Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Ik ontmoette haar in de trein - 3832 keer gelezen
Toen ik op de middelbare school zat, geilde ik in het geheim op een meisje dat Eva heette. Van ons veertiende tot ons achttiende zaten we bij elkaar in de klas. Als puber groeide ik natuurlijk veel in die periode, en kreeg ik een baard. Eva ontwikkelde zich ook snel, van een muurbloempje tot een ranke, jonge vrouw, met mooie brede heupen en een lekker dikke kont, die mij in haar strakke spijkerbroeken het hoofd op hol joeg. Behalve mooie benen die overgingen in haar hemelse rondingen, kreeg Eva ook een partij heerlijke tieten. Tijdens de lessen die we samen hadden fantaseerde ik erover hoe ik daar mijn witte klodders overheen spoot, of hoe ik haar bij haar lange, donkere haar pakte en haar met haar mond over mijn lul trok om haar mondje vervolgens te vullen met enorme ladingen zaad die ze zou doorslikken. Het geilst, echter, waren de fantasieën die ik had wanneer ik mij thuis aftrok, waarbij ik vaak dacht aan Eva, waarin zij voor mij stripte en me met een verhitte, hese, geile stem smeekte om haar in haar kontje te neuken.

Tussen mij en Eva is destijds het nooit iets geworden. Als populaire jongen heb ik drie meisjes van die school ontmaagd, waaronder een heerlijke Marokkaanse, de kleine Saïda, die aan mij had toevertrouwd dat ze gek werd van geilheid, en daarom maar snel wilde trouwen. Daarna, op het schooltoilet, en later die herfstvakantie als mijn of haar ouders niet thuis waren, heb ik haar met mijn tong en lul verwend - vaak totdat ze gillend en trillend in mijn armen klaarkwam. Getrouwd zijn we nooit.

Ondanks deze en andere avonturen ben ik Eva nooit vergeten, maar na de middelbare heb ik haar nooit meer gezien. Totdat ik haar 9 jaar later tegenkwam in de trein.

Op een herfstdag zat ze tegenover me, we gingen allebei van Utrecht naar Gent, ik om daar een bevriende kunstenaar op te zoeken, zij om te solliciteren op een baan als manager van een Vlaams IT-bedrijf. Je snapt misschien ook wel waarom het nooit wat tussen ons werd; we waren en zijn heel (te?) anders.

We raakten aan de praat en bleken eigenlijk genoeg te bespreken te hebben, en niet alleen over vroeger! Ik heb helaas weinig interesse in de IT, maar over kunst en reizen hebben we uren kunnen praten zonder dat het ongemakkelijk werd. We spraken af dat we elkaar in Gent nog zouden ontmoeten. Ik zou daar een week zijn, zij 4 dagen; voor de sollicitatie, en daarna om de stad en eventuele verhuisopties te bekijken.

De derde dag spraken we af. Zij had voor zichzelf een hotel geboekt, en ik kwam daar heen om iets te drinken en eten in de lounge.

Ik was een beetje te vroeg, dus ik ging maar alvast zitten, en kreeg snel een kop koffie voorgeschoteld. Ik nam een slok, en toen zag ik haar naar mij toelopen. Eigenlijk was ze niks veranderd; heupwiegend, en met deinende, volle borsten die golfden op de vaart van haar tred. Haar lange donkere haar was nog hetzelfde, en toen ze eenmaal voor me zat was ik, met een stijve lul in mijn broek, al lang in vroegere sferen. Zou ik haar ditmaal krijgen? Hoe kan ik haar verleiden?

Niet alleen uit beleefdheid vroeg ik haar naar haar sollicitatie, en zij vroeg mij over mijn verblijf bij mijn kunstzinnige vriend. Na een paar biertjes echter, begonnen we schoolherinneringen op te rakelen. Het gesprek dwaalde af naar de vraag, van haar kant, of het waar was dat ik met Saïda had geneukt op het schooltoilet - een roddel die ze weleens had gehoord. Ik bloosde en moest bekennen dat het waar was."Echt!?" Zei ze, en begon te lachen! "Hahaha! Vertel me dan maar meteen hoe dat ging Egbert; die hokjes waren hartstikke klein!". En dus vertelde ik, aan deze geile vrouw, mijn geile verhaal met Saïda: tijdens de voorbereidingen voor een proefwerkweek had ik Saïda samen zitten stampen; biologie. In onze pauzes vroeg ik haar of haar ouders nogal streng waren, waarop zij vertelde dat ze dacht dat het nooit zou lukken om het huis uit te gaan voor ze was getrouwd. Ik vroeg haar wat trouwen voor haar zou betekenen, waarop ze zei - ze flapte het er uit - "eindelijk seks. Ik wil niet trouwen, eigenlijk, maar ik word soms gek (van geilheid, vulde ik in) en dit is mijn enige kans...". Daarna gingen we door met leren. De volgende dag op school sprak ik haar in de pauze aan.

Ik fluisterde in haar oor: "volg me". En ik leidde haar naar het jongenstoilet. We doken snel een hokje in. "Wat is dit?" Vroeg ze, geheel terecht. Ik zei; "gisteren zag ik een hele andere kant van je, en dat vond ik heel opwindend. Wil je je overgeven aan je lusten? Want ik zou je graag verwennen". Ze liep rood aan, maar duwde haar lippen toen op de mijne. Mijn handen wreven over haar rug, omlaag naar haar kont, die ik masseerde en streelde, en toen begon ik haar borsten te kneden. Door mijn broek heen masseerde ze mijn harde lul.

Ik zei: "ik zal je eerst nat maken". Ik deed haar broek open, zei dat ze maar op het toilet moest gaan zitten en ik knielde voor haar. Ik begon haar te beffen. Ze vond het heerlijk, en zij was heerlijk. Ze ademde zwaar, maar kwam nog niet.

Toen zei ze: " ik wil die pik van je zien. Hij voelde hard en groot. Ik zal 'm likken! Hier fantaseer ik al zo lang over" Ik stond op. Zij knoopte mijn broek open en haalde mijn lul er uit. Hij was dik, een aardige 17.5 cm lang, en hij glinsterde van het vocht. In haar kleine handjes leken mijn zak en pik echt enorm. "Wauw" kreunde ze; "een echte pik". En ze begon de eikel te likken terwijl ze de staaf vasthield. Met haar andere hand streelde ze liefkozend mijn ballen. Ik pakte haar bij haar hoofd en begon in haar mond te stoten. Daar ging ze graag in mee. Ze greep me vast bij mijn billen. Na een tijdje spoot ik haar mond vol met mijn eerste lading. Ze schrok zo dat ze het meteen doorslikte. Daarna keek ze me aan - de vraag in haar ogen was, "wat nu"? Ik zei dat ze zich moest omdraaien en ik begon haar van achter in haar natte kutje te nemen. Ik dreunde door haar maagdenvliesje heen en trok aan haar lange donkere haar. Na een paar minuten stoten kwam ze, en terwijl zij schokte en zuchtte pompte ik mijn laatste zaad bij haar naar binnen.

Zo vertelde ik dat verhaal aan Eva, die verlekkerd zat te luisteren. "Oh" zei ze, "zo klein waren die hokjes dan ook weer niet"...

Nu kwamen onze gerechten uit het restaurant aan. Tijdens de maaltijd voelde ik een soort spanning, zou er dan toch nog wat komen? Toen Eva opstond om even naar het toilet te gaan, rekte ze zich wel heel verleidelijk uit, borsten stevig vooruit, spannend in haar blouse, en ik dacht dat ze extra met haar heupen wiegde, op de heen en terugweg. Haar kont spande in haar strakke spijkerbroek, en je kon zien dat ze een lekkere string aan had.

Aan het einde van de avond, stond ik op het punt te vertrekken naar mijn logeeradres, de kunstenaar. Maar Eva nam mij nog even mee naar haar hotelkamer. Ze wilde wat laten zien zei ze... eenmaal daar aangekomen worp ze zich op bed en wenkte mij om naar haar toe te komen. Zouden mijn jongensdromen dan toch nog werkelijkheid worden?

"Egbert," zei ze, "waren de roddels dat je op mij geilde dan ook waar?" Ik schrok! Ik wist niet dat deze roddels er waren; wie had ze dan verspreid? Maar ik gaf toe dat het waar was. Eva ging nu de deur op slot doen en deed de gordijnen dicht. Ze zette een muziekje op en begon zich voor me uit te kleden. Mijn lul klopte als een bezetene. Ze nam mijn kleren nu ook af en begon me te pijpen. Ik streelde haar haar. Ze keek omhoog en vroeg: "als je één ding met me mocht doen, wat zou je dan willen? Ik heb je altijd in me willen voelen, maar ik durfde niet. Ik geilde ook op jou!". Ze gaf mijn zak een kusje, en ging door me zachtjes af te trekken.Ik zei, hijgend: "ik wil je anaal. Ik droomde daarvan, daar kwam ik van klaar als ik me aftrok." – met grote ogen keek ze me aan. Ze stamelde: “dit wordt een nacht vol passie Egbert. Ik verlang al zo lang naar je harde pik in mij. Ik wil dat je me volspuit; ik wil je alles geven – ik wil dat je mijn kontje ontmaagdt! Maar maak mijn gaatje alsjeblieft een beetje nat; dit wordt mijn eerste keer anaal!...”

Golven van geilheid trokken door me heen. Ik gooide Eva met haar rug op bed en begon haar eerst te beffen. Haar handen knepen keihard afwisselend in mijn schouders en in het dekbed, terwijl mijn handen van haar tepels naar haar buik aaiden. Nu gleden haar handen naar mijn haar, en ze trok me stevig tegen haar kut aan. Ze begon harder te kreunen en kwam; haar eerste orgasme! Ze smaakte heerlijk, en ik wilde meer...

Nu was ik aan de beurt, vond ze, en ze vroeg me om op haar te komen liggen – missionarispositie – en ik begon in haar warme kutje te stoten. Ik vertelde haar dat ik hier zo lang naar had verlangd. Ze vroeg me “hoe kan ik je fantasie werkelijkheid maken?” en ik zei haar, dat ze me moest smeken haar in haar kontje te neuken. Haar borsten schudden onder mijn geweld. Haar linkerhand legde ze op mijn ballen, waar ze geil mee speelde. Ik likte haar tepels terwijl ik doorging met haar nemen. Toen voelde ik haar verstarren; ze kwam weer klaar. Gillend riep ze mijn naam, en toen nog meer: “Egbert! Ik wil dat je mijn kontje volspuit! Oh ja, neem me!”.

Ik draaide haar op haar buik en zette haar op haar knieën. Met speeksel smeerde ik haar kontgaatje in, en ik drong mezelf naar binnen. Ik was zo geil; ik ging als een beest tekeer – ook al zei ze dat ze pijn had. Ik beet haar in haar nek en stootte door, en door. Totdat ik kwam. Voor mijn gevoel spoten er liters zaad uit mijn penis, en ook Eva zei “Oh Egbert, ik voel me zo vol. Dit is zo geil.” De golven bleven maar komen. Toen ze afnamen trok ik mij uit haar terug, en keek ik even naar haar sterretje, dat een beetje leegliep. Ze zat nog op haar knieën voor mij. Ik vroeg haar: “wil je meer?” en ze zei onmiddellijk “Ja, geef me meer, laat me komen Egbert!, alsjeblieft!”.

Met mijn duim drong ik haar vagina binnen en met de rest van mijn hand streelde ik haar clitoris en schaamlippen. Met mijn arm maakte ik pompende bewegingen. Ik ging van langzaam en diep, naar diep en steeds sneller – en toen voelde ik haar weer verstarren. Een straal vocht spoot uit haar kutje en ze kwam grommend een laatste keer, squirtend, klaar. “Oh, dat is heerlijk. Beest! Ohh ja”.

Ik trok mijn hand uit haar terug, en na ons te hebben gedoucht zijn we samen in bed gaan liggen. Of er daarna nog meer is gebeurd, horen jullie misschien later...Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners