Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Kanotocht 1 - 5592 keer gelezen
Dit verhaal speelt zich afgelopen zomer ( juni ) af. Ikzelf en enkele collega’ s gingen op teambuilding . er was ons niet meegedeeld wat we gingen doen , enkel dat we best reserve kleren mee namen; nu is het niet moeilijk om te bedenken wat dit kon zijn. Of iets heel vuils of iets met water.

Na ons vertrek werd al snel duidelijk dat het over water ging en toen we in de buurt van de plaatselijk gekende rivier afsloegen naar de watermolen wisten we dat het water was.

We gingen een kano tocht maken. Ik had mijn zwembroek bij en deed deze dan ook snel aan in de toiletten van het naast gelegen cafe.

Nu hadden we pech dat er net voor ons een 50 tig tal scholieren aan het vertrekken waren; we moesten dus nog even wachten, mar konden ons toch verkneukelen aan de onhandige manier van doen. Je zag snel dat er eigenlijk niemand van die groep enige ervaring had; na en half uurtje waren ze eindelijk vertrokken en was het aan ons. Ikzelf samen met een collega , en twee andere ook samen en dan onze nieuwkomer ,, was pas een week of twee in dienst” alleen;

We werden op de starthelling gezet en hup , daar ga je naar beneden het water in; al snel kwamen we de eerste scholieren tegen die alle moeite hadden om uit de kant te blijven of recht te blijven in het vaargedeelte.Ikzelf heb altijd wedstrijden gevaren in mijn jeugd en was dan ook al snel bezig om wat raad te geven aan de jongeren. Ondertussen passeerden we de ene na de andere boot en al snel werd het minder druk rondom ons.

Na en drie kwartier zag ik in de verte een bootje aan de kant liggen met er nog een paar rond in het water. Dichterbij komende horden we vooral enkele jongens lawaai maken . toen we zowat naast het groepje kwamen zag ik aan de kant een meisje staan wenen. Haar handen voor haar borsten houdend. De jongens vonden dit blijkbaar zo leuk dat ze constant riepen ,laat je tietjes nog eens zien , Paulien.Ik kon het niet aanhoren en riep hen iets toe . snel maakten ze zich uit de voeten en bleef dat ene meisje samen met een vriendin achter.

Snel stuurde ik de boot naar de kant en sprak de beide aan; al snel kwam het probleem uit. Door het mooie warme weer had het meisje (later bleek te 18 te zijn ) haar bikini aan en verder niets ; nu was haar bandje van haar bovenstukje kapot gegaan en kon e het niet meer ophouden en kwamen har borstjes tevoorschijn.Ik had in de boot een waterdichte emmer met daarin een t shirt en onze centen en gsm ‘s. snel opende ik hem en gaf haar mijn shirt aan het arme ding; snel liet ze haar topje vallen en deed snel het shirt aan. Al snel kalmeerde ze en verscheen er een glimlach op haar gelaat.

Na nog even met de twee gepraat te hebben zetten we onze weg verder.Na twee uren kwamen we aan onze eerste stopplaats waar we gingen eten voor de volgend twee uur op het water te gaan verblijven;

We zaten al een poosje aan een tafeltje toen we ook de eerste jongeren hoorden aankomen . al snel sijpelden zij ook binnen op het terras .

Ook het meisje met mijn shirt aan? Weleens waar een beetje nat waardoor haar vorm van haar borsten wat werd benadrukt en haar stijfe tepeles iets zichtbaar waren. Nu liepen er wel meer meisjes rond met opgezwollen tepels;

Door de bewegingen denk ik van het roeien.

Toen ze me zag zitten , verscheen een lach op haar gelaat . even leek ze te schitteren. Dan zag ik haar een van de aanwezige volwassenen dames iets in het oor fluisteren.

Samen kwamen ze mijn richting uit en de dame sprak me aan. Ze bedankte me voor de hulp en de oplossing die ik had aangeboden;

De namen van de jongens had ze ook al doorgekregen van de beide en deze gingen een warme woensdag namiddag nablijven meemaken;

Tegen het meisje zei ze dat de tassen met kledij in de inkom stonden en dat ze zich maar moest omkleden en mij mijn shirt terug geven.

De groep stopte hier en gingen nog wat andere dingen doen.Een minuut of vijf later ging ik naar de wc . in de gang kwam ik dan plots Paulien tegen. Wauw , wat een griet. Man , een mooie witte spannende broek aan waaronder een miniskul slipje zich aftekende, haar borsten gevat in en volgens mij iets te kleine bh met een gele blouse erover die me ook niet echt te groot leek;

Ze glimlacht naar me en komt mijn richting uit , bedankt me en overhandigt me mijn shirt/ en slaat dan haar armen om me heen en geeft me een kus op de mond. Voor ik goed wet wat er gebeurd zit haar tong al in mijn mond en staat ze me te tongen;

Lang heeft het niet geduurd , maar mijn lul is nu wel echt zichtbaar in mijn zwemslip die ik nog steeds aanheb. Ze laat me los en glimlacht nog een en weg is ze.

Ik ga verder naar de wc en sluit me op in een van de cabine’ s om even mijn erectie te laten afnemen ; kan zo moeilijk naar buiten met al die jonge meisjes die daar rond lopen. Maar het help niet en ik ben genoodzaakt om even de hand aan mezelf te slaan. Ik leg het shirt op de spoelbak , trek mijn slip uit en sta naakt in de cabine en begin mijn harde lul te trekken; drie minuten later spuit ik alles tegen de tegeltjes en voel de verlichting mijn lichaam binnen sluipen;

Ik veeg mijn lul af en trek mijn slip terug aan. En als ik mijn shirt wat nonchalant vastpak valt er een briefje uit.

Ik raap het op en lees.Hoi, nogmaals bedankt voor je hulp . ik ben Paulien , 18 en vindt jou een leuke man die ik beter wil leren kennen. Ik wil seks met je.

Dit is mijn nummer en mijn mail adres. Wil jij mij beter leren kennen neem je maar contact op. Groetjes Paulien.

Ps ; die dame is mijn moeder en zij ziet jou ook wel zitten.

Even ben ik overdonderd. Nu heb ik wel meer gehoord dat jonge meisjes tegenwoordig meer op oudere meer ervaren mannen vallen , maar om dat nu in het echt te ervaren is toch wel even iets anders. Ik zwijg er over tegen de andere en besluit het briefje goed bij te houden om later te beslissen wat ik ermee ga doen;

Echter diezelfde avond thuis spookt het idee toch door mijn hoofd en stuur ik een mailtje naar haar.

Hoi , Paulien / je briefje verraste me. Maar maakte me toch nieuwsgierig . ik zo jullie graag beter leren kennen . maar zullen wij twee eerst beginnen zonder je mama;Al snel krijg ik een antwoord.

Lijkt me geil hoor kanjer. Al het eerste moment toen je me aansprak ging mijn hartslag een stuk te hoogte in. Be, altijd wel meer voor oudere mannen geweest , maar als jong meisje wordt je al snel als slet bestempeld als je zelf de eerste stap zet. maar toen mama zei dat ze je ook wel een toffe vent vond waar ze wel een wou mee neuken . ging bij mij een verlangen opspelen en heb ik deze stap ( briefje) gezet.

Al binnen tien minuten hebben we iets geregeld om elkaar te zien; we zullen elkaar de volgende dag ontmoeten op de plaats waar ze dansles heeft en door haar moeder zal worden afgezet . ze zal echter niet naar de les gaan maar met mij mee ; ik wil eerst even met haar praten bij een drankje en dan besluiten wat we gaan doen .

Over deze avonturen vertel ik later wel meer.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners