Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Kanotocht 2 - 5729 keer gelezen
Zoals afgesproken sta ik die zaterdag ochtend aan de danszaal te wachten op Paulien. Een beetje weggestopt om ( nog )niet in de blik van haar moeder te komen. Ik zie hen komen aanrijden en zie hoe ze uitstapt na haar moeder een kus gegeven te hebben. Dan zie ik hoe ze haar moeder na wuifend nakijkt als deze wegrijd. Voor mij het teken om uit mijn schuilplaats te komen en haar nog net te kunnen opvangen als ze rond mijn nek vliegt. Haar mond zoekt direct mijn lippen , kust me en laat haar tong mijn mond openbreken. Dadelijk staan we te tongen als twee verliefde tieners; en maken onze tongen over toeren.

Mijn lul zwelt in zijn krappe behuizing en neem alle plaats in die hij kan vinden; haar borsten ( later blijkt dit 90 c te zijn ) drukken tegen mijn borstkas . haar gewicht druk op mijn schouders . ik til haar bij de billen op en ondersteun haar nu. De druk is nu wel lichter op mijn schouder maar haar heuveltje drukt nu tegen mijn al harde lul en word dus nog harder.

Ik maak me na een tweetal minuten los van haar en zeg:

Laten we maar stoppen voor je dans vriendinnen of andere ons zo zien en verkeerd gaan denken.

Ik laat haar billen los en ze glijd ,, haar venusheuvel stevig tegen mijn erectie aandrukkend ‘’ van me af en staat weer op eigen benen.

Hoe laat pikt je moeder je terug op ?
Half vijf !
Dan hebben we zo’n kleine zes uur ; zeg ik na even op mijn horloge gekeken te hebben.
Wat gaan we doen ?
Ik wou eerst iets met je gaan drinken en dan naar mij thuis.
Klinkt goed , maar laat dat drinken maar achterwege en laten we naar jou gaan.

Ik zet mijn fiets even snel in de stalling en leg hem vast. Neem haar bij de hand en samen gaan we op weg. Het is een klein kwartier stappen tot bij mij. Onderweg heft ze mijn erectie opgemerkt en knijpt er dan ook regelmatig in. Met de nodige pijnlijke gevolgen van dien. Hij heeft gewoon geen plek meer .Na een minuut of zeven komen we op een smal pad dat letterlijk dwars door het centrum van de stad snijd . het is een oude trage weg die nu berijdbaar is voor fietsers. Nu is het mijn beurt. Ik trek haar tegen me aan , duw mijn tong bij haar naar binnen en kus haar . een hand glijdtussen onze lichamen in en voel de gezwollen tepel van een van haar borsten. Ik neem deze tussen duim en wijsvinger en rol hem ertussen.Dadelijk voel ik haar verslappen en kreunen; en terwijl ze weer aan mijn nek hangt zoek ik haar andere tepel en met de andere hand ga ik onder haar rokje.

SHIT ! 18 en nog maagd ( heeft ze me gezegd in haar mail ) maar die griet heeft er zin in. Haar kruis is drijfnat en mijn hand ook.

Het lijkt wel of ze van natte klei is gemaakt . zo onvast staat ze op haar benen.

Ik laat haar los en we gaan verder . even later open in snel de deur en laat haar binnen . de buren moeten niet alles weten. Ik krijg amper de tijd om de deur te sluiten of ze hangt alweer aan mijn lijf . nu heeft ze echter haar hand gesloten rond mijn harde lul en knijpt hen zowat fijn.

Ik trek haar tegen me aan en zoen haar , duw een hand onder haar rok en voor ze het beseft laat ik een vinger door haar buitenste schaamlippen glijden.

alsof ze door een bij gestoken word wipt ze omhoog en gilt .

Lekker !!

Ik neem haar nu op en draag haar naar de slaapkamer. Aan het voeteneinde van het bed zet ik haar neer. Zwijmelend van verlangen moet ze steun zoeken bij mij. Ik laat mijn handen achter haar rug glijden en doe haar rokje los . het toch minuscule ding valt op de grond en ik kijk nu tegen een klein knalrood stringetje aan. Rood alsof ze een stier wil verleiden.

Dan duw ik haar op het bed met haar benen nog net over de rand van het bed. Zet me tussen haar benen en kus de binnenkant van haar dijen.

O, lekker ! o lieverd, neem me , maak een vrouw van me. Ik wil die dikke lul erin .

Nu ben ik niet van plan die er zo maar in te rammen. Langzaam glijd mijn tong over haar dijen. Van aan haar knie tot tegen haar grotje en via de ander kant weer terug. Keer op keer doe ik dit , maar steeds bij haar heiligdom druk ik mijn tong telkens iets steviger tegen haar heuveltje.Ik voel haar natter en natter worden en zie hoe haar slipje een steeds grotere natte plek krijgt. Haar geur is bedwelmend maagdelijk . man heb ik geluk de eerste te mogen zijn. Haar zuchten en kreunen vullen de ruimte. Zelf heb ik even mijn broek losgemaakt om kleine wim even de ruimte te geven. Nu haak ik mijn hand onder het rekkertje van haar slipje en met een snelle korte ruk verwijder ik het ding van haar kont. Het ding vliegt met een boog achter haar op het bed. Door haar nectar aangetrokken sluit mijn mond zich rond haat kutje. Volledig haarloos en super glad. Man die smaakt lekker jong en fris. Denk dat elke man wel droomt van een kutje dat nog nooit aangeroerd is.Mijn tong flitst nu tussen haar nog licht gesloten buitenste schaam lippen die al snel open gaan;

OOOOOOOooo, ja ,a ;lik me .LIK me , zuchtend en kreunend , soms zelfs gillend ontvangt ze mijn tong. En zodra mijn tong haar klitje raakt wippen haar benen omhoog en trekt ze mijn hoofd tegen haar kut aan. Hierdoor wordt de druk op haar poes opgedreven en terwwijl ik stevig door lik . voel ik haar klaarkomen.
OOOOOO , ja lik me , lik me .. ik koooooooooo m ik kooooooooooom klaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar !!!

en in een lang gerekt zalige kreet komt haar poesje voor de eerste keer klaar door een man. Eeuwig lijkt het te duren voor haar orgasme wegsterft. Maar dan ligt ze als een slappe vod op het bed. Ik help haar nu verder op het bed en leg me naast haar. Nog steeds nahijgend legt ze haar hand op mijn erectie. En voelt dat deze nu we heel hard is. Alsof zo niets anders heeft gedaan in har leven glijd ze soepel en snel onder de rekker van mijn slip en haalt kleine wil snel en vakkundig tevoorschijn. Even ligt ik mijn billen en stroop mijn broek en slip wat naar beneden en geef Wimmetje de nodige ruimte. Al snel heeft ze hem in haar volle hand vast en gaat ritmisch over op trekken aan mijn pik. Even moet ik haar bij sturen omdat ze net de hard nijpt en het eerder pijn doet dan goed. Al snel heeft ze het juiste ritme te pakken en minuten lang verwend ze me met haar hand. Dan verrast ze me . ze zet zich op haar knieén en laat haar mond nar mijn eikel afzakken. Nog steeds trekkend laat ze hem tussen haar lippen verdwijnen en begint hen te zuigen; ook hier moet ik haar even bijsturen , maar al snel doet ze me rillen van genot.Zaliggggggggg , doe veder meid . ik ga komen.OOO ja .. lekker . doe het meid zuig me.

En net op het moment dat ik mij lading voel komen laat ze mijn eikel uit haar mond glippen en trekt nog een keer over de volle lengte van mijn schacht aan mijn pik en spuit ik mijn volle lading recht op haar blouse. Straal na straal wordt haar blouse natter en natter en zie ik haar rode bh verschijnen onder haar kleding.

Sorry : zegt ze, mar in mijn mondje wou ik nog niet . dat komt nog wel later. Dit is allemaal nieuw voor me en soms nog een beetje beangstigend.
Geeft niet hoor , begrijp het wel . t’ is nogal wat als je ontdekt dat je seks op meer manieren kan beleven dan jezelf vingeren. Mar zie je blouse nu . hoe ga je dat aan mama uitleggen.

Verschrikt kijkt ze me aan.

Oops . dat gaat hommeles worden straks.
Nee , hoor: doe je blouse en bh maar uit . dan steek ik ze even in de wasmachiene en straks in de droger. Mama moet niet weten dat je gen braaf klein meisje meer bent.

En dadelijk doet ze alles uit en zie ik haar voor het eerst helemaal naakt; verdomme , zo’n verschijning . i voel mijn pik al dadelijk wer beginnen zwellen . ze kijkt ernaar en haar ogen worden groot . nu ziet ze hem pas in volle glorie . 21 cm lang , vier en een halve cm omtrek en een eikel als de neus van een verken : breed en lang.Ik sta op en neem haar kledij en ga naar de wasmachiene , stop alles erin en zet deze aan. Mijn broek is ondertussen tot op mijn enkels gezakt en ik stap er dan ook uit .terug in de slaapkamer ligt ze op haar zijde en kijkt me aan. Ik trek mijn shirt uit en leg me naast haar. Ze kijkt naar mijn harde lul en vraagt:

Ga je me nu ontmaagden????

Haar ogen schitteren maar vertonen ook een licht angst.

Dat ga ik doen !! maar als je het niet wil of ik moet stoppen zeg je me dat gewoon. Niets tegen je zin.
Oke ,is goed.

Ik leg mijn hand op haar kutje en schuif een vinger even naar binnen . als vanzelf gaat ze op haar rug liggen en opent de benen zo ver ze kan. Haar lipjes gaan nu open staan en ik krijg voor het eerst een zicht op haar roze vlees aan de binnen kant van haat kut. Ook mijn lul vind het lekker en is nu echt volledig stijf. Zachtjes zet ik me tussen haar benen op de knieen; zachtjes streel ik haar buik en voel haar toch even rillen en zodra ik even aan haar venusheuvel kom wipt ze met de billen omhoog. Ik zak voorover en kus en lik haar tepels en borsten. Zware ademhaling komt me tegemoet. Haar hele lichaam voelt warm aan. Door mijn houding hangt mijn eikel nu slechts enkele centimeters van haar grotje. Ik buig even wat dieper door en rak haar lipjes zachtjes aan met mijn eikel. Ik voel hoe ze even verstart en verstijft onder mij. Maar al snel ontspant ze en heft zelf haar bekken op om meer contact te maken. Voor mij het teken dat ze er klaar voor is en langzaam laat ik mijn pik dan ook centimeter voor centimeter dieper in haar grot zakken.Halverwege voel ik har vliesje zitten en stop dan ook . langzaam trek ik me terug tot net mijn eikel in haar kut blijft. En dan weer naar binnen , keer op keer. Al snel voel ik dat ze weer gaat klaarkomen , haar hele lijf rilt , haar ogen spert ze wijd open en har kreetjes en gilletje smaken me nog geiler dan ik al was. En dan ……..; op het moment dat ze klaarkomt druk ik mijn lul met een vlotte beweging har grot in en door haar vliesje . uit ervaring weet ik dat de meeste amper merken op je op dat moment hun onschuld wegneemt en een echte vrouw van hem hebt gemaakt. Diep in haar heiligdom verstopt wacht ik even af en trek dan terug. Langzaam begin ik haar te neuken terwijl ze nog steeds klaarkomt. Guts na guts voel ik haar sappen langs mijn lid geperst worden en mijn bed nat maken. Ik voer het tempo op zodra ik voel dat ze op het einde van haar orgasme is.Haar lichaam schittert van het zweet en haar ogen verraden opperste genot in haar lijf. Minuten ga ik door tot ik voel ook weer te gaan klaarkomen . ik verkort even mijn stoten en voel haar vagina ook weer verkrampen en mijn lul te masseren. En voor de tweed keer spuit ik mijn zaad uit mijn zak , maar deze keer in haar kut en niet erbuiten. Straal na straal vermengt zich met haar geil en als twee parende neushoorns roepen , gillen en tieren we elkaar toe hoe lekker dit wel is; de natte plek onder haar billen wordt steeds groter en groter. En als we na ontelbare minuten eindelijk tot rust komen en onze orgasme’ s wegebben lijkt het wel of ze met haar billen in een plas ligt.Ik draai me na enkele minuten ,, als mijn lul vanzelf uit haar kut is gegleden “ op mijn rug naast haar en neem haar in de armen.

Dank je , zegt ze met een glimlach op haar mond en ogen die glinsteren van pret en genot.
Graag gedaan , hoop dat het geen pijn deed en dat het was wat je er van verwacht had.
Meer dan : is het enige dat ze zegt en ze nestelt zich tegen me aan.

Na een tijdje krijg ik honger . het is ondertussen half een geworden.

Zullen we iets gaan eten ??
Is goed , krijg ook wel trek.

En samen komen we naakt uit bed en volgt ze me . nog snel steek ik even de klare was in de droger en ga haar voor naar de keuken . snel sluit ik de gordijnen zodat we naakt kunnen blijven rondlopen. En even later zitten we samen een boterham te eten. Wat er verder na het eten nog gebeurde vertel ik kater wel weer eens.
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners