Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Geil weekend : Bart en Sandra - 4837 keer gelezen
Hallo lezers, mijn naam (alias) is Michaelus71 en zo ben ik ook op kik te vinden. Mocht je een idee hebben of vragen, mag je me daar altijd aanspreken. Lees ook mijn andere verhalen, en laat vooral een reactie achter...

Een geil weekend: Bart en Sandra

Sandra werd wakker en draaide zich om terwijl ze haar ogen langzaam opende.

Haar man Bart had de hele dag vrij genomen om samen de laatste spullen in te pakken voor het weekend dat vandaag zou beginnen.

Gezellig samen met een aantal vrienden hadden ze een huisje gehuurd op een bungalowpark , en daar was eigenlijk iedereen wel aan toe.

Harold zou een busje regelen, waarmee ze allemaal samen zouden reizen zodat ze maar 1 parkeerplek nodig zouden hebben.

Dus daar hoefden ze zich geen zorgen om te maken, weer een uitdaging minder.

Want dat zo'n weekend uitdagingen met zich meebracht hadden ze al vrij snel in de gaten.

Het huisje had 2 slaapkamers en hun gezelschap bestond uit 8 personen dus de kamers moesten verdeeld worden met 4 personen per slaapkamer.

Nou waren Bart en Sandra de flauwsten niet, en hadden ze daar geen enkel probleem mee maar Wendy waarschijnlijk wel.

Wendy was de vrouw van Harold, en het waren hele goeie vrienden van ze.

Alleen waren ze een totaal ander soort mensen. Harold was goedlachs en altijd vrolijk , soms een beetje mysterieus en een aantrekkelijke vent. Een echte man, zeg maar.

Wendy was meer van de ouderwetse degelijkheid en zelfs een sexueel bedoeld geintje was niet aan haar besteed. Bart en Sandra vroegen zich dan ook regelmatig af hoe Wendy in bed zou zijn als ze met Harold alleen was.

Ze dachten allebei aan zo'n vrouwtje dat op haar rug gaat liggen en het allemaal maar laat gebeuren.

Dat dit verre van de waarheid was zouden ze echter snel genoeg achterkomen...

Sandra zag haar man naast zich liggen, en nestelde zich tegen hem aan. Ze aaide zijn huid en bewoog haar hand omlaag over zijn buik.

Ze voelde de pik van haar echtgenoot en begon er zachtjes over te wrijven. Onder haar bewegingen kwam er leven in, en Sandra vouwde haar vingers rond de stam van de dikke pik van haar man.

Ze hield van hem, en ze hield van zijn heerlijke neukstaaf.Langzaam begon ze de pik van haar man te liefkozen, en toen hij keihard omhoog stond trok ze zachtjes het dekbed van hem af.

Ze bleef haar man langzaam en liefkozend aftrekken, en bewoog zachtjes omlaag. Ze vleidde haar gezicht tegen zijn buik en opende haar mond.

Ze hield de lekkere keiharde pik van haar man recht omhoog, en sloot haar warme lippen rond de glimmende eikel.

Zachtjes en intens begon ze haar man te pijpen en ze genoot ontzettend van zijn geile pik. Hij smaakte heerlijk en ze wilde hem klaar maken. Sandra was geil en terwijl haar kutje begon te druipen, wilde ze het sperma van haar man drinken dus begon ze intenser op zijn paal te zuigen. Steeds sneller bewoog ze haar zuigende lippen op en neer over de trillende pik, en ze voelde het kutvocht tussen haar benen stromen.

Ze wilde echter niet neuken, ze wilde zijn zaad proeven. Zijn heerlijke, geile sperma in haar keel voelen terwijl hij klaar kwam.

Sandra bewoog haar hand naar zijn ballen, en ze pakte zijn balzak stevig vast. Ze werd bloedgeil van deze pik, en ze hoorde haar man kreunend wakker worden. Hij bewoog zich niet, op wat lichte neukbewegingen na. Hij wist hoe Sandra het liefst pijpte, en hij genoot van de warme mond van zijn vrouw.

Haar lippen werden steeds strakker, haar zuigen intenser en vurig en vol geil verlangen was ze op de pik van haar man aan het zuigen tot ze hem voelde trillen.

Nu begon het serieuzere werk, en Sandra gaf zich over aan haar geilheid.

Wild en vurig bewoog haar mond langs zijn pik heen en weer , en haar speeksel droop langs zijn dikke, geile pik. Ze masseerde zijn ballen, tot ze hem hoorde hijgen.

Ze duwde haar lippen zover mogelijk over de keiharde pik, en zoog zich vast terwijl hij klaar kwam en zijn zak leegspoot in haar mond.

Sandra was gulzig aan het slikken en zuigen, en voelde hoe haar keel werd volgespoten met het warme sperma van haar man...Beide lagen nog wel een kwartiertje na te genieten, en Sandra voelde zich heerlijk. Ze pijpte haar echtgenoot ontzettend graag en was verzot op de smaak van zijn zaad.

Ze werden verstoord door het geluid van de deurbel en ze keken elkaar verbaasd aan.

Was het al zo laat?

Sandra stond op en liep de trap af naar de voordeur. Ze haalde de deur van het slot af, want ze zag door het raampje Wendy voor de deur staan. Ze deed vriendelijk de deur open en Wendy keek met grote ogen en zei verbaasd : " zo das wel heel vriendelijk open doen zeg hihi", en opeens bedacht Sandra zich dat ze alleen een klein stringetje droeg en met volledig blote tieten in de deuropening stond.

Ze vermande zich en knipogend trok ze haar stringetje opzij en liet haar Wendy haar spiegelgladde kale kutje zien terwijl ze antwoordde : " hihi ik was me aan het scheren" en ze zag hoe de blik in de ogen van haar vriendin van verbaasd naar bloedgeil en verlangend veranderde.

Wendy keek gebiologeerd maar het kale kutje van haar vriendin en stak twijfelend haar hand uit.

"Wow wat glad", en ze aaide zachtjes over de kale kutlipjes van Sandra. "Oh hmm wat voelt dat lekker glad zeg", en Sandra duwde haar kutje naar voren en fluisterde :" en smaakt nog beter hihi".

Ze keek Wendy geil aan en verbaasde zich over het gedrag van haar vriendin want dit had ze nooit van haar verwacht.

Wendy duwde haar vinger even tussen de kaalgeschoren kutlipjes van Sandra, haalde haar vinger even diep door het zeiknatte kutje van haar vriendin en duwde diezelfde vinger in haar mond terwijl ze kreunend fluisterde :" hmm daar moet ik van het weekend maar eens zelf achterkomen dan"...

Ze schrokken beide van het claxoneren van Harold, die in het gehuurde busje stond te wachten.

Giechelend zwaaide Wendy naar Harold, die de motor afzette en uitstapte om Bart en Sandra te helpen met hun bagage.

Ondertussen was Bart naar beneden gekomen met 2 weekendtassen in zijn hand, gaf ze aan Harold en zei dat hij de rest even zou pakken zodat Sandra zich aan kon kleden. Die was ondertussen al naar boven gelopen om zich aan te kleden en de mannen laadden alles in. Toen Sandra zover was, stapten ze allevier in het busje en vertrokken om de rest op te halen.

Wendy zat naast Sandra en Harold en Bart waren voorin het busje met elkaar aan het praten terwijl Wendy haar hand onder het jurkje van Sandra duwde en in haar oor fluisterde :" wat zou je ervan zeggen als ik zei dat ik je straks graag een keertje zou willen proeven" terwijl ze stiekem het druipende kutje van haar vriendin zat te vingeren, onderweg naar de rest van de groep...Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners