Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Goede zaken - 3004 keer gelezen
Anne reed met een tevreden gevoel naar huis. De contracten waren getekend. Ze had een grote klant binnen gehaald. Ze was bang geweest dat er op het laatste moment nog allerlei kortingen bedongen zouden gaan worden, maar er was zonder morren getekend.

De eigenaar van het bedrijf had niet eens de moeite genomen om zelf te komen tekenen, maar het aan zijn zoon over gelaten. Dat was een leuke knul van een jaar of 25, die flink met Anne had zitten flirten.

Anne was 55 en sinds drie jaar gescheiden. Het bedrijf dat ze samen met haar ex 30 jaar had gerund was in tweeën gesplitst, en Anne had hard gewerkt om haar deel van het bedrijf succesvol te maken, dat was aardig gelukt. Het binnenhalen van deze grote nieuwe klant was een belangrijke stap voorwaarts.

Anne had toen ze op haar vijftigste in de overgang kwam haar zin in seks verloren. Haar man wilde nog wel, en was daarom zijn heil buitenshuis gaan zoeken. Zo had hij een twintig jaar jongere vriendin opgedoken. Hij was van Anne gescheiden toen hij bij zijn nieuwe vlam een kind had verwekt.

Een tweede leg noemen ze dat. Anne had er schamper om gelachen en hem een oude viespeuk gevonden. Gelukkig waren hun twee dochters al volwassen en de deur uit. Anne had zich na de scheiding volledig op de zaak gestort.

Maar nu moest Anne steeds aan de jonge knul denken die de contracten namens zijn vader had getekend, en die zo met haar had zitten flirten. Dave heette hij. Zou Dave echt in haar geïnteresseerd zijn ? Of was het meer een soort flirten uit beleefdheid geweest. Iets wat hij gewoon bij alle vrouwen deed.

Anne kon zich niet meer goed concentreren op het verkeer. Ze moest even stoppen om weer tot zichzelf te komen. Er was even verderop een rustplaats langs de snelweg. Een kleine parkeerplaats die door een met struiken begroeide heuvel aan het zicht werd onttrokken.

Anne reed de parkeerplaats op en zette de motor van haar auto af. Er stonden geen andere auto’s op de parkeerplaats. Anne had een vreemd gevoel in haar onderbuik dat ze al jaren niet meer had gehad. Ze dacht aan Dave en streelde zichzelf over haar in een zwarte panty gehulde dijen.

Was het verliefdheid of gewoon geilheid ? Anne trok haar korte rokje omhoog en streelde zichzelf over haar kruis, dat al snel warm en nat begon aan te voelen.

Anne schoof haar Panty en tanga tot op haar knieën en streelde zich over haar blote vagina. Ze trapte haar enkellaarsjes van haar voeten en deed haar panty en tanga helemaal uit. Ze trok haar voeten op tot naast haar billen. Ze stak haar wijs en middelvinger in haar schede, zodat ze nat van haar geil werden. Met haar natte vingers wreef ze vervolgens snel op en neer over haar gezwollen clitoris, en bracht ze zichzelf al snel, luid kreunend tot een orgasme. Haar eerste orgasme sinds vijf jaar.

Anne bleef een tijdlang met gesloten ogen zitten hijgen. Toen ze weer op adem gekomen was, opende ze haar ogen en keek om zich heen. Gelukkig was de parkeerplaats nog steeds leeg.

Ze voelde dat ze nodig moest plassen, en stapte uit haar auto. Het natte gras voelde koud aan aan haar blote voeten. Ze hurkte neer en tilde haar rokje op. Met een sissend geluid verdween een goudgele straal urine in het gras.

Anne stapte in haar auto en trok haar enkellaarsjes weer aan. Haar panty en tanga lagen op de stoel naast haar. Die liet ze maar uit, zodat haar vagina even lekker kon luchten. Ze startte de motor en vervolgde haar reis.

Ze schaamde zich een beetje. Jarenlang had ze geen behoefte aan seks gehad, en nu had ze zich in haar auto zitten vingeren. Daarbij denkend aan een dertig jaar jongere knul.Thuis gekomen parkeerde ze haar auto in de garage en ging naar haar slaapkamer. Ze trok haar kleren uit en bekeek haar naakte lichaam in de spiegel. Was het echt mogelijk dat een jonge vent op haar geilde ?

Ze zag er best goed uit voor een vrouw van 55. Ze was 1 meter 65 lang en woog 55 kg. Haar BH maat was cup B. Haar borsten hingen een beetje, maar er zaten lekkere dikke spenen op.

Mede door haar lange zwarte haar, werd ze vaak jonger geschat. Maar als je goed keek waren de rimpeltjes en kraaienpootjes rond haar ogen toch wel duidelijk te zien.

Anne moest haar overall aantrekken en aan de slag. Maar besloot eerst even naar de badkamer te gaan voor een warm bad. Ze had opnieuw behoefte aan een orgasme.

Ze liet de badkuip vollopen en stapte er in. Het warme water voelde heerlijk. Anne liet zich tot aan haar nek in het water zakken en begon met de vingers van haar rechterhand haar clitoris te strelen en kneedde met haar linkerhand haar tepels. Ze dacht weer aan Dave en bracht zichzelf opnieuw tot een heerlijk orgasme.

Anne bleef nog een tijdje in het bad zitten na genieten, en besloot toen dat het tijd was om aan de slag te gaan. Ze stapte uit het bad en droogde zich af. Ze trok een schone tanga en een wit shirt aan, en vervolgens een oranje overall en een paar schoenen met stalen neuzen. Ze zette een helm op en liep naar de werkplaats.

Ze besprak met de voorman welk contract ze had binnen gehaald en wat er op korte termijn moest gebeuren. Het personeel ging aan de slag en Anne werkte zelf flink mee. De volgende middag belde Anne om te zeggen dat de eerste partij klaar was voor verzending. Ze kreeg Dave weer aan de lijn, die zei dat hij onmiddellijk een wagen zou sturen om de partij op te halen.

Anne zei dat ze zelf graag mee kwam om te zorgen dat alles goed verliep, maar dat het dan wel laat zou worden, en vroeg of Dave wist waar ze ergens zou kunnen overnachten.

Dave bood onmiddellijk aan dat ze bij hem zou komen slapen. Hij had een ruim appartement met een logeerkamer. Anne nam de uitnodiging graag aan.

Anne reed in haar oranje overall mee met de bestelwagen, ze had wat schone kleren in een tas bij zich. Nadat de partij was uitgeladen en gecontroleerd ging Anne met Dave mee naar huis. Dave wees haar de logeerkamer en vroeg Anne of ze iets wilde eten. Anne zei dat ze graag eerste even wilde douchen en zich omkleden. Dave wees haar de badkamer en zei dat hij intussen iets te eten zou bestellen.

Anne trok haar overall uit. Na zich te hebben gewassen trok ze een rode tanga en daaroverheen een zwarte panty aan. Ze deed een kort rood jurkje aan en een paar rode ballerina’s aan haar voeten. Omdat ze geen BH droeg tekenden haar tepels zich duidelijk af in de dunne stof.

Toen Dave haar zo zag, zei hij:”Wow.”

Anne keek naar zijn kruis en zag dat hij een erectie kreeg. Iets waardoor ze zelf ook opgewonden raakte, maar ze besloot het toch nog maar even rustig aan te doen.

Na te hebben gegeten namen ze op de bank plaats met een glas wijn. Na wat over koetjes en kalfjes te hebben gepraat liet Anne een ballerina van haar voet glijden en streek met haar tenen langs een kuit van Dave.

Voorzichtig begon ze:”Ik heb de indruk dat je me wel leuk vindt, klopt dat ?”

“Ik vind je inderdaad erg leuk.” bekende Dave.

“Er is wel een flink leeftijdsverschil tussen ons. Ik ben meer dan twee keer zo oud als jij. Vind je dat geen bezwaar ?” vroeg Anne.

“Wat maakt leeftijd uit als je geil op iemand bent ?” antwoordde Dave.

“Dus je bent echt geil op me ?” vroeg Anne.

“Reuze.” zei Dave.

Anne merkte dat Dave weer een paal in zijn broek had en schoof naar hem toe, zodat ze tegen hem aan kwam te zitten. Ze wreef met haar hand zacht over zijn dijen en over de dikke bobbel in zijn kruis.

“Maak je broek eens open, dan kan ik zien hoe geil je bent.” zei Anne.Dave maakte gewillig zijn broek los en schoof zijn broek en boxer een stukje naar beneden, zodat zijn recht omhoog staande pik bloot kwam. Anne pakte het gezwollen lid vast en bewoog de voorhuid op en neer over de eikel. Dat deed Dave kreunen van genot. Ze trok de voorhuid naar beneden en boog zich naar de dikke paarse eikel toe. Ze gaf er een kusje op en liet haar tong er omheen draaien. Langzaam liet ze haar lippen er overheen zakken. Ze bewoog haar hoofd langzaam op en neer terwijl ze met haar tong rond de eikel bleef draaien. Dave kreunde nu nog veel harder. Al snel proefde Anne een druppel voorvocht. Ze stopte met pijpen, want ze had geen zin in mond vol zaad. Dat kreeg ze liever in haar spleet gespoten.

“Als je zo geil bent moesten we maar naar de slaapkamer gaan en allebei onze kleren uittrekken.” stelde Anne voor.

Dave stond direct op en liep met Anne aan zijn hand naar zijn slaapkamer. Daar trok hij zo snel hij kon zijn kleren uit en stond in een mum van tijd geheel naakt met zijn stijf opgerichte pik voor Anne.

Anne bekeek de knappe jonge vent goedkeurend, en begon zich in een rustig tempo uit te kleden. Toen ze geheel naakt was pakte Dave haar vast en drukte haar stevig tegen zich aan en gaf haar een lange tongzoen. Anne voelde zijn stijve geslacht tegen haar buik aandrukken.

“Je moet weten dat ik al vijf jaar geen seks meer gehad heb.” zei Anne, “Toen ik in de overgang kwam heb ik mijn zin in seks verloren. Jij hebt mijn lustgevoelens weer aangewakkerd. Maar ik vraag je wel een beetje voorzichtig met me te doen. Ik ben het niet meer zo gewend.”

“Ga maar op het bed liggen, dan zal ik je eens even lekker in stemming brengen.” zei Dave.

Anne ging op haar rug op het bed liggen. Dave kroop tussen haar benen en trok met zijn duimen Annes met donkerbruine krulletjes begroeide schaamlippen iets van elkaar. Met een lange haal likte hij haar spleet.

Een rilling van genot trok door Anne heen. Ze bedacht dat ze haar gleuf misschien beter kaal had kunnen scheren, want kaalgeschoren kutten schenen nu in de mode te zijn. Dat las ze regelmatig in tijdschriften. Maar Dave scheen zich niet te storen aan de begroeiing.

Ze sloot haar ogen en genoot van het heerlijke gevoel toen Dave zijn tong snel over haar clitoris liet gaan. Al snel bracht hij haar tot een heftig orgasme. Dave likte haar heerlijke liefdessappen gulzig op en bleef door likken zodat Anne opnieuw tot een orgasme kwam.

Dave kroop over haar heen en drukte zijn eikel tegen haar spleet. Soepel gleed zijn dikke pik haar schede in. In een rustig tempo begon Dave op en neer te bewegen. Al snel voelde Anne dat Dave begon te schokken en zijn sperma diep bij haar naar binnen spoot. Dave bleef langzaam op en neer bewegen tot zijn pik verslapte en vanzelf uit Annes doos floepte.

Dave kroop tegen Anne aan en zei:”Dat was heerlijk. Ik hoop dat jij het ook lekker vond.”

“Ja, het was lekker. Al kwam je wel een beetje snel klaar naar mijn zin. Maar je hebt me heerlijk gebeft.” zei Anne.

“De tweede keer duurt het meestal een stuk langer voor ik spuit.” zei Dave.

“Kun je nog een keer, dan ?” vroeg Anne.

“Ja, zo. Even op adem komen.” zei Dave.

Hij schoof wat naar beneden en nam een tepel van Anne in zijn mond en begon te sabbelen.

Anne genoot van het prettige gevoel en streelde Dave door zijn haar.

Na een tijd op de tepels van Anne te hebben gezogen voelde Dave zijn lul weer stijf worden. Hij kroop weer over Anne heen, en vroeg:”Klaar voor een tweede ronde ?”

“Ja, toe maar.” zei Anne.

Ze kreeg een lange tongzoen, terwijl Dave zijn geslacht opnieuw haar schede in schoof. In een rustig tempo begon hij op en neer te bewegen. Maar voerde de snelheid al spoedig op.

Anne genoot kreunend van de snel op en neer langs haar clitoris glijdende paal en kwam na een tijdje heerlijk klaar.

Even later begon Dave te spuiten. Niet zoveel als de eerste keer, en zijn piemel werd nu ook veel sneller slap, Hevig hijgend gleed hij van Anne af en bleef uitgeput op zijn zij liggen.

Anne streelde hem weer door zijn haar, en zei:”Dat was heerlijk, knul. Ik hoop dat je dit vaker met me zult willen doen.”

“Zo vaak als je maar wilt.” zei Dave, nog steeds buiten adem.

Anne gaf hem een lange zoen, en samen vielen ze in een diepe slaap
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners