Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Kanotocht 3 - 6573 keer gelezen
Na het eten zitten we in de zetel , naakt : ik tegen de zijkant aan en zij heeft zich languit met haar hoofd op mijn schoot genesteld; op haar zij ligt ze met het aangezicht naar mij en kijk recht tegen mijn stilaan groeiende lul aan; stilletjes aan zacht blaast ze lucht tegen mijn eikel die zich niet onbetuigd laat en mijn schacht doet groeien om tegen haar lippen te kunnen komen.

Even likt ze aan het voorvocht dat ook alweer van de partij is en neemt dan stilaan mijn eikel tussen de lippen en glijd zacht de hele schacht in haar mond . net even te gulzig en even later moet ze vaststellen dat mijn hele lul in haar mond krijgen net iets teveel is; kuchend laat ze hem een stuk terug uit haar mond glijden en begint me te pijpen

Een beetje gelogen heeft ze volgens mij wel , een maagd die zo kan zuigen en likken heeft ervaring / zonder twijfel. Haar bewegingen zijn soepel , afwisselend en vooral genots bevorderend; dan eer zacht en lang of kort en hard;

Om me beter te pijpen heeft ze zich net iets meer op de buik gelegd en kijk ik tegen haar kontje aan en door de licht geopende benen tegen een klein stukje van haar gezwollen schaamlippen. Ik laat me een beetje naar rechts wegzakken en kan zo bij haar billen een schaamlippen komen.

Mijn linker hand verstrengel ik in haar haren en gebruik deze als toom om haar te sturen in haar zuigbewegingen; de ene keer kan ze net mijn eikel in haar mond houden en even later krijgt ze mijn hele lul ( wat haar ondertussen aardig lukt ) in haar keel geschoven. Mijn rechterhand streelt haar billen en zakt regelmatig af naar het stukje schaamlippen dat ik kan zien.Na een tijdje steek ik een vinger tussen haar lipjes en voel hoe nat ze is .langzaam vinger ik haar ondiep en voel haar sappen duidelijker en duidelijker beginnen vloeien .dan haal ik mijn natte vinger uit haar pruim en streel zacht over haar aarsje om het sap tussen haar billen achter te laten . wel 12 keer doe ik dat en voel hoe haar poepgaatje kletsnat wordt door haar eigen sappen. Ze vind het wel oke want haar billennbewegen meer en meer en haar kreuntjes laten mij horen dat ze het wel lekker vind.

Dn zet ik mijn wijsvinger tegen haar sluitspier en druk deze langzaam en zacht tussen haar billen nar binnen in haar darm. Even geschrokken wil ze mijn lul loslaten maar door mijn greep op haar haren krijgt ze niet de kans en duw ik haar hoofd gelijk weer tot tegen mijn ballen in haar mond.

Mijn vinger boord zich een weg in haar kont en ik begin haar langzaam in haar darm te vingeren; minuten lang gaat die ene vinger in haar kont en neemt steeds meer en meer van haar eigen geil mee naar binnen; en smeert haar darm goed door;

Na een tijdje stop ik er een tweede bij en rek haar nog wat meer open . ze geniet er duidelijk van want al zuigend en likkend hoor ik haar zacht kreunen en haar bewegingen met haar kont worden ook wat wilderTerwijl ik met twee vingers in haar kont zit valt mijn oog op een leeg flesje van drank ( frisdrank ) met een vrij lange smalle hals. Na twee pogingen heb ik het in mijn hand en dit zonder dat ze mijn lid heeft moeten loslaten. Nu laat ik haar haren los en verzet me een klein beetje en trek even met mijn hand tussen haar benen zodat ze verplicht is haar kontje wat meer naar omhoog te brengen en ik beter bij haar billen kan.

Zacht steek ik het flesje plat tussen haar schaamlippen om nog een grote hoeveelheid sappen op te smeren en breng dat het flesje naar haar nog wat openstaande aars. En dan breng ik de hals van het flesje langzaam naar binnen in haar kont.Gelijk voel ik hoe ze even de adem inhoud , haar tanden even in mijn schacht plant , maar gelijk verdergaat met haar werk , zodra de hals in haar darm schuift. Ikzelf voel nu toch wel dat mijn hoogte punt snel nader en trek haar dan ook van mijn lul af. Ik laat haar met het hoofd op de zijleuning van de zetel liggen waardoor haar kont en pruim nu nog dichter bij mij komen dar ze nu op haar knieén zit. Ik neem het flesje nu in mijn linkerhand en steek de rechter onder haar door en neem har klitje tussen twee vingers en draai er aan alsof het een radio was. Gelijk komen kreetjes van genot over haar lippen en haar fles neukend en vingerend voel ik hoe ze verdomme heel snel klaarkomt.-Ja …ja .. vinger me !! laat me weer komen ………. Harder die vingers en dieper dat ding. OOOOOOOOO…….. jaaaaaaaaa ….. ik … IIIIIIIKkkkkk

Kommmmmmmmmmmm klaaaaaaaaaaaaaaaar .

en met een geweldige gil voel ik haar verkrampen en haar sappen naar buiten spuiten. Zes ,zeven stralen geil spuiten werkelijk naar buiten en maken mijn hele onderlijf nat. Rillend als een espenblad in de wind , geniet ze van haar tweede orgasme van die dag; en terwijl mijn hoogte punt momenteel helemaal weg geébt is en zij stilaan tot rust komt; denk ik aan wat ik nu ga doen met haar. Met het flesje nog in haar kont laat ik haar wat rechter gaan zitten en schuif onder haar uit. Laat haar de handen dan op de sofa zetten en neem zelf plats achter haar kont. Mijn lul is als vanzelf weer volledig stijf geworden en klopt als een gek tussen mijn benen;

als ik op mijn knieen achter haar zit haal ik het flesje weg en vervang het door mijn stijve worst . haar kont staat zover open dat ze het nauwelijks voelt maar ik voel wel hoe haar sluitspier zich langzaam rond mijn lid sluit tot ze hem knijpend omhuld; heel langzaal trek ik me nu terug uit haar darm en hou wel mijn eikel in haar kontje. Langzaam begin ik haar nu te neuken . haar tijd geven om het gevoel te krijgen wat mijn harde lul in har kont teweeg brengt.Langzaam voel ik haar beginnen reageren en met haar kontje meebewegen om me dieper in haar te voelen .haar sluitspier knelt nu gespannen rond mijn lul en al snel voel ik mijn zaad borrelen. Zij geeft ondertussen een hand nr har eigen poesje gebracht en steekt onverwachts drie vingers diep in haat kut. Hierdoor voel ik mijn lul tegen haar vingers scheuren en word de spanning nog hoger in mijn ballen. En als ik dan voel dat ze zichzelf naar haar derde orgasme van deze dag mastrubeert kan ik die spanning niet meer aan en terwijl ze zelf kermend klaar komt spuit ik mijn zaad diep in haar darm.

-Verdomme , geile slet , hier …. Neem aan … ik kommmmmmmmmmmmmm klaaaaaaaaaaaaaaar

En met een geweldige diepe explosie spuit ik alles in haar; stoot na stoot diep in haar kont ontlaad ik me voor de tweede keer die dag in haar lichaam.

Even blijven we zo zitten en voel ik hoe mijn lul verslapt en als een stop uit een fles bubbels naar buiten word gestuwd. Mijn zaad loopt uit haar open staande sluitspier op de zetel. Kan het me niet aantrekken . zo een geile hete stoot laat ik niet lopen en mag alles nat maken bij mij.

Mij lul is besmeurd met mijn eigen geil en blinkt als een gouden dolk in het zonlicht. Zij is ondertussen op haar lekkende kont gaan zitten .

-Ik voel je zaad uit mijn kontje lopen en mijn eigen sappen erbij.

Want blijkbaar was ze nog steeds aan het klaarkomen met kleine golfjes van genot.Ik zet me nu ook neer en zij komt tegen me aan zitten . ik leg mijn linkerhand op haar schouder en neem gelijk weer een tepel in mijn hand . het ding word meteen keihard en gevoelig en weer hoor ik haar ademhaling zwaarder worden; man , dit ding is onverzadigbaar.

Waar is het toilet ? vraagt ze . moet plassen.

Ding , ding , ding . gaat het belletje in mijn hoofd : idee

Toilet !! komt in orde . zeg ik

en ik sta recht neem haar hand en laat haar op de knieen op de grond gaan zitten. Zelf ga ik onder haar kutje liggen en zorg dat mijn mond haar urine kan opvangen.

Zo, meid doe maar , laat lopen dat gouden vocht.

Ik ga haar sappen en andere dingen van haar eerste neukpartij toch niet verloren laten gaan; ben je gek. Even kijkt ze me verwonderd aan maar de druk is te hoog en eerst aarzelend met kleine beetjes komt haar gouden vocht naar buiten en kan ik lekker drinken. Maar al snel is ze over haar verwondering heen en gutst haar vocht als een wilde waterval over mijn gelaat. Hierdoor ziet ze dat mijn lul alweer stijf en zelfs keihard word;

Ik kan zo opgewonden geraken van een plassende kut .komt voort uit mijn jeugd toen ik nog thuis woonde en mijn twee zusters en zelfs mijn moeder ongegeneerd kwamen plassen , zelfs als ik in de douche stond . ik hoorde dan hun straal kletteren op het water oppervlakte en fantaseerde dan hoe hun kut eruit zou zien. Zo ben ik op latere leeftijd (16 ) het verband gaan leggen tussen plassen en een lekkere kut. Want ook dat ontdekte ik in de loop van de jaren daarvoor : alle drie hadden ze een mooie , gesloten kut met een dikke venusheuvel en mijn moeder toen al een kale ;En terwijl haar laatste plas uit haar kut loopt , buigt ze zich voorover en zet haar handen naast mijn midden. Haar mond zoekt weer mijn harde lul en begint me met volle overgave weer te pijpen . haar natte lekkende kut zit nu zo dicht bij mijn mond dat mijn tong als vanzelf uit mijn mond komt en haar begin te likken. Van tegen haar sterretje tot tegen haar klitje waar ik even een rondje rond draai. Haar lichaam reageert meteen en wipt omhoog. Terwijl zij mij verdorie lekker pijpt ga ik haar zalig likken; zowat een kwartier duurt dit en dan voel ik hoe mijn pik zijn zaad weer wil uitbraken. Har kut is ondertussen alweer beginnen lekken en krijg ik de kans nogmaals om haar geile zoete nektar te drinken. Zij komt als eerste klaar en stort haar geil vol in mijn mond , dronken als ik word van haar nektar zuig ik alles naar binnen . en dan voel ik hoe ik het zelf niet meer hou.

Snel wil ik haar van me afduwen om niet in haar mond klaar te komen. Maar ik voel dat ze niet wil lossen;

Stop , schat ! ik ga anders in je mond spuiten !!!

Heel even laat ze mijn pik los en murmelt

Doe maar , wil het ;

En weer sluit ze haar lippen om mijn lid en zuigt lekker verder. En nauwelijks enkele seconden later :

Ja , zalig , ik kom .

En met een erorm orgasme spuit ik straal na straal in haar keel. Ze probeert alles weg te slikken maar moet tot haar eigen spijt vaststellen dat dat niet mogelijk is. Mijn zak word kletsnat van haar speeksel en mijn eigen zaad. Maar zodra ik uitgespoten ben verlegt ze haar aandacht naar mijn zak en na vijf minuten heeft ze hen totaal droog gelikt. Ook haar poesje is door mij volledig droog en proper gelikt.

Even later zitten we weer in de zetel , beide totaal voldaan en leeg. Ikzelf kan door mijn leeftijd soms amper een keer met een vrouw neuken en nu heb ik vier keer een dikke harde lul gehad en kunnen neuken.

Dan blijkt het tijd om stilaan terug te gaan naar de danszaal . anders gaat haar moeder er achter komen; snel haal ik har kleren uit de droger en beginnen we ons aan te kleden. Haar slipje neem ik af .

Dat blijft hier!! Kan ik er elke dag naar kijken , aan voelen en ruiken en aan je denken.

Even later zijn we aangekleed en begeven ons op weg; net als op de heen weg kunnen we niet van elkaar afblijven en zit mijn vinger al snel weer even in haar kutje tegen een boom , terwijl zij weer mijn pik uit zijn hokje heeft gehaald en me vakkundig aftrekt; zij komt nog even klaar maar blijkt gevoelig te zijn en het breekt niet echt door. Ikzelf voel wel de aandrang om nog een keer lekker te komen en dat voelt ze ook aan.

Even draait ze zich van me weg en geeft me zo de kans om in haar hand klaar te komen en in het gras te spuiten.

En dan gaat het heel snel verder om amper vijf minuten voor haar moeder aan te komen en me nog net op tijd uit de voeten te kunnen maken.We hebben nog veel contact en ook haar moeder heeft er ondertussen moeten aan geloven en werd door mij van het nodige zaad voorzien.

Maar hierover later meer . het is allemaal nog vrij vers. Maar een ding weet ik wel zeker. Zij was lekker om te ontmaagden , haar moeder om er weer een geile hete slet van te maken nadat ze jaren geen seks had als weduwe.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners