Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Julia 1 - 2929 keer gelezen
Ik ben Pierre Dekker. Ik ben 39 jaar en ik heb mijn studie handelsrecht en fiscaalrecht in Amsterdam en Rouen gedaan en daarna heb ik ook accountancy gedaan via een groot kantoor in Nederland. Verschillende vriendinnen gehad, maar dat heeft niet geleid tot een vaste relatie. Vanuit mijn Franse tuin kijk ik het dal in, waar in de lente asperges geteeld en gestoken worden. Ik ken de teler en zijn vrouw redelijk goed, omdat ik ze met hun administratie help. Didier en Therese zijn schatten van mensen, maar van boekhouden hebben ze geen kaas gegeten. Als lid van de gemeenteraad van ons dorp kom ik hem ook tegen, omdat Didier ook lid is. Omdat zijn aspergeshandel zich behoorlijk uitbreidde moest hij ook personeel aannemen en dat bracht administratie met zich mee. Ik ben directeur van een juridische hulpverlening, administratie- en accountantskantoor. Meerdere mensen heb ik op weg geholpen, zonder dat daar geld tegenover stond. Bij Didier heb ik zijn administratie en loonadministratie opgezet. Op een gegeven moment vroeg hij mij of een van zijn medewerksters, Julia door mij wegwijs geholpen kon worden. Zij volgde een administratieve en boekhoudkundige opleiding, maar kon dat volgens haar nog niet zelfstandig. Ook hielp zij mee met het steken van de asperges om extra geld te verdienen. Ze was altijd erg vrolijk en had een guitige blik in haar ogen. Ze was net 21 jaar geworden. Ze was opgegroeid in een kindertehuis en daarna kwam ze bij een ouder echtpaar als pleegkind, buren van onze aspergeboer. Helaas was haar pleegvader een jaar geleden overleden. Julia leefde heel sober. Ze had ook weinig geld en ze wilde haar pleegmoeder Brigitte, waar ze erg van hield, zeker niet tot last zijn. Het geld wat ze verdiende gaf ze af omdat haar opleiding ook geld kost.

Ik haalde 2 keer per week de gegevens bij Didier op en nam ze mee naar mijn huis, waar ik in mijn studeerkamer de boekhouding deed. Ik had met Didier afgesproken dat ik het voor drie maanden zou doen en daarna zouden we bekijken hoe we verder zouden gaan, waarbij natuurlijk ook over een financiële vergoeding gesproken zou worden. Julia was een struise jonge vrouw en bleek een snelle leerling te zijn. Ze was leergierig en langzamerhand vertelde ze ook over haar jeugd en huidige situatie. Als zij in de middag kwam, dan waren we die middag bezig en na enige keren vroeg ik of ze bleef eten omdat ik na het eten door wilde gaan. Alles was al klaar en het werd een gezellige maaltijd. Julia belde wel met haar moeder om dit te zeggen. Julia kletste honderd uit en na het eten gingen we meteen weer aan de slag. Ze had een enorme drive om zo snel mogelijk haar boekhouddiploma te halen en wist ook heel goed orde op zaken te stellen in de chaos, die Didier had aangeleverd. We hoorden dat het buiten was gaan regenen. Ik breng je wel naar huis met de auto” zei ik tegen haar “morgen zien we wel verder.” “Ik hoef morgen niet te werken hoor” zei Julia. “Heb je een logeerbed, dan slaap ik daar wel.” Ik vond het prima, maar dan wel even haar moeder Brigitte gebeld. Zo zaten we daarna nog even op de bank en vertelde ze dat ze niet veel bezittingen had. Ook kleding was schaars en ze werd weleens gepest over haar uiterlijk en kleding. “Oké, als beloning gaan wij morgen winkelen en nieuwe kleren voor je kopen. Je gaat naar een goede kennis van mij en zij heeft een kapsalon” Je moeder zal raar opkijken als je dan morgen thuiskomt. Ik kreeg een knuffel van Julia “Je bent een aardige man” Ik ging met haar naar boven toe om haar de logeerkamer te laten zien en ze kreeg ook de rest van het huis te zien. Beneden in de aanbouw zag ze ook het zwembad “Jemig, wat een kast van een huis” riep ze uit en toen ze mijn slaapkamer zag met badkamer en bubbelbad, keek ze me aan en zei ”Ik heb nog nooit in een bubbelbad gezeten, mag ik daarin?” Ik moest lachen en ik draaide meteen de kraan open. “Kijk, hier liggen de handdoeken, ik heb hier een duster voor je en ga weer naar beneden, dan kan je ongestoord je gang gaan.”
Ik vroeg even haar kledingmaten en ze gaf die meteen. Toen ik beneden was, belde ik een kennis op die ik kende en een mooie kleding en lingeriezaak had. Ze wilde mij graag een plezier doen en een goed half uur later stond zij met een pakket lingerie en kleding voor de deur. “We rekenen later wel een keer af” zei ze met een glimlach. Ik liep met de kleding naar boven en klopte op de badkamerdeur. “Kom maar binnen hoor, ik lig heerlijk in het schuim onder water” riep Julia. Toen ik met de kleding binnenkwam keek ze verbaast naar het stapeltje lingerie en bovenkleding. “Ik zag Julia, dat je bijna niets bij je had en ik ga ervanuit dat je morgenochtend graag schone kleren aan wilt trekken. Dus daarom vroeg ik naar je kledingmaten en je beha cup heb ik op cup b geschat. Ik heb drie setjes en twee rokjes, twee blouses en twee truitjes laten bezorgen. Morgen gaan we verdere inkopen doen en wat niet goed is, brengen we terug. Ik ga nu weer naar beneden en dan zie ik je straks wel” Tien minuten laten kwam ze in een leuke rok en blouse naar beneden wandelen en ze gaf een modeshowtje. “Het past allemaal perfect, je hebt mij hele mooie kleren gegeven en de beha is ook perfect. Dank je wel” ze liep op me af en ze gaf mij een zoen. Ik draaide mijn wang toe. “Nee, niet zo” zei Julia en ze gaf mij een kus op mijn mond. Julia schoot in de lach, want ik kreeg een enorm rood hoofd.“Moet je kijken hoe mooi alles past” zei ze en in een vloeiende beweging liet ze haar rokje vallen en knoopte ze haar blouse los. “Mooi he, weet je, ik heb nog nooit een string aangehad en het zit echt lekker” en ze draaide een prachtige pirouette. “Oké” zei ik “ik ben blij dat het allemaal goed is en morgen gaan we naar de winkel om nog wat inkopen te doen. Je moet ook nog schoenen, t-shirts, nachtkleding en mooie japon en ga zo maar door. Maar nu ga je naar bed, want we hebben onze nachtrust hard nodig.” We Liepen naar boven en ik gaf haar een t-shirt als nachthemdje en tot mijn stomme verbazing kwam ze ook mijn slaapkamer in. “Ik kom lekker bij je liggen, want dan lig ik niet alleen en jij ook niet” zei ze zachtjes met een stem die geen tegenspraak duldde. “Dan kunnen we alvast kletsen over morgen, dat winkelen, dat heb ik nog nooit gedaan.” Ik schoof naast haar en ik had wel mijn boxer aangehouden. Ze legde haar hoofd op mijn uitgestoken arm en kroop dicht tegen mij aan en met haar had kroelde ze door mijn borstharen. “Wel een lekker gevoel” fluisterde ze. Ik voelde haar warmte en mijn andere hand begon voorzichtig haar buik te strelen. “Doe maar” zei ze zachtjes terwijl haar hand langzaam omlaag ging en voorzichtig schoof ze in mijn boxer. Ze begon mijn pik te strelen en die werd hard, heel hard. Ik voelde dat Julia geen beha meer aanhad en ik begon haar borsten te strelen en ik voelde dat haar tepeltjes mooi rechtop kwamen te staan. Ze had harde borsten. “mmmm lekker” zei ze en ze kneep zachtjes in mijn pik.
“Weet je, ik scoor de laatste tijd voor boekhoudadministratie hele hoge cijfers en dat was mijn docent opgevallen. Ik heb hem verteld dat ik praktijklessen van jou krijg. Hij vroeg mij of ik jou wilde vragen of je praktijklessen bij ons op de opleiding zou willen geven?” Ondertussen streelde ik Julia haar platte buikje en schoof langzaam naar haar stringetje. “Weet je, ik voel me heerlijk bij jou” zei Julia. “Jij doet gewoon en je bent wel streng maar ook erg lief. Jij pest mij ook niet!” Ik schoof mijn hand in haar string en voelde haar poesje. Ze drukte haar kutje tegen mijn hand en deed haar benen een beetje wijd. “Pierre, ik wil met je vrijen, neem mij alsjeblieft” Ik richtte mij op en keek haar aan. “Julia, ik vind je een hele mooie vrouw, maar we schelen wel 18 jaar met elkaar. Ik zoek geen avontuurtje met jou, daar vind ik je veel te lief voor. Ik wil geen misbruik van je maken. Doen we er verstandig aan om door te gaan. Misschien moeten we stoppen en verder praten of ik lessen bij je opleiding ga geven, ik weet het ook niet allemaal. Mijn lijf reageert heftig op je, maar mijn verstand houdt mij tegen” Ik stapte uit bed en zei dat ik beneden een glaasje ging drinken. Nog geen minuut later zat Julia naast me en ze had mijn duster aangetrokken. Ze pakte mijn handen vast en zei: “Luister lieve Pierre, het tekent jou zoals je reageert. Ik waardeer het heel erg, maar als je nu mijn moeder zou bellen en haar zou vragen hoe ik over je denk, dan zal ze zeggen dat ik erg verliefd op je ben en dat ze dat niet erg vindt. Ze weet net als ik dat je veel ouder bent.” Julia keek mij aan en ik zag tranen in haar ogen komen. “Pierre” snikte ze “Ik heb een rot jeugd gehad en in het kindertehuis ben ik ook misbruikt. Gelukkig werd ik opgenomen door mijn pleegouders en door hen heb ik een betere jeugd en opvoeding gehad, ondanks de armoede. Ik mocht leren en zij geloofden in mij.” Julia boog zich naar mij toe en gaf mij een kus. Toen ik bij jou mocht stagelopen en jij mij met veel geduld opgeleid hebt, merkte ik dat ik jou aardig begon te vinden. Nooit maakte jij dubbelzinnige opmerkingen, die ik van veel mannen hoorde, jij bleef “heer”. Jij maakte mij weer aan het lachen, ik kreeg zelfvertrouwen door je complimentjes, maar ook door de betere cijfers, die ik kreeg. Ik werd verliefd op je, maar ik had ook het gevoel dat je onbereikbaar voor me was en mij zag als klein meisje. Nu heb ik gemerkt dat je opgewonden werd, maar ik moest je eerst nog een zetje geven” Julia richtte zich op en deed haar beha af en met een vloeiende beweging ontdeed ze zich van haar stringetje. Toen kroop ze bovenop me en met haar kutje ging ze op mijn stijve pik liggen en ze begon zachtjes heen en weer te wiebelen, waardoor hij nog harder werd. Haar mond kwam op de mijne en haar borsten drukten op mijn borst en ik voelde haar heerlijke harde tepels. Ik begon mee te bewegen en mijn pik kwam precies tegen haar lipjes aan. “Weet je het zeker, Julia?” Ze knikte en langzaam schoof ik mijn pik in haar natte kutje. “Oei, jij hebt een harde, wat is-tie lekker!” kermde ze. Ik moet wel even wennen hoor, het is al zo lang geleden.” Ze deed haar benen wijder en ik stootte toen in een keer diep in haar. “Jaaahhh” kreunde Julia en haar lippen vonden de mijne en we raakten ook in een tongengevecht. “Ik word zo heet en nat van je, Pierre, niet normaal ik voel je pik in mijn kutje soppen, zo erg, maar ook lekker”

Langzaam begon ze mij te neuken en ik stootte steeds in haar ritme mee. We bleven elkaar aankijken en Julia kreunde bij elke keer als ik diep in haar stootte. Toen sloeg ik mijn armen om haar heen en drukte haar lijf strak tegen mij aan en ik verhoogde meteen mijn neuktempo. Ik voelde haar harde tepels tegen mijn borst en onze monden waren in een innige tongzoen gewikkeld. “wat ben je lekker en wat een lekker kutje heb je” fluisterde ik in haar oor. “Ja, ja ja ga door, ik ben zo heet van je” kermde ze en ik voelde haar lichaam verkrampen en ze kwam met een luide schreeuw klaar. “Jaaahhh ik kooommm” riep ze uit. Haar onderlichaam schokte helemaal en mijn pik gleed uit haar kutje. Ik schoof meteen naar onderen en ik begon haar heerlijk natte kutje te likken en het proefde als een heerlijke nectar. Julia greep mijn hoofd vast en drukte die tegen haar aan. “wat doe je, wat doe je, ooohhh wat is dit lekker” kermde ze en haar lijf begon even later weer te kronkelen en haar ademhaling ging al gejaagder. Ik zag haar buik flink op en neer gaan. Toen kwam ze weer klaar en schreeuwde het uit. “wat is dit erg, wat lekker ik , ik kooommm alweer” Ze drukte mijn hoofd weg maar ik stopte meteen twee vingers in haar sappige kutje en begon haar heftig te vingeren. Toen werd het haar te veel en met een snikkende kreet gooide ze haar hoofd achterover en haar lijf schudde en trilde. Ik stopte om haar bij te laten komen. Het was heftig voor haar. Ik keek Julia aan en toen ze haar ogen opsloeg omhelsde ze mij en begon te huilen. “Ooohhh Pierre, wat doe je toch met me, zo heb ik nog nooit met iemand gevreeën, zalig” Ze lag uitgeput op bed en ik pakte het dekbed en legde dat over haar heen. Ik liep naar de badkamer en pakte een washandje en een handdoek en even laten friste ik Julia op en ze liet het zich welgevallen. “Wat ben jij een heerlijk minnaar, mijn moeder heeft gelijk. Ze wist van het misbruik in het internaat en ze zei later dat als ik ooit een man zou vinden, die om mij gaf, ik seks heel lekker zou vinden. Ik heb een hele goeie voorlichting van papa en mama gehad en ze hebben mij verteld wat intimiteit is en dat het tussen twee mensen iets is, wat steeds wisselend lekker kan zijn, nou ze heeft gelijk, jij was heerlijk!” en ze omhelsde mij. Ik had mij ook opgefrist en ik kroop naast haar. Na een heerlijke kus, viel Julia in slaap voor ik er erg in had.Ik werd de volgende morgen wakker en ik keek recht in de ogen van Julia, die mij meteen een kus gaf. “Ik heb heerlijk geslapen en heel fijn over jou gedroomd” ze streelde mijn haren en haar hand streelde ook mijn borst. “Jij hebt lekker veel haar op je borst maar beneden ben je helemaal glad, dat is ook lekker. Weet je, het was zo heftig gisteravond, maar jij bent niet klaargekomen, dat vind ik heel erg, zou je mij nu willen nemen?” “Lieve Julia, het was heerlijk met jou en heel heftig. Zo heb ik het ook nooit meegemaakt, je was bijna flauw gevallen en ik vond het super geil” Maar we gaan ontbijten en dan gaan we naar de winkel en de kapper en dan gaan we bij je moeder langs. Kom douchen!” Ik gaf haar een kus maar zij greep mijn pik vast en zei: “Kom op me en spuit me vol, je bent al hard, neem me maar, ik wil het” Ik voelde haar kutje en ze was lekker nat. “Gewoon een ochtend wip, lekker” fluisterde ze, dat vind jij volgens mij erg lekker, zo te voelen. Ik schoof bovenop haar en ze leidde mijn stijve direct in haar kutje. Meteen sloeg ze haar benen om de mijne heen en we begonnen heerlijk te neuken. “Zie je wel dat je mij wilt hebben” kermde ze en haar ogen straalden. “Ooohhh Pierre wat zit je weer lekker diep in me” Ik steunde met mijn ellebogen naast haar en ik ging heftig op en neer. Julia volgde mij precies en heel vlug voelde ik mijn pik verkrampen. Ik ging iets langzamer, maar Julia gaf mij een paar klappen op mijn billen “Ga door, ga door, ik wil je voelen spuiten, lekkere vent” Toen kwam ik klaar en wat ik gisteravond niet had gespoten, kwam er nu dubbel uit. Zeker vijf of zes keer spoot ik in haar. “Ik voel je spuiten, ik voel je, heerlijk, nooit eerder gevoeld” en Julia kwam met een diepe zucht ook klaar. “Julia je bent een heerlijke vrouw, zalig gewoonweg” zei ik tegen haar. “Je hebt mij heerlijk in je laten komen, zalig gevoel.” We liepen samen de douche in en daarna droogde wij elkaar af, waarbij Julia het niet kon laten om overal op mijn rug kusjes te geven. Na het ontbijt gingen we samen naar de damesmodezaak van een goede vriendin. Al heel snel hadden we mooie bovenkleding uitgezocht, waarbij alles aan mij geshowd werd. “Je hebt echt makkelijke en ideale maten hoor” zei de verkoopster. Daarna kwam de lingerie aanbod. Ik bleef aanvankelijk buiten de paskamers, maar Julia wilde hebben dat ik alles ook zou beoordelen. Pft, ik kreeg het er warm van, want mijn pik roerde zich heftig, wat Julia weer tot lachen bracht. Bij elk setje vroeg ze mij hoe ik het vond staan. “Pierre ik word er opgewonden van, dit is heerlijke lingerie. Voel maar” ze stapte op mij af en ik streelde haar borsten, die prachtig pasten in de verschillende beha’s maar ook de stringetjes pasten haar prima en moest haar kruisje voelen. “Jemig, je bent al nat” zei ik en ik schoof snel een vinger in haar kutje . “Pierre niet doen, niet doen, ooohhh verdomme, ik word zo geil van je, vinger me even klaar” kermde ze toen. Ik ragde even flink en met een kreun kwam ze op mijn schouder klaar en haar benen voelde ik trillen. Ze keek mij aan en ze gaf me een kus en zei: “Dank je wel, heerlijk ben je” Anderhalf uur later liepen we met heel veel kleding naar de auto en onderweg zei ze dat verschillende strings een nat kruisje hadden, zo erg was het. We reden naar de kapsalon. Ik kreeg de opdracht om over een uur maar eens terug te komen. Ik viel stijl achterover. Julia was heel mooi gekapt en prachtig opgemaakt en ze straalde toen ik binnenkwam. “Jemig, wat bij jij een spetter, zeg” zei ik tegen haar toen ik haar kuste. We liepen samen de winkel uit en ze gaf mij prompt een arm. “Ik voel me heerlijk bij je” fluisterde ze in mijn oor, terwijl ze zachtjes in mijn oor beet.

We stapten in de auto en we reden naar haar moeder, die ons hartelijk ontving. “Nou mam, dit is dus Pierre en ik vind hem hartstikke lief.” Haar moeder keek haar aan en zei toen dat ze het altijd al gezegd had. “Jij komt een keer een man tegen, die jou behandelt als een prinses, die jou mooi vind, want dat ben je ook, maar ik heb ook gezegd dat jij hem moest veroveren” Ze keek Julia lachend aan. “Hoe gek het ook klinkt, maar dat heb je van mij, ik moest papa ook veroveren en het is altijd goed gebleven, dat weet je” Julia legde haar hoofd op haar moeders schouder en vroeg of ons leeftijdsverschil geen bezwaar was. Haar moeder knuffelde haar en zei toen “Ik voel aan je lichaam dat je Pierre verleid hebt, was zijn leeftijd voor jou van belang? Nee toch, ik vermoed dat Pierre dat wel genoemd heeft, maar verliefdheid kent geen leeftijdsverschillen.” Julia kwam naar mij toe, pakte mij vast en zei: “Mama vind het goed, dus ik ben vanaf nu jouw meisje.” En stralende ogen keken mij aan. Haar moeder legde haar handen op onze hoofden en zei toen: “Lieve kinderen, jullie hebben mijn zegen, geniet van elkaar en houd van elkaar” Ik was diep onder de indruk.
Toen wij ’s avonds thuiskwamen hield ik Julia vast en onze tongen vonden elkaar. “Ik ga je nu tot mijn vrouw maken” zei ik en ik begon haar langzaam uit te kleden. “Pieter, doe maar wat je wilt, want ik voel liefde bij je voor mij”, neem mij maar, ik ben helemaal van jou” even later stond ze in haar lingerie setje voor me en zij knoopte mijn broek los en pakte meteen mijn pik vast. Ze ging door haar knieën en begon mij heerlijk te pijpen. “Ooohhh Julia, wat is dit lekker” ik legde mijn handen op haar hoofd en begon haar pijpritme te sturen. Mijn pik was keihard en ze masseerde ook mijn ballen, waardoor ik al snel op knappen stond. “Ik duwde haar van mij en zei: “Ik wil nog niet klaarkomen, ik wil met je vrijen” en ik drukte haar op het bed. Ik begon haar kutje te likken, waarbij ik haar stringetje opzij duwde. “Ooohhh dit is zo geil, bef mij maar, ik ben helemaal klaar voor je, verwen mij en kom in me klaar met die lekkere dikke pik van je” kermde ze. Ik duwde ook twee vingers in haar kutje en begon haar flink te vingeren. Binnen een paar minuten kwam ze sidderend klaar. Ik begon haar borsten te masseren en ik kneep licht in haar tepels. Ze werd hier super heet van. Ik trok aan haar tepels om te kijken wat zij lekker vond. Ze begon heftig te kreunen “Doe maar, doe maar, pak mijn tepels, pak mijn tieten, ze zijn voor jou, jaaahhh” en ze gooide haar hoofd achterover en kreunde heftig . Ik stopte met vingeren en ik schoof mijn pik in haar. “Jaaahhh die wil ik, naai me, spuit me vol” riep ze uit en ik legde haar beide benen tegen mijn schouders waardoor haar kontje helemaal strak kwam te staan en ik heel diep in haar kwam. Met harde stoten neukte ik haar en toen haalde ik mijn armen weg, waardoor haar benen naast mij kwamen te liggen. Ze klemde ze meteen om mijn heupen en onze monden vonden elkaar in een super hete tongzoen, en ik verhoogde mijn tempo. Toen kwamen we beiden kreunend klaar en we keken elkaar aan met een hartstochtelijke blik. “Jemig wat een heerlijke geile vrijpartij” fluisterde ik in haar oor. “Je ben zo erg lekker, ik weet niet wat me overkomt” zei Julia terug. Toen je mijn tepels en borsten hard greep voelde ik de tintelingen in mijn kutje, nooit gehad, maar nu heel erg” Hijgend lag ze op bed en ik ging ook hijgend naast haar liggen. “Ik snap het niet, ik doe je pijn en je vind het lekker, maar als ik teder ben geniet je ook, ik ken nog lang niet alle dingen die jij lekker vindt en ik snap het ook niet omdat je in het verleden misbruikt bent, dan verwacht ik geen ruige vrouw” Julia keek mij lachend aan en zei dat ik nog niet veel begreep van vrouwen. “Ik kan wel merken dat je geen langdurige relaties hebt gehad” zei ze toen en ze knuffelde mij met de opmerking “Daar gaat nu dus verandering in komen, mannetje van me” We stapten onder de douche, want dat was wel nodig. “Morgen moet ik weer naar school en daarna ga ik naar mijn moeder. Ik zie je pas over drie dagen, want ik moet ook werken.” Even later kropen we in bed en heerlijk tegen elkaar liggend streelden wij elkaar en we vielen in een heerlijke slaap.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners