal kan gebeuren. Ahhh....het idee alleen al geeft me een heerlijk stroomstootje door mijn onderbuik.
Aan het einde van de middag doe ik de deur van mijn kantoortje dicht en zet het bordje ‘niet storen’ erop, zodat ik me even rustig om kan kleden. Ik trek mijn spijkerbroek en polo uit en kijk in de spiegel. Ik draag een zwarte BH met een doorschijnend rood kanten hemdje erover heen, waar een bijpassende rode, doorschijnende, kanten string bijhoort. Ik heb de string in mijn hand om aan te trekken, maar ik besluit deze uit te laten.
Ik haal mijn opgestoken haar los en borstel mijn lange blonde haren. Ik laat het vanavond los hangen in de hoop dat Thijs dat mooi zal vinden.
Ik ga zitten om mijn kousen aan te trekken. Ik trek de kousen tot over mijn knieën en kijk tevreden naar de kanten bovenrand van de kousen.
Dan trek ik mijn korte zwarte rokje en mijn vuurrode zijden bloesje aan. Als laatste pak ik mijn zwarte pumps met naaldhakken. Het ziet er prima uit voor een etentje met collega’s.
Ik spuit nog wat parfum op en trek dan mijn rode halflange jas aan. Ik ben klaar voor vanavond!
Als ik mijn kantoortje uitloop, krijg ik veel reacties van mijn collega’s. Ze zien me dagelijks in jeans en polo, maar zo zien ze me nooit. Ik neem de complimenten in ontvangst en moet inwendig lachen omdat ze eens moesten weten wat ik onder deze outfit draag èn wat ik niet draag! Doordat ik mijn string niet draag, voel ik de stof van mijn rokje tegen mijn gladde, kale kutje bewegen. Dat in combinatie met het idee dat ik naar Thijs ga, maakt me opgewonden en als ik loop, voel ik dat mijn lippen wat gezwollen zijn en dat ik nat ben. Het verlangen naar Thijs is zo groot!
Ik loop naar mijn auto, waar ik mijn jas uitdoe. Ik wil niet al te veel laagjes aan als ik Thijs op ga halen.
Ik haal Thijs thuis op en zie dat hij ook zijn best heeft gedaan op zijn uiterlijk. Hij draagt een mooi strak overhemd op een goede spijkerbroek wat hem geweldig staat en waar zijn gespierde kontje goed in uitkomt. Hij lacht breed naar me als hij aan komt lopen, waardoor hij wat jongensachtigs krijgt. Wat een ontzettend lekker ding is het toch en ik voel de spanning in mijn onderbuik weer.

De heenweg en het etentje zijn gezellig. Tijdens het etentje wisselen Thijs en ik af en toe een blik die veelzeggend is. Net wat langer dan normaal en de blik is intens, alsof we even diep contact maken zonder woorden. Ik verheug me op de terugweg.
Als we op de weg terug in de auto zitten, zegt Thijs dat ik er mooi uitzie vanavond en terwijl hij dit zegt, legt hij zijn hand op mijn been. Ik moet moeite doen om op de weg te blijven, want alleen al door deze aanraking raak ik helemaal van slag! Hij beweegt zijn hand langzaam wat omhoog en zegt erbij dat ik wel goed op de weg moet letten. Maar al mijn concentratie is weg en ik voel hoe nat ik word!
Zodra ik langs een bezinestation kom, ga ik de snelweg af en parkeer ik de auto op een afgelegen plekje.
Thijs voelt inmiddels de kanten rand van mijn kousen en fluistert in mijn oor ‘wat geil dat je kousen draagt!’.
Ik doe mijn rugleuning wat naar beneden, zodat ik wat meer ontspannen kan liggen. Thijs beweegt zich nu verder over me heen en gaat met zijn hand via mijn dij naar boven totdat hij voelt dat ik geen slipje draag en voelt dat ik lekker glad geschoren ben en dat mijn kutje nat is.
Ik hoor Thijs wat zwaarder gaan ademen en als ik mijn hand op zijn kruis leg, voel ik zijn erectie. Thijs komt met zijn gezicht naar mij toe en kijkt me eerst diep in mijn ogen en begint me dan te zoenen. Het is een lange, vochtige en gretige zoen. Zijn lippen voelen stevig, maar toch zacht. Onze tongen zoeken elkaar en tasten elkaar af. Ik kreun van genot.
Thijs gaat met zijn hand onder mijn bloesje en hij ziet mijn rode, strakke kanten hemdje dat hij omhoog doet zodat hij bij mijn borsten kan. Hij masseert mijn borst wat zo lekker voelt. Ik doe Thijs zijn riem en broek los en voel eerst over zijn strakke short waardoor ik zijn erectie goed kan voelen.
Thijs haalt mijn borst uit mijn BH en knijpt er met zijn volle hand zachtjes in. Hij masseert richting mijn stijve tepel en neemt hem in zijn mond. Hij bijt zachtjes op mijn tepel en speelt met zijn tong om mijn tepel heen terwijl hij zuigt. Dit maakt me zo verschrikkelijk geil en ik kreun, doordat dit zo lekker is!
Inmiddels ben ik met mijn hand in zijn short gegaan en masseer ik zijn ballen. Ik sluit mijn hand om zijn erectie en trek hem rustig af.
Ik duw Thijs nu zachtjes naar zijn eigen stoel die hij ook naar achteren zet. Ik duw zijn short wat naar beneden, zodat ik goed bij zijn stijve kan. Ik trek hem af en buig me dan naar hem toe en neem zijn stijve in mijn mond. Ik beweeg op en neer terwijl ik zuig. Met mijn tong beweeg ik in rondjes om zijn eikel en ik voel dat hij vochtig wordt. Thijs begint steeds zwaarder te ademen en kreunt er zachtjes bij.
Ik maak de knoopjes van zijn overhemd open om bij zijn borst te kunnen. Ik knijp zachtjes in zijn tepels, waarna ik er één in mijn mond neem en er zachtjes in bijt. Ik ga met mijn lippen verder omhoog via zijn hals naar zijn mond voor nog zo’n lange geile kus.
Ik stap uit en loop om de auto heen naar zijn kant en doe de deur open. Ik doe mijn rokje omhoog en ga op hem zitten. Het moment dat ik zijn stijve tegen mijn kut voel, is zo lekker. Ik wil niks anders meer dan hem in me te voelen!
Hij glijdt bij me naar binnen en ik beweeg op en neer. Ik doe mijn bloes, hemdje en BH ongeduldig uit. Thijs ziet nu mijn volle borsten voor zich. Met beide handen pakt hij mijn borsten en knijpt er zachtjes in. Ik zoen hem en beweeg ritmisch en steeds krachtiger met mijn onderlijf op hem.
We ademen beiden zwaar. Thijs stoot nu mee, wat de beweging nog intenser maakt.
Ik richt me iets op, waardoor Thijs nog dieper in mij kan stoten.
Ik voel zijn spanning die verraadt dat hij bijna komt en nog een stevige en hele diepe stoot zorgt ervoor dat we beiden heftig klaarkomen. Dit was nog zoveel beter dan ik gehoopt had!
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners