Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Huishoudhulp - 7643 keer gelezen
Ik ben een gelukkige getrouwde vrouw met een lieve hardwerkende man die veel geld binnenbrengt en met veel bedoel ik veel. Je moet geluk hebben in het leven en dat had hij en ik dus ook. Ik was amper 30 en ik had een huishoudster. In het begin werkte ze 4 uur per dag later is dat naar 6 en soms 8 gegaan + momenten dat we ze nodig hadden. Dit kwam omdat ze eerst getrouwd was maar eenmaal gescheiden wilde ze dus meer uren en omdat ik haar goed en betrouwbaar vond kon dat.

Viviane was 1 jaar ouder dan ik en aardig om te zien maar geen fotomodel. Ik moest aan mijn eigen denken, als je een man hebt die graag vrouwvolk ziet moet je ze niet voorschotelen he. Dus Viviane was een leuke mooie vrouw maar totaal niet iets voor mijn man. Mijn man, dat wist ik van in het begin dat we elkaar leerden kennen, een billenman. Een mooie kont ziet hij liever dan een stel borsten dus hij hield van kleine borsten maar ze moesten er wel zijn dus een B cup vond hij ideaal en stevig geen zakkertjes. Je kan uiteraard niet aan mensen vragen die om een job komen, welke maat van borsten heb je? Dus dat moest het oog dan maar doen en Viviane had zeker genoeg in haar bloesje zitten ik dacht altijd een C maar later bleek een D.

Dus Viviane was na een paar maand helemaal ingewerkt en ja ik was een goede bazin een kopje koffie drinken en zo dat kon allemaal. Ze kuiste en waste (eerst enkel bovenkleren) streek, alles deed ze soms zelfs koken. Babysit voor de kinderen of ze wegbrengen naar school of ophalen als ik er niet geraakte. De kinderen waren ook dol op Viviane.Op een zekere dag was ik gaan tennissen en normaal kan ik daar een douche nemen maar nu was die stuk of beter ze waren er nieuwe aan het plaatsen. Dus wel even iets gedronken en dan naar huis en dus thuis douchen. Ik zag Viviane nergens in huis tot ik naar buiten keek en ik haar in de tuin bezig zag bloemen te knippen of zoiets. Ik liep naar de slaapkamer deed mijn rokje en shirt uit en liep naar de badkamer en zette de douche aan. De sportbeha kleefde aan mijn lichaam van het zweet en ik was blij om onder de douche te kunnen. Douchen doe ik nooit lang, een bad daarentegen daar kan ik lang in liggen. Dus uit de douche, afdrogen en haar drogen. Het was warm en ik stond dus nog lekker in mijn nakie tot ik de telefoon hoorde. Zonder na te denken liep ik naar de slaapkamer om de telefoon aan te nemen en stond daar te bellen toen plots Viviane verscheen. Ze was klaar buiten en was binnen, wist niet dat ik thuis was en had dus ook iets gehoord en kwam kijken. Ze keek en zei dan O sorry waarop ik teken deed is niks en mijn schouders even optrok. Als ik weer was aangekleed en haar zag zei ze nogmaals sorry van daarnet ik wist niet dat je al thuis was. Ik zei is niet erg als vrouwen onder elkaar. Daarmee was het voor mij afgedaan en ook voor Viviane.

Maanden later bleef zoals dikwijls Viviane slapen omdat ze babysit was voor de kinderen toen wij naar een diner moesten. De kinderen vertrokken zelfs de dag erop met school op schoolreis en moesten vroeger aanwezig zijn en Viviane zou daar voor zorgen. Het was laat die nacht bijna 03.00u voor ik in mijn bed lag en dus als een blok in slaap viel. Frank, mijn man had nog wel gezegd dat hij zou proberen op tijd te stoppen met werken. Ik werd even zo slaapwakker en keek en zag dat het 07.30u was en Frank was alweer weg. Het was stil en ik viel terug in slaap. Toen ik weer wakker werd was het 09.05u en dacht ik ok een mooi uur om op te staan al wilde ik wel blijven liggen. Als ik iets wil gedaan krijgen bij Frank in verband met seks dan moet ik een sexypon dragen maar normaal slapen we beiden naakt en nu dus ook.

Ik stond op nam mijn ochtendjasje en deed dat aan en liep dat al sluitend naar de badkamer. Ik ging zonder enig vermoeden daar binnen en Viviane lag in het bad. Ik zei Ooo en zei Viviane sorry maar ik dacht … Ik bleef kijken, haar grote borsten dreven boven en die dikke bruine tepels waren als dobbers op het water. Ik moest plassen en het toilet staat wel in de badkamer maar met een scheidingsmuurtje. Toen ik klaar was zei ik en zijn de kinderen braaf geweest? Viviane knikte en zei en goed vertrokken en keek ook naar mij daar mijn jasje half open stond. Vraag me nu niet hoe en waarom en waardoor maar Viviane kwam recht uit het bad nam een handdoek en droogde zichzelf stapte helemaal uit bad en deed zelfs de handdoek rond haar lende. Maar toch als beide onder hypnose gingen we naar de slaapkamer en voor het bed deed Viviane mijn ochtendjasje helemaal los en uit en liet de handdoek vallen. Wat ik als 1ste herinner is dat ik een ongelooflijk orgasme kreeg en ik Viviane haar lichaam over mij voelde glijden. De kussen die volgden waren heet en ik streelde haar borsten en wilde aan die dikke tepels likken en zuigen. Ze kreunde en duwde een hand van mij tussen haar benen en voor het eerst in mijn leven voelde ik een kut van een andere vrouw en die was heet en nat.

Ik dacht er niet over na maar schoof ernaar toe en begon te likken en te zuigen, ik zoog haar schaamlippen op en likte aan haar clitje. Vingers schoven in haar kut en voelden haar spot. Haar orgasme was intens en nat maar dat deerde me niet ik likte en proefde haar lekker kutsap. Viviane bleef niet achter en zorgde ervoor dat ik ook intens genoot. Hoe wist ze dat ik geniet van een tong of een vinger aan mijn kontje of was het geluk? Ik rekte me uit en nam uit mijn nachtlade een speeltje, een lekkere dildo die Frank al wel overal heeft gestoken. Viviane genoot van de dildo in haar kut en bekende dat het meer dan een jaar was geleden dat ze geneukt had. Toen we eindelijk naast elkaar bezweet lagen na te genieten bemerkte ik dat het al 11.25u was en we dus veel tijd hadden besteed aan de seks. Beiden namen we nu een douche en nog snel een kus en dan namen we weer afstand. Heel de dag konden we normaal doen ook omdat ik een groot deel uit huis was. Gelukkig was het vrijdag en was Viviane in het weekend thuis daar wij niets gepland hadden. Maar heel het weekend dacht ik er wel aan, Frank was er alleen goed mee want op een weekend zoveel seks en sexy gekleed was hij niet altijd gewoon.

Maandagmorgen, 06.45u de wekker gaat in zoem, heel de nacht heb ik gedroomd en ik heb het warm en heb gezweet mijn lijf plakt. Frank is al weg en ik sta op doe mijn douchehoedje op en neem een frisse douche. Ik droog me daarna af en neem mijn slipje vast om aan te trekken maar bedenk me. Ik leg het weg alsook de beha en neem een leren rokje uit de kast en een wit bloesje. Als ik in de spiegel kijk zie ik mijn borsten door het bloesje en mijn stijve tepels priemen erdoor. Ik maak de kids wakker en help ze met zich te wassen. Wat later zitten we aan tafel en ik bemerk plots dat het leren rokje hoog opgeschoven is en ik bijna met mijn kutje bloot zit. Ik denk eraan toch maar een slipje te gaan aandoen maar dan morst de jongste en moet ik eerst ingrijpen. Ik hoor gerucht en kijk op de klok 07.50u dat is Viviane al. Ik grijp toch snel een vestje en trek het snel aan zo zijn mijn borsten toch wat verborgen. Viviane is aardig en helpt direct met de kinderen en wat later om ze aan te kleden voor naar school te gaan. In de auto sta ik even voor een rood licht en kijk naar mijn naakte billen en kan het niet laten het rokje 1cm verder te trekken en zie dan al mijn schaamhaartjes. Ik zet de kids af en voel dat iedereen me nakijkt zo van zie die daar lopen zonder slipje al konden ze dat niet zien.

Ik kom thuis en sta enorm geil en het vestje gaat uit en ik maak het bloesje helemaal los en ga dan naar Viviane die in de keuken staat de afwas te doen. Ze voelt mijn aanwezigheid en draait zich om en ziet me komen. Mijn bloesje waait helemaal open door mijn stappen en zo geef ik mijn borsten volledig te kijk. Snel droogt ze haar handen want dan ben ik er en we zeggen weer niets gewoon omdat het niet mogelijk is, onze tongen zitten al in elkaars mond. Haar handen kneden mijn tieten en voelen aan de tepels die pijn doen omdat ze zo hard staan. Ze geeft snel een kus op een tepel en als we weer onze tongen aan elkaar hebben gedraaid voel ik dat ze mijn hand naar haar kruis brengt. Ik ga goed mee en steek mijn hand onder haar rok en voel een hete natte kut. Ik fluister in haar oor, je bent een geile meid zomaar in je blote kut hier staan. Viviane antwoord niet maar haar vingers dringen tussen mijn lippen van mijn smachtende kut. Plaats van gebeuren is de zetel de slaapkamer is te ver.De kleren zijn snel uit en ik duik tussen haar benen en begin te kussen en te likken, haar kut is heet en zacht en nat. Haar grote lippen zijn gezwollen en ze kreunt als ik die een voor een opzuig. Mijn vinger streelt haar sterretje en ik lik even haar clit die hard aanwezig is. Ik open haar schaamlippen nu helemaal zodat ik mijn tong diep kan laten binnendringen en al haar sappen kan proeven. 1 vinger zit aan haar anusje en de andere aan haar clitje terwijl zijzelf met haar tepels speelt. Haar orgasme komt niet onverwacht maar snel en mijn kin en gezicht zijn nat van haar geil. Ze likt me af tijdens het kussen voor ze afdaalt en daar mijn intens plaatsje likt. Mijn anusje is enorm gevoelig en haar tong verkent elk rimpeltje terwijl haar vingers mijn kutje en clit betasten. 2 vingers gaan diep in me en ze begint mijn spot te bevoelen en haar tong is nu aan mijn clitje. Ik wist het niet van mezelf maar toen ik klaarkwam spoot mijn geil uit mijn kut, squirten noemen ze het nu, toen was die naam er nog niet denk ik. Naakt en nat van geil en zweet liepen we naar boven en doken in bed en deden daar verder of beter alles opnieuw.

11.10u telefoon: Frank om te zeggen dat hij vanmiddag thuis kwam eten als dat paste hij bracht iets mee. Snel uit bed en snel douchen en aankleden. Viviane zei doe nu maar best een beha aan anders gaat het opvallen. Ik zag dat zij geen slipje aandeed en zei het ook. Heb er geen bij ik wilde ook al gebeurde er niets gewoon in mijn bloot kutje werken. Frank merkte niets en na het eten vertrok hij weer. Zo verliep het verder weken aan een stuk en op woensdagmorgen was het onze sexdag. Weekend was lang maar we hielden het vol tot die woensdagmorgen dan kwam Viviane steevast zonder slipje werken al bracht ze er nu wel eentje mee om daarna aan te doen.

Een midweek dus een hele week weg deed me nadenken van hoe met verlof binnen een paar maand. Wij hadden een landhuisje, klein villaatje, in de Provence zat bij een erfenis van een oom van Frank. We hebben het opgeknapt en een zwembad laten aanleggen. De woning staat op 8km van een woonkern midden in niets omringd met olijf en vijgebomen. Elk jaar gaan we er naartoe voor 3 weken, Frank is dan 2 weken echt van mij de 3de week werkt hij al van ginder en een 4de week zit er nooit in al stelde hij voor om dan gewoon te blijven hij reed dan wel heen en weer. Dus ik sprak met Frank erover en stelde voor om te vragen aan Viviane om mee te gaan dan had ik iemand in week 3 en zeker in week 4. Hij vond het op het eerste gezicht niet slecht maar had twijfels, dan zijn we niet zo vrij meer he? Ik wist wat hij bedoelde en zei al snel je kan nu ook al niet zomaar in je blootje lopen de kinderen zijn ook groter en zijn dat van jou niet gewoon. Tja ik had een punt de kinderen zagen hem amper laat staan bloot daartegenover zagen ze mij wel regelmatig naakt. Ok zei hij ga jij dan naakt of nog maar half naakt daar liggen als Viviane er ook is? Ik lachte en zei wie weet doet ze mee? We lachten en ik sloot af met te zeggen ik zal het er eens over hebben met haar.

Viviane was helemaal mee en zei echt een maand naar de Provence? Ik knikte en zei dan maar… je zult er iets voor moeten doen! Ze keek me aan en zei ok zeg maar. Ik loop daar steevast topless en soms naakt en ik keek naar haar gezicht en daar kwam een glimlach op mmm moet ik je niet uitkleden dan. Ja zei ik maar wat ga jij doen? Frank is daar ook he en zijn twijfel is dat ik dat dan niet kan omdat jij er bent. Dus antwoordde Viviane direct, moet ik ook naakt of topless? Ik knikte zachtjes en ze gaf me een kus en zei ok maar dan laat ik vanaf nu wel mijn haartjes helemaal terug groeien is toch iets minder bloot dan.

Ik zei tegen Frank probleem opgelost maar niet dat zij ook uit de kleren zou gaan. We hadden het er niet meer over enkel en alleen verwittigde hij het bureau dat ervoor zorgde voor de verhuur dat de maand juli dus helemaal moest vrijgehouden worden voor onszelf.

Een week voor ons vertrek was Frank ook nog eens aanwezig thuis als Viviane er ook was meestal is hij al weg voor ze komt en komt hij thuis als zij weg is. We hadden het over het verlof en normaal is Frank echt wel bescheiden en ja een beetje verlegen maar nu zei hij tegen Viviane en al gepakt? Toch geen te grote koffer want het is daar heet dus veel kleren moet je niet aandoen. Viviane speelde er direct op in en zei O goed dat je het zegt dan moet ik geen nieuwe bikini gaan kopen, diegene die ik nu heb zijn van boven te klein geworden. Frank keek haar aan en stond even perplex en zei dan euch nee ja euch ja moet je maar zien he allé ik ben weg. We schoten beiden in een lach als hij vertrokken was maar Viviane zei ik neem echt een bikini mee die te klein is he daar springen mijn borsten zo uit en dan ga ik vragen wat ik moet doen.

Hij keek haar al van boven naar beneden aan toen hij haar zag, ik ook trouwens zo had ik ze nooit gezien. Een los topje met een kort rokje waar haar mooie benen en billen mooi in uitkwamen. De kinderen waren blij dat ze mee ging en die zeiden zelfs ook van Vivi want zo noemden ze haar, dat is een kort rokje he? Nu zij zat mee achteraan en ik denk dat Frank stiekem in zijn spiegel wel gluurde want als ik eens achteruit keek om iets te zeggen dan keek ik soms helemaal tot in haar lekker kruisje.

Aangekomen was het uiteraard prachtig heet weer en na de autorit en uitladen gingen we eerst douchen. 2 badkamers waren er dus Viviane en de kinderen en wij eentje. Ik verschoot wel dat Viviane er geen probleem van maakte om met de kinderen te douchen. Ik kon wel juist tegen Maxim zeggen van ssst dat zeg je niet als hij stilletjes kwam zeggen dat Vivi grote borsten had. Toen ze verscheen droeg ze een mooi zomerkleedje, sexy maar wel mooi. We reden nog even naar het dorp voor inkopen en hebben daar dan ineens maar gegeten.

De volgende morgen zaten Viviane en de kinderen al te ontbijten toen ik eraan kwam, Frank moest nog komen. Viviane droeg een lang T-shirt al is lang niet het juiste woord maar het kwam over haar billen. Ik kon wel zien dat ze een slipje droeg maar ook dat ze geen beha aan had nou ja ik ook niet. Frank kwam erbij en de kinderen vroegen al direct of ze mochten gaan zwemmen. Ja zei Frank maar niet alleen en in koor riepen ze nee, Vivi gaat mee en ze keken haar aan met smekende oogjes. Viviane knikte en wat later stonden ze op en gingen zich nog wassen en hun zwemkledij aandoen. Frank zei niets dus had hij gezien dat ze weinig kleren aan had? Ik hoorde ze naar buiten gaan en ik was gerust in de zaak. Uiteindelijk gingen ook wij ons zwemgoed aandoen en ik trok een mooie gele kleine bikini aan. Frank zoals gewoon een boxer.

Toen we buiten kwamen zagen we de kinderen in het zwembad springen ze hadden al duidelijk lol. Toen we dichter kwamen zag ik het direct, Viviane had geen bovenstukje aan, ik zag duidelijk een donkere schim van haar broekje maar boven aan niets ook al was er veel gespetter. Ik zei niets ging zitten in de stoel nam mijn zonnebrandolie en begon me in te wrijven en deed zonder pardon mijn bovenstukje los en wreef mijn borsten in. Frank zag het en deed met de ogen teken van kan dat wel en zijn ogen draaiden naar het zwembad. Ik deed het terug en zo van en wat en wees met mijn ogen ook naar het zwembad. Hij keek er nu ook naar en zag juist Viviane boven water komen om Cindy (dochtertje) te helpen tegen haar broer. Haar grote tieten bloot en los en nu wel die tepels die hard stonden. Hij bleef kijken en ik was er zeker van dat zijn lul stijver werd dus zei ik zacht maar hard genoeg, Pap kom me eens insmeren?Hij was terug in de wereld nu en kwam af en zei niks maar dat zei dus genoeg. Hij smeerde met zijn rug naar het zwembad mij in en ik zag Viviane uit het water komen en naar de stoelen komen. Toen zei ze wel iets dat er misschien over was want nu wist ik zeker dat hij een stijve kreeg en had. Frank jij kan dat goed mag je mij ook doen. Hij moest wel kijken en zag die tieten, 2 maten groter dan de mijne en die tepels. Hij moest weten hoe lekker ze waren om aan te sabbelen en te likken. Euch ja Viviane dat is misschien moeilijk he zo met al dat naakt vlees. Tja zei ze ik moest geen nieuwe bikini kopen had je gezegd dus en eerlijk en trok even aan haar slipje spant dit ook wel een beetje. Hou dat maar aan zei hij er zijn kinderen bij he waarop ze zachtjes zei nou die hebben me al gezien hoor. Ik lachte een beetje ze daagde hem echt uit.

Door dat was de sfeer wel echt goed ontspannen, wij konden gerust nu uren topless rondlopen zonder problemen ook ‘s avonds makkelijk zitten met een glaasje wijn al deed ik dan een schepje er bovenop door de 2de avond geen slipje aan te doen. Ik stond zo geil wilde seks met Viviane en geneukt worden door Frank. 01.00u we gingen slapen en mmm gelukkig Frank was ook geil. Het was een zwoele nacht te heet voor seks normaal maar toch deden we het. Frank streelde me en voelde aan mijn kutje dat aardig nat was. Zijn tong likte me, mijn clitje was hard en genoot van elke lik en eindelijk (mogelijk zonder erg) ging zijn tong tot aan mijn kontje en raakte hij mijn anus. Ik kirde op en dat had als gevold dat hij verder deed. Spijtig dat hij geen vingers in mijn kutje duwde maar ik kreeg toch een orgasme.

Ik zoog aan zijn lul en aan zijn ballen hij heeft een grote balzak zijn ballen zitten er vrij los in dus je kan die makkelijk een voor een in je mond nemen. Mmm lekker zijn staaf heet en zacht hard. Ik wilde hem nu en hij duwde hem er diep in mmmm lekker zei ik en hij neukte me zacht al wilde ik het harder maar was tevreden met zijn lul. Uiteindelijk werd hij ruwer en wist ik dat hij zou gaan ontploffen. Ik zei kom schat geef hem ik wil alles proeven. Zijn lul kwam uit mijn hete natte kut en ik slokte hem in mijn mond en begon hem vakkundig af te pijpen. Pijpen kan ik en hij weet dat zijn lul diep in mijn mond kan, hij kreunde en ik zoog en toen duwde hij diep en voelde ik in mijn keel zijn hete zaad. Ik slikte en zoog verder wilde alles uit zijn ballen nu. Ik morste niets en likte zijn eikel mooi droog. Hij was gelukkig en blij en voldaan en beide waren nat van het zweet.

We gingen beide naakt op het balkon staan hopend op wat frisse wind die er niet was. Hij nam mijn hand en zei kom zachtjes we gaan een duikje nemen om te verfrissen. Naakt liepen we de trap af en slopen zonder licht aan te doen naar de tuin en gingen naar het zwembad. Toen we op 5m afstand waren dook plots aan onze zijkant een hoofd op en zagen we Viviane uit het zwembad komen. Ik zei zachtjes Ooo en hierdoor keek Viviane ook op en kwam uit het water. Hoi zei ze hetzelfde idee als ik mmm lekker fris nu. Toen eerst viel Frank bij en ook het feit dat wij naakt waren maar ook Viviane was naakt. Euch ja we dachten wat verfrissing te zoeken maar hadden niet gedacht dat… Ik er ook zou zijn. Daar stonden we allemaal naakt het was wel donker maar de maan verlichtte genoeg om details te zien. Ik zag haar mooie tepels en haar bosje schaamhaar dat tegen haar lijf plakte en zo een lipje vrij gaf. Tja zei Frank en dook in het water waarop ik teken deed en ook Viviane en ik weer in het water gingen.

Het duurde echt 10 min. voor Frank er klaar voor was om tegen Viviane gewoon te praten en te kijken. Maar dan was het normaal zelfs al zaten we daarna nog even in de stoel het was normaal dat we daar met 3 naakt zaten. Ok het was donker dus details zag je niet he en denkelijk was dat wel het geval. Toen ik zei ik wil nog wel een glaasje wijn trokken we naar binnen en daar deden we het licht aan. Eerst viel het nog mee maar eenmaal allemaal een glas en we vleiden ons neer in de zetels kon hij uiteraard meer zien en kreeg hij het moeilijk maar niet zo dat hij een erectie kreeg. Na 15 min. besloten we om te gaan slapen en ja we gaven elkaar een nachtkus op de wang. In bed zei hij enkel dat Viviane toch een mooi figuur had en ik fluisterde, mooie tieten ook he.

De volgende dag verliep heel normaal op uitstap en lekker gegeten ‘s middags en zo tegen 18.00u weer thuis. De kids wilden nog zwemmen voor het eten dat maar zou bestaan uit salade en vis en brood. Viviane ging met de kids mee en vanuit de keuken zagen we hoe de kinderen uit de kleren gingen en in het zwembad doken en Viviane het ook al normaal vond om naakt mee te doen. Toen we ze 20 min. later riepen kwamen ze alle drie naakt aan, sorry zei Viviane geen handdoeken. Daar zaten ze aan de tafel alle drie naakt, Frank in short en ik besloot bij het halen van het brood ook maar snel mijn jurkje uit te doen en enkel in slipje aan tafel te gaan. De kids speelden nog een beetje maar waren keimoe en ik zei ga ze eerst in bed leggen.

Toen ik terugkwam lag Viviane op een zonnebed naakt en Frank zat eigenlijk ernaast in short een boek te lezen. Ik deed mijn slipje uit en zei komaan he Frank maar hij reageerde niet. Ik wilde zijn short uittrekken maar hij hield hem vast. Ik deed teken naar Viviane en ze kwam helpen en ik gaf zijn handen aan haar hou hem vast ok. Ze stond achter hem naakt uiteraard en hij keek naar mij en toen ik het koordje losmaakte van zijn short trok hij Viviane bij omdat hij los wilde. Ze hield hem vast maar door zijn getrek stond ze nu pal achter zijn hoofd en hij keek op en keek dus naar de onderkant van haar tieten aan. Ik trok aan zijn short en hij weer tegenstribbelen en zo kwam Viviane eigenlijk ineens in positie te staan zonder dat we er iets voor moesten doen. Hij had haar over hem getrokken omdat ze niet wilde loslaten en hij keek op en keek nu pal tussen haar benen die omdat ze links en recht van hem stonden nog openstonden ook. Hierdoor vergat hij even alles gewoon hij keek op de mooie volle kut van Viviane en hups zijn short schoof naar beneden. Dat hij haar kut zag kon ik zien aan zijn lul die zag ik met de seconde groeien. Mmm zei ik daarom schat wilde je het nog even verbergen en voor hij wist wat er gebeurde bukte ik me en nam zijn lul vast. Een knikje naar Viviane was genoeg, ze zakte door haar benen en gaf haar kut aan hem, hij kon niet missen.Ik begon te likken aan zijn eikel en keek naar haar hoe ze aandachtig keek naar zijn lekkere lul. Denkelijk likte hij nog niet want ze ging dieper en drukte nu echt haar kut op zijn gezicht en dan kwam de eerste kreun van haar dus hij likte. Toen ik zag dat zijn handen los waren en zij zelf haar tepels streelde wist ik dat ze enorm geil was. Ik liet zijn lul los en deed teken om te draaien en hij bleef nu braaf liggen. Hij keek wel naar haar hoe ze op zijn lul ging zitten en die in haar natte gleuf leidde. Ik gaf mijn kut aan hem om te likken. Ze neukte hem traag om er lang van te kunnen genieten. Ik dacht Frank spuit zo maar hij hield het vol daarom schoven we weer anders en schoof zij van zijn lul en ik schoof erop en ze duwde hem er bij mij in en begon dan zelf aan zijn ballen te likken en uiteraard aan mijn kutje. Hij kon haar niet zien enkel voelen, haar tong aan zijn ballen en schacht als die uit mijn nat kutje kwam. Hij streelde mijn rug en ik leunde achterover zodat hij mijn tieten kon strelen. Hij duwde me wat omhoog doordat hij zijn benen en voeten beter zette en me zo harder kon beginnen neuken.

Ik voelde het hij wilde spuiten hem nu laten stoppen zou misdadig zijn. Zelf genoot ik van Viviane haar tong en de streling aan mijn kontje. Frank duwde zijn lul diep en spoot, ik voelde het niet ik was zelf te heet om zijn hete stralen te voelen. Een tong ging snel over mijn clitje en dan weer weg en ik hoorde Frank kreunen en ging daarom recht zitten en zag hoe ze zijn lul likte die nog juist met zijn kopje tussen mijn lipjes zat. Floep en hij kwam eruit maar direct opgevangen door handige lippen die de eikel vakkundig aflikte en leeg zoog.

Ik schoof van Frank en dacht ze zal nog wel zou blijven likken en pijpen maar ze hield een voet vast en liet me weten dat ik moest gaan liggen. Even spanning bij mij zou Frank het aanvaarden dat zij en ik elkaar zouden likken en tongen? Frank kwam recht en kuste me en streelde mijn nog keiharde tepels en zag dan hoe Viviane tussen mijn benen ging en mijn volgespoten kutje begon te likken. Hij stopte niet maar deed verder en keek naar haar hoe ze zijn sperma oplikte.

Dan plots veerde hij recht. Hij ging achter haar staan keek naar haar rug en kont en bukte dan. Hij liet haar omdraaien en ze keek hem aan, mond vol sperma en kutsap. Haar volle tieten onder spanning met de dikke tepels erboven op. Hij deed haar benen open en zakte en begon haar te likken. Ik draaide me ook maar ging met mijn kutje boven haar gezicht liggen en wat nog in mijn kutje zat liep zachtjes eruit rechtstreeks op haar gezicht en in haar mond. Ze likte me niet meer nee ze genoot van zijn tong en kreunde greep haar tepels en trok eraan. Jaaaa riep ze Jaaa en kwam tot een orgasme. Frank bleef koel nam haar benen en gaf een klets op haar billen. Door zijn houding en manier van vastnemen wist ze dat ze op de knieën moest. Al te graag deed ze dat knieën ver uit elkaar klaar om te ontvangen en hij was ook weer klaar al verschoot ik daar erg van zo kort na elkaar.

Zijn lul drong in haar en ze hapte naar adem en genoot. Ik kuste haar en ze zoog aan mijn tong terwijl mijn vingers haar tepels kneedden. Haar OJAAAA deed me even opschrikken en ik wist even niet wat er gebeurde waarom ze zo hard ervan genoot. Ik streelde haar rug en ging naar Frank en dan zag ik het. Op haar OJAA dat was het moment dat Frank zijn lul in haar kontje duwde. Dan een diepe kreun en zonder reactie van Frank of mij viel Viviane door de knieën. Frank zijn lul schoof uit haar kont en zij was van de kaart totaal genot noemen ze dat.

Nu een lul uit een kont is een brug te ver voor mij en Frank eiste het ook niet. Hij verdween even en kwam wat later terug met een fris gewassen lul en washandje. Hij gaf het me en ik ging ermee door de reet van Viviane. Daar zaten we naakt en hij zei: denkelijk was dit niet jullie eerste keer samen? Ik knikte van nee en bekende dat wij al seks hadden samen. Stilte… Dan na de stilte zei hij ok, geen probleem voor mij maar de kids moeten er niets over weten dus discreet en Viviane wij hebben nooit seks samen ik bedoel alleen. Ik wil seks met jou maar altijd met drie.

Ik kan zeggen dan het verlof enorm lekker was, soms had ik met Vivi seks terwijl Frank niet mee deed maar gewoon keek. Soms neukte hij ons allebei maar nooit meer in haar kontje. Eenmaal terug thuis was het weer alleen seks tussen ons. Zelfs als ze bleef babysitten en wij thuiskwamen was er geen seks met drie.

Vivi die hebben we vorige week gevierd 20 jaar in dienst. Bij het feestje waren de kinderen en hun vrouwen want zover zijn we uiteraard al. Toen die allemaal waren vertrokken ging het feestje verder met ons drie. 20 jaar gewacht maar toen heeft Frank haar weer in haar kontje geneukt en heeft mij dan ook ontmaagd. Tijd om je ook daar eens te bezoeken zei hij. Ik was 51 geworden en nu na zoveel vingers en vibro in mijn kontje te hebben gehad nu ook zijn lul. Waarom zei ik na afloop, waarom schat heb je niet eerder mijn kontje geneukt?


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners